![]() |
#4921 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII)
Pstryniu, takie butki hmmmm cos w stylu takich jak sie kupuje do Chorwacji na kamienie np
![]() ![]() Bokeh tak, bierzemy Pietraszka jak nie zasnie zaraz po wodzie/butli to idziemy spac do nas do lozka i zasypia moment, czasem sam przydrepta w srodku nocy ![]() Bokeh gdzie robilas swoj tatuaz? W ktorym studio w Kato? Ja nie uzywam skarpet, chociaz chcialabym bardzo, od biegania mam stopy i skore jak zolw twarda, masakra, nie bede wam opisywac jak twarda bo byscie nie uwierzyly ![]()
#4922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Kija - helołłłłłłłłłłłłłłłłł!!!! co tam u was? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4923 |
Zadomowienie
|
Hej, z nad morza wróciliśmy w piątek, a ja dopiero się melduję. Jakoś nie mogę się ogarnąć po tych wczasach
![]() ![]() Pstryczku,o takie buty chodzi : https://www.google.pl/search?q=buty....ml%3B500%3B500 Na allegro są ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- O tu: http://allegro.pl/obuwie-25952?order...epartment=baby
#4924 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super, ze zadowolona!!! My jeszcze 2tyg do wakacji ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4925 |
Zadomowienie
|
Urlopuję się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4926 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i dzieciecie z tym plywa czy tylko chodzi? insolito, foty som? ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4927 |
Rozeznanie
|
![]() Wybaczcie mój brak odzewu, ale u mnie kiepskawo. Od pn pomału wracam do życia po urlopie tż... Nie mogę powiedzieć, żeby było jakoś super, ale to się pewnie domyślacie. Dzień po urlopie miałam takie głupie myśli, że jakoś źle mi samej, że może się dotrzemy jednak i jakoś będzie, ale jak to zwykle bywa tż tak dowalił tego samego dnia że od razu głupoty wyszły mi z głowy. Masakra. Coraz bardziej mam wrażenie, że on ma coś nie teges z głową. Ma pretensje do mnie że ja nie piję alkoholu, że jestem nienormalna bo "nie potrafię odreagować" a dodatkowo coś mi się zdaje, że on ma problem z trawą, kilka razy go złapałam, on twierdzi że to normalne i że "wszyscy palą". Nie wiem, może jestem niedzisiejsza, ale gadanie że trawa nie uzależnia jest kitem, który może wciskać nastolatek głupiej matce, a nie mnie. Poza tym wydawanie pieniędzy na takie używki kiedy z kasą stoimy co najmniej bardzo słabo na razie jest wg mnie egoistyczne i niedojrzałe. Patrzę na niego z niedowierzaniem i się zastanawiam co się z nim stało? Nikomu tego nie życzę. Nazabawniejsze jest oczywiście to, że on uważa, że ma przewalone ze mną bo go ograniczam (jeśli chodzi o palenie trawy) i długo by gadać. Pamiętam, że dostałam życzenia na urodziny - dziękuję Wam ![]() Na razie to tyle, pozdrawiam Was ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4928 |
Zadomowienie
|
Pstryniu jeszcze nie wiem czego
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4929 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Som ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4930 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Dziewczyny, a moze te ugryzienia to nie komary a meszki? Mojej mamie po meszcze tak masakrycznie spuchła noga.... Całuje wszystkie wysiniaczone i wyobijane szkraby ![]() Po cichu zazdroszcze urlopującym ![]() No i bede dalej podczytywac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4931 |
Zakorzenienie
|
Myślisz, że Kija MUSI?
![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Oooo, Sylwietta, Ty wiesz, że takie cuś tez Polę uzarło? Ale te ostatnie to nie po tym. |
![]() ![]() |
![]() |
#4932 |
Zakorzenienie
|
Z meszkami nie ma żartów,mój brat po kilku ukąszeniach trafia do lekarza albo ip-jest uczulony na to cholerstwo i musi od razu przyjąć lek żeby zakażenie nie poszło.
#4933 |
Zadomowienie
|
Ucięłam sobie w niedzielę koniec palca na krajalnicy, razem z częścią paznokcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4934 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
![]() Cholercia, a bolało bardzo? Moja ciotka jak miała chyba 19 lat, też na krajalnicy do wędlin w sklepie sobie wskazującego obcięła, i to całą połówkę ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4935 |
Zadomowienie
|
Eee może pdrośnie bo to tylko koniuszek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4936 |
Zakorzenienie
|
No wy chcecie, zebym koszmary miala???!!! Obciete paznokcie, palce, bllleeeeee!!!
Kija co to ten energyland? Brzmi ciekawie? Pstryku Pietraszkowi te buciki przydaja sie tez w brodziku bo on biega tam nie da sie go zatrzymac a w tych bucikach jednak troche mniej slisko Mnie meszka w niedziele ugryzla obok kostki, laski masakra, mialam dookola tak spuchniete, ze kostka 2x grubsza ![]() Yellow, brak slow, brak slow..... Bardzo wspolczuje :-* Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#4937 |
Zadomowienie
|
Energylandia. Park rozrywki w Zatorze, otwarli tydzień temu. Fajny bo wszystko takie nowiutkie i nowoczesne, ale mam mieszane uczucia bo ludzi kupa i na fajniejsze atrakcje straszne kolejki, nawet ponad godzinne. Dla rodziców z małymi dziećmi ok bo te atrakcje dla maluchów dostępne prawie z marszu, dla młodzieży gorzej bo takie bardziej ekstremalne rzeczy są strasznie oblegane. Ale Ania była zachwycona, darła się jak obdzierana ze skóry gdy karuzela stawała albo z samochodzika trzeba było wyjść
![]() Edytowane przez Kija80 Czas edycji: 2014-07-23 o 22:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4939 |
Zakorzenienie
|
Nawijko, a no. Ale teraz w sumie już tylko odpowiadam, jak mnie coś naprawdę ruszy, bo tak to szkoda się wysilac
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4940 |
Zakorzenienie
|
Czesc!
Przepraszam, ze nie odnosze sie, ale mam dola jak stad na Slonce. Tz wczoraj zrobil mi niesamowita przykrosc... We wrzesniu jest slub mojej przyjaciolki, ciagle zastanawiam sie, czy na niego jechac, podroz z Yae mnie przeraza, ale mimo wszystkich obaw jestem gotowa sprobowac. Tz bardzo mnie naklania do powrotu do Pl, ze rodzina sie ucieszy, przyjaciolka tym bardziej, twierdzi, ze mnie tez kilka tygodni w domu na dobre wyjdzie. Do tego miejsca zgodni jestesmy, rozlam pojawia sie w kwestii Yae, poniewaz tz wymyslil sobie, ze podczas mojej nieobecnosci Yae bedzie pod opieka t. Przypomne, ze jestesmy kp (ostatnio bardzo intensywnie), jestem glownym opiekunem (toz to nawet do lekarza czy fryzjera Yae jedzie ze mna, bo nie ma chetnych do opieki), ostatnio pojawilo sie zjawisko mamizmu a w nocy jak zacznie plakac, to nawet tz jest bezradny. I teraz mialabym ja zostawic na kilka tygodni i sama wyjechac na drugi koniec swiata, gdzie wszyscy czekaja nie tylko na mnie, ale rowniez na Yae. Cala rozmowe podsumowal jednym zdaniem: Yae nie zrobi roznicy z kim spedzi ten czas. Parafrazujac, moj tz uwaza, ze jestem rownie dobra do opieki nad Yae jak t. i istota bycia mama jest zupelnje niewazna. Czy ja przesadzam, ze nie jestem gotowa na wyjazd na zasadach tz i ze wydaje mi sie nie byc to najlepszym rozwiazaniem dla Yae? |
![]() ![]() |
![]() |
#4941 |
Lurker ;)
|
Dziewczyny umieram, tak mnie gardlo i zatoki bola spac nie moge
![]() Meneq pomysl tza absurdalny! Moze Twoja rodzina i znajomi chcieliby poznac Yae, spedzic z nia troche czasu o tym nie pomyslal. Kija tak spokojnie piszesz o ucieciu palca, ja pewnie bym sie darla na cala kamienice. Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2
#4942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrowiej! Zaloz maseczke i nawilz pokoj, powinno troche pomoc! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4943 |
Konto usunięte
|
Hej.
Yellow, strasznie współczuję. Słów na dziada brak ![]() Meneq oczywiście ty masz rację, ale że lekarz do tego stopnia nie ogarnia rozwojowych potrzeb dziecka? Wstyd. No i nie wpadł na to że dziadkowie by chcieli zobaczyć... |
![]() ![]() |
![]() |
#4944 | ||||
Zakorzenienie
|
Hejka !
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do depilacji-kiedyś myślałam o tym ale podobno to nie takie och i ach(pomijam cenę). Brazylijski to wiem., francuski to drogą dedukcji mogę się domyślać ![]() ![]() Cytat:
może tz bolała głowa i nie myślał jasno-to nie wypad na kilka dni a długa Twoja nieobecność. Yae powinna z Tobą jechać. Dacie rade w podróży ![]() Cytat:
![]() Zamówiłam pieluszke do pływania ta z decathlonu. Cena fajna a i darmowa dostawa-tyko opis na stronie kiepski-gdyby była kiepska to ja oddam . A te buciki z linku mi się nie otwierają ale ja wiem ock. A lepsze takie buciki czy "crocsy"? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4945 |
Zakorzenienie
|
Lady może to zabawa symboliczna? Dawid nie raz jak się bawi to pokazuje na coś, gada sobie, za chwilę mi "coś" do ręki przyniesie
![]() Kija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pstryku, Lady ja mam zwykłe crocsy podróbki dla Dawida już drugi rozmiar. Zadowolona jestem boczęsto się przydają chociażby na wyjście po kąpieli po mieszkaniu ![]() Bokeh ![]() ![]() Insolito ![]() Little zdrowiej! Jak bardzo drapie a jeszcze nie pora leków to łyżeczkę miodu zjedz ![]() No zapomniałam Wam się pochwalić, że Dawid wstał wczoraj 5:15 a tak to 6:00 od przeprowadzki to norma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4946 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47429752]Hej.
Yellow, strasznie współczuję. Słów na dziada brak ![]() Meneq oczywiście ty masz rację, ale że lekarz do tego stopnia nie ogarnia rozwojowych potrzeb dziecka? Wstyd. No i nie wpadł na to że dziadkowie by chcieli zobaczyć...[/QUOTE] Sadze, ze on w ogole sie o takich rzeczach nie uczyl... W tym momencie poczulam sie jak niania jego dziecka. |
![]() ![]() |
![]() |
#4947 |
Zakorzenienie
|
Meneq jasne że Twoja racja!
Yellow masz na prawdę cierpliwość... Szkoda że przy tym tak cierpisz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, skadze znowu. Tz chyba chce mi ulatwic podrozowanie, tylko jakim kosztem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4949 |
Zakorzenienie
|
Kurde Meneq masz racje w 100% oczywiscie!!!!!
Wstyd sie przyznac ale moj maz (tak tak ten sam TzLady ![]() U Was powazniejsza sytuacja, ale poglad ten sam niestety. Mam nadzieje, ze go przekonasz do zmiany zdania :-* Dzisiaj znowu pobudka o 5.40 ![]() ![]() Kurde, ta pogoda to z jednej skrajnosci w druga, byly megacziki, teraz ulewa przeogromna od wczoraj!!! Leje tak masakrycznie rzesisty deszcz, ze prawie nie widze bloku na przeciwko ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#4950 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuje za zyczenia ![]() wczoraj dzień jak co dzień w sumie, tzt caly dzień milczał ;> jak zadzwonił nie złożył mi życzeń ![]() ![]() problem kuchni rozwiązany, dostałam od tzta więcej białego połysku ![]() ![]() ![]() Pogoda jak z d.py;/;/ chciałam na działke jechać a tu leje i leje i leeeeeeje... ->wczoraj okna zapomniałam zamknąć= pół wykladziny zlanej deszczem;] HJE -> OZM? co to? Yellow, kurcze... dołujące to co piszesz;/
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.