|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe Zapuszczanie, część 50!
|
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Zadomowienie
|
Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!
Trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo
![]() Ja jestem w 12 tygodniu ![]() Miałam długie do wczoraj ![]() ![]() ![]() Wrzucam zdjęcia przed cięciem (włosy lekko pofalowane po koczku) i po cięciu.
#723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() śliczna tafla włosow ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Zadomowienie
|
Dziękuję
![]() Kolor naturalny ![]()
#725 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#726 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Też na to liczę ![]() Cytat:
![]() Pewnie nie, ale jak ja sobie coś ubzduram to nie ma bata, muszę to mieć ![]() Prawie ![]() ![]() ![]() ![]() Muszę szampon zamówić, ale pewnie taniej mi wyjdzie w Lawendowej Szafie. Cytat:
![]() Mam jakiś niepohamowany apetyt. Cały czas jestem głodna ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jesteś w ciąży? Gratulacje! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Zakorzenienie
|
Modraszko piękne włosy
![]() I gratuluję dzidziusia, cudownie ![]() ![]() ![]() Miki może zrobię tak samo, pomacam i zamówię o ile znajdę identyczny model w internecie ![]() Ja też ciągle bym jadła i jadła i jadła... ![]() Nie śpimy dziś od 6:30. ![]()
#729 |
Zakorzenienie
|
Mała też obudziła się o 6.30, ale po 7 jeszcze chwilę usnęła.
Modraszko oczywiście gratuluję ciąży ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Ciekawe która będzie następna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Zakorzenienie
|
Ahahahaha
Chyba nie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#732 |
Zakorzenienie
|
Tym bardziej nie.
![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Modraszko, gratulacje! Na kiedy masz termin ? ![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Miki, ja się nie znam na żywieniu dzieciaczków więc nie poradzę, ale: ucz małą picia wody. Takiej zwykłej wody, a nie słodkich ulepków. Masakra, jakie dzieci mają potem problemy z piciem czegoś co nie jest słodkie. ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Modraszka, ja tez rok temu obcięłam mocno włosy i świetnie się czułam. Teraz mam znów długie i na razie sobie ponoszę takie, ale juz wiem,że nie am co się bać porządnego cięcia. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Nasze psy w zeszłym tygodniu zrobiły sobie gigant. Latały w ogródku, mama źle domknęła furtkę i poleciały. z mamą byłyśmy w domu, jedna na rower, druga siedziała w ogrodzie jakby wróciły, żeby zamknąć. Potem już dwie osoby za nimi jeździły, ale przed żniwami to jak takie małe pieski znaleźć. Po 4 godzinach wróciła jedna sunia, po jakichś 12 psiak, a ostatnią tata znalazł wracającą do domu jak wyjechał po nią samochodem. Oczywiście była w tym miejscu gdzie przez cały dzień jeździliśmy i ich szukaliśmy. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Fajnie mieć babcię w domu. Wiadomo, chorzy ludzie potrzebują opieki, dziadek ma swoje nawyki i jest dość upierdliwy, idzie się zdenerwować kilka razy dziennie. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
Ja myślę, że Bell ale dopiero za dłuższy czas
![]() Z piciem wody przez dziecka, super nawyk. Ja byłam w szoku jak zobaczyłam jak niespełna roczna córeczka koleżanki wiecznie piła tylko wodę - niegazowana, czysta woda. I nawet soków zbytnio słodkich nie lubiła, napiła się raz na x czasu ![]() ![]() Ja nie wyobrażam sobie ścięcia włosów ![]() ![]() Chyba skuszę się na kosmetyki z triny.pl jak na włosomaniaczkę przystało, a co ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Super masz babcię Bell ![]() ![]() Pocieszam się tym, że moje dziecko będzie miała najcudowniejszych dziadków na świecie, od strony Tż myślę, że też. Moi rodzice są już dziadkami i taką miłość jaką dają młodemu... Miki a pamiętam, jak pisałaś, że mała już wcina deserki ![]() ZBuntowała się i co poradzisz ![]()
Włosomaniaczka z kilkuletnim stażem ![]() 09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat ![]() Przyszła Pani Magister ![]() Edytowane przez Asia19x Czas edycji: 2014-07-25 o 10:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=23888 zajrzyjcie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...926940#r926940
Dobre ma opinie, strasznie mnie kusi, ale dopiero po porodzie. Ta seria wydaje się naprawdę solidna, mam ochotę na pastę oczyszczającą ![]()
#736 |
Zakorzenienie
|
Jak masz wrażliwą/suchą cerę to odradzam tę pastę do stosowania na co dzień. Niezły drapak, mnie buraczkuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#738 | |
Konto usunięte
|
Witam z pracy!
![]() Nie wyspałam się dzisiaj! ![]() Dzisiaj u mnie szaro, deszczowo i ponuro. Czeka mnie jeszcze 9h pracy. Jutro i pojutrze 11h. Na szczęście w poniedziałek i we wtorek mam wolne. ![]() Mogę wam się pożalić w klubie? Mam dylemat ![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
![]() Piękne włosy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#739 | ||||||
Zadomowienie
|
Nie było mnie tu strasznie długo, więc dużo się wydarzyło. Wyszłam za mąż (niedługo pierwsza rocznica), jestem w ciąży, remontujemy mieszkanie, pracuję, wszystko jest dobrze
![]() Dzięki ![]() Cytat:
![]() Tak, jestem w ciąży, dzięki ![]() Cytat:
![]() ![]() Już nie mogę się doczekać, kiedy poznam płeć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja już kilka miesięcy temu chciałam tak skrócić włosy, ale stchórzyłam u fryzjera i skończyło się na podcięciu końcówek. Cieszę się, że teraz się odważyłam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie wczoraj cały dzień lało, dzisiaj jest pochmurno, ale słoneczko wychodzi od czasu do czasu ![]()
Edytowane przez Modraszka Czas edycji: 2014-07-25 o 12:23 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na początku czułam się identycznie, potem przeszło, teraz senność wróciła i zmęczenie, no, ale już niedługo koniec, więc toczę się jak baryłka ![]() Moja cera na początku przez hormony tak wariowała, masakra, w II trymestrze przeszło i jest całkiem ładna teraz ![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- No i gratuluję rocznicy ![]()
![]() |
#741 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To nie jest radykalne cięcie. Radykalne cięcie uskuteczniłam ja, ścinając włosy mniej więcej do połowy szyi ![]() Ja też tak mam jak się zimniej robi. Momentalnie chce pochłonąć całą lodówkę. ![]() Kogo ja oszukuję, zawsze chcę pochłonąć całą lodówkę ![]() Mninam mniam, jakie smaczne tabletki, o jakie dobre, muszę pilnować, żeby codziennie je jeść, skoro mi tak wróżycie ![]() A tak serio, to absolutnie nie czuję się gotowa na dziecko. Totalna abstrakcja ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#742 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Zakorzenienie
|
Róbmy zakłady.
![]() Mi się spóźnia 3 dzień i ani widu, ani słychu, żadnych oznak, że się zbliża. ![]() Modraszko - gratuluję! ![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Ja czuję, że chyba nigdy nie będę w stu procentach gotowa. Jeżeli kiedyś będę w ciąży, to chyba tylko w wyniku wpadki. Świadomie nigdy nie będę w stanie się zdecydować.
#744 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki ![]() Cytat:
![]() Ok, nie radykalne, ale spore ![]() [1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;47453909]Dzień dobry ![]() ![]() Piękne i zdrowe ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#745 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też świadomie nieprędko zdecydowałabym się na dziecko, dlatego to co się stało to było u mnie najlepsze rozwiązanie ![]() Orientujesz się czy na Wrońską dojadę jednym autobusem? ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dojedziesz 55. ![]() ![]()
![]() |
#748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chryste Panie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Zakorzenienie
|
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.