|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIII
dzięki
jestem stworzona do samodzielnego życia w mieście - po pracy robię, co chce, jem, co chcę i ogólnie bardzo mi dobrze jak nikt mi doophy nie truje ![]() (tylko brak mi chłopa, z którym mam ciche dni po ostatniej kłótni i ogólnie związek wisi na włosku i mam załamkę, że sama nigdy na mieszkanie nie uzbieram )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-07-23 o 15:29 |
|
|
|
#1592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A szczególnie ciche dni zdarzają się w każdym związku może się dogadacie |
|
|
|
|
#1593 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak serio to czekam na efekt końcowy wariatka ![]() ja tak nienawidzę remontów że mimo ze mam co remontować odkładam to w nieskończoność ![]() Cytat:
a co do chupa to ochłoniecie i będzie dobrze ...... a jak nie to znaczy że nie był wystarczająco fajny i powinnaś mieć fajniejszego Zaraz wychodzę z robo a tu akurat chmury przyszły ciekawe czy mnie po drodze złapie burza (już dziś taka jedna była - oberwanie chmury istne)
|
||
|
|
|
#1594 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie nie pada. A jakby nawet, to do siebie mam bliziutko
![]() Po wczorajszej rozmowie z koleżanką mam plan B na życie ale to wymaga ode mnie z roku samodzielnego wkuwania i robienia certyfikatów, żeby się przebranżowić, a potem liczyć na szczęście, że ktoś mnie zatrudni mimo braku doświadczenia jakby się udało, to za jakieś 5 lat mogłabym zarabiać 2-3 razy więcej niż teraz. Tu mam widoki na wieloletnią prace, ale na duże podwyżki i rozwój kariery już nie, z pensji sprzedawcy sama mieszkania nigdy nie kupię
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-07-23 o 16:05 |
|
|
|
#1595 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale tam mamy od początku i wszędzie indziej liczyli nam więcej niż w pzu uwaga wstawiam kieckę. wiem że szału nie ma ale ta leżała najlepiej na mnie więc raczej musi być. nie mam pomysłu w co ją ubrać żeby była bardziej ... hmmmm... no żeby wyglądała nie jak jeden wielki płaski kawał materiału jakie buty jaka biżu ... nie umiem sama dobrać
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2014-07-23 o 18:45 |
|
|
|
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
Maja - jest jak marzyłam dla Cie - taki właśnie pozytywny start, początki. To daje dużo kopa energii już masz nowe pomysły, już czujesz, że możesz działać, przyspieszenie masz niezłe. Czuć, że masz siłę i aż palisz się do działania
![]() Ad chuopa, to jak Ewuś uważam, wszystko się może ułożyć , a jak nie to, mało to chuopów tam wokół ![]() Golden - Aeś piękna Ja bym wywaliła pasek /wymieniła na inny - dodatki hmmm chyba czarne jednak? Ugasi tę soczystą plamę - acz piękną, boś opalona. Na łezce an dekolcie chyba złoto? Ale jakoś nie widzę tego by się dodatkowo wyzłacać Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-07-23 o 19:32 |
|
|
|
#1597 |
|
Nindżopesz
|
Nesko
![]() Golden, a mi się podoba nieprzekombinowanie tej sukienki Materiał wydaje mi się elegancki (ja to nazywam "jak bluzka z Zary") więc strach, że nadmiar dodatków zawieje bazarem. Nie wiem co jest na tym pasku ale to coś mi nie leży. A co do butów się nie wypowiem bo uznaję tylko czarne - co niekoniecznie jest zawsze najlepszym wyborem ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Ad remontu, jakie to typowe... To, co miało pójść szybko będzie trwać do 21; to, co miało się nie kurzyć kurzy się jak skfsyn; ten, który miał przyjechać jutro przyjedzie w piątek... |
|
|
|
#1598 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zmieniłabym buty na inne. No i torebka w wisienki czy co ![]() Nie żartuję ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
![]() Oczywiście popieram Pytanie jedno podstawowe , jaki look chcesz mnieć? Coś ala powaga czy coś ala luz ? |
||
|
|
|
#1599 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Gold, super wyglądasz ![]() Sukienka fajna. Pozbylłabym się paska i zostawiła kieckę bez, jeśli się da. A jak koniecznie musisz jakiś, to czarny a do tego czarne szpilki i czarna kopertowa torebka skórzana/pseudoskorzana. I w ucho tylko kolczyki, jak masz dziurki. Jakieś cieńkie i długie niteczki, chyba ze nie lubisz .... Maju, super że Ci się układa powoli Stoczyłam dziś walkę z paczkomatem. Pierwszy raz coś odbierałam i jednak wolę listonosza i kuriera . Nie moglam paczuchy przez dobre kilkanaście minut wydostać....musiałam dzwonić do Mlodego po wskazowki...Baba ze wsi, sprzęt z miasta
|
|
|
|
|
#1600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no mój pierwszy raz to był niewypał - stałam dotykałam, klikałam, a okazało sie że on nieczynny był Ale pierwszy raz na działającym był bezproblemowy, i ja preferuję paczkomaty. Wiem, wiem, że to zabieranie pracy ludziom, choć ludzie dowożą do paczkomatów także nie ma tragedii chyba. Za to mam komfort że odbieram kiedy chcę. Bez kolejek pocztowych. Kurierzy mnie wkokufiają, gdyż albowiem przyjeżdżają TYLKO i WYŁĄCZNIE, kiedy:- myję głowę -mam kaca - śpię - jestem w wc - kąpię się - mam maseczkę na twarzy - gotuję coś i jestem ubabrana w marynacie -nie ma mnie I ta ich łaska pańska że on ma rejon srejon i będzie jutro o tej samej porze - takiego wała! Ja chcę już teraz zaraz natentychmiast!!! ![]() Czyli za każdym razem wyglądam niewyjściowo |
|
|
|
|
#1601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie no, po ochlonięci stwierdzam,że te paczkomaty nie są najgorsze. Tylko trzeba troche się przy nich wysilić i pomyśleć. I znać swój nr telefonu, co dla niektorych ( dla mnie ) jest problemem malym ![]() Listonoszy mam fajnych, kurierzy też fajni ( tfu, tfu)....zawsze dzwonią czy jest ktoś w chacie i czy moga podjechać ...no nie mogę narzekać choćbym chciała...pewnie będzie uzależnnione od ceny przesyłki, czy paczkomat czy nie, no i od tego czy będę mogla w najbliższych dniach podjechać do miasta i odebrać, bo z tym też różnie bywa.... |
|
|
|
|
#1602 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dodatki czarne i będzie git ![]() Cytat:
Cytat:
mój pierwszy raz tez był trudny bo próbowałam wbić kod zamiast w ekranik w klawiaturę do obsługi kart, no ale jakoś wymyśliłam co źle robię ale ogólnie to lubię bardzo, a jeszcze bardziej od kiedy mam paczkomat po drugiej stronie ulicy Cytat:
już wolę listonoszy niż kurierów paczki kurierskie to zazwyczaj TŻowi do pracy wysyłałam, bo tam zawsze ktoś odebrał ![]() Chciałam powiedzieć ze źle ze mną od kilku dni gram w Mortal Kombat na PS i normalnie się tak wciągnęłam że nie spocznę dopóki nie przejdę całej historii
|
||||
|
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() macham znad kawy i mega ulewy |
|
|
|
#1604 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki za podpowiedzi Rejcz ale podoba Ci sie moje hypnotajzin spojrzenie czy zniewalający uśmiech? nie mam Centro u się a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo ale pochodzę po sklepach jeszcze i poszukam co by tu... a ten pasek to cieńszy czy taki szeroki jak ten od sukienki? ten sukienkowy jest tak na 2 moje spuchnięte palce. ciężko się żyje z takim beztalenciem do ubierania się ![]() macham znad ulewy, kawy - ooo jak Ewuś - i snu, który chodzi mi po głowie. a raczej ktoś kto się przyśnił
|
#1605 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja to bym jak zwykle dobierała czarne dodatki: buty, torebkę, biżuterię... innych nie noszę ![]() Cytat:
ale jak się dowiedziałam, że kolezanka, co zawsze była słabsza w nauce i ogarnianiu nowych rzeczy ode mnie zarabia 4 razy tyle co ja i kupuje sobie własne mieszkanie w warszawie, to mnie trochę ruszyło - ona mogła się wybić, to i ja dam radę tylko, że ja od zawsze wspierali rodzice i bracia programiści, a ja jestem sama ![]() Poza tym kolejna załamka - poszłam wczoraj do jedynego rockowego klubu w Piasecznie, a tu mi barman mówi, że w piątek likwidacja no to jest moje ☠☠☠ane szczęście Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-07-24 o 09:17 |
|||
|
|
|
#1606 | ||
|
Zakorzenienie
|
Joł joł
Snad boleści stóp dalszej... Mam do Was pytanie. Wczoraj byłam w Inglocie poprosiłam konsultantkę o wskazanie cieni satynowych , ku memu zaskoczeniu dowiedziałam się że inglot nie posiada w swojej ofercie pojedynczych cieni o takim wykończeniu... Dziwne... Naprawdę tak jest? ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
U mnie to samo |
||
|
|
|
#1607 |
|
Nindżopesz
|
U mnie ciąg dalszy remontowego standardu
Czyli rury nie pasują do szafek lub szafki do rur, trzeba przenosić liczniki, administracja pewnie się nie zgodzi więc mnie namawiają na przestawienie miejscami szafek co kłóci się z moją wizją artystyczną, grr. Refleksja ogólna - po co w takim razie na początku przychodzi ktoś mierzyć i oglądać rury żeby potem i tak się okazało, że nie pasuje? Foch
|
|
|
|
#1608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skąd wiedziałam, że zapytasz Cała, cała jesteś piękna. 2. Popróbuj, moja Mam faszyn-victim tak właśnie robi i wybiera co jej odpowiada. Otóż to! Cytat:
Nie denerwuj jej ![]() ![]() Ad remontów, że pragnę, no ja pragnę zmian, być after-remont, procesu samego nie znoszę brrrrr - kucie, pył, Ale chcę zmiaaaaaaaan Maja - (nie cytnęło misie) znam ten ból, jak się nie ma realnego podparcia
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-07-24 o 12:28 |
||
|
|
|
#1610 |
|
Nindżopesz
|
![]() O dziwo powinnam mieć PMS ale jestem wyluzowana Już się nastawiłam psychicznie na wymianę szafki i dziurę w zestawie przez najbliższe dwa miesiące.
|
|
|
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1612 |
|
Zakorzenienie
|
U mojej przyjaciółki cała ciąża była jak jeden wielki nieprzerwany PMS - ona mówi że wchodzi na neta i czyta w x tygodniu będziesz czuła przypływ euforii, znikną opuchnięcia, hormony takie a takie poprawią ci nastrój. Nic takiego nie miało miejsca, miała wrażenie, że nie pasowała do schematu Po prostu jakby czytała abstrakcję.
|
|
|
|
#1613 |
|
Nindżopesz
|
Chyba nigdy nie mam tuż przed, mam za to od zakończenia do tygodnia przed
I tydzień przed @ chudnę, zupełnie na odwrót niż być powinno.
|
|
|
|
#1614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1616 |
|
Nindżopesz
|
Standardów remontowych ciąg dalszy - rury możemy skrócić ale spółdzielnia wyśle fachowca dopiero jutro, wcześniej musimy szukać na własną rękę. I niestety we wszystkich "pogotowiach hydraulicznych" nas opieprzali, że tak znienacka, na za trzy godziny ich chcemy zamówić
Dobrze, że na pogotowie medyczne nie trzeba się umawiać z tygodniowym wyprzedzeniem.
|
|
|
|
#1617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1618 |
|
Nindżopesz
|
Hydrauliczna afera się rozkręca
Przyszli hydraulicy ze spółdzielni - ktrórzy według spółdzielni mieli nie przyjść, powiedzieli, że nie da się zakręcić wody chociaż wg spółdzielni się da (bo musi być 24 godz zawczasu powiedziane żeby ogłoszenie wywiesić) i teraz mamy odwoływać pogotowie hydrauliczne, boszz.
|
|
|
|
#1619 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja też jestem beztalencie
![]() Cytat:
czasami potrzeby jest taki kop, choćby w postaci zaradnej koleżanki Cytat:
|
||
|
|
|
#1620 |
|
grozi wypollizowaniem
|
bosh..jaka oblesna kobita w rimelu u gory
![]() macham znad bolu glowy, dida i deszczu
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:07.

)

ale tam mamy od początku i wszędzie indziej liczyli nam więcej niż w pzu

Ale pierwszy raz na działającym był bezproblemowy, i ja preferuję paczkomaty. Wiem, wiem, że to zabieranie pracy ludziom, choć ludzie dowożą do paczkomatów także nie ma tragedii chyba. Za to mam komfort że odbieram kiedy chcę. Bez kolejek pocztowych. Kurierzy mnie wkokufiają, gdyż albowiem przyjeżdżają TYLKO i WYŁĄCZNIE, kiedy:

Ale chcę zmiaaaaaaaan