![]() |
#1921 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. II
Cytat:
Jak ktos nie chce małżeństwa (chodzi o sytuacje normalna czyli kobietę i mężczyznę) z rożnych powodów to niech sobie żyją jak chca i maja dzieci ile chca ,nic mi do tego. Tak samo jesli matka sama wychowuje dziecko lub ojciec z rożnych względów rownież nic mi do tego bo to jest sytuacja NORMALNA. Po to została stworzona kobieta i mężczyzna zeby przedłużać naturalnie gatunek, czy homo tez mogą z natury? No NIE! Odpowiedz chyba prosta jest? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Nie napisałam ze socjal i socjalizm to to samo to jest składowa socjalizmu,myślałam ze idzie załapać o co chodzi ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
Ja sie im nie dziwie ze nie płaca tu podatków bo to normalne ze człowiek który zapracował sobie na to dosyć cieżko nie chce oddawać tyle kasy naszemu krajowi-gdyby tu zmienili w tej kwestii co nieco to pewnie wróciliby do nas,moze inni bogacze z innych krajów Chcieli by wtedy tu zakładać firmy i płacić tu podatki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie jak długo ktoś jest dobrym człowiekiem nie obchodzi jego orientacja seksualna czy styl życia. Każdy człowiek odczuwa takie same potrzeby, a te najwyższe to rodzina, miłość bezpieczeństwo i czy to są dwie kobiety, dwóch facetów, czy para mieszana tak samo chcą być szczęśliwi i być może mieć dzieci. Idąc tym tropem samotni rodzice też nie są "normalni" i trzeba by się zastanowić, czy można im zostawiać dzieci...
![]() |
#1923 | |
Buc
|
Cytat:
czyli, jak kobieta nie chce dzieci mieć to jest wybrykiem natury, bo nie przedłuża gatunku? ![]() ale ja mam gdzieś partie i sondaże, serio. ta, co do prawicy, krul jest jeden - Winnicki. ![]()
![]() Edytowane przez suszarka Czas edycji: 2014-07-24 o 15:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1924 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny prosze skończmy temat polityki i orientacji małżeństw a zajmijmy się ciążą - to jest forum dla przyszłych mam, a nie wiec wyborczy
![]()
![]() |
#1925 | |
Buc
|
Cytat:
tu o polityce nie ma nic, tylko o przekonaniach. ![]() ale luz postaram sie nie robić offtopa. ![]()
![]() |
#1926 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem dlaczego tak przekrecane wypowiedzi. Jak nie chce mieć to nie ma- co mnie to ![]() ![]() Teja: a homo to niby nie wykorzystują adoptowanych dzieci?! Zawsze sie cos znajdzie. Ja nie popieram i tyle. ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
Jestem za ;p w sumie kochana dotyczy to tez dzieci hehehe ![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Jesli przekonania to nie polityka to po co politycy sie tym zajmują?;p |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Btw niepokojące jest to, jak wiele jest przypadków patologii w rodzinach adopcyjnych, a co za tym idzie, jak słabo są one weryfikowane i kontrolowane pod kątem rozwoju i bezpieczeństwa dzieciaków...
![]() |
#1928 | |
Buc
|
Cytat:
dusiolka napisałam już wyraźnie - mam gdzieś partie i mam gdzieś politykę jedynie mam wolnościowe poglądy, które chcąc nie chcąc są najbliżej lewej strony najdalej prawej, ![]() co do natury, to powtórzę w takim razie bezpłodna kobieta albo męzczyzna idąc Twoją agrumentacją są wybrykami natury, bo sorry samym penisem i pochwą bez komórki jajowej i nasienia dziecka nie zrobisz. Szczeperka - zaraz zamilknę obiecuję. ![]()
![]() |
#1929 | |
Zakorzenienie
|
To ja moze powroce to tematu forum;p
Co myślicie o wanienkach z tym stelażem? ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Cytat:
Jesli juz chodzi o kwestie patologi,rodziny alkoholików itp to robiono badania ze dzieci chca byc z takimi rodzicami,wlasnie nawet w takiej atmosferze ,ze dzieciom zawsze najlepiej bedzie z rodzicem jakikolwiek by nie był. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1930 |
Zakorzenienie
|
Ja mam wanienke z przewijakiem
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Zakochani ...zaczarowani od 02.11.2008 ![]() 11.05.09 żegnaj kruszynko ![]() 17.03.10 żegnaj kruszynko ![]() wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę ![]() 07.05.13 ciąża pozamaciczna ![]() 04.05.14 - II kreseczki ![]() 20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1931 | |
Buc
|
Cytat:
![]() ![]() dobra, co do wanienki ze stelażem to ja takową zakupie, bo będę mogła ją wstawić do normalnej wanny i nie schylać się aż tak bardzo. a czy o inna wanne chodzi? ![]()
![]() |
#1932 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Suszarka przepraszam Cie ale wolnościowe poglądy to napewno nie lewicowe ![]() Poruszasz z ta niepłodnością kwestie które raczej norma nie sa lecz wyjątkiem,nie wszystkich takie nieszczęście dotyka- nie mogą w sposób naturalny mieć dziecka ale nic nie stoi na przeszkodzie zeby zaadoptowali i stworzyli rodzine jesli tego bardzo chca. No nikt mi nie wmówi ze facet z facetem uprawiający wiadomo co to jest normalne i zdrowe! ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Cytat:
I jak sie sprawuje? A przewijak masz tez przy łóżeczku? ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Suszarka: no to padaj ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1934 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co to za badania? Pierwszy raz o czymś takim słyszę, a pracuję z dziećmi krzywdzonymi przez swoje rodziny i bardzo wiele z nich marzy, żeby ktoś je zabrał z tego piekła jakie fundują im rodzice. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1935 |
Zakorzenienie
|
Mam po prostu dosyć państwa które wszystko kontroluje i wtrąca sie nawet w wychowywanie dzieci,kształcenie, nawet do gaci zaglada za przeproszeniem. Niech sie zajmą tym co maja a ludzi niech zostawia w spokoju.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1936 |
Zadomowienie
|
Ja chce taka na stojaku bo taka bez to gdzie sie stawia? Na.podlodze? Takie głupie mam pytanie.
A z przewijakiem tez myslalam, rozumiem ze on sie tak wysuwa spod tej wanienki, to wtefy jsk sie wode wylewa? Zdejmuje sie ta wanienke? |
![]() ![]() |
![]() |
#1937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juz nie pamietam kto je robił czy który psycholog sie w ten sposób wypowiadał -po prostu utkwiło mi to w pamięci i byłam wtedy przerażona..nie mam w tej kwestii jednej opini i nie mogę sie opowiedzieć za jednym lub drugim akurat w tej kwestii- tylko przytoczyłam cos takiego -co nie znaczy ze popieram. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja myślałam zeby zwykła stawiać na stole takiej ławie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1939 |
Zakorzenienie
|
No właśnie do tej pory miałam takie same doświadczenia zarówno zawodowe, jak i te teoretyczne.
#1940 |
Zakorzenienie
|
Wracając do tych badan to one sporo metliku w głowie mi porobily szczerze mowiac.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1941 |
Zadomowienie
|
Ja mam taki otwarty prysznic bez brodzika i kabiny wiec tak sobie.pomyslalam ze jak bede chciala nalac/ wylac wode to wsune sobie do prysznica cala ta wanienke na stelazu. Ale ze na stole/ lawie w kuchni bys kapala? Ja chyba w łazience. Jakoś to kapanie mnie przeraża prawie ze najbardziej. Ze mi sie takie.mokre wyslizgnie czy cos albo ze cos zle zlapie, albo ze sie zachlysnie itp.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1942 | |
Buc
|
Cytat:
niem nie trzeba być tolerancyjnym ale nie należy obrażać ludzi z inna orientacja. co właśnie zrobiłaś. aha. zaadoptować a in vitro?
![]() |
#1943 | |
Zakorzenienie
|
Na ławie w dużym pokoju
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Cytat:
Nie bede wypowiadać sie o in vitro jesli pozwolisz. Lepiej juz skończymy dyskusje bo sie nie dogadamy na tym polu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1944 |
Zakorzenienie
|
Charliss ja na wanienke mam nakladany przewijak.jak dziecko idzie do kapieli to zdejmuje sie przewijak.pod spodem sa poleczki na kosmetyki itd
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Zakochani ...zaczarowani od 02.11.2008 ![]() 11.05.09 żegnaj kruszynko ![]() 17.03.10 żegnaj kruszynko ![]() wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę ![]() 07.05.13 ciąża pozamaciczna ![]() 04.05.14 - II kreseczki ![]() 20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1945 |
Zakorzenienie
|
Nie obrażam tych którzy nie obnosza sie ze swoją inna orientacja. A tacy co sie obnosza to dla mnie tylko prowokacja,na pokaz. Koniec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1946 | |
Buc
|
Cytat:
i jestem za zakończeniem dyskusji i nie zaczynaniu kolejnej (jak się uda ![]()
![]() Edytowane przez suszarka Czas edycji: 2014-07-24 o 16:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1947 |
Zakorzenienie
|
Dusiolka czyżby in vitro bylo wg Ciebie zle ?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#1948 | |
Zakorzenienie
|
Styczniowe mamusie 2015, cz. II
Charliss: ja kupiłam taki super wkład jakby do wanienki potem wyrzucę jak chcesz zdj tego. Moja mama miała cos podobnego dla nas tyle ze trwalsze napewno (komuś pożyczyła i nie oddał a teraz nie pamięta komu;p)
---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Cytat:
Jak juz mówiłam nie wypowiadam sie na ten temAt ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Suszarka po prostu sie nie wypowiadam i tyle. Nie wiem po co chcesz podsycać atmosferę? ![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Nie wypowiadam sie bo nie chce zaczynać kolejnej dyskusji i tyle,cześć osób popiera a cześć nie i dajmy spokój. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1949 |
Wtajemniczenie
|
Ja też poproszę zdjęcie tego wkładu - ciekawe czy to się przydaje? Moim zdaniem kąpiel najbezpieczniejsza będzie w wykonaniu taty. Dłoń ma duużą i pewniejszą
![]()
![]() |
#1950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juz zaraz wkleję- moja mama dostała kiedyś kiedyś wzór na wykonanie od koleżanki ze Szwecji i ktos jej wykonał to,ja wlasnie w jednym sklepie dorwalam z taka sama idea tyle se jest węższe i wydaje mi sie ze nie bedzie takie trwałe,najwyżej znajdę kogoś kto by wykonał cos podobnego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.