Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal cz.15 - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-07-24, 22:42   #241
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Jak nikt mnie nie przyjmie to chyba będę musiała sie starać o dofinansowanie.

Ja pantene już dawno nie używałam. Ale ta odżywka z nivei przynajmniej u mnie super się sprawuje. Tak samo jestem zadowolona z tego żel-krem do ciała antycell ale u Ciebie nie ma zobacz sobie jak w Pl bedziesz.

Serio mam taki brzuch jak nie zapomne to go uwiecznie

Wróciłam z zumby pot mi z nosa kapał wiec się nie obijałam
No powinnaś spróbować może lepiej na tym wyjdziesz

Kupiłam dziś tą odżywkę z Nivea, wypróbuję na dniach
Kupię na pewno też żel do ciała z Nivea jak będę w PL w Rossmannie są? Jaka cena w ogóle?

Koniecznie pokaż zdjęcie brzucha!!!

za zumbe jak z wagą? spada dalej?

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

A ja byłam dziś na zakupach w drogerii kupiłam trochę kosmetyków
Zamówiłam też białą szafkę do łazienki w PL bo tu w DE nic ciekawego nie znalazłam a potrzebowałam konkretne wymiary szafki które tu w DE ciężko jakoś dostać. To samo z koszem na pranie miałam więc zamówiłam w PL wszystko przyjdzie do mojej mamy do domu, ciekawe jak ja się zabiorę z tym do DE
kosz taki: http://img01.allegroimg.pl/photos/or.../34/4410573440 wymiary : 42 cm boki i 71 wysokość więc spory

szafka taka: http://www.xsonic.pl/images/szafka-roxi-stojaca-40c.jpg
oczywiście lekko ją ulepsze bo te nóżki wywalę i postawię ją bezpośrednio na ziemi (kupię takie płaskie nóżki, żebym drzwiami od szafki po podłodze nie szurała) no i te uchwyty są okropne więc je zmienie na takie jak mam w szafce pod umywalką

O 19stej pojechaliśmy na plaże poleżeć sobie wróciliśmy o 21. Zjadłam rybkę z pieprzem i idę zaraz pojeździć na roweryku stacjonarnym brzuch przez @ nie boli co bardzo mnie dziwi potem się wykąpię i lecę spać

Heroinko byłam w drogerii i tych balsamów z garniera jest mnóstwo do różnego rodzaju skóry. Wszystkie mają nowe opakowania i nie które są też jakieś owocowe ale nie są ujędrniające. Zrobiłam zdjęcie to zaraz Ci wrzucę. Telefon mam w sypialni a mąż śpi więc nie chce mu tam łazić. Jak będę szła spać to Ci fotkę wrzucę tutaj

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2014-07-24 o 22:43
monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-25, 00:35   #242
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal

HERCIA bitte Foto :-P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1406244891014.jpg (77,8 KB, 28 załadowań)

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-07-25, 00:43   #243
monika01011986
Zakorzenienie

Ja pojezdzilam chwile na roweryku na ciężkich obrotach tak żeby w uda mi weszło, zrobilam 30 przysiadow bez zadnej przerwy (to zrobiłam przed jazdą na rowerku w ramach rozgrzewki), wykąpałam sie, wybalsamowalam i leżę przy otwartym na całą szerokość oknie bo tak gorąco :-/ jutro na 16stą do roboty idę.... Oby mnie tylko brzuch nie bolał. Sobote mam wolną :-D w niedziele znowu druga zmiana :-/ potem jeszcze tylko w piatek nastepny do roboty i w niedziele rano ruszamy do PL ;-) W środę synek mój kończy szkołę później dopiero 15 września - idzie do drugiej klasy już
Dobra lecę spać... 1:43 już a rano o 7:15 wstaje bo synek do szkoly idzie. Może na te badania sie wybiore ale wolalabym sie wyspać jak dzieciaki będą w szkole żeby pozniej w pracy jakoś funkcjonować. Rano pomyślę
Dobranoc :-* karaluchy pod poduchy :-P :-*

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-07-25, 06:51   #244
monika01011986
Zakorzenienie

Wstawać spiochy!!! Niema spania :-P
Ja już po śniadanku i zaraz jadę Kolina zawieźć do przedszkola pogoda piekna, słoneczna brzuch nie boli jakbym dziś nie szła do pracy to bym zrobiła te badania, poszła na siłke i zakupy nawet ale musze troche odespac bo później bede jak zombie. W nastepnym tygodniu pojde juz na pewno na badania i na siłke :-D
Milego dnia kochane :-* do później :-*

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-07-25, 07:15   #245
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Ja wstałam

Siemaa

Dzisiaj juz na weekend zostaje u Tz muszę się spakować, jak będzie ładna pogoda do napewno wyskoczymy do Kazimierza w sobote
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-25, 07:27   #246
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Mnie wczoraj ścięło przed 22 to chyba zasługa wypitego szampana
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-25, 07:46   #247
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Mnie wczoraj ścięło przed 22 to chyba zasługa wypitego szampana
Oooo to ładnie sie nabombiłaś skoro o 22 już poszłaś spać haha :-D a co to za okazja była?? mój mąż ma dziś imieniny i też chciałam z nim coś wypić ale do roboty idę :-(

---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Ja wstałam

Siemaa

Dzisiaj juz na weekend zostaje u Tz muszę się spakować, jak będzie ładna pogoda do napewno wyskoczymy do Kazimierza w sobote
Widzę romantyczny weekend ci sie zapowiada :-D może z tego jakiś bejbik wyjdzie?? :-P Milego "wypoczynku" gołąbeczki

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

A ja zawiozlam Kolina do przedszkola i leżę w łóżeczku muli mnie jak cholera, pewnie zaraz zasne :-P Oskar wróci ze szkoły o 12:30 wiec mam sporo czasu Kolina odbieram o 13
Dobranoc :-* do później :-*

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-07-25, 08:03   #248
migotenka
Zadomowienie

dzień dobry
ja już się obudziłam tzn może gdybym leżała to bym spała dalej ale muszę wysprzątać bo w nocy sis ze szwagrem i dzieciakami przyjezdzają a na 14 do pracy więc później nie będzie mi się chciało wczoraj taka padnięta wróciłam że szok, tyle "ludziów" było. ale jeszcze tylko dzisiaj i dopiero idę w srodę na nocke więc teraz kilka dni z łobuzami ale się cieszę

Monia kosz bardzo ładny a szafkę mam prawie identyczną w łazience w domku tylko uchwyty inne.
oo synek pierwszą klasę kończy mamusia dumna

Czekoladka Tobie widzę też się fajny weekend szykuje, moja teściowa ciągle gada o tym kazimierzu i nie wiem czemu ale jeździ wszędzie tylko nie tam proszę zdjęcia pstryknąć jakieś z wycieczki i nie ma że zapomniałam bo bedzie :baci k:

Heroine mniam szampan , ja już Tż robie liste zakupów oczywiście winko z sis musi byc hehe

a kiedy się wybierasz do tego fryzjera ciachnąć włoski?

migotenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-25, 08:08   #249
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Widzę romantyczny weekend ci sie zapowiada :-D może z tego jakiś bejbik wyjdzie?? :-P Milego "wypoczynku" gołąbeczki

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

A ja zawiozlam Kolina do przedszkola i leżę w łóżeczku muli mnie jak cholera, pewnie zaraz zasne :-P Oskar wróci ze szkoły o 12:30 wiec mam sporo czasu Kolina odbieram o 13
Dobranoc :-* do później :-*

Jezu Monia Ty spisz po 5-6godzin!! Jak Ty funkcjonujesz kobieto?

No zapowiada się, oby coś z tego wyszło Bo ja mam urlop dopiero we wrzesniu tz to w ogole wielka nie wiadoma a oboje juz wymorodwanie pracą jestesmy wiec zmienic przestrzen chociaz na dzien dwa by się przydało

Proszę Cię jak ja bym teraz zaszła to były jeden wielki armagedon, zresztą moj Tz bedzie mial we wrzesniu urodziny i przekroczy magiczną 40 i juz ma taki kryzys ze normalnie nie mogę, wydaje mu się ze juz nic mu się od zycia nie nalezy Muszę trochę nad nim pracować bo jest wspaniałym człowiekiem ale to wszystko zasluga jego chorej na łeb byłej zony, która go zostawiła dla jakiegos araba, który miał byc milionerem a okazał się zerem Ale to dluga historia. Szkoda ze nie mamy klubu przy wątku mozna by było prywatne sprawy poruszać

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Cytat:
Napisane przez migotenka Pokaż wiadomość

Czekoladka Tobie widzę też się fajny weekend szykuje, moja teściowa ciągle gada o tym kazimierzu i nie wiem czemu ale jeździ wszędzie tylko nie tam proszę zdjęcia pstryknąć jakieś z wycieczki i nie ma że zapomniałam bo bedzie :baci k:

Skarbie jak ja schudnę i zacznę wygladac wyjściowo to napewno zaleję Was lawiną zdjec Teraz to nie mogę na siebie patrzeć więc wybacz ale z Kazimierza to ja nic nie przywiozę jezeli pojadę
Ale sukienkę wrzucę napewno, tylko zapominam o tym cały czas

Własnie my dawno nie bylismy podobno się robi coraz piekniej, chcielismy gdzieś blisko zeby naładować akumulatory
Stary 2014-07-25, 08:13   #250
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

No zapowiada się, oby coś z tego wyszło Bo ja mam urlop dopiero we wrzesniu tz to w ogole wielka nie wiadoma a oboje juz wymorodwanie pracą jestesmy wiec zmienic przestrzen chociaz na dzien dwa by się przydało

Proszę Cię jak ja bym teraz zaszła to były jeden wielki armagedon, zresztą moj Tz bedzie mial we wrzesniu urodziny i przekroczy magiczną 40 i juz ma taki kryzys ze normalnie nie mogę, wydaje mu się ze juz nic mu się od zycia nie nalezy Muszę trochę nad nim pracować bo jest wspaniałym człowiekiem ale to wszystko zasluga jego chorej na łeb byłej zony, która go zostawiła dla jakiegos araba, który miał byc milionerem a okazał się zerem Ale to dluga historia. Szkoda ze nie mamy klubu przy wątku mozna by było prywatne sprawy poruszać

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Skarbie jak ja schudnę i zacznę wygladac wyjściowo to napewno zaleję Was lawiną zdjec Teraz to nie mogę na siebie patrzeć więc wybacz ale z Kazimierza to ja nic nie przywiozę jezeli pojadę

Własnie my dawno nie bylismy podobno się robi coraz piekniej, chcielismy gdzieś blisko zeby naładować akumulatory
To oby się wyjazd udał

o matko normalnie jak w telenoweli. Noo taki klub by nam się przydał, bo tak to każdy tu może czytać, a nie wiadomo kto się natrafi

A my wczoraj poszliśmy na ,,imprezke'' po 5 latach niebycia razem z Tż w zasadzie chwile sie pobawiliśmy, bo Tż z kolegą głodni no poszliśmy coś zjeść i siedzieliśmy w plenerze już później.
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-25, 08:15   #251
migotenka
Zadomowienie

Cytat:

Kochana Ty na pewno super wyglądasz a wszystko pewnie w główce siedzi no to w takim razie trzymam za słowo i szybko nas ta lawiną zdjęć zalejesz a sukienki nie odpuszczę i będę co chwilę przypominała

oby się wyjazd Wam udał

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-25, 08:32   #252
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
To oby się wyjazd udał

o matko normalnie jak w telenoweli. Noo taki klub by nam się przydał, bo tak to każdy tu może czytać, a nie wiadomo kto się natrafi

A my wczoraj poszliśmy na ,,imprezke'' po 5 latach niebycia razem z Tż w zasadzie chwile sie pobawiliśmy, bo Tż z kolegą głodni no poszliśmy coś zjeść i siedzieliśmy w plenerze już później.
Nooo, ale to z zycia wzięte Kobieta widzi tylko kasę I się przejechała

Monia się tym zajmie

O super ze gdzieś wyszliscie, ja tez bym potanczyła

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Cytat:
Kochana Ty na pewno super wyglądasz a wszystko pewnie w główce siedzi no to w takim razie trzymam za słowo i szybko nas ta lawiną zdjęć zalejesz a sukienki nie odpuszczę i będę co chwilę przypominała

oby się wyjazd Wam udał
Nie Jest ze mną naprawde zle ciało mam fatalne wszytsko do Ale sie nie poddam
Stary 2014-07-25, 10:17   #253
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Wróciłam z zumby pot mi z nosa kapał wiec się nie obijałam
Gratki za zumbę

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Heroine ja też zawsze do fryzjera idę ze zdjęciem i pokazuję jak chcę a jak mówisz, że masz fajną fryzjerkę to nie masz się co bać
Tak zrobię tylko teraz kwestia umówienia się

Cytat:
Boże dopiero teraz widzę ze napisałam ze mam do łopatek a mam za lopatki Czyli tak samo jak Ty
No moje tez nie są rewelacyjne odkąd mam tarczyce słabe mam te włosy a kiedys mialam szope normalnie

Jeszcze koleś przy mnie na przystanku zaczął dostawać padaczki, musiałam zadzwonić na pogotowie i nie wiem co było dalej bo wsiadłam w autobus ale ludzie się nim jakoś tam zajeli. Niestety była to osoba która chyba nadużywa... i na bank to była ta poalkoholowa

Ja zawsze miałam liche ale ja je maltretuję trochę więc dziw, że jeszcze w ogóle są

O rany ja to bym nie wiedziała jak się zachować... serio, mnie przerażają takie sytuacje, że aż mnie samą trzeba ratować

Cytat:
Heroinko byłam w drogerii i tych balsamów z garniera jest mnóstwo do różnego rodzaju skóry. Wszystkie mają nowe opakowania i nie które są też jakieś owocowe ale nie są ujędrniające. Zrobiłam zdjęcie to zaraz Ci wrzucę. Telefon mam w sypialni a mąż śpi więc nie chce mu tam łazić. Jak będę szła spać to Ci fotkę wrzucę tutaj
Cytat:
HERCIA bitte Foto :-P
Dzięki Monia te same balsamy są w Polsce ale tego, o który mi chodzi nie ma no musieli go ewidentnie wycofać...

Cytat:
Ja pojezdzilam chwile na roweryku na ciężkich obrotach tak żeby w uda mi weszło, zrobilam 30 przysiadow bez zadnej przerwy (to zrobiłam przed jazdą na rowerku w ramach rozgrzewki), wykąpałam sie, wybalsamowalam i leżę przy otwartym na całą szerokość oknie bo tak gorąco :-/ jutro na 16stą do roboty idę.... Oby mnie tylko brzuch nie bolał. Sobote mam wolną :-D w niedziele znowu druga zmiana :-/ potem jeszcze tylko w piatek nastepny do roboty i w niedziele rano ruszamy do PL ;-) W środę synek mój kończy szkołę później dopiero 15 września - idzie do drugiej klasy już
Dobra lecę spać... 1:43 już a rano o 7:15 wstaje bo synek do szkoly idzie.
Brawo za rower i przysiady
Ale ten czas leci synuś już jaki dorosły komunia w następnym roku szkolnym
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2014-07-25, 10:38   #254
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie ja na weekend 8-10 sierpnia jadę prawdopodobnie do Kazimierza, bo 9 sierpnia TŻ bierze udział w biegu na 14 km w Parchatce, koło Kazika jeszcze w sumie nie mamy noclegu zamówionego i myślimy jeszcze o Nałęczowie no ale to się zobaczy

Cytat:
Oooo to ładnie sie nabombiłaś skoro o 22 już poszłaś spać haha :-D a co to za okazja była?? mój mąż ma dziś imieniny i też chciałam z nim coś wypić ale do roboty idę :-(
Okazja taka, że skończyłam brać antybiotyki i wreszcie mogłam się napić
Coś Ty, nic mnie nie wzięło ja szampana mogę wypić i całego i nic mnie nie ruszy a wczoraj wypiłam lampkę, i leżałam na kolanach u TŻ-ta i On mnie miział po włosach a ja to uwielbiam i mi zawsze się tak błogo robi, że usypiam momentalnie a alkohol chyba tylko pomógł w tym wszystkim pamiętam tyle, że TŻ mnie zanosił do sypialni i coś do mnie gadał, ale co to nie wiem

No tak, dzisiaj Krzysztofa wszystkiego najlepszego dla męża!

Cytat:
dzień dobry
ja już się obudziłam tzn może gdybym leżała to bym spała dalej ale muszę wysprzątać bo w nocy sis ze szwagrem i dzieciakami przyjezdzają a na 14 do pracy więc później nie będzie mi się chciało wczoraj taka padnięta wróciłam że szok, tyle "ludziów" było. ale jeszcze tylko dzisiaj i dopiero idę w srodę na nocke więc teraz kilka dni z łobuzami ale się cieszę

Heroine mniam szampan , ja już Tż robie liste zakupów oczywiście winko z sis musi byc hehe

Fajne dni Ci się szykują
Ja już dawno nie piłam alkoholu i na tego szampana miałam straszną ochotę w ogóle to ostatnio tylko te piwka owocowe bym piła, na nic innego nie mam ochoty Okocim limonka i heja

Nie wiem jeszcze muszę zadzwonić i się umówić w końcu

Cytat:

A ja pie.dolę że "miłość" może tak zaślepić rzeczywiście, historia jak z filmu no, klub by się przydał na takie opowieści

Cytat:
Nooo, ale to z zycia wzięte Kobieta widzi tylko kasę I się przejechała
Ma za swoje niech się cieszy, że jej nigdzie nie uprowadził
Stary 2014-07-25, 11:52   #255
Margot85
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Ostatnio przy komputerze jestem tylko jak muszę, pogoda dla mnie idealna i jak tylko nie pracuje to na świeżym powietrzu czas spędzam, co prawda najczęściej czytam książki na hamaku ale i w ruchu bywam mam też 41 królików do miziania inna rzecz, że od poniedziałku mój dziadek leży w szpitalu więc trochę zmartwień też mam. Dodatkowo była u nas babcia a ma ona charakter trudny (jak i ja i moja mama) a z wiekiem plus 100 punktów do marudności dziś przyjeżdża moja sis na weekend a jutro Tż więc jak dla mnie za dużo się dzieje

monia w taki krótkim czasie taka przemiana łazienki jak w telewizyjnym show, super zmiana Wszystkie zdjęcia obejrzałam dokładnie może za rok będę już swoją łazienkę urządzać więc się inspiruje, ogladam - wolę prawdziwe łazienki , "z życia" a nie projekty w katalogach, zwykle nie przystające do moim możliwości finansowych:hahah a:

heroine widzę, że nastrój po wypoczynku w górach masz wyśmienity oby wyniki badań (bo zakładam, że będziesz robić niedługo) też Cię pozytywnie zaskoczyły Zawsze jak się pojawiasz na forum to robi się kolorowo od postów i emotikonek

Moje odchudzanie...stoi w miejscu a może nawet i ciut utyłam znowu u mamusi nie wiem, na "obcych" wagach nie staje fakt, przez ostatni miesiąc typowe słodycze jadłam może 2-3 razy ale tutaj to świeże pieczywo mnie wykańcza i jedynie powrót za tydzień do siebie mnie wyrwie z tego chlebowo-bułkowego raju
Stary 2014-07-25, 14:13   #256
alexis77
Zadomowienie

Białaczekoladka a co się miałam chwalić, obrona i po obronie :P Pochwalę się jak mgr zrobie bo na razie to nie ma za bardzo czym :P No właśnie nie opite
Migotenka wstępnie miało być sporo ponad 100 osób ale jedni za granice, inni nie mogą itd i się 100 zrobiła
Monia widziałam fotkę z basenu, super wyglądasz podziwiam Cię za taki wygląd po 2 ciążach 6 kilo to ekstra wynik w tak krótkim czasie, od kiedy właściwie się wzięłaś za dietkę bo już nie pamiętam licencjat teraz skończyłam w sierpniu wesele ale nie chce na forum dokładnie pisać , chociaż już pewnie kiedyś chlapnęłam przygotowania do przodu ale nawet nie chcę myśleć ile jeszcze zostało Łazienka ekstra, jak najbardziej w moim guście
Milenka ale to zleciało, pamiętam jakbys dopiero pisała że zaszłaś w ciążę a tu już 5 miesiąc zdrówka
Makaron91 gratki za zdany egz
Heroinko jak się czujesz, dobrze już wszystko? widzę że pomimo antybiotyków i tak jakieś słabe % wpadły no już nerwy już biorą górę jakbym chciała wszystko Wam napisać to by mi pewnie na kilka str wyszło sukienka już gotowa, ostatnio byłam na ostatniej przymiarce
No i ścięłaś włoski? być może pisałaś ale nie zauważyłam, szczerze mówiąc to czytam po łebkach bo czasu brak, nie mam czasu nawet na neta od 2 tyg czasami na kilka min siądę ale tylko przeczytam forum a na odp czasu już nie ma i trzeba znów coś innego robić :P

Dziewczyny @ mi wypada akurat w dzień ślubu co robić ?
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-25, 18:09   #257
monika01011986
Zakorzenienie

Ja w pracy siedzę. Tak jest gorąco że aż mi nie dobrze :-/ zbiera sie na burze ale coś sie zebrać nie może :-/ niema kompletnie czym oddychać, nie cierpie takiej pogody :-/
W niedziele idę na rano do pracy ;-) zamienilam sie z koleżanką wiec popoludnie bede w domku z rodzinką ;-)
Brzuch mnie lekko boli, nie na tyle mocno żeby truć sie tabletkami ale na tyle mocno żeby mi sie nie chciało wstawać z krzesła :-P dam radę ale wkurzające to jest. Do tego te piekło na dworze i w mojej pracy :-( klima sie zepsuła ludzi mało wiec roboty za wiele nie mam :-D dobre i to :-D

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-07-25, 18:19   #258
monika01011986
Zakorzenienie

A pokaże wam z nudów gdzie pracuje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1406308749231.jpg (55,0 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1406308764745.jpg (45,4 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1406308775153.jpg (43,7 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1406308791313.jpg (45,5 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1406308800233.jpg (49,2 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1406308809964.jpg (43,6 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1406308818604.jpg (42,3 KB, 10 załadowań)

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-07-25, 18:49   #259
heroine86
Zakorzenienie

Monia, czytasz mi w myślach pomyślałam sobie, że skoro się nudzisz mogłabyś zrobić zdjęcia gdzie pracujesz i nam wkleić patrzę, a tu zdjęcia fajne miejsce ale rzeczywiście dzisiaj pustki

Alexis, tak, już się dobrze czuję, dzięki te % to za pozwoleniem mojego osobistego lekarza raptem 3 oranżadki 2% w ciągu 8 dni raczej nie miały wpływu na działanie antybiotyków
Poopowiadaj nam trochę ja lubię czytać o weselnych sprawach pokaż sukienkę nawet foto z neta no i odzywaj się czasem

Margot haha, no tak lubię emotki ja też mam nadzieję, że wyniki będą poprawne w miarę na cud nie liczę, bo nawet po transfuzji nie dobiłam do dolnej granicy normy hemoglobiny, ale chociaż żeby nie było gorzej ale chyba nie powinno być, skoro biorę końskie dawki żelaza :P i dobrze się czuję
Pogoda dopisuje więc fajnie można wypocząć na wsi cieszę się, że z tego korzystasz i oddajesz się relaksom na świeżym powietrzu. 41 królików powiadasz? faaajnie
Łojjj, dużo zdrówka dla dziadka
A dietką się nie przejmuj- u rodziców tak jest :P daj się jeszcze trochę porozpieszczać :P niedługo wrócisz do siebie to nie będzie tak dobrze

A u mnie pogoda się poprawiła, że aż spacerek ok. 4,5 km zrobiłam już taka parnota się robi, wiatr ustał, jutro mają wrócić wysokie temperatury oby, bo mam dość deszczu
Stary 2014-07-25, 20:36   #260
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Monia jak tak Ci się nudzi to założ nam klub
Stary 2014-07-25, 21:04   #261
heroine86
Zakorzenienie

Czekoladka, hej jak w pracy?
Stary 2014-07-25, 22:00   #262
migotenka
Zadomowienie

ja już po pracy i nawet pifffko wypiłam tzn warke cytrynową
i uwaga uwaga mam do środy w nocy wolne!!! czyli 5dni
teraz raczej mnie tutaj nie będzie, na dobre pewnie po weselu wrócę , ale będę robiła zdjęcia to może coś się znajdzie żeby wrzucić, i właśnie klub by nam się przydał....

no nic ja lecę do łóżka bo o 4 jakoś będę mała gości i nie wiem czy później usnę hehe oby tylko pogoda w miarę dopisała. buziaki

Stary 2014-07-25, 22:40   #263
heroine86
Zakorzenienie

Migotenka, goście o 4 nad ranem mówisz? nieźle
Udanego wypoczynku i świetnej imprezy na weselu ale może jeszcze zajrzysz?
Stary 2014-07-26, 00:37   #264
monika01011986
Zakorzenienie

Ja w domciu wreszcie, wykąpana i pachnąca lecę zaraz spać bo rano przed 9 muszę wstać z dzieciakami na trening jechać. Mąz do pracy idzie więc muszę sama wszystko ogarnąć.

Coctail użyłam tą odżywkę z nivea na prawdę fajna! i jak pachnie pięknie!!!! Włosy mam boskie będę ją ciągle kupowała bo nie dośc że tania (1,5 euro tylko!!) to i dużo lepsza od tej maski Pantene co ci pokazywałam i która w dodatku kosztuje prawie 5 euro a szału po niej niema :/ Dzięki że mi o Nivea powiedziałaś

---------- Dopisano o 01:34 ---------- Poprzedni post napisano o 01:31 ----------

Cytat:
Monia, czytasz mi w myślach pomyślałam sobie, że skoro się nudzisz mogłabyś zrobić zdjęcia gdzie pracujesz i nam wkleić patrzę, a tu zdjęcia fajne miejsce ale rzeczywiście dzisiaj pustki
hahaha no widzisz to i tak nie całe pomieszczenie, są jeszcze 3 sale ale tam akurat ludzie byli to zdjęć nie robiłam. Jest też kafejka internetowa. Zdjęcia takie jakościowo brzydkie bo tam ciemno troche jest żeby ludzie ekrany dobrze widzieli Ja za "barem" mam jaśniutko na szczęscie bo nie lubię ciemnicy

---------- Dopisano o 01:35 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ----------

Cytat:
Monia jak tak Ci się nudzi to założ nam klub
Klub czarownic eee ale serio??? A co z wątkiem? Bo na dwa fronty to mi się pisac nie chce

---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:35 ----------

Cytat:
ja już po pracy i nawet pifffko wypiłam tzn warke cytrynową
i uwaga uwaga mam do środy w nocy wolne!!! czyli 5dni
teraz raczej mnie tutaj nie będzie, na dobre pewnie po weselu wrócę , ale będę robiła zdjęcia to może coś się znajdzie żeby wrzucić, i właśnie klub by nam się przydał....

no nic ja lecę do łóżka bo o 4 jakoś będę mała gości i nie wiem czy później usnę hehe oby tylko pogoda w miarę dopisała. buziaki
ooo to jak chcecie zdjęcia wrzucać to klub chętnie zrobię ale obiecujcie że będzie dużzzzzoooo zdjęć ok??
Miłej zabawy kochana
O 4 rano? toć to środek nocy Powiedz żeby poczekali przed domem do rana aż się wyspisz

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-07-26, 00:40   #265
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Monia wątek normalnie będzie funkcjonował A klub na prywate

Stary 2014-07-26, 00:41   #266
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

Monia kosz bardzo ładny a szafkę mam prawie identyczną w łazience w domku tylko uchwyty inne.
oo synek pierwszą klasę kończy mamusia dumna
A dziękuję coś ostatnio mam jazdę na białą wikline fajnie w łazience na brązowych kaflach się prezentuje mam takie serduszko wiklinowe, jutro wam pokaże
Ja uchwyty zmienię bo są okropne. No i te nóżki też wywalę :P zrobię jej mały tuning
No szok ! A nie dawno go urodziłam dopiero! a on już do drugiej klasy idzie... jak ten czas zapierdziela to szok.

---------- Dopisano o 01:41 ---------- Poprzedni post napisano o 01:40 ----------

Cytat:
Monia wątek normalnie będzie funkcjonował A klub na prywate
A to Ty nie śpisz???

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-07-26, 00:44   #267
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Bo film oglądalismy tylko cos zasnąć nie mogę

Stary 2014-07-26, 00:51   #268
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Daje radę muszę no ale nie jest tak źle jak myślisz jak dzieciaki w szkole/przedszkolu to się kładę na 2 godzinki jeszcze więc wychodzi coś ok.7-8 na dobe

Ojj zaraz armagedon! Byłabyś cudowną mamusią!
A z tą byłą żoną to się uśmiałam niektóre kobiety to mają nasrane w głowie i za kase pójdą dosłownie wszędzie! I to jeszcze z arabem toć to taka dzicz te araby :/ no to troche się zdziwiła kobita jak się okazało że chłop grosza przy tyłku niema

---------- Dopisano o 01:48 ---------- Poprzedni post napisano o 01:47 ----------

Cytat:
Bo film oglądalismy tylko cos zasnąć nie mogę
eee no bo to wczesna pora jeszcze 1:47 dopiero Co za film oglądaliście?

---------- Dopisano o 01:51 ---------- Poprzedni post napisano o 01:48 ----------

Cytat:
Dzięki Monia te same balsamy są w Polsce ale tego, o który mi chodzi nie ma no musieli go ewidentnie wycofać...

Brawo za rower i przysiady
Ale ten czas leci synuś już jaki dorosły komunia w następnym roku szkolnym
Niema za co możliwe że go wycofali :/ Firmy kosmetyczne często tak robią :/ np. Max Factor to ciągle coś dobrego wycofuje tyle fajnych kosmetyków z tej firmy już niema

Ojj tam, zaraz brawa i tak mało zrobiłam bo ja leń jestem no ale dziękuję

Komunia w 3 klasie tu w DE jest więc mamy jeszcze czas na szczęscie

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-07-26, 01:26   #269
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Okazja taka, że skończyłam brać antybiotyki i wreszcie mogłam się napić
Coś Ty, nic mnie nie wzięło ja szampana mogę wypić i całego i nic mnie nie ruszy a wczoraj wypiłam lampkę, i leżałam na kolanach u TŻ-ta i On mnie miział po włosach a ja to uwielbiam i mi zawsze się tak błogo robi, że usypiam momentalnie a alkohol chyba tylko pomógł w tym wszystkim pamiętam tyle, że TŻ mnie zanosił do sypialni i coś do mnie gadał, ale co to nie wiem

No tak, dzisiaj Krzysztofa wszystkiego najlepszego dla męża!
aaaaa to taka okazja Ja po całym szampanie bym leżała nietomna nie piję wcale alkoholu więc efekt byłby straszny zapewne po całej butli No Ty to masz łeb do picia widzę Coś czuję że jakbyś się z Czekoladką, Madzią i Zośką spotkała to niezła biba by była wy takie pijoki jesteście
Ja jak byłam mała to lubiłam jak ktoś mnie po głowie głaszcze i wtedy szybko zasypiałam teraz by to raczej już nie przeszło wkurzało by mnie hehe Twój mąż widzę ma sposób na ciebie jak chce żebyś poszła spać
A dziękuję w imieniu męża Krzysztofa Kupiłam mu sześciopak jego ulubionego piwa i wkrętarkę akumulatorową bo na fuchy mu potrzebna nowa

---------- Dopisano o 02:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:59 ----------

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Monia widziałam fotkę z basenu, super wyglądasz podziwiam Cię za taki wygląd po 2 ciążach 6 kilo to ekstra wynik w tak krótkim czasie, od kiedy właściwie się wzięłaś za dietkę bo już nie pamiętam licencjat teraz skończyłam w sierpniu wesele ale nie chce na forum dokładnie pisać , chociaż już pewnie kiedyś chlapnęłam przygotowania do przodu ale nawet nie chcę myśleć ile jeszcze zostało Łazienka ekstra, jak najbardziej w moim guście

Dziewczyny @ mi wypada akurat w dzień ślubu co robić ?
A dziękuję ślicznie miło mi to "czytać" Cieszę się że moja ciężka praca nie poszła na marne i są tego efekty
Ja jakoś dietkę zaczęłam taką prawdziwą w połowie maja jakoś ale dokładnie nie pamiętam bo się do diety przymierzałam już od dłuższego czasu ale mi nie wychodziło.
Założyłam na waszą prośbę ten klub więc tam możesz śmiało pisać Zaproszenie Ci wysłałam
Łazienka jeszcze nie skończona tak na 100%. Trochę jeszcze wykończeniówek zostało do zrobienia cieszę się ze Ci się podoba

No jak chcesz @ zablokować to tylko tabletkami niestety nic innego nie zrobisz

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-07-26, 01:38   #270
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Ostatnio przy komputerze jestem tylko jak muszę, pogoda dla mnie idealna i jak tylko nie pracuje to na świeżym powietrzu czas spędzam, co prawda najczęściej czytam książki na hamaku ale i w ruchu bywam mam też 41 królików do miziania inna rzecz, że od poniedziałku mój dziadek leży w szpitalu więc trochę zmartwień też mam. Dodatkowo była u nas babcia a ma ona charakter trudny (jak i ja i moja mama) a z wiekiem plus 100 punktów do marudności dziś przyjeżdża moja sis na weekend a jutro Tż więc jak dla mnie za dużo się dzieje

monia w taki krótkim czasie taka przemiana łazienki jak w telewizyjnym show, super zmiana Wszystkie zdjęcia obejrzałam dokładnie może za rok będę już swoją łazienkę urządzać więc się inspiruje, ogladam - wolę prawdziwe łazienki , "z życia" a nie projekty w katalogach, zwykle nie przystające do moim możliwości finansowych:hahah a:
Moje odchudzanie...stoi w miejscu a może nawet i ciut utyłam znowu u mamusi nie wiem, na "obcych" wagach nie staje fakt, przez ostatni miesiąc typowe słodycze jadłam może 2-3 razy ale tutaj to świeże pieczywo mnie wykańcza i jedynie powrót za tydzień do siebie mnie wyrwie z tego chlebowo-bułkowego raju
Fajnie tam masz na tym urlopie tyle królików do miziania !! Zazdroszczę Ogólnie taki fajny wiejski klimat - lubię to
A jak TŻ? Tęskni? Przykro mi z powodu dziadka mam nadzieje że z tego wyjdzie
A co ty byś chciała, żeby na mamusi jedzonku jeszcze schudnąć? to jest niewykonalne korzystaj lepiej póki możesz z tych pyszności a odchudzać się będziesz jak wrócisz do siebie

Łazienka zrobiona tanim kosztem i jeszcze nie skończona w dodatku cieszę się że Tobie też się podoba Jak już będzie w 100% skończona to wrzucę wam fotki przed i po remoncie to jest dopiero różnica Cały czas pracuję nad dodatkami i dekoracjami w łazience, zamówiłam kosz na pranie i nową szafkę na pierdoły i na kuwetę dla kota żeby nie stała mi na widoku. Będzie miał takie małe drzwiczki z boku szafki i tam będzie wchodził do środka i się załatwiał Jeszcze wanne trzeba obudować. Także efekt końcowy dopiero gdzieś za miesiac

---------- Dopisano o 02:38 ---------- Poprzedni post napisano o 02:35 ----------

Jeju dziewczyny jak ja Was musze kochać że do 2:40 siedzę i wam odpisuję zamiast spać bo rano muszę wstać Założyłam Wam nawet klub skoro tak prosiłyście Zaproszenia każdej wysłałam jeśli o kimś zapomniałam ( w co wątpię) to dajcie znać
Uciekam do wyrka dobranoc

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości