|
|
#121 |
|
Naczelny Hipster
|
Dot.: Geordie Shore czyli Ekipa z Newcastle !
watchseries
|
|
|
|
|
#122 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tam kiedyś oglądałam.
|
|
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
właśnie na tej stronie oglądałam
![]() i Vicky jak ładnie wygląda w krótkich włosach! http://instagram.com/p/phhh3rLu3u/ http://instagram.com/p/pennn9ruzF/
|
|
#124 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jednak mi się bardziej podoba w długich Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#125 |
|
Bang Bang Lucky Luck !
|
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#127 |
|
Recenzentka Miesiąca - Maj 2020
|
Mi też się podoba
Zdecydowanie lepiej, niż z kilogramem doczepek Kiedy 8 sezon u nas rusza, wiadomo już coś ?
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że ruszy jak skończy się Warsaw Shore, czyli za jakieś 3 (?) tygodnie? Ale to tylko moje przypuszczenia.
|
|
#129 |
|
Zadomowienie
|
Na koniec miesiąca. 26 lub 27 lipca.
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
A do tej pory (od 14 do 27 lipca) będą maratony i będzie można obejrzeć wszystkie sezony. ![]() https://www.youtube.com/watch?v=OvXjwPA7BRg
|
|
#131 | |
|
|
Cytat:
Szkoda, że tak późno, mam telewizor w dużym pokoju i już wszyscy będą spać o tej 23
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
To dzisiaj o 23 startuje nowy sezon.
|
|
#133 |
|
Naczelny Hipster
|
Przecież już wystartował
![]() Ale pierwszy odcinek jakiś nudnawy, chyba dlatego, że jeszcze nie ma Charlotte. Pod koniec poprzedniego polubiłam Marnie, ale już mi przeszło |
|
|
|
|
#134 |
|
Zadomowienie
|
Ja czekam aż będzie dostępny online
Ale będą nowi faceci, ciekawe jacy są
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę przyzwyczaić się do nowego wyglądu Holly.
|
|
#136 | |
|
Naczelny Hipster
|
Mi sie wydaje, ze tylko nowe wlosy.
Strasznie mnie wkurza glos tego nowego z tatuażami, no słuchać nie moge ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
Na watchseries jest zazwyczaj juz na drugi dzien ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#137 |
|
|
Już po pierwszym odcinku, jakoś tak szybko zleciał. Ten nowy Aaron jest jakiś taki amerykański
Holly wygląda świetnie w nowym kolorze, ale jej powitalny outfit Marnie jest śliczna Gaz i Scott mnie wnerwiają, zrobili się jacyś tacy sztywni, mam wrażenie, że się popisują 5 razy bardziej, niż w pierwszym sezonie. Pokazali już jacy sa, nie muszą już grać, a zachowywali się jakby dopiero co weszli do programu. James i Kate są świetni
|
|
#138 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gaz zawsze podkreślał, że bardzo lubi Charlotte i się przyjaźnią, a w tym odcinku powiedział, że wolałby gdyby ona nie przyjechała bo bez niej jest lepiej ![]() Scottowi chyba sodówa uderzyła do głowy (zresztą widziałam to w ostatnim odcinku sezonu 1 naszej Ekipy z Warszawy), ciągle tylko jakieś teksty "każda na mnie leci" "król jest tylko jeden" "ja podrywam najlepiej" albo "Marnie nie chciała się ze mną przestać bo się zakochała" (taaaa, jasne James czasami mówił, że nie zawsze się czuje dobrze w ekipie, ale tylko czasami. Ta Kate taka sobie jest - ładna, ale sprawia wrażenie wyniosłej bardzo. To tyle. Właśnie obejrzałam odcinek na mtv.pl bo znalazłam chwilę czasu, ale wiedziałam że muszę się spierzyc bo tylko wczoraj i dziś był na stronie.
|
|
|
#139 |
|
Zadomowienie
|
Haha! Ten Aaron to ponoć znajomy naszego kumpla z którym mieszkamy, wydaje mi się że gdzieś go już kiedyś poznałam przelotnie. Dziś właśnie rozmawialiśmy podczas oglądania, że on tam nie pasuje bo jest za miły. Ale podobno taki sam ruchacz (jeśli nie gorszy) jak pozostali - właśnie dlatego, że taki miły.
O Scottcie już pisałam, że on zawsze taki się wydawał, a już po dzisiejszym odcinku tylko się moje słowa potwierdziły. Jemu nic nie uderzyło do głowy, tylko taki już jest. Natomiast Gaz i Charlotte - myślę, że jej uczucia do niego niestety sprawiły, że całe to kumplowanie jest bez sensu. I ta cała jej zazdrość i odpały były męczące dla wszystkich, a zwłaszcza dla niego, dlatego powiedział, że lepiej jak jej nie ma. James i Katy - ja ich lubię, ona mi się nie wydaje wyniosła, ale onieśmielona i sztywna w TV, a James się taki nudny zrobił przez ten związek niestety :P Z całej tej ekipy najbardziej zawsze mnie wkurzała i odrzucała Vicky, jej wyniosłość (bo podobno jako jedyna ma licencjat, czy nawet tylko technika i dlatego jest najmądrzejsza ze wszystkich) i jako jedyna ma klasę i buk wie co jeszcze, a sama nie dość że zdradzała przed kamerami swojego faceta (przed Riccim), potem wplątała się w to beznadziejne, toksyczne narzeczeństwo na pokaz, a w międzyczasie miała sprawę o pobicie (atak), no i wraca teraz, znów pierwsza do oceniania i matkowania... |
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Ekipa powinna być dla singli. James zrobił się nudny od kiedy jest w związku. Ciągle tylko powtarza: "Mi Kiejt" a ta jego laska jest sztywna i wygląda na zarozumiałą. Sophie od czasu Joela też się zmieniła. Najgorsza zrobiła się Charlotte. W Australii ciągle smarkała i praktycznie wszystko co mówiła to było: I miss Mitch (dwa pociągnięcia nosem), I really miss Mitch( pociągnięcie nosem).
Pierwszego odcinka nowego sezonu jeszcze nie obejrzałam bo czekam na powtórkę ale widziałam, że znów jest ta wstrętna Marnie
|
|
|
|
|
#141 |
|
Naczelny Hipster
|
No ale Marnie przecież latała za Scottem, że hej, wyciągała na podwójne randki i chciała się wiązać z nim, więc moim zdaniem jak najbardziej była zakochana.
Też nie lubię Kate, a James wiecznie stęka, że oni tylko ruchają, a on jest taki dojrzały och i w związku och. Nie wiem po co on tam jest. |
|
|
|
|
#142 |
|
Zadomowienie
|
No wiadomo, że była zakochana, ale to nie powód dlaczego się ze Scotem NIE przespała, a potem w pierwszym odcinku wskoczyła od razu do łóżka Gazowi. Nie do końca to czaję, ale jeżeli była w nim tak bardzo zakochana to vhyba by się z nim przespała tak jak Charlotte miała z Gazem - była zakochana i mówiła 'nie prześpię się z nim', a potem i tak to robiła jak troche wypiła.
|
|
#143 |
|
|
Dla mnie to w ogóle te ich związki między sobą z uczestnikami w domu to są chore i z góry skazane na porażkę, albo im reżyserka odgórnie każe dla oglądalności się parować, albo są tak głupi i nie wyciągają wniosków z błędów innych
![]() Chcieliby mieć ciastko i zjeść ciastko. Jak słyszę, że kolejna parka przyrzeka sobie, że "możemy flirtować z innym, nie będę zazdrosna/y jak przyprowadzisz sobie kogoś do domu" to już wiadomo, że pod koniec odcinka będzie afera, bo oczywiście któreś postanowiło spróbować ![]() Najlepszy był Gaz, który siedział z miną zbitego psa, zawiedziony tym, że Marnie tak zapewniała Scotta, że to z nim mogłaby być w związku. Nie lubię jej, ale dobrze by było, gdyby utarła tym ruchaczom nosa i wystawiła ich wszystkich
|
|
#144 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki temu wątkowi obejrzałam wszystkie sezony w tydzień
oto moje przemyślenia kastingowcy zrobili niezłą robotę znajdując taką grupę ludzi jaka była w 1 sezonie potrafili znaleźć taki perełki jak Sophie i Charlotte. Relacja Viki i Jeya, początek "związku"Char i Gaz, Holly i jej chłopak, chlamydia Sophie (moja ulubiona scena ze wszystkich serii). W 3 moją ulubioną scena to ta w której Char wyznaje miłośc Gazowi bo było czyć emocje, w ogóle w 3 sezonie wątek Char i Gaza mi się podobał bo nie widziałam czy bedą razem czy nie będą i byłam ciekawa co sie dalej u nich wydarzy. To chyba mój ulubiony sezon bo dużo się działo relacje w domu wydawały mi się naturalne, oprócz związku Viki i Ricki bo zawsze było dla mnie sztuczny, pełen niezdrowego napięcia układ. Później z każdym sezonem było coraz gorzej, jak na razie 7 jest najgorszy choć 8 nie zapowiada się lepiej. W 7 pojawiał sie Marnie nie znoszę jej sztuczna na maksa taki s#it starter, udawane emocje do Scotta, później podrywanie Gaza w klubie. Wyrzucenie Sophie (mojej ulubienicy), brak Viki za którą nie przepadam bo jej wtrącanie się do wszystkiego mnie drażni ale mi jej brakowało żeby ustawiła Marnie. Relacja Charlott i Gaza rozumiem że Charlott była niego zła i go nie lubi ale w wcześniejszych sezonach było to bardziej prawdziwe teraz wydaje mi się sztuczne wszystko co dzieje się między nimi. 8 sezon jest straszny i obawiam się że nie będzie lepiej nie wiem czy go obejrzę do końca bo czekam głownie na powrót Charllot . Z tego co znalazłam w necie Gaz ma dziewczyne i dlatego też myśle że jego związek z Marnie jest udawany i Marnie jest marną aktorką (za bardzo) się stara, wydawało mi się że mówi tekstami Charllot gdy tłumaczyła się dlaczego w ogóle wchodziła do łózka Gaza. Moja teoria spiskowa jest taka że oni się umówili że będą udawali że coś ich łączy. Marnie dostanie czas na wizji a Gaz bedzie prawie wierny swojej dziewczynie. Głosu Aarona nie da się słuchać, bo chłopak nie wygląda najgorzej może troche dużo tatuaży a jego zachowanie w stosunku do Holli mnie nie przekonuje. Zmiana wyglądu Holli uważam że lepiej wygląda ale oby na tym skończyła kombinować bo kolejne zabiegi bedą już bardzo widoczne. I byłam w szoku jak zobaczyłam wywiad Holli i Scotta jak byli w Polsce i nie mówili Geordie wiem że to reality show ale pierwsze sezony były dla mnie bardzo prawdziwe, jedne z lepszych reality jakie widziałam więc teraz jestem zawiedziona że tak się kończy. Edytowane przez jagnaaa Czas edycji: 2014-07-30 o 21:57 |
|
|
|
|
#145 |
|
Naczelny Hipster
|
Co to znaczy "nie mówili geordie"?
|
|
|
|
|
#146 |
|
Raczkowanie
|
Chodzi mi o to że nie mówili z akcentem z geordie, nie powiedzieli by she likes us, ale she likes me
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wrzucę wam coś, jako ciekawostkę w kwestii tegoż dialektu: http://www.youtube.com/watch?v=UCOC1YwNwZw ![]()
|
|
|
|
|
|
#148 |
|
Raczkowanie
|
Fakt że w zależności z jakimi ludźmi przebywasz inaczej się wysławiasz w swoim gronie mówili slangiem a tv nie bedą tak się wypowiadać. Pewnie przez to że tak się wkręciłam i szybko obejrzałam wszystkie sezony zapomniałam że to mtv i że Scott może mówić o czymś innym niż wyrywanie lasek
|
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Oglądałyście juz 2 odcinek? Marni jest żałosna, nie wiem co ona robi w tym programie. Cały 7 sezon kręcił się wokół niej i Scotta, 8 widzę to samo, z tym że zamiast Scotta będzie wielkie dramaty robił Gaz... Dobrze, że w kolejnych odcinkach będzie już Charlotte
|
|
|
|
|
#150 |
|
Naczelny Hipster
|
W pierwszym odcinku zarzucili Holly, że ona nie jest geordie, nie wygląda jak geordie i nie mówi jak geordie
Więc ona niekoniecznie musi. Poza tym tak jak ktoś napisał, jako osobistości musieli nauczyć się gadać normalnie, bo inaczej nikt by ich nie zrozumiał ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Wlasnie ogladam ostatni odcinek. Mam taka sama bluzę jak Marnie ;D Hahahaha -Go to bed, Scott! -But which room???? Marnie jest durna i wkurzajaca, wszystko co robi robi bezmyślnie a potem sie wykłóca. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.

dziękować!
jednak mi się bardziej podoba w długich

=>