Styczniowe mamusie 2015, cz. II - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-26, 19:18   #2191
Martusia1499
Rozeznanie

Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. II

Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
Dusiolka starszy o prawie 5 lat. A czuję się jakby byl młodszy
Faceci choćby byli starsi o 20 lat to i tak czasem będziemy w stanie ich pobić dojrzałością - niestety

Leseratte spokojnie kochana, wiem, że łatwo tak mówić, ale nerwy jeszcze pogarszają sprawę

Macie rację dziewczyny, udam się niedługo do lekarza z tymi bólami
Stary 2014-07-26, 20:31   #2192
smerfetka2808
Zakorzenienie

Leseratte, odpoczywaj kochana maleństwo najważniejsze oj jak ja nie lubię tabletek no ale jak trzeba to trzeba...

Ma.ko, ehh cóż zrobić Ty bóle głowy ja nieprzespane noce oby szybko wszystko nam minęło ale chyba dziś bez bólu głowy było

Tomorrow, oj na 6 rano znam te ból

A my dzisiaj mieliśmy gości kuzyn męża z żona i 2 miesięczną córeczką takie małe czupiradełko z niej że o jej
no i poprosili mnie żeby chrzestną została
Stary 2014-07-26, 21:05   #2193
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

marny dziś dzień, wnerwa mam cały czas Wyobraźcie sobie, że córa drugi raz usiadła mi dupą na brzuchu. Nie dało się jej nic wytłumaczyć, taki z niej diabeł dzisiaj wyszedł Wszystko mnie ciągło, a teraz nadal boli
No siedzieć i wyć, nic więcej nie zostaje Do tego jeszcze mąż mnie wkurza i tak to się kręci

Leseratte leż i odpoczywaj, ja brałam przy zagrożeniu 12 tabletek dziennie... teraz 4-5. lekarz dobrze prawi, to samo dostałabyś w szpitalu, lepiej w domu leżeć. Coś wiem na ten temat
W 2015 22
W 2016 41
W 2017 36

5.02.2011 Córka 52cm, 2500g
2.01.2015 Syn 56cm, 3300g

lilijka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-26, 21:14   #2194
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

[QUOTE=lilijka3;47468044]marny dziś dzień, wnerwa mam cały czas Wyobraźcie sobie, że córa drugi raz usiadła mi dupą na brzuchu. Nie dało się jej nic wytłumaczyć, taki z niej diabeł dzisiaj wyszedł Wszystko mnie ciągło, a teraz nadal boli
No siedzieć i wyć, nic więcej nie zostaje Do tego jeszcze mąż mnie wkurza i tak

To taki głupi, wiek, mi ostatnio mały wsadził reke w brzuch aż po łokieć, bolało długo, wczoraj mi rozwalił warge sadysta jeden
Tłumacze i proszę, że nie wolno skakac mamie po brzuchu ani kopac co ty, nic to nie daje.
Strasze go, ze jak wyjdzie z brzucha to sie nim policzy
Katerina_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-26, 22:02   #2195
Kinqaa
Zakorzenienie

Dzieci potrafią zdenerwować... Ja mojej nie potrafię ujarzmic odkąd wróciłam z PL. Nie umie sama się sobą zająć i za mną wszędzie chodzi czasem się wtrąca w rozmowę dorosłych. Nie wiem co się z nią stało ostatnio, ale chyba ktoś mi podmienil dzieciaka

Never ignore someone who cares for you
because someday you will realize
you have lost a diamond
while you were busy collecting stones...

Kinqaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-26, 22:04   #2196
Brawurka_29
Zakorzenienie

Katerina hahaha

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

11.05.09 żegnaj kruszynko
17.03.10 żegnaj kruszynko
wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę
07.05.13 ciąża pozamaciczna
04.05.14 - II kreseczki
20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud córeczka Hannah

Brawurka_29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-27, 06:30   #2197
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez olena90 Pokaż wiadomość
W łodzi tez duszno.. my akurat jedziemy nad wode na grilla takze mam nadzieje ze tam troche chlodniej od wody bedzie
jak tam po grillu?

Cytat:
Napisane przez Leseratte Pokaż wiadomość
tego nie powiedział, w ogóle mało mówił, dziś kazal mi dzwonić jak się czuję, stwierdził, że w szpitalu dostałabym te same leki, co on mi dał i grunt, że nie jest gorzej.
Byłam tak zdenerwowana, że tę wizytę ledwo pamietam. W pon/wt jadę kolejny raz.
najważniejsze, że sytuacja opanowana

Cytat:
Napisane przez Martusia1499 Pokaż wiadomość
Macie rację dziewczyny, udam się niedługo do lekarza z tymi bólami
koniecznie

Cytat:
Napisane przez smerfetka2808 Pokaż wiadomość
Ma.ko, ehh cóż zrobić Ty bóle głowy ja nieprzespane noce oby szybko wszystko nam minęło ale chyba dziś bez bólu głowy było

A my dzisiaj mieliśmy gości kuzyn męża z żona i 2 miesięczną córeczką takie małe czupiradełko z niej że o jej
no i poprosili mnie żeby chrzestną została
oby
mnie już 2 dni chyba głowa nie boli, to czuję się jak młody bóg. W takich chwilach zastanawiam się po co mam iść na L4. Ale jak przypomne sobie zeszły tydzień - bóle i to już wiem hehe
:love

Cytat:
Napisane przez lilijka3 Pokaż wiadomość
marny dziś dzień, wnerwa mam cały czas Wyobraźcie sobie, że córa drugi raz usiadła mi dupą na brzuchu. Nie dało się jej nic wytłumaczyć, taki z niej diabeł dzisiaj wyszedł Wszystko mnie ciągło, a teraz nadal boli
No siedzieć i wyć, nic więcej nie zostaje Do tego jeszcze mąż mnie wkurza i tak to się kręci:

Cytat:
Napisane przez Katerina_00 Pokaż wiadomość
To taki głupi, wiek, mi ostatnio mały wsadził reke w brzuch aż po łokieć, bolało długo, wczoraj mi rozwalił warge sadysta jeden
Tłumacze i proszę, że nie wolno skakac mamie po brzuchu ani kopac co ty, nic to nie daje.
bidulki

Cytat:
Dzieci potrafią zdenerwować... Ja mojej nie potrafię ujarzmic odkąd wróciłam z PL. Nie umie sama się sobą zająć i za mną wszędzie chodzi czasem się wtrąca w rozmowę dorosłych. Nie wiem co się z nią stało ostatnio, ale chyba ktoś mi podmienil dzieciaka
hehe

Ja wczoraj na grillu wytrzymałam 3,5 godziny. Później się wierciłąm, było mi niewygodnie i bolało mnie podbrzusze, a jeszzce trzeba było jechać 20 km do domu
Ale w domu położyłam się i było juz ok

Dziś obiadek u rodziców
a od jutra został mi tydzien do pracy

AAAA właśnie, wczoraj zapomniałam. Chwalę się brzucholkiem w 18 tygodniu
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2806

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-27, 08:41   #2198
smerfetka2808
Zakorzenienie

hej hej
ja znowu miałam jakieś durne sny nie wiem czemu mi się takie pierdoły śnią mam już dosyć!

Cytat:
No siedzieć i wyć, nic więcej nie zostaje Do tego jeszcze mąż mnie wkurza i tak to się kręci
Cytat:
No siedzieć i wyć, nic więcej nie zostaje Do tego jeszcze mąż mnie wkurza i tak
jejku bidulko, cóż ona taka niedobra jest?

Cytat:
Napisane przez Katerina_00 Pokaż wiadomość
o matko kochana to widzę że też masz przeżycia z brzucholkiem i synkiem i jak tu dzieciom wytłumaczyć

Cytat:
no to może jakiś urok ktos na nią rzucił?? jak PL tak na nią źle działa

Ma.ko, i tak super wytrzymałaś my dzisiaj na festyn idziemy ale jak będzie tak gorąco wcale mi się nie uśmiecha
a brzusio to juz pięknie Ci widać
Ale cisza od wczoraj na wąteczku nie do poznania

Edytowane przez smerfetka2808
Czas edycji: 2014-07-27 o 08:44
smerfetka2808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-27, 08:46   #2199
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

Fajny brzuchol
Katerina_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-27, 09:02   #2200
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

Dzień dobry, wczoraj głowa, dzisiaj kręgosłup..... ehhhhh
Jadę do dziadków z małą na odpust (czyli obiad, kawa, chyba ciasto i wypad na budy). Będzie obiad, którego nie lubię bo przecież moja siostra uwielbia go..... ehhhhh. Oczywiście bez męża, bo on do mojej rodziny nie pojedzie. Tak więc nie ręczę dzisiaj za siebie, jak mała będzie nadal niegrzeczna.

dzięki dziewczyny za wsparcie... :kwiatek:

Smerfetko to jest "głupi" wiek, testuje na wszystkie możliwe sposoby, a co dopiero będzie jak drugie się pojawi spadnie na nią zimny prysznic i dopiero może dać popalić... ehhh taki urok Damy radę i przezwyciężymy wszystko.
Katerina Twój też nie lepszy, ale fajnym tekstem zapodałaś muszę zmałpować.
Ma.ko idź idź na to L4 nie będziesz żałować. Mi w piątek pewna pani zadała pytanie, że skoro nie daję radę, to czemu nie idę na L4, a ja jej odpowiedziałam, że wolę w tę stronę, bo w domu i tak spokoju nie będzie, a tak przynajmniej 2h dojazdów (do pracy i z pracy) daje mi chwilę samotności Fajny brzusiek.
W 2015 22
W 2016 41
W 2017 36

Stary 2014-07-27, 09:08   #2201
ellyunia
Wtajemniczenie

ma.ko piękny brzusio

I kolejny dzień upału mam już dość. Lato stulecia musiało być oczywiście jak jestem w ciąży

ellyunia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-27, 09:30   #2202
akrolowa
Zadomowienie

Cytat:
hej hej
ja znowu miałam jakieś durne sny nie wiem czemu mi się takie pierdoły śnią mam już dosyć!

Co do snów to tragedia, ostatnimi czasy co się obudzę nad ranem to zastanawiam się skąd takie rzeczy biorą się w mojej głowie?!

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość

AAAA właśnie, wczoraj zapomniałam. Chwalę się brzucholkiem w 18 tygodniu
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2806
Brzuszek pięknie rośnie!

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Cytat:

Ja wczoraj na grillu wytrzymałam 3,5 godziny. Później się wierciłąm, było mi niewygodnie i bolało mnie podbrzusze, a jeszzce trzeba było jechać 20 km do domu
Ale w domu położyłam się i było juz ok

Dziś obiadek u rodziców
a od jutra został mi tydzien do pracy
Też byłam wczoraj na grillu, 30 km od domku. Wszystko fajnie, najadłam się konkretnie ale też przy dłuższym siedzeniu w jednej pozycji nie daję rady. A mój mąż był przewrażliwiony, bo jak wcześniej pojechaliśmy na małe zakupy to nie czułam się za dobrze, miałam takie ciągnięcie w brzuchu, że co chwila musiałam przykucnąć i ponoć byłam niesamowicie blada, tak więc później nie mógł się doczekać aż wrócimy do domu i się położę, mimo, że czułam się dużo lepiej.

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

wczoraj w końcu zakupiłam wkładki laktacyjne, bo bez tego już ani rusz. O ile z jednej piersi to zaledwie kilka kropel w ciągu dnia, o tyle druga już nie jest taka spokojna
akrolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-27, 09:31   #2203
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Smerfetka mi też sie snia głupoty różne. Dzisiaj mi sie snila moja ex przyjaciółka z synkiem
Dziękuję

Katerina

Lilijka postaraj aie nie denerwowac.
Moja koleżanka też mówi że przy pierwszej ciąży można posiedzieć s domu i spokojnie sie nią nacieszyć, bo przy drugiej rzeba sie zajac pierwszym dzieckiem i czlowiek nie ma czasu dla siebie. Tak więc juz postanowione- choćbym miała sie zanudzic to pracuje jeszcze tylko tydzień
Dziękuję

Ellyunia dziękuję u nas też skwar od rana. Na obiad do rodzicow chyba autem pojedziemy.

Akrolowa dziękuję
Właśnie ją też miewam takie bóle że muszę usiąść i podbrzusze wtedy mi twardnieje. I ostatni w pracy koleżanka mowila że strasznie zbladlam. Wczoraj też siedzielismy na grillu w sumie w cieiu a kolega nagle mowi ze bardzo blada sie zrobiłam i czułam sie a sumie wtedy troszkę słabo ale na szczęście szybko przeszło.

Dobra idę oglądać z mężem brzydule

---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

Akrolowa qrcze ją nawet nie myślałam o wkladkach. Szczerze myślałam że to sie zaczyna duzo dużo później.

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-27, 09:34   #2204
akrolowa
Zadomowienie

A oto mój brzuchol w 18 tc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg brzuchol.jpg (51,7 KB, 57 załadowań)
Stary 2014-07-27, 09:35   #2205
elvira44
Wtajemniczenie

Ma.ko super brzusio!

http://www.suwaczek.pl/cache/556b2ed503.png
elvira44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-27, 09:39   #2206
akrolowa
Zadomowienie

Cytat:

Akrolowa qrcze ją nawet nie myślałam o wkladkach. Szczerze myślałam że to sie zaczyna duzo dużo później.
Też tak myślałam, ale siostra mnie "pocieszyła", że u niej ta przygoda szybko się zaczęła

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
Moja koleżanka też mówi że przy pierwszej ciąży można posiedzieć s domu i spokojnie sie nią nacieszyć, bo przy drugiej rzeba sie zajac pierwszym dzieckiem i czlowiek nie ma czasu dla siebie. Tak więc juz postanowione- choćbym miała sie zanudzic to pracuje jeszcze tylko tydzień
Też się zdecydowałam, głownie ze względu na nieprzyjemną sytuację w pracy. Ale nie żałuję. A najbardziej cieszy się mąż, że zawsze jak wraca z pracy to ja jestem w domu
Stary 2014-07-27, 09:41   #2207
Szczeperka
Wtajemniczenie

Wczoraj byliśmy na małej domówce i do picia poprosiłam colę. Oczywiście dostałam z whisky (przez pomyłkę) ale od razu to wyczułam
Od tego momentu już miałam czystą colę

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-27, 09:55   #2208
smerfetka2808
Zakorzenienie

Lilijka, biedna TY myślę że jak spadnie na nią zimny prysznic w postaci Maluszka to inaczej będzie się zachowywac zobaczysz

Ma.ko, oj to ja aż takich bóli nie mam ale w nocy jak mnie za późno sikanie obudzi to nie mogę wstać bo takich skurczy dostaję masakra, brzuch wtedy też twardy jak kamień ale potem już spoko
a co do L4 to smigaj i się nawet nie zastanawiaj wiadomo że w domku troszkę nudno ale kiedy odpoczniesz?

Akrolowa, jaka piękna piłeczka jeju jeju a gatki rewelacja
moje sny to przechodzą ludzkie pojęcie i możliwości wyobraźni czy czegokolwiek bo ja nie mam pojęcia skąd to się bierze jak nawet takie rzeczy mi do glowy nie przychodzą dziś się cala obolała obudziłam jakbym nie wiadomo ile km przebiegła
a to az tak Ci się leje?

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Szczeperka, dobrze że wyczułas od razu
Stary 2014-07-27, 10:11   #2209
akrolowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość
Wczoraj byliśmy na małej domówce i do picia poprosiłam colę. Oczywiście dostałam z whisky (przez pomyłkę) ale od razu to wyczułam
Od tego momentu już miałam czystą colę
Całe szczęście, inaczej miałabyś w brzuchu pijanego maluszka

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:
Akrolowa, jaka piękna piłeczka jeju jeju a gatki rewelacja
moje sny to przechodzą ludzkie pojęcie i możliwości wyobraźni czy czegokolwiek bo ja nie mam pojęcia skąd to się bierze jak nawet takie rzeczy mi do glowy nie przychodzą dziś się cala obolała obudziłam jakbym nie wiadomo ile km przebiegła
a to az tak Ci się leje?
Myślałam, że obejdę się bez wkładek, ale jak teściowa, uświadomiła mnie wczoraj przy śniadaniu, że przeciekłam, stwierdziłam, że nie ma na co czekać. Czułabym się niefajnie gdyby miało to miejsce w mniej "swojskim" gronie
Wiem o czym mowa, też jak się budzę to zastanawiam się czy ze mna aby na pewno wszystko w porządku? Bo można mieć wątpliwości

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-27, 10:41   #2210
elvira44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez akrolowa Pokaż wiadomość
A oto mój brzuchol w 18 tc
Jaki wielki! Super!

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Cytat:
Też tak myślałam, ale siostra mnie "pocieszyła", że u niej ta przygoda szybko się zaczęła

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Też się zdecydowałam, głownie ze względu na nieprzyjemną sytuację w pracy. Ale nie żałuję. A najbardziej cieszy się mąż, że zawsze jak wraca z pracy to ja jestem w domu
Ja tez juz nie pracuje od środy i fajnie jest bo nie musze myślec o wczesnym wstawaniu!

Stary 2014-07-27, 10:46   #2211
smerfetka2808
Zakorzenienie

Cytat:
Myślałam, że obejdę się bez wkładek, ale jak teściowa, uświadomiła mnie wczoraj przy śniadaniu, że przeciekłam, stwierdziłam, że nie ma na co czekać. Czułabym się niefajnie gdyby miało to miejsce w mniej "swojskim" gronie
Wiem o czym mowa, też jak się budzę to zastanawiam się czy ze mna aby na pewno wszystko w porządku? Bo można mieć wątpliwości
o kurcze no to faktycznie jak aż tak sika to lepiej miec te wkładki i komfortowo się czuć a nie co chwila patrzeć czy juz mokro czy nie, ale ich chyba nie czuć w staniku co nie?
haha ja mam tak samo, czasmi nawet nic nie mówię mężowi co mi się śniło bo aż wstyd żebym takie sny miała a jak mu powiem to tak się śmieje że przestać nie może a ja cała w strachu się budzę

Cytat:
Napisane przez elvira44 Pokaż wiadomość
Jaki wielki! Super!
Ja tez juz nie pracuje od środy i fajnie jest bo nie musze myślec o wczesnym wstawaniu!
oj teraz jak będzie nam widać brzucholki jak zaczniemy szaleć na zakupach to na pewno nudzić nam się nie będzie potem pranie prasowanie maluszkowi ubranek itp więc żeby nam tylko czasu wystarczyło

ale w Krakowie skwar
Stary 2014-07-27, 11:28   #2212
elvira44
Wtajemniczenie

Cytat:
o kurcze no to faktycznie jak aż tak sika to lepiej miec te wkładki i komfortowo się czuć a nie co chwila patrzeć czy juz mokro czy nie, ale ich chyba nie czuć w staniku co nie?
haha ja mam tak samo, czasmi nawet nic nie mówię mężowi co mi się śniło bo aż wstyd żebym takie sny miała a jak mu powiem to tak się śmieje że przestać nie może a ja cała w strachu się budzę

oj teraz jak będzie nam widać brzucholki jak zaczniemy szaleć na zakupach to na pewno nudzić nam się nie będzie potem pranie prasowanie maluszkowi ubranek itp więc żeby nam tylko czasu wystarczyło

ale w Krakowie skwar
W Londynie tez upał

Stary 2014-07-27, 11:40   #2213
Brawurka_29
Zakorzenienie

Dzień dobry

Lilijka przetrwasz ten dzien .

Ma.ko potem zerkne na lapku na.mieszkanko Twojej niuni .

Akrolowa tez zerkne potem na Twój brzusio

No w uk wyjątkowo piękne lato

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

04.05.14 - II kreseczki

Stary 2014-07-27, 12:07   #2214
akrolowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elvira44 Pokaż wiadomość
Jaki wielki! Super!

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Spanie bez budzika to coś pięknego
Wczoraj byłam u koleżanki i jej siostra jest w jakiejś 3 tyg bardziej zaawansowanej ciąży, a brzuchol ma co najmniej dwa razy taki jak mój

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:

Nie czuję żadnego dyskomfortu, są mięciutkie

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

A dzisiaj znów kiełbacha z grilla Mogłabym teraz żywić się prawie samy mięchem, a wcześniej raczej tak nie przepadałam. No i temat, który był już tu poruszony - kiedyś nie było dnia bez chociaż kostki czekolady, teraz słodkie mogłoby dla mnie nie istnieć!
Stary 2014-07-27, 13:42   #2215
charliss
Zadomowienie

Akrolowa a żelazo badalas juz i masz ok ze Cie tak do miesa ciagnie i czekolady? :p
charliss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-27, 14:40   #2216
akrolowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez charliss Pokaż wiadomość
Akrolowa a żelazo badalas juz i masz ok ze Cie tak do miesa ciagnie i czekolady? :p
no właśnie od czekolady całkowicie mnie odrzuciło! Kiedyś w slodoksciach nie znałam umiaru, a teraz tylko konkrety do mnie przemawiają
Stary 2014-07-27, 18:23   #2217
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

Upał przetrwałam... po obiedzie poszłam spać Mała została pod opieką dziadków, pradziadków, cioci i wujek. Potem na budy. Mała wyskakała się za darmo na zamku dmuchanym, dwa razy z ciocią przejechała się na karuzeli. A jak wracaliśmy, to przed klatką puściła balona do nieba
Za to ja się wyspałam

smerfetko jak masz dobrze wkładki dobrane, to nie czuć ich w ogóle, a na pewno już nie widać pod biustonoszem (dla porównania to tak jakby sobie włożyć waciki kosmetyczne te owalne). Moje ulubione to były Johnson&Johnson, później te z Babydreama z Rossmanna (chociaż mam wrażenie, że czasem mnie uczulały ), a najgorsze te z Belli - takie sztuczne, foliowane.
Co do zachowania córy, to sądzę, że zacznie się jak Malec będzie w domu.
akrolowa suuuuper brzuszek
Szczeperka ja też pies na alkohol teraz Chociaż bardzo mam ochotę na piwo, ale nie wierzę w te 0%. Ja bardzo rzadko piję, można powiedzieć, że wcale, skoro w pierwszej nie było problemu, to w tej ciąży też dam radę.
ma.ko to ja się powtórzę, leż ile chcesz, śpij ile chcesz, bo potem tego będzie brakowało, a im starszy malec, tym mniej czasu dla siebie - to rada pewnej dziewczyny, prawdziwa
W 2015 22
W 2016 41
W 2017 36

Stary 2014-07-27, 18:31   #2218
ellyunia
Wtajemniczenie

Akrolowa super brzuszek
Tez muszę cyknąć sobie fotkę do albumu rodzinnego z kolejnego tc
Ja jutro mam wizytę u gina i wkręcam sobie że brzuch mi ostatnio nie urósł mam nadzieję że u maleństwa wszystko dobrze. Robiłam w zeszłym tygodniu wyniki..oczywiście niedokrwistość jak zawsze

ellyunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-27, 18:42   #2219
TOMORROW
Zakorzenienie

hej

myśmy dziś oglądali mebelki dziecięce-jakiś regał i szafka by się przydały
szukałam też dużych ozdobnych poduch, bo nie mam, a przydadzą się np. żeby zabezpieczyć dziecko, jak je położę na kanapie w stołowym, ale nic mi się nie podobało

ale kupiłam w biedronce po 3 zł rajstopy 60 den rozmiar 5 (czyli dla puszystych), chociaż myślałam, że jeszcze szersze będą na górze, ale i tak nie jest źle

Edytowane przez TOMORROW
Czas edycji: 2014-07-28 o 07:56
TOMORROW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-27, 18:59   #2220
Brawurka_29
Zakorzenienie

Brzusie cudne

Katerina ja to w ogóle mam obsesję że brzuch nie rośnie, że to , tamto itd.

04.05.14 - II kreseczki

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości