|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VIII
|
|
|
|
#3152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hm.. co prawda nie znam edt, ale mogłabym wziąć z tym, że mojej goia jest mniej
|
|
#3153 |
|
Zakorzenienie
|
Wymienię 50ml L'Or EDP bez pięciu psików na zapach mniej ładny, mniej kremowy i mniej perfumeryjny.
Na zbyciu mam także Theoremę Esprit d'Ete ok 46/50 ml oraz Wood Mystique ok 45/100 ml oraz oczywiście to co w wątku.
|
#3154 |
|
Zakorzenienie
|
Trzyrybko czy za L'or chciałabyś Penhaligon's Love Potion 9 - taki Dune doprawiony zielonościami czyli cedr, gożdzik i in., 50tka bez 2 psików.
|
|
|
|
#3155 | |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
|
Cytat:
Nie będę się absolutnie krzywić o 5-10 ml, nie jestem wojowniczką o każdy brakujący ml , to nie ja ![]() Chętnie bym na taką wymiankę poszła, teraz z kolei Ty Kochana przybliż mi wersję Satinee, czy jest słodsza/kwaśniejsza/inna...od klasycznego Acgua di Gioia EDP ?
|
|
#3156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko nie mam kartonika już ![]() dla mnie satinee to jest klasyk z poświatą.. miałam wszystkie wersje acqua i ja nie widze różnicy między klasykiem, a satine a edt nie bierz.. nie kupuj.. szkoda kasy.. bo znika po 15 minutach i niezbyt ładne są ja wyjezdzam teraz bede pozno badz rano wiec się dogadamy ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- moge ci dac odlewke 10 ml chance edp jesli chcesz bo nie chce bys byla niezadowolona
|
|
#3157 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Szukam odlewki Flowerbomb EDT , Chanel Cristalle Eau Verte , Jour d'Hermes ... Na wymianę mam : - Diesel Fuel for life Femme 10 ml - L'Artisan Mure Extreme 20 ml - Lutens Daim Blond 10 ml - Oriens 20 ml - Penhaligon's Amaranthine 20 ml -Chanel Coco EDP 20 ml - Dior Escale aux Marquises 50 ml - Oscar de la renta Volupte 40 ml |
|
|
|
#3158 |
|
Zakorzenienie
|
Dołożyłam:
J'adore edt - 25ml/50ml |
|
|
|
#3159 | |
|
|
Cytat:
O kurcze.....widzisz, a ja cały czas żyłam w przekonaniu, że EDP i Satinee czymś ... jednak jakimś składnikiem się różnią ...poza tym, że Satinee ma satynowy połysk... ![]() To w takim razie musiałabym jeszcze doczytać i się zastanowić i jutro byśmy się ostatecznie dogadały do końca, bo zanim zerknęłam na wizaż to zamówiłam sobie w perfumerii 30 ml EDP .... ![]() Obmyślimy obydwie jeszcze sprawę jutro ![]() Aha i w razie wymianki - na kartoniku mi nie zależy i odleweczkę Chance chętnie bym przyjęła ![]() EDT... mam próbkę EDP oraz EDT i w obydwu się zakochałam, EDT faktycznie mniej intensywne, ale na mnie i tak trzyma się ok. 5 godzin, a lubię się za dnia dopsikać
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2014-07-26 o 19:32 |
|
|
|
|
#3160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Coś u mnie za Daim Blond? |
|
|
|
|
#3161 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Milentuna;47463763]Hej
- Lutens Daim Blond 10 ml Za Daim Blond:Yvresse,Joop!femme, JS Fancy,Micallef Ananda,Trussardi Donna? Edytowane przez odarpi7 Czas edycji: 2014-07-26 o 21:47 Powód: poprawa |
|
|
|
#3162 | |
|
Raczkowanie
|
Dzięki
---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- [QUOTE=odarpi7;47467803] Cytat:
|
|
|
|
|
#3163 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Czy ktoś może by chciał ok. 12/50ml Voile D'Ambre? Tak mi się przejadło przez tę zimę, że nawet tej resztki chyba już nie wypsikam. Chętnie zamieniłabym na jakąś odlewkę.
|
#3164 |
|
Zakorzenienie
|
Santal Wood 19/50, Lutens Nuit de Cellophane 15/50, P. Presley ok 30/50, ale musze spr, Cacharel eau d'Eden chyba z 30/50, ale tez musze sie upewnic ilosci ml - to flakony
A i jeszcze Elle edp ok 7-8/50 - korek lata, ale to w niczym nie przeszkadza A z odlewek Heeley Verveine ok 3/4ml Fragonard Baiser 10-20ml Belle Intense 10ml Lanvin Marry Me 10ml Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3165 |
|
Raczkowanie
|
Masz ją jeszcze? Wysłałam Ci wiadomość na priv.
- - - Do wszystkich - mam na wymianę: Molinard Les Orientaux: Vanille Patchouli 18/20 ml Bourjois Soir de Paris (Evening in Paris) wersja vintage edc, 10 ml Comptoir Sud Pacifique Eau de Lagons 5 ml Guerlain Aqua Allegoria Flora Rosa 5 ml Jardin de France Tentation Dentelle 5 ml Yves Rocher Rose Absolue 5 ml Clean Outdoor Shower Fresh 5 ml (w dwóch 3 ml fiolkach) Missoni Missoni 4/5 ml Najchętniej na jakieś niszowce, po kilka moich za 10 ml+ Twojego. Najlepiej piszcie na priv. Wszystkie linki do nut zapachowych w moim wątku wymiankowym na Fragrantica.pl: http://www.fragrantica.pl/board/viewtopic.php?pid=55746 Edytowane przez fraupilz Czas edycji: 2014-07-27 o 09:48 Powód: coś chciałam dopisać |
|
|
|
#3166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3167 |
|
|
E tam "nie ma"...jest jest...
![]() Doczytałam, że według składu to się różnią, cukier biały został zastapiony brązowym i dodano nuty wodne oraz mojito, więc niby nic, a jednak..... mało osób twierdzi, że jest różnica,ale może ja ją też wyczuję...? ![]() Ja jestem chętna na wymiankę, czekam na Twoją decyzję ![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2014-07-27 o 12:31 |
|
|
|
#3168 |
|
spin doctor
|
Szukam Addicta eau Fraiche 2013 lub 2014 lub nowego Addicta edt-oddam Organzę Indecence les Mythiques ok 85/100ml
|
#3169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- bede dzis lub jutro w okolicach S więc sobie jeszcze przetestuje tą Euphorie na wszelki wypadek
|
|
#3170 | |
|
|
Cytat:
|
|
#3171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko zabij mnie Chance to jest edt, a nie edp mam odlewke z rozbiórki i byłam święcie przekonana, że edp, a teraz wyciągnęłam żeby już odłożyć i nie używać i patrze edt za duzo tych perfum mam.. pochrzaniło mi się, bo mam sampla edp, a odlewke edt, a ja myslałam na odwrót to jest odlewka 10 ml w plastikowym atomku, zaznaczylam ile tego chance jest w atomku najwyzej coś jeszcze ci dołoże, albo doloże sampla edp, ale niestety nie wiem ile ich tam jest, a sampel tez w domu wiec dopiero w srode sprawdze
|
|
#3172 | |
|
|
Cytat:
To lecę na PW ![]() A jeszcze zapyta - chcesz fotkę Euphorii EDT? Jest tylko 1 x pskinięta dla testu ![]() Muszę po nią ( po flakon ) zanurkować do szafy, a to wtedy dopiero wieczorem dzisiaj albo jutro , bo zaraz będę miała gości ![]() Też mogłabym wysłać w połowie przyszłego tygodnia
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2014-07-27 o 16:31 |
|
|
|
|
#3173 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3174 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3175 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3176 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Chętnie przygarnę odlewki wymienionych poniżej perfum Dior, Miss Dior Cherie EDP Ghost, Deep Night Jean-Paul Gaultier, Ma Dame Lancome, Hypnose Salvatore Ferragamo, Signorina Eleganza W zamian oferuję odlewki z mojej kolekcji: Avon, Love to the fullest Bath&Body Works, Be Enchanted Beyonce, Heat Britney Spears, Fantasy Britney Spears, Midnight Fantasy Bruno Banani, Magic Woman Calvin Klein, Obsession Night Cacharel, Amor Amor in a Flash DKNY, Be Delicious DKNY, Red Delicious DKNY, Be Delicious Night DKNY, Sweet Delicious Pink Macaroon Escada, Absolutely Me Escada, Ocean Lounge Giorgio Armani, Emporio Armani Lei (She) Givenchy, Absolutely Irresistible Givenchy, Very Irresistible Sensual Jennifer Lopez, Live Luxe Jennifer Lopez, L.A. Glow Jean Paul Gaultier, Classique X Collection EDT Jil Sander, Sun Day Katy Perry, Purr Katy Perry, Meow Katy Perry, Killer Queen Katy Perry, Killer Queen Oh So Sheer Lanvin, Eclat d'Arpege Lancome, La Vie Est Belle EDP Lady Gaga, Fame Masaki Matsushima, Mat Chocolat Masaki Matsushima, Shiro Moschino, Funny Moschino, Glamour Moschino, Pink Bouquet Oriflame, Lovely Garden Reserve Naturelle, Little Sugar Rihanna, Reb'l Fleur Rihanna, Nude Rihanna, Rebelle Rihanna, Rogue Rochas, Soleil Rochas, Les Cascades de Rochas Vera Wang, Princess Zara, Applejuice Zara, Black Amber Zara, Femme Zara, From Zara With Love Zara, Oriental Zara, Fruity Aktualizacja 09.09.14: Jasmin Noir Bvlgari Rose Essentielle Eau De Toilette Rosee Bvlgari Style Jil Sander Jil Jil Sander Sensual Jil Jil Sander Crystal Noir Versace Muse de Rochas Rochas Flora by Gucci Gorgeous Gardenia Gucci 1881 Cerruti Armani Code for Women Giorgio Armani Les Cascades de Rochas - Eclats d'Agrumes Rochas Classique Jean Paul Gaultier Mon Jasmin Noir Bvlgari Mgiełki: B&BW Golden Magnolia Sun Edytowane przez Zuela Czas edycji: 2014-09-09 o 20:17 |
|
|
|
#3177 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3178 |
|
Zakorzenienie
|
Zuelo, nic z Twojej wish-listy nie mam niestety, ale może coś u mnie wpadnie Ci w oko? Bo mi u Ciebie wpadło wiele!
![]()
|
#3179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chętnie poznałabym coś z tego: Bath&Body Works, Warm Vanilla Sugar Escada, Absolutely Me Zara, Black Amber Zara, Oriental |
|
|
|
|
#3180 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Które z wybranych przez Ciebie zapachów i w jakiej pojemności byś za nie chciała?
Edytowane przez Zuela Czas edycji: 2014-07-28 o 08:00 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.

za duzo tych perfum mam.. pochrzaniło mi się, bo mam sampla edp, a odlewke edt, a ja myslałam na odwrót