|
|
#2761 | ||
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 915
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
Cytat:
my¶la³am ¿e jesz p³atki osobno i serek osobno W takim wypadku jak najbardziej jedz z serkiem, z jogurtem to musi byæ wyj±tkowo paskudne Ja w stolicy by³am kilka razy na krótki okres czasu, nie mog³abym mieszkaæ na sta³e. Ma swoje plusy takie jak dostêp do wielu rzeczy, lekarzy itp ale jest zbyt g³o¶na i nigdy nie ¶pi a ja jestem mi³o¶nikiem ciszy i spokoju ![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Cytat:
![]() szkoda Donkje,widaæ by³o wyra¼nie ¿e fajna i m±dra dziewczyna, kopalnia wiedzy poza tym, mam nadziejê ze zrezygnowa³a tylko z forum a nie przez tego jakiego¶ frajera z odchudzania Ma³o z ni± rozmawia³am personalnie ale bardzo mi³o mi siê czyta³o co ma do powiedzenia.
|
|
|
#2762 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
Donkje mia³a podobne podej¶cie i zainteresowania do mnie, dlatego bardzo mi tu pasowa³a . Poza tym zawsze to mi³o widzieæ kogo¶, kto ju¿ sporo osi±gn±³ i kontynuuje to dalej .
|
|
#2763 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() bebemwls to i mnie okropnie brakuje, bardzo j± polubi³am. Jeszcze pare dni i zmolestujê j± na mailu, bo napisalam pm wczoraj. Ona ma remont, mo¿e nie mieæ internetu. Zgrzeszy³am dzi¶ Mullermilkiem i proszê mnie zbiæ, ale tyle siê namêczy³am, naje¼dzi³am i nawkurza³am ¿e nawet nie mam wyrzutów Poza tym wyszed³ nowy smak czekolada z orzeszkami ;p i nie ma a¿ tylekcal, 80 na 100 ml
|
|
|
#2764 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 506
|
Cytat:
tak wk³adam do miseczki 4 ³y¿ki p³atków, dzi¶ jogurt naturalny + kilka borówek to wszystko wymiesza³am i czekam a¿ troche p³atki napuchn± i jem
|
|
|
|
|
#2765 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
Wybieraj te lokalnych firm, z regu³y maj± mniej konserwantów![]() Ja teraz mieszkam przy trasie ¶rednicowej i przy pocz±tku naszych lasów - cisza jest jak GKM nie æwiczy [stadion motorowy 300 m dalej ]. W nocy mo¿na us³yszeæ jak je¿ chodzi, bardzo cichutko tu jest.
|
|
|
#2766 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 506
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2767 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
¯e w ogóle jest to wiem, przecie¿ sama czêsto Jej odpisujê . Mo¿e niefortunnie siê☠wyrazi³am, znowu . Mullermilk to jes to takie mleko smakowe? ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
Z w³asnego do¶wiadczenia mogê powiedzieæ, ¿e znika³am z w±tków o odchudzaniu jak siê poddawa³am . W pojedynczych przypadkach z ciê¿szych powodów osobistych, natomiast w znacznej wiêkszo¶ci to by³o po prostu "ju¿ mi siê nie chce, grubas for life". Bella2212, gosia2071, isabelka00, ch_aga, karrynka i wszystkie inne nowe dziewczyny, któych tu nie wymieni³am jak chcecie byæ w tabelce to czekam na PW z danymi do tabelki i dzisiejsz± wagê. Smutne to w sumie, lista osób, które siê wy³ama³y (przynajmniej z tabelki, jak kto¶ z tych osób tu jeszcze jest i chce do niej wróciæ to ja serdecznie zapraszam ): siabramisislipy Chotykczka mamdwaoka klapkowa katka11s paula87_w MagdalenaK1985 Prannie Eglel julkkka addda misha8787 pannaatopowa saira__ ewela93 donkje Fragolka dom_misia BlankaSz bebemwls izula1987 zarysa
Edytowane przez Melonade Czas edycji: 2014-07-25 o 16:50 |
||
|
|
|
#2768 |
|
Rozeznanie
|
to pewnie wasze z mazowieckiego bo nie widzialam nigdy :P
|
|
#2769 |
|
Zadomowienie
|
Mam te¿ wra¿enie, ¿e ArcymoneQ siê dawno nie odzywa³a? Pisa³a parê dni temu, ¿e urlop, a potem cisza?
|
#2770 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak, mleko smakowe, bardzo je lubiê. Co jaki¶ czas wypuszczaj± limitowane edycje które ja z rado¶ci± wpuszczam do swojego ¿o³±dka ![]() Ja czasem mam braki w czytaniu ze zrozumieniem, zw³aszcza jak kogo¶ ju¿ poznam na forum wiêc mo¿e to moja wina ![]() Faktycznie lista d³uga, ale ca³y czas do³±czaj± nowe osoby, cykl siê toczy - najwa¿niejsze, ¿e o nikim siê tu nie zapomina i ka¿dy ma miejsce w naszym ma³ym, forumowym serduszku <3 ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
|
|
|
#2771 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mo¿e, mo¿e, ja mam kiepsk± pamiêæ do tego co przeczytam -.- W ka¿dym razie ju¿ drugi raz nie poda³a wagi do tabelki, wiêc bêd± baciki . Nie, to nie Twoje czytanie ze zrozumieniem, to stanowczo moje wypowiedzi. Czêsto siê tak skrótowo wypowiadam, a potem siê dziwiê, ¿e kto¶ nie wie, o co mi chodzi My¶lê, ¿e nasze forumowe serduszko jest gigantyczne i znajdzie siê w nim miejsce dla ka¿dego Patrzcie, ile tych wy³amañców :
Edytowane przez Melonade Czas edycji: 2014-07-25 o 17:00 |
|
|
|
|
#2772 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kawy smakowe tylko te z biedronki ;p Dobra nie gadajmy bo smaka sobie narobimy i znowu bêdê musia³a wpylaæ kapustê ![]() Jasne ¿e dla ka¿dego, bo to jest magiczne serduszko - jest ma³e ale wielkie i zaprzecza prawom fizyki ![]() Wy³amañców faktycznie jest od groma, ale to jak z kazdym forum - popatrz na listê userów na wizazu, nickow jest od groma a 70-80% z nich jest martwe albo odwiedzane raz na dwa lata
|
|
|
#2773 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 394
|
ej! ja jestem pisa³am wczoraj. Mój b³±d, ¿e nie pogrubi³am wagi (aby nie by³o lekarska waga) 85 po przecinku by³o 2, ale obciê³am bo w ubraniach siê wa¿y³am
![]() Malinko wspó³czujê sajgonu mam nadziejê, ¿e siê naprostuje
|
|
#2774 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2775 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 192
|
Cze¶æ
![]() Mia³am dzisiaj m³yn w pracy. Cieszê siê, ¿e jutro sobota Jutro siê wy¶piê i odpocznê Jak Wam mija dzieñ? Ja niestety nic nie zrzuci³am ![]() Mam nadziejê, ¿e za tydzieñ zobaczê spadek wagi. Dalej mam 81 kg
|
|
#2776 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Na pewno zobaczysz. A mierzysz siê? Te¿ siê cieszê, ¿e jutro sobota, w koñcu zagoniê mojego stwora do roboty w domu a sama siê poleniê
|
|
|
#2777 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mierzy³am siê kiedy¶, ale nie wiem gdzie jest miarka. Zmienia³am meble w pokoju i gdzie j± wrzuci³am. Teraz nie wiem gdzie jest. Muszê kupiæ now± i zapisywaæ swoje wymiary ![]() To bardzo dobry pomys³ ![]() Ja czekam a¿ mój T¿ wróci i w koñcu go przytulê Zapowiedzia³ mi, ¿e bêdziemy biegaæ przez dwa tygodnie codziennie. Nie wiem czy ja to wytrzymam ![]() Napisa³ mi dzisiaj, ¿e chce sobie zrobiæ kolejny tatua¿ Macie ju¿ plany na wieczór?
|
|
|
#2778 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jako¶ dasz radê, zobaczysz![]() Ja mam plany na kazdy wieczor takie same - ³oso¶ z avocado i dobry serial/film uspokaja mnie przed snem
|
|
|
#2779 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Znaj±c mnie to bêdê marudziæ, ¿e on biegnie i nie jest zmêczony, a ja padam z nóg Nie jad³am nigdy ³ososia z avocado, masz jaki¶ dobry przepis? ![]() Polecasz jaki¶ film? Ja ostatnio ogl±da³am serial " Jej szeroko¶æ Afrodyta "
|
|
|
#2780 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2781 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
proste, zdrowe i pyszne ![]() z filmów mogê poleciæ jak mi podasz przyk³ady swoich ulubionych ![]() Jej szeroko¶c afrodyta jest super! obejrza³am ca³e Niestety sezon zrobiony w tym roku na 80% by³ ostatnim ![]() Ja teraz ogl±dam Seks w wielkim mie¶cie po raz 23525235 to wieczorem, w dzieñ Gotowe na wszystko tez po raz dziesi±ty
|
|
|
#2782 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale za to pó¼niej jaki¶ odpoczynek i przyjemno¶ci na pewno! Jak chcesz byæ w tabelce to mi pode¶lij dane do tabelki (jak w pierwszym po¶cie). ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Cytat:
Szukam czego¶ nowego .
|
|
#2783 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziêkujê, na pewno spróbujê ³ososia z avocado Lubiê horrory, komedie romantyczne, komedie, filmy oparte na faktach. Uwielbiam seriale kryminalne, Dr. House'a ![]() Nie pamiêtam tylko czy Deb/Jane by³a na koñcu z Graysonem? Wydaje mi siê, ¿e nie ale mo¿e siê mylê. Gotowe na wszystko te¿ bardzo lubiê ![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
Ja ca³y tydzieñ wstajê po 5, wiêc jutro zamierzam spaæ do 9 ![]() Trzymam kciuki, ¿eby uda³o Ci siê wszystko za³atwiæ ![]() Ju¿ wys³a³am Ci dane. Dosz³y? Mam nadziejê, ¿e nie wys³a³am ich komu¶ innemu Dziêkujê za wpisanie Idziecie w przysz³ym roku do kina na " 50 twarzy Grey'a " ?
Edytowane przez Zaczarowana_Truskawka Czas edycji: 2014-07-25 o 19:26 |
||
|
|
|
#2784 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chyba w koncu by³a ![]() Nieee, mnie o konkretne filmy chodzi³o nie o gatunki ![]() Jak lubisz krymina³y i gotowe na wszystko to polecam Ci trawkê [weeds]
|
|
|
#2785 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziêki, z chêci± obejrzê Czyta³am opis i mo¿e byæ ciekawy
|
|
|
#2786 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. To napisz tutaj i lepiej sprawd¼, komu to wys³a³a¶ O rany, wstawanie o 5 jest dla mnie nieludzkie.
|
|
#2787 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Komedie lubiê totalnie kretyñskie date movie, z mniej idiotycznych "czy leci z nami pilot" "onion movie" itp ![]() z komedii romantycznych lubiê "legaln± blondynkê" i "dziewczynê z alabamy"
|
|
|
#2788 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Napisa³am ju¿ do niej wiadomo¶æ o pomy³ce i przeprosi³am za pomy³kê Waga obecna: 81 kg ![]() Cel: 60-61 kg Wzrost: 166 cm Mogê wstawaæ o 5:30, ale ja muszê siê przygotowaæ do pracy. Wstajê o 5 a w weekend sobie nadrabiam
|
|
|
#2789 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 023
|
witajcie moje piêkne puszyste i mniej puszyste!
jestem po wa¿eniu..... waga 72 kg a by³o 78 ! stosuje siê do waszych porad, którymi siê wymieniacie miêdzy postami nie g³odze siê a jem regularnie ma³e porcje ale czêsto. ponad to zakupy produków spo¿ywczych robiê bardzo d³ugo... patrze na ilo¶æ wêglowodanów i bia³ka no i na kaloriê. nie robie ze swojego ¿o³±dka ¶mietnika, tak jak to by³o kiedy¶... patrzê na to co jem i widzê efekt po niespe³na miesi±cu... jestem zmotywowana do dalszego dzia³ania! dziêkuje wam za porady i wskazówki! Jeste¶cie wielkie ! Wasze porady s± o niebo lepsze ni¿ portale o odchudzaniu
|
#2790 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
a to ze jestem w swietnym chumorku pochwale sie troche na publicznym
hihih brzuch mi spada zauwazy³am ¿e waga dopiero ruszy³a o,5kilo ale i tak figura siê zmieni³a nabra³a kszta³tu (miesni) najbardziej ciesze siê z nóg i posladków jutro wrzuce do klubu
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.

my¶la³am ¿e jesz p³atki osobno i serek osobno
W takim wypadku jak najbardziej jedz z serkiem, z jogurtem to musi byæ wyj±tkowo paskudne
.
.
Ma³o z ni± rozmawia³am personalnie ale bardzo mi³o mi siê czyta³o co ma do powiedzenia.