Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM2014 cz29 - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-25, 11:43   #841
iliy
Raczkowanie

GG do iliy
Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Panna Izabela nie dziwie Ci się że jesteś wkurzona taką postawą świadkowej kurcze nie może jednak przełożyć wolnego skoro większości dziewczyn pasuje inna data?? Powinno jej też zależeć na tym żeby było "dobrze" a nie patrzeć tylko na siebie mam nadzieję że się uda z nią dojść do porozumienia i będziesz miała super panieński

cornflower_girl bardzo współczuje przejścia z cukiernią ale jak w smaku jest pycha to najważniejsze jednak podejście do klienta - żenułaaaa
Papeterie piękne i koteczek też śliczniutki

Kwaśna truskawka my też początkowo myśleliśmy o indywidualnych lekcjach tańca ale zdecydowaliśmy się na kurs, a po nim może weźmiemy 2-3 lekcje indywidualne ale to wszystko wyjdzie w "praniu" póki co podejście szkoły troszkę Nas zirytowało i TŻ napisał do nich zapytanie czy w takim układzie jest przewidziany np: jakiś rabat coś tam jeszcze nawciskał że zmiana dnia to dla Nas duże utrudnienie bo m.in z tego też powodu wybraliśmy tą szkołę .... Ja i tak wiem że na pewno odpiszą coś typu jak się nie podoba to spadówa, ale spróbować zawsze warto, może chociaż odechce im się kombinacji

Kochane jutrzejsze PM
missmalezji
alucior
hihihi
cude
cornflower_girl
Sunrise28
oluska227887
Wszystkiego najjjjjj lepsiejszego w tak pięknym dla Was Dniu, aby był dokładnie taki jak go sobie wymarzyłyście
i oczywiście brokuł na piękną pogodę musi być:

Edytowane przez iliy
Czas edycji: 2014-07-25 o 11:46
iliy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 11:50   #842
Panna Izabela
Zakorzenienie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Jutrzejszym ślubującym życzę spokoju, uśmiechu i niezapomnianych (pozytywnych) wrażeń, no i oczywiście ładnej pogody, bo to co ja widzę za oknem to masakra...
Cieszę się razem z wami !
Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
Panna Izabela Nieciekawa ta sytuacja ze świadkową, szkoda, że tak się zmieniła ale często praca (a w korpo to już często na maxa) zmienia ludzi. Jednak kasa ma na nas ogromny wpływ. Mimo wszystko niefajnie rozwiązała sytuację. Mam nadzieję, że jeszcze uda Ci się jakoś zorganizować spotkanie ze wszystkimi ważnymi dla Ciebie dziewczynami i będziesz się na nim wspaniale bawić.
Tylko moja druhna nie pracuje w korporacji, jeste recepcjonistką, poza tym bierze urlop tydzień przed moim ślubem i postanowiła, że po urlopie już nie wraca do tej pracy. Nie rozumiem tego, że wzięła sobie wolne na 2 sierpnia i terminu przez to nie zmienimy, a w soboty pracuje do 14, więc spokojnie i bez urlopu zdążyłaby ze wszystkim. Ja za to 2 sierpnia będę w moich okolicach na próbnym makijażu, potem jedziemy do kwiaciarni wybrać kwiaty, może nagramy podziękowania dla rodziców a potem jadę ponad 100km do stolicy, bo mam panieński ale jakoś nie marudzę, że nie zdążę, czy że nie mam wolnego dnia...
Jestem zła na siebie, bo chciałam bardzo wybrać dziewczynę mojego brata, ale oni się często kłócili i nie wiedziałam, czy się nie rozstaną
Myślałam nawet nad tym, żeby porozmawiać z moją świadkową i ją trochę opieprzyć, może to ją by jakoś obudziło, ale jestem pewna, że się obrazi i może nawet zrezygnuje z tej funkcji.

[QUOTE=jumapili;47447529]
Cytat:
Napisane przez [B
Must[/B];47447449]
Menu jest po to, aby goście wiedzieli jakie dania będą serwowane i w jakich godzinach. Mogą sobie rozplanować posiłki i wiedzą kiedy wyjść/ wrócić z np. papieroska.

dokladnie tak!! my tez bedziemy mieli menu. Uwazam za niezbedne!!!
Ja nie uważam za niezbędne, ponieważ wszystkie wesela, jakie oglądałam i na jakich ja czy tż byliśmy, obywały się bez menu i nikt problemu z trafieniem na danie nie miał więc wesele się spokojnie obyć bez tego może, niezbędna to jest muzyka, jedzenie, Państwo Młodzi i goście Ale na pewno jakiś ciekawy pomysł to jest, jakby mi nie było szkoda kasy na to, to z pewnością bym miała i u siebie

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
Nigdy nie spotkalam sie na weselach z menu
nie planuje jest mi to zbędne, u mnie kapela wsyztskich informuje co i jak
chcoiaz co do posilkow ok-moze byc fajne
ale tort, podziekwoania dla rodzicow z toastem tez wpisywac? to ma byc zaskoczenie.
no nie wiem jakos mi to nie pasuje
ale chetnie bym zobaczylam jak to wyglada
ide 4 pazdziernika na wesele moze tam bedzie
Nie neguj każdego pomysłu, którego Ty nie wykorzystujesz przecież wiadomo, że menu odnosi się do posiłków, to nie jest plan dnia/imprezy tylko menu

A ja mam dzisiaj koniec "wolnego', tzn. nawiedza mnie moja rodzinka, czyli rodzice z trójką braci. Mama z najmłodszym nie ma zamiaru wyjechać w niedzielę, tylko chce zostać do końca miesiąca ja nie wiem, jak z nimi tyle wytrzymam, skoro mamy tylko 2 pokoje... na pewno będziemy omawiać różne rzeczy związane ze ślubem czy weselem, ale to pewnie jedyne, co w ten weekend będzie u mnie związane ze sprawami ślubnymi...

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010

Edytowane przez Panna Izabela
Czas edycji: 2014-07-25 o 13:11
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 11:56   #843
jumapili
Raczkowanie

co do menu, ja bede miala rowniez niemieckich gosci i tutaj menu to standart. dlatego tez sie zdecydowalam i osobiscie bardzo popieram.Poza tym goscie beda wiedziec ile bedzie cieplych dan i kiedy beda podane i wtedy mozna sobie zimny bufet jakos dozowac.

Edytowane przez jumapili
Czas edycji: 2014-07-25 o 11:59
jumapili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 12:00   #844
Elrosa
Zadomowienie

Wszystkiego najlepszego dla jutrzejszych Panien Młodych!

U mnie było menu, ale bez godzin - sama nie miałam pojęcia, o której co miało być podane

Dostaliśmy już zdjęcia od fotografa - było ich ponad 300, a i tak wydało mi się, że to mało jak cudze mnie nudzą, tak nasze mogłabym oglądać bez końca
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Magda Krzysiek 013.jpg (59,7 KB, 129 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Magda Krzysiek 046.jpg (68,8 KB, 136 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Magda Krzysiek 074.jpg (27,1 KB, 113 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Magda Krzysiek 112.jpg (53,1 KB, 133 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Magda Krzysiek 148.jpg (41,5 KB, 132 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Magda Krzysiek 152.jpg (48,2 KB, 125 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Magda Krzysiek 267.jpg (62,4 KB, 127 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Magda Krzysiek 289.jpg (36,3 KB, 117 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Magda Krzysiek 296.jpg (43,8 KB, 110 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Magda Krzysiek 311.jpg (65,5 KB, 96 załadowań)
Stary 2014-07-25, 12:12   #845
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Elrosa, piękne fotki

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 12:22   #846
Szczeperka
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny Czy ktos mnie tu jeszcze pamięta?
Wpadłam na chwilę pochwalić się wstępnymi efektami sesji ślubnej, która odbyła się dopiero niedawno (2 miesiące po ślubie ) bo wcześniej jakoś nie znaleźliśmy czasu
Pogoda była beznadziejna ale nasze humory znakomite co doskonale widać. Całość zdjęć dostaniemy dopiero za miesiąc a już nie moge się doczekać

No i tak wyglądam w 4 miesiącu ciąży

PS. Wszystkim PMkom życzę wszystkiego najlepszego Bycie żoną jest super

Załączniki usunięte

Ignaś 11.03.2016

Edytowane przez Szczeperka
Czas edycji: 2014-07-31 o 11:59
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 12:23   #847
Ad rem
Zadomowienie

Elrosa przepiękne zdjęcia - a moje ulubione jest ostatnie

Szczerperka jaka klimatyczna sesja

30.08.2014
Nasz Dzień

Edytowane przez Ad rem
Czas edycji: 2014-07-25 o 12:26
Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 12:30   #848
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Elrosa
Szczeperka
ale piękne macie zdjęcia
Stary 2014-07-25, 12:32   #849
Dotka90
Zakorzenienie

Elrosa, Szczeperka - piękne fotki

Szczeperka - kompletne nie widać, że jesteś w ciązy!
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 12:48   #850
Szczeperka
Wtajemniczenie

Dziękuję
Nie spodziewaliśmy się z mężem takich efektów bo modele z nas ZEROWI

Powiem Wam że 2 tygodnie po sesji mi brzuszek urósł - widać dziecko czekało żeby mamusia się zmieścła w swoją sukienkę bez problemu

Elrosa - Twoje zdjęcia też są przepiękne Jak ja uwielbiam oglądać szczęśliwe pary

Ignaś 11.03.2016
Stary 2014-07-25, 12:56   #851
Sunset89
Rozeznanie

Elrosa
Szczeperka
macie przepiękne zdjęcia Widać, że jesteście bardzo szczęśliwi

Chciałam Wam wrzucić chociaż jedno zdjęcie z sesji narzeczeńskiej, ale wyskakuje mi błąd ładowania cały czas

Edytowane przez Sunset89
Czas edycji: 2014-07-25 o 13:48
Sunset89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 12:59   #852
Glodomorek
Zakorzenienie

Elrosa, Szczeperka - piękne fotki
A ciąży w ogóle nie widać
Glodomorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 13:20   #853
marlenqa22
Zadomowienie

Hej dziewczynki Witam się po 3 dniach nieobecności.

Nadrobiłam ale po łebkach. Gratuluję wszystkich załatwionych spraw

Do ślubu co raz mniej, a ja wczoraj miałam wypadek potrącił mnie rowerzysta.
W rezultacie upadłam na chodnik, i dość poważnie obdarłam sobie dwa kolana, szczególnie prawe.
Skóra mi zeszła, krew lała się strumieniami. Byłam u lekarza, dostałam jakąś maść do smarowania i tyle. Nic na szczęście nie jest złamane.
No ale w rezultacie nie dam rady chodzić, strasznie mi boli

Nie mówiąc już o klękaniu na przykład.

Mam nadzieję że polepszy mi się do następnej soboty, jestem przerażona..

Dzisiaj o 18:00 mam też drugą przymiarkę ale niczym się nie potrafię cieszyć..

Grafik robi się coraz bardziej napięty, jutro idziemy do księdza spisać protokół, potem muszę się spotkać z tą dziewczyną od dekoracji która ubiera ślub przed nami bo się okazało że ona nie chce zdjąć swojej dekoracji a moja firma by chciała żeby jednak zdjęła.
Znając życie i mój charakter urządzę jej jutro awanturę i tyle skoro robi takie problemy. Tż powiedział że mi pomoże

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 13:25   #854
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość

W rezultacie upadłam na chodnik, i dość poważnie obdarłam sobie dwa kolana, szczególnie prawe.
Skóra mi zeszła, krew lała się strumieniami. Byłam u lekarza, dostałam jakąś maść do smarowania i tyle. Nic na szczęście nie jest złamane.

Grafik robi się coraz bardziej napięty, jutro idziemy do księdza spisać protokół, potem muszę się spotkać z tą dziewczyną od dekoracji która ubiera ślub przed nami bo się okazało że ona nie chce zdjąć swojej dekoracji a moja firma by chciała żeby jednak zdjęła.
Znając życie i mój charakter urządzę jej jutro awanturę i tyle skoro robi takie problemy. Tż powiedział że mi pomoże
Ojejjjjj biedaczysko szczęście w nieszczęściu że nic poważniejszego się nie stało i suknia będzie długa to nie będzie widać tych obdartych kolanek eh... mam nadzieję że do wesela jednak się zagoi Powodzenia z upartą dziewczyną, jak TŻ Ci pomoże to na pewno dacie radę ją przekonać
Stary 2014-07-25, 13:29   #855
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sunset89 Pokaż wiadomość
Elrosa
Szczeperka
macie przepiękne zdjęcia Widać, że jesteście bardzo szczęśliwi

Chciałam Wam wrzucić chociaż jedno zdjęcie z sesji narzeczeńskiej, ale wyskakuje mi błąd ładowania cały czas
Chyba znowu wrzucę link i usunę za jakiś czas

http://slodko-gorzko.pl/siersciuszki/ to my
Bardzo ładna sesja, lubię takie na łonie natury co prawda fotograf momentami za bardzo skupiał się na zwierzętach niż na Was, ale jest ładnie

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 13:30   #856
Must
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość

O nie, współczuję.

A rowerzysta się chociaż przyzwoicie zachował ?
Ja mam krótką suknie ślubną, więc by było źle.
Must jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 13:41   #857
Ad rem
Zadomowienie

Sunset89 Przepiękne foty! Kolor trawy tak pięknie kontrastuje z tym pochmurnym niebem, super!

marlenqa o kurczę, mam nadzieję, ze kolana szybko się zagoją!

30.08.2014
Nasz Dzień

Edytowane przez Ad rem
Czas edycji: 2014-07-25 o 13:44
Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 13:44   #858
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
Hej! Melduję że żyję na dwa dni przed wielkim dniem
Powoli docierają do nas życzenia i prezenty (dziewczyny, jeśli to czytacie - jeszcze raz dziękuję! )
Dopinamy wszystko na ostatnie guziczki, czasu mało dla siebie i dla wizażu niestety..
Jutro przewozimy alkohol, winietki,numerki na stoły, plan stołów, rzeczy do hotelu, musimy dokupić owoce, iść do spowiedzi, i jeszcze mamy małe rodzinne spotkanko a z rana idę na pazurki
Pewnie już nie zajrzę do ślubu, więc bardzo proszę o ładną, niezbyt upalną pogodę i żeby nie padało!
buziak! NO I WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA INNYCH SOBOTNICH PMEK!!!
Kochana Moja ja wiem, że będzie bosko u Ciebie, idealnie i wyjątkowo!

missmalezji
alucior
hihihi
cude
cornflower_girl
Sunrise28
oluska227887

najpiękniejszych wspomnień i aby ten dzień pozostał w Waszych sercach na zawsze

Elrosa jakże pięknie wyglądacie! Zdjęcia piękne!

Szczeperka klimat, Wy, zdjęcia - wszystko sprawia, że szczęka opada! Cudowne zdjęcia! I w życiu nie powiedziałabym, że jesteś w 4 miesiącu ciąży Gratuluję

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 13:52   #859
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość

Nie neguj każdego pomysłu, którego Ty nie wykorzystujesz przecież wiadomo, że menu odnosi się do posiłków, to nie jest plan dnia/imprezy tylko menu
po prostu wyraziłąm swoje zdanie, nie skrytykowałam go jako pomysłu.
zwyczajnei napisałąm ze dla mnie jest to zbędne

Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość
Dziękuję
Nie spodziewaliśmy się z mężem takich efektów bo modele z nas ZEROWI

Powiem Wam że 2 tygodnie po sesji mi brzuszek urósł - widać dziecko czekało żeby mamusia się zmieścła w swoją sukienkę bez problemu
cudnie wyglądaliście!!!!!!!!!!!! !!!
no i brzusio niech rośnie, głasku głasku po brzusiu od cioci bardorki

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 13:56   #860
madziara889
Zakorzenienie

missmalezji
hihihi
cude
cornflower_girl
Sunrise28
oluska227887
Wszystkiego najlepszego, dużo miłości, wzruszającej przysięgi, pięknej pogody oraz zabawy do rana

Elrosa
, Szczeperka, Sunset śliczne zdjęcia
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 13:58   #861
Elrosa
Zadomowienie

2014 jest stanowczo rokiem najpiękniejszych PMek

Szczeperka - tak jak dziewczyny, w życiu nie powiedziałabym, że jesteś w ciąży, chyba maluch faktycznie czekał, aż wystąpisz w sukni

Sunset - Wasza sesja boska, te kolory! <3 właśnie takie fotki chciałam, ale ten nasz coś ich nie czuł, i zrobił po swojemu ale i tak jestem zadowolona, jak to mawiała moja babcia - "jakby mi kto w kieszeń narobił" (ja bym wtedy nie była szczęśliwa, ale co kto lubi... )
Stary 2014-07-25, 14:15   #862
Dotka90
Zakorzenienie

Marlenqa bidusiu

Kup sobie nalewkę z koszyczka arniki z Herbapolu - 8zł kosztuje, jest super na obrzęki, siniaki, stłuczenia. Mi ostatnio zlikwidowała w parę dni WIELKIEGO krwiaka na udzie (przewróciłam się wchodząc do wanny ).
Stary 2014-07-25, 14:15   #863
marlenqa22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Must Pokaż wiadomość
O nie, współczuję.

A rowerzysta się chociaż przyzwoicie zachował ?
Ja mam krótką suknie ślubną, więc by było źle.
Rowerzysta zachował się ok, widać że się przejął..

Boże dziewczyny wyglądam jak w kiedyś w dzieciństwie jak spadałam z roweru..
Modlę się by się zagoiło..
Dziękuję za dobre słowa

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 14:31   #864
Dotka90
Zakorzenienie

Dziewczyny, do niedzieli w Vistuli jest -70% na garnitury, jak szukacie to zerknijcie, bo faktycznie niedrogo.

My podjedziemy jutro.

Na co zwracać uwagę przy zakupie? Poza składem?
Stary 2014-07-25, 14:41   #865
Szczeperka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, do niedzieli w Vistuli jest -70% na garnitury, jak szukacie to zerknijcie, bo faktycznie niedrogo.

My podjedziemy jutro.

Na co zwracać uwagę przy zakupie? Poza składem?

Na skręt wełny - im większy ( 100'S to minimum!) tym garnitur się mniej gniecie, łatwiej rozprostowuje i jest przyjemniejszy w dotyku. Najlepiej w sklepie zmiąć tkaninę i zobaczyć czy bez problemu wraca do swojego kształtu Sprawdzone!

No i na zabawę weselną fajną rzeczą są zapotniki - czyli takie specjalne małe kawałki materiału doszyte w środku pod pachami gdzie4 wchłania się pot i Pan Młody nie ma plam pod pachami

No i podszewka - tylko z wiskozy żeby Pan Młody się nie zapocił i miał "oddychający" garnitur.

Bardorja - głaskanie przekazane

Ignaś 11.03.2016
Stary 2014-07-25, 14:44   #866
Must
Rozeznanie

Żeby było sporo bawełny w składzie.
A reszta zależy od gustu.

mój TŻ wymyślił garnitur jakiego nie ma więc będzie szyć u krawca. W Vistuli nie chcą się podjąć

Musze go z tym pogonić, bo już mała czasu. A on kocha robić wszystko na ostatnia chwilę. Pocisnę go w poniedziałek

Ja dziś ruszam do rodziny z kolejną porcją zaproszeń. I tak do niedzieli. To mój przedostatni weekend z zaproszeniami. Uffffffff
Stary 2014-07-25, 14:46   #867
tinyheart
Rozeznanie

Panna Izabela - Oj to nie sympatyczna sytuacja. Trzymaj się mocno, mocno. Może jednak znajdziesz sposób na rozmowę ze świadkową, w końcu to Twój dzień i Twój wieczór panieński.

Elrosa - Zdjęcia są super, ale najbardziej mi się Wy podobacie na nich, widać, że jesteście szczęśliwi. Ale to piękno PMek niech się i na mój rok przełoży, bo ja już nie ślubuje w tym roku.

Marlenqa22 - Nic poważnego mam nadzieję, że Ci się nie stało? A rowerzysta chociaż się zatrzymał? Przeprosił? Sama jeżdżę dużo rowerem, ale bardzo uważam na pieszych. Za to jak byłam dzieckiem gość po mnie przejechał, dosłownie :P Pamiętam, że kupił mi za to lody i ja już byłam cała happy

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 14:59   #868
Must
Rozeznanie

Co do panieńskiego to ja się zastanawiam czy w ogóle chce.
Wiem, że to dziwne, ale czy jest taki obowiązek ? chyba nie.

Nie lubię klubów, drinków, spotkań z samymi babkami etc
Nie bawi mnie to. nienawidzę limuzyn, striptizerów.

Szanuję, że ktoś to lubi, patrzy na to z przymrużeniem oka.

chciałam panieński w ramach popołudnia - np. lot balonem, park linowy, paintball.
Ale koleżanki marudzą i one chcą do klubu, one chcą facetów ( szkoda, że na swoich tak rok temu nie mówiły ). I one mnie upiją, tak, ze nie będę nic pamiętać Szczególnie, że nie piję i nie planuję % .

I tak sobie myslę, że może olewam to i już

TŻ ma mieć 4dniowy wyjazd na łódki. Koledzy na siłe chcę panienek. On mówi, ze nie dopuszcza tego, a oni dalej Wkurza mnie, że dorośli ludzie nie słyszą nie.
Stary 2014-07-25, 15:03   #869
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Must Pokaż wiadomość
Żeby było sporo bawełny w składzie.
A reszta zależy od gustu.

mój TŻ wymyślił garnitur jakiego nie ma więc będzie szyć u krawca. W Vistuli nie chcą się podjąć

Musze go z tym pogonić, bo już mała czasu. A on kocha robić wszystko na ostatnia chwilę. Pocisnę go w poniedziałek

Ja dziś ruszam do rodziny z kolejną porcją zaproszeń. I tak do niedzieli. To mój przedostatni weekend z zaproszeniami. Uffffffff
To pośpiesz go, bo ja mojego nie mogłam zapędzić do sklepów żeby chociaż nawet pooglądać. W końcu jak poszliśmy i się okazało, że nic na nim nie leży, KOMPLETNIE. Zaczęliśmy szukać w sklepach szyjących, a wszędzie słyszeliśmy "to już za późno". Ale w końcu wyszperałam salon gdzie w naprawdę szybkim tempie mu uszyją i nie marudzą, a nawet zostawili sobie czas na ewentualne uszycie drugich spodni.

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 15:09   #870
Must
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
To pośpiesz go, bo ja mojego nie mogłam zapędzić do sklepów żeby chociaż nawet pooglądać. W końcu jak poszliśmy i się okazało, że nic na nim nie leży, KOMPLETNIE. Zaczęliśmy szukać w sklepach szyjących, a wszędzie słyszeliśmy "to już za późno". Ale w końcu wyszperałam salon gdzie w naprawdę szybkim tempie mu uszyją i nie marudzą, a nawet zostawili sobie czas na ewentualne uszycie drugich spodni.
Wczoraj byliśmy w kilku salonach. Jeśli chce tam szyć musi zlozyć zamówienie za tydzień max.

Sprawa wygląda też tak, że teść ma dostęp do krawców luksusowych marek i podobna mają podjąć się uszycia garnituru. W poniedziałek będziemy decyzdowac co wybieramy.

Nic na nic nie będzie nigdy dobrze leżeć, bo w większości sklepów romziarówka zaczyna się od 170, a on ma 164
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości