|
|
#1621 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar LIII
Golden jeśli są szlufki, to dałabym pasek: czarny, granatowy, ciemnozielony, ciemnoszary (chyba wąski, ale to też zależy, jaki efekt chcesz osiągnąć).
Bardzo ładnie wyglądasz Red Maja, dasz radę! Sam fakt, że już jesteś poza domem, że się odważyłaś, że szukasz nowych rozwiązań, to już dużo. Mój kolega z podstawówki, robiąc niemal nic, jest prezesem firmy, którą tak naprawdę kieruje jego ojciec, przyswaja sobie, co potrzeba, na bieżąco. Każdy zna chyba takie historie... i ma przynajmniej kilku takich znajomych, także - głowa do góry! Uda się i Tobie! ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Polly (utulaj Małą).
|
|
#1622 |
|
Panaroja
|
Helołłł Baru snad duchoty i powrotu do cywilizacji
![]() na Rodos dopadłam kleszcza co siedział w postawie bojowej na ....uwaga... ...butelce z wodą mineralną w domku nie mam pojęcia jak na nią wlazł , musiał na piechotę przez cała werandę się przetuptać , wleźć przez drzwi niepostrzeżenie i wdrapać się na półtoralitrową butlę z plastiku ![]() nie sądzę żebym zdołała Was przelecieć , choć próbować będę , żeby nie było że się wymigacie , ale na wszleki wypadek :-kto ile schudł -co nowego jadłyście -jak z wuosami -kto ma nowe ciuchy i jakie ![]() mnie się zdaje że schudłam , ale waga twierdzi inaczej , a moja ulubiona kiecka letnia leży co najmniej dziwnie i w ogóle nie do noszenia , więc chyba po prostu zmieniam kształt , pytanie tylko na jaki , bo jeszcze nie wiadomo ideu przelatywać
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#1623 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ja schudłam 1 kg Z nowych rzeczy jadłam wstrętnego kebaba, nie wiem jak można zepsuć kebaba. Włosy muszę pofarbować. I mam nową sukienkę uszytą własnoręcznie ze starej sukienki. TŻ wraz z matką stwierdzili, że wygląda jak dla bezdomnego (czyli styl zachowany!). A poza tym ciuchy wywalam dążąc do minimalizmu i mam tylko około 30 sztuk garderoby Nie licząc butów, kilku sztuk ciuchów ciążowych, wakacyjnych i weselnych.Kuchnia się kończy ^^ Ale płytki dopiero w sobotę położą. |
|
|
|
|
#1624 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i spadł niefortunnie na butlęW Barze mamy nowego Dida ![]() Polly - welcome back Choć ja chyba spadam bo mam chuopa w stresie - to on mi ostatnio podnióśł puls do 300, nietopsz dostał rykoszetem, profilaktycznie spontanicznie, ale też i nie jakoś drastycznie ot kropelka jadu nikomu jeszcze nie zaszkodziła, zwłaszcza że mi jad kipiał uszami. Ale w sumei to dobrze, że się nie wyładowałam na chuopie, bo ja w stresie też bywam okropna.---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
![]() Nie Twój did, a rimmelowa laska. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-07-24 o 19:51 |
||
|
|
|
#1625 |
|
Zakorzenienie
|
Sześć
Po krótce przegapiłam Dida (kto się dorobił?) ![]() Maja się przeprowadziła ![]() Parabel miała bliskie spotkanie z kleszczem ![]() Redzia zaczęła remont ![]() Kamena ma panienkę (jakkolwiek to brzmi) Czy coś mnie jeszcze ominęło?
|
#1626 | |
|
Zakorzenienie
|
fidziałam Dida, sama słodycz Cytat:
i wczoraj jakiś dzień powrotów był chyba Macham znad kawy i niewyspania |
|
|
|
|
#1627 |
|
Zakorzenienie
|
Odwazyłam się wczoraj na samodzielne wyjście do tego zamykanego klubu, a tam sama miejscowa zamknięta klika, przesiedziałam sama 2 godziny sącząc browara i wróciłam do domu jeszcze bardziej samotna niż do tej pory
|
#1628 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trzymaj się! Parabel, nie schudłam :rycze: z nowych ciuchów - piżamka niebieska z nowego jedzenia - mielone z kaszą jaglaną i koperkiem gotowane (takie niby pulpety, mężczyzn myślał, że drobiowe, wcale kaszy nie wyczuł ![]() Miłego dnia całemu Baru
|
|
|
#1629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale przełamałam się na basenie i zamierzam uczęszczać ![]() - trzeci dzień zapiekankę z kaszy gryczanej z pieczarkami, pomidorami, twarogiem, ziołami, serem i sosem czochowym... ![]() - ciemny blont i chyba na tym zostanie... końcówki mam do ciachnięcia ![]() - oswajam zieloną kieckę z tandetnej satyny
|
|
#1630 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() - jem serki wiejskie, jogurty naturalne i bób - włosy mam do obcięcia i farbowania bo wyglądam już jak bezdomna dobrze ze mi przypomniałaś żeby się umówić do fryzjera ![]() - ciuchów nowych nie mam, nawet na wesele ideu w starej kiecce (no nie takiej całkiem starej bo kilkumiesięcznej, no ale nowej nie kupuję) Cytat:
ja bym do knajpy nie poszła sama w życiu, moja fobia społeczna mi nie pozwala na to Macham z pracy gdzie od rana poluję na osy (bo mi wlatują przez okno co chwila, koleżanka nawet poszła sprawdzić czy jakiegoś gniazda za oknem nie mamy ale podobno nie )
|
||
|
|
|
#1631 | |||||||
|
Panaroja
|
snad zamiaru wyjścia po kocie żarło
![]() Cytat:
kebaba można bardzo łatwo zepsuć , wystarczy dostatecznie długo trzymać go w cieple a zepsuje się niezawodnie , dlatego nie jadam kebabów bo mi wszystkie z daleka śmierdzą poka sukienkę i podziwiam za remont , ja się bymbała bo nienawidzę remątów ![]() Cytat:
![]() 2.doczytałam ![]() 3. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.se dziś kluski odsmażę ![]() 3.się musze pofarbić , przypomniałaś mi 4.poka ![]() Cytat:
![]() 2.zdrowo wysokobiałkowo 3.etam , nie wierzeu żę bezdomno wyglondasz 4.kilkumiesięczna to całkiem nowa ![]() 5.a nie jecie jakiegoś ciasta z owocami albo czegóś słodkiego coby je zwabiało ? u mnie lało do południa prawie , teraz przestało i muszę iśc po zakupy znaczy kothom jeść , a mi się nieee chceeee
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#1632 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1633 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() (mam podobną, tyż satynową, w zielone mazaje - ale na mnie tak ładnie nie wygląda )
|
|
#1634 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
osiem nindżakleszcz ja mam nową sukienkę nie schudłam a przytyłam z wuosami *&%*#@!*&!!!!!! obciełam byłam na wiosnę i tera nie mam co z nimi zrobić na weselicho bo NIC się z nimi nie da zrobić sa w tak beznadziejnej pocieniowanej dlugości nic nowego nie jadłam, fogle mało jem ostatnio ![]() aaaaaaa i jestę zasmarkana Betty jakie wuosy
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2014-07-25 o 14:34 |
|
|
|
|
#1635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1636 |
|
niecnotliwa dziewica
|
|
#1637 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie gdyby nie ten błysk, to byłaby idealna Cytat:
sukienka śliczna a na włosach fale? ![]() przez ten kolor kupiłam na przebieranki lub ewentualne wesele dalekiej ciotki ale kusi mnie wbić się w nią przy innej okazji
|
|
#1638 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#1640 | |||
|
Zakorzenienie
|
Joł joł
snad A Visconti Fleur de lys ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
![]() 2 Sałatkę w Makusiu i to nawet dobrą 3 Super dostałam pozwolenie na zapuszczenie do ramion 4 Ha dziś zakupiłam dziwną bluzkę niebieską ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1641 | ||
|
Wtajemniczenie
|
bzdury
ja Cię tulać mogę Cytat:
Cytat:
zwłaszcza że tego lata to już niewiele zostało
|
|
#1642 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() marnie skończył - rozgniotłam go na stole zakrętką od tejże wody ![]() poka sukienkę ![]() na guowę turban zasmarkania współczuję nie piernicz Majuta , my Cię kochamy Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
2.z czego ona i so to Makuś ? 3. 4.dlaczego dzifną i poka ![]() Ja sobie nic nie kupiłam znaczy żadnych ciuchów , zamierzam za to dokończyć szyć spódnicę zaczętą dwa lata temu albo i dawniej guowa coś mnie zaczyna boleć - duchota straszna
||||
|
|
|
#1643 |
|
Mother of Cats
|
Betty, sukienka, a właściwie Ty w sukience Maja, proponuję zadanie domowe - wypisz trzy pozytywne strony życia, które właśnie wzięłaś we własne ręce Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2014-07-25 o 18:04 |
|
|
|
#1644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć materiał również nie mój chyba ze stylizowany na lata 90te. Coś bym w niej przerobiła, ujęła ciotkowatości z wesela w latach 90tych. Za poważna dla Ciebie. Kolor genialny. Eeeeeeeee coś chciałam Można prosić przepis na te pulpety z jaglanki/ z jaglanką. Bo lubię ją, ale do tej pory moja wena nie przekraczała jedzenia jej gotowanej z solą A pulpeciaki lubię każde, zawsze a gotowowane to lepiej bo gotują się same Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-07-25 o 18:42 |
|
|
|
|
#1645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 Makuś= Mc donald 3 4 Po weeku albowiem zaraz jadę na wiochę i makarony dla Red też Mnie też zaczyna rypać jak zwykle lewa skroń.. A i trochę znal;azłam takich fijołków jakich szukamy w Balenjadze ,Paris L`Essence ... A i news ostatni najważniejszy Red jest piękna Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-07-25 o 18:46 |
|
|
|
|
#1646 | |
|
Zakorzenienie
|
Maja - zgadzam się ze wszytskim co do przedmówczyń
Wiadomo, że nie jest wesoło, osamotnienie to żadna frajda. Ale, masz nas, a to już coś. Jesteś wolna, a to wiele. Tam też byłaś samotna ale w matni. Poza tym to normalny scenariusz, przerabiany przez tysiące dziewczyn wyprowadzających się do innego miasta na "swoje", niezależne życie. Znamy nie jedną, nie dwie, To tak po prostu się zaczyna, od zera. Najpierw jest pustka, ale potem, z czasem życie się rozkręca. Niemniej to też zależy od osobowości, wiadomo, że są osoby, które samotność lubią ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
Też je w niej znalazłam Zaintrygował mnie niemożebnie, no ale chwilowo mam banik na wydatking ![]() Chyba nawet nie chwilowo
|
|
|
|
|
#1647 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
znad tłumaczenia
żeby się oderwać, postanowiłam wkleić Wam tę zieleń na ścianach, niestety ani tam, gdzie oświetla światło dzienne ani tam, gdzie żarówka, zieleń nie jest taka jaka jest DSCF0525.jpg oraz Panienkę - co prawda Ju jeszcze nie zrobiła premiery, ale chyba mogę ![]() DSCF0532.jpg
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#1648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Świetny złoty obraz, czy raczej odlew? na ścianie 3. Piękna, po prostu piękna
|
|
|
|
|
#1649 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A zatem: dla mięsożernego chłopa zrobiłam tak: Kupiłam wielki kawał szynki w sklepie, pół z tego (ok. 1 kg) kazałam zmielić od razu. Miałam mnóóóstwooo kaszy jaglanej ugotowanej dla siebie, więc zrobiłam tak: łycha jaglanej ugotowanej, łycha mielonego, łycha jaglanej, łycha mielonego (tak, żeby mniej więcej po równo wyszło) jajo rozbełtane sól - dużo pieprz czerwony, czarny, zielony - dużo trochę imbiru w proszku koperek - duuuużooooo cząber - też dużo (choć podobno ma gorzknieć przy gotowaniu). Wyrobić, jak odchodzi przy formowaniu kulek od ręki to jest ok. Żeby miały ładniejszy kształt to do wrzątku wkładałam łyżką. Wrzątek mocno posolony z odrobiną oleju. Gotowałam 25-30 minut (chociaż w przepisach podają mniej), bo się bałam, że surowe będą. Można gotować na wywarze z warzyw, w jakim sosie pomidorowym czy czymś takim. Ale to pierwszy raz, więc próbowałam tylko w wodzie ugotować. Z pieczoną papryką i pomidorami wszamane przez mężczyzn. Resztę jaglanki wszamałam ja ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Kameno, piękna panienka ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Słuchajcie, a te parabeny to naprawdę takie szkodliwe? Bo wszędzie są ![]() Prawie w każdym kremie...
|
|
|
#1650 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
ja do końca nie jestem przekonana do włosów, i chyba mnie Ju trochę będzie musiała przefarbować tzn. dodać czerni, bo poza tym nie mogę przestać się wgapiać
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:23.

Nie licząc butów, kilku sztuk ciuchów ciążowych, wakacyjnych i weselnych.
i spadł niefortunnie na butlę

)