|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: kto ma poprowadzić nowy wątek ? ![]() |
|||
Gosia |
![]() ![]() ![]() ![]() |
11 | 34,38% |
Purblanca |
10 | 31,25% |
Coffe |
7 | 21,88% |
Spinka |
2 | 6,25% |
Koralinka |
1 | 3,13% |
Nowa |
1 | 3,13% |
Głosujący: 32. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3061 |
Zadomowienie
|
Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko
witam nową mamusię
![]() napisz coś więcej o sobie ![]() i zapraszamy do wspólnego plotkowania jak chcesz być na 1 stronie napisz do nowej prywatną wiadomość to Cię dopisze ![]() i zapomniałam co ja miałam napisać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3062 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko
Coffee nie nie chodziło mi dzisiaj Anasia o tym pisała że jej polecali i kupiła
![]()
#3063 |
Zadomowienie
|
ooooooooooo
wiem co chciałam który krem zamierzacie używać na dwór np na niepogodę i mróz.głownie do buzi bo reszta będzie zakryta |
![]() ![]() |
![]() |
#3065 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październi..
Cytat:
Gratulacje!!! Ja jutro, przed nami ostatnia prosta. Jednak ten czas szybko leci... :-([/QUOTE] Dzięki za info dotyczące kosmetyków, serii Babydream nie znam, także może warto bliżej się z nią zapoznać. Odnośnie III trymestru...wraz z nim uświadomiłam sobie bardzo mocno jak ten czas szybko mija..i ta myśl jakoś nie chce mi z głowy wylecieć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3066 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moja kuzynka urodziła dzidziusia z hipotrofią (od 6 miesiąca miała tylko 15% przepływu w pępowinie) i dzisiaj ta roczna już dziewuszka niczym nie ustępuje rówieśnikom ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3067 |
in the dark of night
|
ja mam Hippa i na megamróz capnę Babydream
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3068 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tam klej klejem, ale ta Bella jak się to naocznie widziało to dramat, taki prostokąt, w ogóle nie anatomiczna - nic Ci się nie dopasuje do ciała i ten wklad taki jakiś dziwny, się to roluje, przesuwa. Nie robiło wrażenia uwierz mi! Ta druga zdecydowanie lepiej wyglądała, dzisiaj ogladałam sobie jeszcze w sklepiej podkłady SENI - też fajnie wyglądały. Rób jak uważasz, ale ja po oględzinach sobie tą Bellę daruję (mimo że wcześniej miałam na liście zakupów) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3069 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3070 |
Zakorzenienie
|
Oilatum jest płynem leczniczym i stosuje się go tylko na skórę z problemami np. AZS. Jeśli "przyzwyczaisz" zdrową skórę do emolientów na ewentualne problemy skórne pomogą już tylko sterydy.
Edytowane przez Lilotka Czas edycji: 2014-07-25 o 13:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#3071 |
Raczkowanie
|
Bleeee to ja juz kupilam:/ chyba ze 2 butelki, a jakbym stosowala na zmiane? Z innym normalnym jakims?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3072 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Także postaram się dopuszczać do tej mojej głowy tylko jedna myśl, że to jakiś błąd pomiaru. Poza tym Miłek dziś chyba ewidentnie chce mi dać znać, że doktor się pomylił bo tak ochoczo mnie bombarduje kopniakami. Mój Kochany ![]() Dziękuje za miłe słowa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3073 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.srokao.pl/2012/10/analiza...emolienty.html <--- Tu masz link do stronki sroki wszystko na temat kąpieli w emolientach. A i jeszcze zapytam... Kto i dlaczego Ci polecił oilatum? Edytowane przez Lilotka Czas edycji: 2014-07-25 o 14:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3074 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jakbym miała ryczeć od 4 miesiąca ciązy to bym chyba zwariowała. Wszystko będzie dobrze! Uspokój się dla dobra swojego maluszka, jeden lekarz to nic.....jeśli się bardzo martwisz idź to potwierdzić u innego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3075 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#3076 |
Zadomowienie
|
ja mam taka pilke z rogami, ale to TZ zniesie jak przyjdzie pora porodu
![]() tak dziewczyny dzis ogladalam te swoje piersi i sutki i wynalazlam na lewym gulke , przestaraszylam się, ze to jakis guzek czy cos, ja taka panikara jestem, ale poczytalam ,popytalam dziewczyn na forum i chyba zatkany kanalik mleczny, bo rozmasowalam,rozgrzalam i wyplynelo takie cos biale i chyba lepiej. Farminka wspolczuje Ci przezyc z Zusem, mam nadzieje, ze wszystko sie wyjasni i dostaniesz w koncu swoje pieniadze.Ja dzieki temu ich przelewowi w koncu zrobilam zamowienie w aptece i moge rodzic ![]() Agatkia nie mam slow na sytuacje z Twoim tata ![]() jesli chodzi o kosmetyki dla dzidzie to ja stawiam na rossmanowskie babydream i co pare dni oillan. KasiaMagda trzymaj sie kochana ![]() dziewczyny upały nadchodza , na sama mysl mi się chce wymiotowac, znowu bede nieznosna , nie mowiac o MAteuszku... jeszcze Wam powiem jakiego mam wrazliwego dwulatka w domu, wzrusza mi się na bajkach, gdzie jakiemus zwierzatkowi, misiowi, ptaszkowi dzieje sie krzywda, ostatnio nie moglam go uspokoic taki byl smutny i tak plakal, chyba ma to po mnie ![]()
26.03.2012 Mateuszek ![]() 21.09.2014 Piotruś ![]() Edytowane przez tynka88 Czas edycji: 2014-07-25 o 15:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#3077 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() U mnie ciąg dalszy remontu, niestety z przebojami. Miałam nadzieję, że wyrobimy się do soboty, niestety musieliśmy zrobić przerwę i wznawia.my prace po niedzieli. Dziewczyny naskrobałyście tyle, że ciężko wszystko nadrobić ![]() Jutro zgodnie z zapowiedzią zjeżdżają do nas goście, więc raczej ciężko będzie u mnie z czasem. Jeżeli chodzi o sprawy ciążowe, to znowu przytyłam i waga pokazuje przeszło 80 kg. Jestem jak wieloryb ![]() ![]() Przepraszam, że nie odnoszę się do Waszych postów. Budyń ![]()
#3078 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja jestem po wizycie, w końcu miałam "zwykłe" usg u mojego "nowego" gin'a, wszystko jest OK ale znowu wyszło że rośnie mi duże dziecko. Waży 1393g. a jesteśmy w 27 tygodniu, czyli jest na 86 centylu... ![]() ![]() Ciekawe jak to sie dalej potoczy, ale nie zapowiada się żeby Max był małym dzieckiem.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3079 |
Raczkowanie
|
Witam się w 30 tygodniu
![]() Tak tylko na szybko, bo zaraz wyjeżdżamy na weekend i będę do Was zaglądać tylko z komórki ![]() Też stawiam na Babydream i Hipp ![]() Kasiamagda - wszystko będzie dobrze! ![]()
#3080 |
Zadomowienie
|
U nasteż30. tydzień leci
![]() Za dwa miesiące mogę rodzić ![]() Z kosmetyków też o babydream myślę. Przy starszaku się sprawdziły, choć i emolienty były w użyciu, bo AZS się uaktywniło. Co najdziwniejsze droższe nie znaczy lepsze ![]() No i i resztę zapomniałam ![]()
#3081 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
A powiedz skąd wiesz że dziecko ma czkawke?? Też mi się wydaje że nieraz moja dzidzia ma czkawke ale nie jestem pewna czy to to. Za to wiem, że jak dziecko w brzuszku ma czkawkę to nie jest to dla niego nieprzyjemne. ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3082 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiec ona posluchala i jak do tej pory stosuje, no ale maly ma 3-4 miesiace i narazie mu sluzy, ale moze tak jak mowicie- pozniej bedzie to mialo jakies skutkii... Poczytam zaraz ta str co podalas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3083 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o mnie to w sumie faktycznie przydaloby się przedstawić ![]() Ciaze znosze raz lepiej raz gorzej, wczoraj w nocy dopadlo mnie zatrucie pokarmowe, ale na szczęście wrocilam juz do świata zywych ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3084 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie to samo chciałam napisać, że polecają, bo pewnie czerpią jakieś profity z tego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3085 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki. Jakies zmiany na/str wprowadze jutro.
Padam na pysk. Dzis maraton, apteki, hurtownie, rosman i jeszcze na basenie otwartym bylismy ![]() Kasy troche poszlo ![]() Rozne apteczne rzeczy w tym termometr. Ten co Slomka, Natala ![]() Aspirator i jeszcze kilka rzeczy zamowie na gemini bo sie bardziej oplaca. Pieluszki kupilismy, tetry, flanelki, nozyczki i takie ![]() Tak to wszystko cieszy - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- A i lenor sensitive 2 l, w tesco 10.90 zl
#3086 |
Zadomowienie
|
Nie wielocytuję, przepraszam, nie mam na to dzisiaj sił, ale wszystkim dziękuję za troskę i empatię odnośnie sytuacji mojego taty
![]() ![]() ![]() ![]() Fajnie,z e mogłam się "wygadać". Wiemy już, że tata ma ciężkie zatrucie salmonellą ![]() ![]() ![]() Niby został przeproszony za to co go spotkało na SOR-ze, niby mają wyciągnąć konsekwencje, ale to chyba takie hasła dla załagodzenia sytuacji. Gdyby nie trafił do szitala w ciągu 48 godzin, prawdopodobnie skończyłoby się to zgonem ![]() Najważniejsze, ze jest już pod opieką. Musi być lepiej. Przeczytałam pobieżnie o czym plotkowałyście dzisiaj. Jesli chodzi o kosemtyki też uderzam w Hipp i BD. U synka stosowałam emolienty, gdy okazało się, że ma AZS. Wcześniej Hipp. Kasiamagda23- bądź dzielna! To, że doktorwi nie zgadząły siępomiary to jeszcze nie wyrok. Wiem,z e łatwo pisać, ale spróbuj się uspokoić. Może idź do innego lekarza w ramach konfrontacji opinii? ![]()
#3087 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Fakt ze wszedzie reklamuja polecaja, cena droga wiec wydaje sie ze dobre wiec kupilam tak bez przemyslenia. |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3088 |
Raczkowanie
|
Agatkia ufff dobrze, że się wyjaśniło...
Nawet nie chcę myśleć co by było jesli nie trafiłby na czas pod odpowiednia opiekę... Bedzie dobrze tak jak i u mnie ![]()
![]() |
#3089 |
Rozeznanie
|
KasiaMagda- 3mam kciuki abu było wszystko dobrze
![]() ![]() ![]() Agatkia- Super że tata wraca do zdrowia!!! Ale mimo wszystko przerażające to co mogło go spotkać... Wszystkim Mamuniom gratuluje rozpoczętych tygodni!!! A także życzę Wam Kochane dobrej nocki ![]() ![]() ![]()
11 luty - 2 kreseczki ![]() 14 luty- bicie serduszka ![]() 3 październik- termin porodu ![]() Ahmia – wyszukiwarka darkwebu. Zajdź ukryte Hidden Services w sieci Tor Chłopiec ![]() Pierwsza Dzidziolinka ![]() 41/40 ![]() ![]() Mój Aniołeczku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3090 |
Zadomowienie
|
dzien dobry
![]() ale sie dzis wycieczkowalam w nocy ![]() ![]() życze Wam dziewczyny milego, malo upalnego weekendu i zmykam zaraz budzic MAteuszka ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:40.