|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części wątku | |||
| Już x chłopcy, x dziewczynki, czekamy dalej na nasze kruszynki. |
|
0 | 0% |
| Czopy poszły w zapomnienie, dzidziusiów u Nas zatrzęsienie. |
|
3 | 5,66% |
| Czop odchodzi, sierpniówka rodzi. |
|
4 | 7,55% |
| Sierpień leci, sypią się dzieci. |
|
2 | 3,77% |
| Sierpniowe maluchy opuszczają brzuchy. |
|
31 | 58,49% |
| Sierpień piękną datą na zostanie Mamą i Tatą. |
|
15 | 28,30% |
| Coś tak czuję, że się przeterminuję. |
|
2 | 3,77% |
| Mamusie sierpniowe 2014. |
|
8 | 15,09% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 53. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Sierpień już za rogiem czyha, coraz bardziej boli Krycha. Mamy sierpniowe 2014
Ja jestem w szoku, że ją tak odsyłają. Wydawało mi się, że z jakimkolwiek krwawieniem w ciąży zatrzymują na obserwację w szpitalu....
|
|
|
|
#4472 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień już za rogiem czyha, coraz bardziej boli Krycha. Mamy sierpniowe 2014
Cytat:
Mam dzis zly dzien i nic mnie nie cieszy. A normalnie się nie boję Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4473 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie wyszłam z toalety. Spotkanie z kawałkiem pana czopa i przemoczona na wylot wkładka to nie było to co spodziewałam się tam zastać.
|
|
|
|
#4474 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4475 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4476 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
Dorota to wszystko zalezy od czego to krwawienie
na naszym.etapie jak szyjka sie skraca albo robi rozwarcie to chyba norma no i mi polozna mowila ze po kazdym badaniu ginekologicznym teraz moze pojawic sie krew...Dzisiaj na IP tez jakas babka.przyjechala z krwawieniem ale przepisali jej jakies leki i odeslali... Wiec chyba nie zawsze zatrzymuja ![]() A mnie coraz bardziej boli brzuch... Ale tylko na dole, wyzej nic nie boli:/ Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#4478 |
|
Zadomowienie
|
[1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;47467617]Ja jestem w szoku, że ją tak odsyłają. Wydawało mi się, że z jakimkolwiek krwawieniem w ciąży zatrzymują na obserwację w szpitalu....[/QUOTE]
i mnie to bardzo dziwi, u nas w szpitalu to by ja na bank zostawili na obserwacji.... dziewczyny z krwawieniem, były min 3 dni to ja jestem jakaś dziwna, ani nie krwawie, ani nie odchodza mi czopy...Dziwny ze mnie przypadek
http://www.suwaczki.com/tickers/i81xwc8vj2ggohbv.png http://suwaczki.maluchy.pl/li-68771.png Edytowane przez Moni 26 Czas edycji: 2014-07-26 o 21:51 |
|
|
|
#4479 |
|
Zakorzenienie
|
Halinka poczekaj czy kolejna wkladka sie przemoczy szybko
ja juz czopa pozegnalam w calosci chyba![]() Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#4480 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
Halina!!!! Pakuj sie tam lepiej a nie na forum siedzisz
![]() Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Aha i jeszcze chcialam Wam napisac ze ta rosjanka okazala sie byc ukrainka:P I to jest masakra tak lezec jak ona... Ja jej wspolczuje i ciesze sie ze juz jestem w bezpiecznym terminie... Najgorsze jest to, ze nie moze chodzic nawet do.lazienki i sika w takie cos, nawet nie wiem jak to sie nazywa:/ Dla mnie to troche chore bo powinni jej cewnik zalozyc czy cos... Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Nie mowiac o tym ze nie mam pojecia jak zalatwia inne potrzeby?? Jakies dziwne to:/ Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#4482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Inne potrzeby też będą do basenu, o czym jako jej sąsiadki się przekonacie pewnie niedługo. |
|
|
|
|
#4483 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4484 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia to dla mnie jest jakas.masakra... Jeszcze biedna ma lozko pierwsze przy drzwiach a drzwi prawie caly dzien otwarte na szerok:/
Nie chcialabym byc na jej miejscu... Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Halinka no to teraz wszystkie.czekamy z niecierpliwoscia co z Twoja wkladka:P A moze zrob test z kaszlnieciem bedzie szybciej ![]() Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#4485 |
|
Zakorzenienie
|
Zuken, a wyobrażasz sobie, że ja po opercji kolana i zzo leżałam na korytarzu na ortopedii, gdzie obok miałam wejście do męskiej sali i miałam 24 godzinny zakaz wstawania? Szpitale odzierają z prywatności i intymności. Musiałam sikać do takiego basenu...
|
|
|
|
#4486 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4487 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia wspolczuje... Przeciez to powinno byc jakos inaczej zorganizowane... Takie osoby powinny miec osobne sale i koniec! Facet to jeszcze inaczej bo ma ta kaczke czy cos to ptaka wystawi i sika ale kobiety powinny miec jakies przywileje w tym wzgledzie!
Juz widze jak ona biedna dlugo wstrzymuje i sika dopiero w ostatecznosci jak juz nie moze.wytrzymac, nie mowiac o tym drugim ![]() A przeciez to tez nie jest dobre dla zdrowia:/ Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#4488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślicie, że Zaczarowana rodzi? |
|
|
|
|
#4489 |
|
Zakorzenienie
|
Halinka, bo ja teraz spać nie pójdę! ;-)
Taka cisza była, a jak rodzą to dwie na raz i to obie bez kolejki! :-P
|
#4490 |
|
Zakorzenienie
|
Ide chyba spac bo mi sie nudzi;P a jutro znowu pobudka przed 6:/ najgorsza jest ta pogoda, mam nadzieje ze uda mi sie zasnac...
No i jeszcze jutro caly dzien i w niedziele juz do domku tyle.dobrze, ze chociaz jakis grosz wpadnie z tego pzu jako rekompensata mojego zdrowia.psychicznego haha![]() Moni ile dostalas z dzien ?Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#4491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4492 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia no niestety taka nasza rzeczywistosc... O tyle dobrze ze ta dziewczyna sama sobie wstaje i sie zalatwia
mam nadzieje, ze od jutra juz bedzie mogla normalnie funkcjonowac bo skonczy jej sie chyba ten lek czy cos i odlacza ta maszyne co ma![]() Co do zaczarowanej to ja mysle, ze jej cos podali na rozkrecenie akcji Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Dobranoc kobietki prosze mi tu ladnie urodzic przez noc jakiegos slodkiego bejbika;PIde spac z nadzieja ze moze u mnie sie cos rozkreci Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#4493 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4494 |
|
Rozeznanie
|
Pytanie z serii głupich - prosze sie nie śmiac! Czy za pobyt w szpitalu jak idzie sie rodzić też sie dostaje jakąś kasę z PZU???
|
|
|
|
#4495 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a na urodzenie dziecka przy wiekszych składkach, jest różnica aż 300 zł, a to tylko ok 10 zł więcej miesiecznie ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
No chyba ze sie mylę, ale wydaje mi sie że tak jest....Trafia sie do szpitala z powodu porodu, wiec kartę wypisu też się pewnie dostaje....i z tym do pzu...
http://www.suwaczki.com/tickers/i81xwc8vj2ggohbv.png http://suwaczki.maluchy.pl/li-68771.png Edytowane przez Moni 26 Czas edycji: 2014-07-26 o 22:55 |
||
|
|
|
#4496 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4497 |
|
Zadomowienie
|
i jak tam halinko sytuacja???bo nie wiem czy opłaca mi sie isć spać
|
|
|
|
#4498 |
|
Zadomowienie
|
Póki co kładę się spać, wkładka jest wilgotna ale nie przecieka. Najwyżej napiszę w nocy
|
|
|
|
#4499 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiec jak żadna nie rodzi to ja idę spać....Jutro pewnie z rana bedą jakies dobre wieści ![]() Dobrej nocki laski!
http://www.suwaczki.com/tickers/i81xwc8vj2ggohbv.png http://suwaczki.maluchy.pl/li-68771.png Edytowane przez Moni 26 Czas edycji: 2014-07-26 o 23:02 |
|
|
|
|
#4500 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki wielkie!!!
Cytat:
Cytat:
No to trzymaj się tam Zaczarowana, i jak tam..? ![]() Jezuuuuu, jaką mam zgagę...
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.

i tak już za dużo sie namęczyła...
?
jeśli już to delikatnie ciurkaja ale mam nadzieję że nie bo nie chcę rodzić w weekend. 
na naszym.etapie jak szyjka sie skraca albo robi rozwarcie to chyba norma