|
|
#1651 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIII
Cytat:
Ja lubię mielaki got na wywarze warzywnym coby trochę odmięsić ich posmak - cząber kocham, jako i pieprze oraz sól Ja nawet nie wiem co to jest ten paraben ![]() Cytat:
2. Rozumiem |
||
|
|
|
#1652 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() moja mama mówi na to "czekanka" cokolwiek to znaczy a odziedziczyłam ją po babci metodą "chcę to" ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- no dobra, chyba koniec tego dobrego na dziś, muszę się zmusić do powrotu do zmutowanych mikroorganizmów ciągnących się za mną od 6 lat
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1653 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.aaa , nie bywam to nie wię ![]() 3.no to tak czymać 4.to czekam 5. 5.o , w L'Essence nie czuję , wolę sam Paris 6.ha , 100% racji , tylko ona w to nie wierzy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
albo zrobił się zielony z wypustkami a tesz nie jest ![]() Cytat:
![]() 2.oj , czy one Ci coś zuego robią ? ideu coś zjeść i dalej oglądać "Lalkę"
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2014-07-25 o 20:27 |
||||
|
|
|
#1654 |
|
Zakorzenienie
|
o bosze bosze, z powodu zalegającego w kuchni nadmiaru sezamu oraz wrodzonej ciekawości zrobiłam chałwę
i na co mi to było? ![]() bobry baru
|
|
#1655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Miejscowość rzut beretem ode mnie
|
|
|
|
|
#1656 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#1657 |
|
Zakorzenienie
|
sezama dać na patelnię i letko uprażyć, ostudzić, zemleć we młynku do kawy/blenderze na masę, dodać miut (ok. łyżki na 100g sezamu), schłodzić we foremce jakiejś
zeżreć ![]() moja wyszła bardzo wytrawna, bo sezam miałam bio ciemny, dałam mniej miodu i łyżeczkę kakała obłędne wyszło
|
|
#1658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1659 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak szybko?
![]() Licytujesz się? to ja dziewińć Cytat:
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
i tak fogle scenka tarasowa:
osoby dramatu 3szt. stare i ślepe Raszple 1szt. P siedzimy i podziwiamy (przy napojach chłodzących ) krajobraz po burzy, wiadomo ostre kolory, słońce przedzierające się snopami przez chmury i takie tam leniwy dialog: Raszpla1 - ale cudnie R2 - nooo P - a jak pięknie wygląda ta polana w dole R1, R2, R3 - noooo R1 - i coś po tej polanie łazi P - człowiek jakiś R1 - nie, chyba żuraw R2 - no, żuraw jak nic P - nie no ewidentnie człowiek łazi R3 - żuraw, ja też!!! widzę żurawia mija chwila R1 - ale czadowo jest P - nooo, czadowo, tym bardziej, że żuraw właśnie rozpala ognisko R1, R2,R3 -
|
|
#1661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cuuudne. Pytanie pozostaje, co raszple palą Raszple przebiły mojego bażanta który był psem I to bez napojów chłodzących.A serio, to taki już mamy wzrok
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-07-25 o 20:51 |
|
|
|
|
#1662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to oć szybko, bo się kończy
|
|
|
#1663 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1664 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. taki jest plan 3. a jednak ![]() 4. c'nie? ![]() 5. no właśnie nic słodkiego, bo się odchudzamy masowo.... jedna gruszkę miałyśmy na stanie ale zjadłyśmy szybko... nie wiem do czego leciały ![]() Cytat:
nieprawda Cytat:
Cytat:
wzięła wszystkich z zaskoczenia ![]() a tak serio to w lecie miało być, jest lato więc chyba ok Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1665 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niedawno stronę alibo dwie temu ooo ja chcę pokapoka ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
nie wię co piłyście ale tez chcę
|
|
#1666 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. ad3. no niestety ![]() Cytat:
, a tak serio to przestawiłam się, węgli tyle co nic, gluten jest bee, cukier zawsze był bee, obecnie głównie żre białko i tuszcze te dobre ofkors, a wszystko przez aileenn ![]() ale waga ni tryt ![]() nie ma dla mnie ratunku ![]() bobry dostaną następnym razem ![]() a piłyśmy róźowe wino z truskawkami i mientom ![]() ale Tobie to chyba jeszcze nie wolno
|
|
|
#1667 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A ja nic nie pije, bo mnie Flo nie zaprosila.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No własnie u mnie też cukier zawsze był beee i tak spuchłam, no ale może trzeba czasu? A może nasze hormo czy co inne już tego nie kminią? Nie przyjmują na klatę? Eeeech nie mam sił dziś dzwigać tych rozkminek. A propos żrę dużo kminku na trawienie mięsów i niiiiiiiiiiiiiiiiic Dobrze, że lubię Różowe wino z truskawkami i miętą - już mi się kręci w głowie |
|
|
|
|
#1669 |
|
Zakorzenienie
|
a może jeszcze czerwony dywan rozwinąć?
![]() ale serio to chyba się nie zrozumiałyśmy, tzn. ja zarejestrowałam, że Ty nie możesz ![]() bo zapraszam zawsze nawet po Ciebie przyjadę ![]() lepsze jest białe z limonką i mientom albo z ananasem ![]() reszta psyt, o hormonach nawet mi się gadać nie chce
|
|
#1670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i z limonko i z miento Takie lekkie Mohito dla ubogich jak ja to mawiam
|
|
|
|
|
#1671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rany boskie przypomniało mi się że Polly dużo na zemby wydała, sprawdziłam jej kosztorys i też tyle kcę (tylko), ide się powiesić
|
|
|
#1672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety na chuopie swym się o tym rpzekonuję, jeszcze nie poszliśmy z torbami, inni mają gorzej, wiadomo, ale źle jest, jeśli w tym kraju nie można wyleczyć problemów zębowych za składkę NFZ. No ale ja się nie powinnam dziwić, skoro, u nas można nawet dednąć wskutek bana na terapię. Yyyyghghgh nie na noc, Flo, nie na noc. Puść se seriala, poczytaj Harlekina, erotyczne sny, tego sobie życzmy. ![]() Dobranoc, lete, choć noc taka dziś piękna u nas, byliśmy an spacerze, latarnie wyłączone klimat mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Aż szkoda spać, bo wiemy, że to ostatnia taka świeża, rześka, wietrzna noc przed bezdennymi upałami. I spotkaliśmy fajnego husky na spacerku.![]() Ostatnio wyznaję wiarę w miętę, melisę, i inne takie zioła Po prostu w nic już nie wierzę, i nic mi nie sprawia ulgi, nie pomaga. Zioła dały radę.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-07-26 o 00:27 |
|
|
|
|
#1673 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() 2. produkują aminokwasy i każą się tłumaczyć ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#1674 | |
|
Zakorzenienie
|
ja też kombinuje jak koń pod góre i nic to nie daje ![]() no ale przy takim rozchwianiu hormonalnym to chyba nie powinnam się dziwić ![]() Cytat:
Znad kawy |
|
|
|
|
#1675 | ||||
|
Panaroja
|
snad cherbaty białej cytrusowej
![]() Cytat:
albo lepiej nie bo waga ani drgnie jusz było , Twoja kolej to dziesińć Cytat:
ale znam ten ból - swoją drogą świat przy dużej wadzie wzroku jest miejscem całkowicie nieoczekiwanych przeżyć i wrażeń ![]() Cytat:
a tłuszcz ze sezama nie utuczy ? utuczy ![]() 1.aaa , ta czerwona , fidziauam 2 jak uszyję to bendzie , na razie jest f proszku ![]() Cytat:
albo jakiekolwiek żarcie naturalne , w nadmiarze też szkodzi ![]() 2.o wredne bakterie z wymaganiami ![]() 3.czyżby przodek czekanikiem jak dla naprzykładu Kmicic w blachę klepał ?zbieram się do sklepu po zakup czegoś ; małż ze Śnieżką na Rodos wybyli więc chata wolna , szaleć bende
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#1676 | |||||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Chyba też fiołków, a właściwie liści fiołków, mi się chce, bo z upodobaniem wącham She Wood Velvet Forest ![]() Tak czy siak flakony muszą poczekać, bo kasa idzie na zdrówko - odkrycie dzisiejszego poranka: niedobór witaminy D (7,86 ng/ml przy normie twierdzącej, że niedobór jest przy <10 ng/ml, 10-30 to poziom niewystarczający, a dopiero 30-100 to poziom wystarczający). Za mało B12, żelaza, D... Co jeszcze Swoją drogą, czy moja chcica na ryby może mieć z tym związek? W tłustych rybach jest wit. D... No! Może w końcu uwierzy ![]() Cytat:
Ju ma szósty zmysł pozwalający widzieć w ludziach to, co stanowi ich istotę. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale jak to węgli tyle co nic? Jedz warzywka Dużo warzyw. Ketoza czy jak się nazywa przebiałczenie organizmu nie jest dobra dla większości, zwłaszcza jeśli nie jest się zupełnie zdrowym.Bestyje
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2014-07-26 o 16:13 |
|||||
|
|
|
#1677 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
przepiękna! ![]() poczułam szybsze bicie serca na jej widok, a to si zadko zdaza ![]() jakbys sie kiedys chciala pozbyc to biore
|
|
|
#1678 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możliwe, oczywiście, że tak. Ona wpływa na sporo istotnych spraw w naszym org, a co za tym idzie samopoczuciu. usprawnia działanie całej machiny Lete, bo jeszcze ładnie u nas wieje. |
|
|
|
|
#1680 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
patrzcie jakie fajne fajne miejsce znajduje się tuż obok tego osiedla za cmentarzem i torami kolejowymi: http://defabryka.pl/ poza tym, byłam wczoraj u przyjaciół na urodzinach, zeżarłam 6 nóżek kurczaka i osiemnaście porcji sałatki z fasoli, groszku i kukurydzy - a wybrałam się do nich po obiedzie a drugim świadkiem jest mój były i jeszcze jeden news: mam białoruską wizę w paszporcie ![]() ja się cieszę, że nie mam z nimi do czynienia bardziej bezpośrednio, bo to bakterie E.coli Cytat:
choć chyba jeszcze dalej na wschodzie niż sięgała Rzeczpospolita w XVII wieku... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2014-07-27 o 08:42 |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:02.

tzn. dodać czerni, bo poza tym nie mogę przestać się wgapiać 

i na co mi to było? 

niedawno stronę alibo dwie temu