|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201
Cytat:
nam potwierdzenie sama z siebie dała tylko jedna koleżanka (z 230 osób) . reszte obdzwaniałam i pytałam jak matol.. a teraz sie boje ze beda pustki, bo odmów z dziećmi 70.
|
|
|
#692 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201
Dziękuję za miłe słowa
|
#693 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Masz śliczną sukienkę U nas to ja nie chciałam ślubu i wesela. Ale czego nie robi się dla ukochanej osoby? Gratki 400dni ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Jak zwykle pare cytowań mi wcięło Dziewczyny macie piękne suknie |
||||||
|
|
|
#694 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Doczepki do włosów są w Glitter i Claire's ale radzę brać takie z prawdziwych włosów bo te inne wyglądają na prawdę sztucznie, a jedne mi się kiedyś spaliły od lokówki. Przy metrze Racławicka jest hurtownia grupy fryzjerskiej Polwell. Spróbuj tam. Cytat:
A bo jestem już przekonana, że tak będzie... nie potrafię wyjaśnić czemu
|
|
#695 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#696 |
|
Raczkowanie
|
tinyheart nie znamy się, ale mam nadzieję, że w siebie uwierzysz i uda Ci się to wszystko poukładać
![]() cornflower_girl sukienka ![]() sensuall piękna sukienka nie dodawałabym ozdób na linii serduszka jeżeli chcesz mieć coś na szyję Must nie mamy kamerzysty i dobrze nam z tym ![]() docik10 super , że udało się rozwiązać sprawę z teściową ![]() re_nata myśmy liczyli o,5l wódki na głowę plus trochę na zapas na 160 osób 200 butelek, win będziemy mieć ze 20, chociaż zastanawiam się czy to nie za mało , i mamy ponad 20 l bimbru
|
|
#697 |
|
Wtajemniczenie
|
sweetsunday
Myślę, że spokojnie wystarczy wódki zwłaszcza, że macie bimber
|
#698 |
|
Rozeznanie
|
Za miesiąc mój wieczór panieński : D
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#699 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() asiulek8- a może macie jeszcze kogoś,żeby doprosić Ja mogę zrobić w końcu małe podsumowanie: zaprosiliśmy 222 osoby potwierdziło 150 w tym 24 dzieci odmówiło z mojej strony 22 osoby, z strony tż 50 |
|
|
|
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
moje dzisiejsze zakupy - biała na wyjście do Pana Młodego i na poprawiny a niebieska na sesję narzeczeńską
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Alicja Edytowane przez karolinuuusia Czas edycji: 2014-07-30 o 23:55 |
|
|
|
#701 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale lepiej późno niż wcale ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- gdzie kupione te buciki ?? |
||
|
|
|
#702 |
|
Rozeznanie
|
ja schudłam 10kg ale nadal mi mało. Z dodatków do sukienki będę mieć fioletowe buty, fioletową woalkę, kolczyki wkręty z cyrkonią. I tyle
|
|
|
|
#703 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chyba będę musiała jednak zmienić ;/
|
|
|
|
|
#704 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czy 20 na tyle ludzi to wystarczająca ilość ![]() A propos alkoholu. Od początku było ustalone, że piwa nie będziemy mieć. Jakiś czas temu sąsiadka TŻ baaardzo się zdziwiła, ze nie będziemy mieć piwa na weselu, ani na poprawinach, że przecież muuuuusi być. No i teściowa zaczęła przebąkiwać, ze może jednak to piwo... Na szczęście udało nam się to wyperswadować. No i dzisiaj przychodzi teściowa i mówi, że druga sąsiadka jest zszokowana, że nie będzie piwa, że koniecznie musi być, że na drugi dzień to przecież wszyscy będą chcieli piwo Czy to tak źle, że nie chcemy piwa ![]() Cytat:
plus klin w poniedziałek, czyli takie drugie poprawiny dla najwytrwalszych ale to już jak coś to przy domu na altance zrobimy A co do bimbru to mamy dwa rodzaje: jasny i ciemny, którego nie trzeba nawet przepijać :P wstępnie teściowie zamówili 40 l ale zmniejszyliśmy do 20 l Ale jak na urodzinach dałam znajomym spróbować, to nie chcieli już pić wódki tylko im tego ciemnego bimbru musiałam postawić no i oczywiście obiecać, ze na weselu znajdzie się przy nich jakaś flacha bimbru bo część przelaliśmy do specjalnie kupionych butelek i je zapieczętowaliśmy żeby trochę bimbru na stoły postawić No wiec jeszcze 5 l ciemnego domówiliśmy
|
|
|
#705 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
właśnie też jestem na kupnie---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
ja kupiłam na ali i właśnie do mnie zmierza chińska poczta jak będę miała to się pochwale dałam ok 6 USD ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- pięknie w niej wyglądasz troszkę wredoty teraz - mam nadzieję że dopalisz te plamy po stroju kąpielowym :P |
||
|
|
|
#706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Firma Kazar.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#707 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bierzesz ślub tydzień przede mną a ja nawet połowy tego nie mam załatwionego .... ani nawet wymyślonego---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- jak udało Ci się to osiągnąć ?? |
|
|
|
|
#708 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wagę odzyskałam z przed ciąży. Na szczęście nie mam tendencji do tycia Więc jem już wszystko Najlepiej: Dużo ruchu ją ćwiczyłam na siłowni, unikać tłustych i smazonych potraw, zero słodyczy i chleba, makaron rzadko. Małe a częste posiłki co 3godziny dużo jem owoców i warzyw
|
|
#709 |
|
Rozeznanie
|
troszkę diety, troszkę ćwiczeń i juz
ale ja mam tak ze ogólnie bardzo szybki chudnę bez większego wysilku. Chce schudnąć jeszcze z 10kg.jutro jedziemy zamówić garnitur i kupić mi sukienkę którą będę miala od przygotowań do przebrania się w suknie. a planować i kupować wszystko zaczęliśmy juz dawno bo wszytko robione na zamówienie i sie dłużyło. niedlugo spotkanie z zespolem i z konsultantką od menu. Wtedy tez rozpiszemy dania na godziny. No i musze dopisać tort, bo na razie robilam rozeznanie. |
|
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
No to się nieźle wku***am
no ku**a mać chlopakowi tez sie dziwnie zrobilo bo ja mu napisałam w mailu, ze juz praktycznie jestesmy zdecydowami i nasze spotkanie to formalność ![]() Ja wiem, ze to nie jest tylko moje wesele, ale Tż serio ma z fotografia tyle wspólnego co ja z gimnastyka akrobatyczna tak sie wkur***am, ze masakra: nie gadam do niego Z pozytywów: kupilam 12 bialych ramek na tej nóżce w Ikei ale nawet mnie to nie cieszy..
Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2014-07-23 o 22:32 |
|
|
|
#711 |
|
Rozeznanie
|
zapomniałam się pochwalić rozdaliśmy pierwsze zaproszenia
|
|
|
|
#712 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam od nich:
http://allegro.pl/listing/user/listi...&us_id=3351990 jak je odbierzemy to na pewno się pochwalę mam nadzieję że będą ładne i gratki rozdania wszystkich zaproszeń ![]() My dzisiaj z TŻ pojechaliśmy na zakupy i wyposażyliśmy kosze w słodkości i winko dla rodziców na podziękowania i małe upominki dla chrzestnych Aaa i mieliśmy miły telefon z potwierdzeniem
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
tak.. kolezanka. reszta nie raczyła zadzwonić. dopiero jak ja zaczęłam obdzwaniać i dopytywać, to niektórzy łaskawie dali znać. i jakby mi tak te 70 osób nie dało znać ze nie przyjdą, a ja bym nie zadzwonila sie zorientować ? 14 tys w plecy.
masakra z tymi ludźmi.. oni mysla ze termin sobie wymyslamy bo sie nam data podoba, czy że jak ?
|
|
#714 |
|
Zadomowienie
|
Dziś udało nam się zakupić sukienkę dla teściowej. Bardzo prosta ale ma kilka detali które sprawiają że się wyróżnia. Plus bardzo odmładza teściową -kolor pastelowy żółty.
O dziwo teść też stwierdził że musi wyglądać dobrze i kupiliśmy mu wszystko począwszy od skarpet i butów przez koszule , krawat i garnitur. Kolor granatowy plus brązowe buty i pasek. My właśnie wróciliśmy z 2 lekcji tańca. Mamy już cały układ i teraz tylko Tż musi troszkę poćwiczyć żeby było w rytmie i w sobotę mamy kolejną lekcję. Instruktor strzał w 10 . Więc moja największa obawa o taniec staje się trochę mniejsza ![]() A i zapomniałabym kupiliśmy alko na ten dodatkowy stolik : -Johny Walker 1 litr x 5 - Grands- 0,7 l x 5 -Bacardi -1 l x 3 - Gin - 0,7 l x2 - Martini -1 l x 2 Chyba powinno wystarczyć
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
Edytowane przez 21klaudyna Czas edycji: 2014-07-24 o 00:19 |
|
|
|
#715 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
gratulacje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
poszaleliście z alkoholem ![]() my zrobiliśmy dziś winietki, plan stołów i numery na stoły ![]() Tż ma jutro wolne ![]() plan na jutro: -umyć klatkę schodową w bloku! -brwi -paznokcie -odebrać suknię z pralni -skończyć ciasta -spowiedź
|
|
|
#716 |
|
Zadomowienie
|
re_nata, wcześniej nie dawaliśmy na zapowiedzi w mojej parafii, U Tż 50 zł, wódka - 0.5 litra/osobę
corn,łał! sensuall, pieknie ![]() Zrobiłam część winietek ![]() Plan w sumie na dziś: - pokoje w internacie - sprzątanie - dokończyć winietki - ustroić salę - poszukać ładnego makijażu - byłam dziś na próbnej i jest dosyć mocny (nigdy nie miałam smoky eyes i dziwnie się czuję) - spowiedź - kupić piwo - rozplanować jak goście mają siedzieć - pogadać o wynajmie sztalugi i głośników Czekać na paczki ![]() Nie wiem co jeszcze bym mogła. Lecę spać! Edytowane przez cude Czas edycji: 2014-07-24 o 08:38 |
|
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
ze spraw ślubnych mocno do przodu zostało tylko kilka rzeczykwiaciarnia załatwiona garnitur jest mucha jest koszula jest buty są ![]() 16 ddś |
|
|
|
#718 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Iść zapłacić ksiedzu Kupić prezenty dla rodziców Rzeczy do koszyczka I chce zapłacić parę rzeczy od razu np fontanne czekoladowa I zadzwonić do fotobudki i sali to dziś zrobię ![]() a w tym tyg zamowilismy już tort kupiliśmy muszke koszule. Została nam jedna lekcja tańca i moje próbne ![]() Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 21 dni.
|
|
#719 |
|
Wtajemniczenie
|
Wrzuć fotki z próbnych
|
#720 |
|
Zadomowienie
|
Goście usadzeni
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.

25.10.2014 

Mój film ma trwać 35 minut 

chyba będę musiała jednak zmienić ;/
ale zmniejszyliśmy do 20 l
właśnie też jestem na kupnie