|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 | ||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201
2 miesiące do ślubu.
Cytat:
Hm może też dam mój do czyszczenia. Chociaż mam go od około 5 miesięcy, to już wygląda na brudnawy tu i ówdzie.Super, bardzo ładnie w niej wyglądasz, leży świetnie. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zabezpieczają od pierwszej tabletki, może ginekolog tak mówi na wszelki wypadek, gdyby pacjentka nie zauważyła w porę okresu, bo byłby np. bardzo skąpy. ![]() Zmieniliśmy piosenkę na pierwszy taniec, miała być wesoła (nomen omen "Happy" Pharrella Williamsa ), ale ja nie podołam temu. Jednak "na poważnie" trudniej zepsuć - tak mi się wydaje. I chcemy zatańczyć walca wiedeńskiego do "Iris" Goo Goo Dolls. Wiem, że tekst miejscami mało "ślubny", ale lepsze to niż "Windą do nieba", a melodia epicka, więc może będzie mi wybaczone Próbowaliśmy coś tam do tego ułożyć, nauczyłam się kroków, więc jest sukces - bo ja taka nietańcząca jestem raczej i obawiam się mocno tej strony wesela.
napisałam post na wizażu, a powinnam się uczyć Edytowane przez zły jeż Czas edycji: 2014-07-27 o 23:02 |
||||
|
|
|
#992 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201
Chyba jestem dziwna. Nie umiem sobie poradzić z tymi paskami wybielajacymi do zębów: (
Slina leci i mi one spływają haha tzn górna jako tako się trzyma ale dolna nie Może powinnam stać na głowie ? Help
|
#993 |
|
Raczkowanie
|
olilina, iliy dziękuję za podpowiedź, niestety w lbn ich nie ma :/
Elrosa, Szczeperka fantastycznie wyglądałyście Sunset89 super sesja ![]() bardorja gratulacje zakupu garnituru a suknia misia880 bardzo ładne ![]() Dotka90 gratulacje garniaka Z niecierpliwością czekam na koszulę, krawat i spinki z all. Mam nadzieję, ze odcień koszuli będzie odpowiedni i że TŻ nie będzie marudził, że grubość materiału mu nie odpowiada Jak będzie ok, to może zmuszę go coby się pozwolił obfocić i się pochwalę
|
|
#994 |
|
Zadomowienie
|
Elrosa, ślicznie!
Szczeperka, bosko ![]() kiss, jutro wyślę wiadomość Od czego by tu zacząć? Wszystko minęło bardzo szybko. Zdałam dziś sobie sprawę, że przez ostatnie 3 dni właściwie nic treściwszego nie zjadłam - nie miałam czasu![]() Czuję się wspaniale ![]() Relacja już niedługo
Edytowane przez cude Czas edycji: 2014-07-28 o 00:12 |
|
|
|
#995 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#996 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie trzeba było jeszcze sukienkę zwężać w biodrach i przy szyi i dzięki temu -poczekałyśmy do17 i sukienka była gotowa do odbioru . Więc może u Ciebie też tak praktykują. Moim zdaniem nie jest do głupi pomysł bo nie musiałam planować 3 podróży po sukienkę.
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
Edytowane przez 21klaudyna Czas edycji: 2014-07-28 o 01:59 |
|
|
|
|
#997 |
|
Zakorzenienie
|
prześlicznie wyglądasz ![]() ---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ---------- missmalezji alucior hihihi cude cornflower_girl Sunrise28 oluska227887 Najlepszego na nowej drodze życia ![]() ![]()
|
#998 |
|
Raczkowanie
|
Boże, to była impreza życiaaaa ♥ aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
! relacja niedługo!
|
#999 | ||||
|
Zadomowienie
|
mysza93 cudowne buciki! Strasznie podoba mi się kolor
Cytat:
Cytat:
![]() No Kochana, teraz to już z górki. Nie mogę doczekać się Twojego ślubu! ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1000 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() dziewczyny my już też finiszujemy ![]() jutro odbieramy garnitur tż po skracaniu musimy dokupić jeszcze 1 koszulę na spinki i kilka innych drobiazgów ![]() 12 ddś |
|
|
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
mysza moja obrączka ma 5 mm a TŻ ma 6 mm
![]() my jutro jedziemy ustalać menu. a w środe mam przymiarkę sukni
|
|
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jaka to była strona z tym usadzeniem gości przy stole?
|
|
|
|
#1003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1004 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
Nie było mnie ponad tydzień, ale bardzo dużo się działo i nie było czasu żeby siąść i cokolwiek napisać. Dzisiaj zeszłam z nocnego dyżuru i na pysk padłam. Poza tym chorowałam, dopadło mnie choróbsko, tydzień zmagam się z jakimś czymś, w końcu mi przechodzi, chociaż bez antybiotyku się nie obyło. Aby było lepiej Z rzeczy które nam się udało zrobić to: -mamy już dekoracje na samochód plus tablice -pudełko na koperty -mam biżu ![]() -zaproszenia rozdane u mnie 41/43 i u tż 35/39 także już finish -odebrane zapowiedzi i odbębniona pierwsza spowiedź przedślubna
|
#1005 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też swój chcę wyczyścić koniecznie !
tylko to trwa cały miesiąc...
|
#1006 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez swój daje do czyszczenia prd ślubem i z dnia na dzień mam go dostać
|
|
|
|
#1007 |
|
Zadomowienie
|
właśnie spojrzałam na pierwszą część PM14 jeeeeezu
![]() zaczynałyście w 2011 roku?! ![]() ile czasu, a jak zleciało Ja tak długo do ślubu sie nie przygotowywałam. Cofając się do pierwszego wątku to wtedy byłabym PM2012 Czy są tu wsyztskie od pierwszej części wątka PM 2014? ![]() ![]() klask i: gratuluje wytrwałości dziewczyny! brawo
|
#1008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1009 |
|
Rozeznanie
|
Melduje się po weekendzie.
Rozdane kolejne zaproszenia. Większość za nami. Jednak zaproszeń brakuje i musimy znowu zlecić dodruk i dokupić koperty miało być proszonych 200 osób, a jest 240..... Dziewczyny, kuzynka ma wesele 2 miesiące przede mną. strasznie się bałam, że będziemy mieć takie same suknie/ menu/ buty/ taniec. Jak uważacie, czy jeśli coś będzie podobne/ takie samo, to powinnam zrezygnować ze swojej wizji ? Wiem, że suknia będzie inna, ale było o włos. Czy jeśli mam kupioną woalkę, a kuznka też jednak wybierze woalkę to mam na szybko kupić welon ? Czy jednak z niczego nie rezygnować, bo to mój dzień, moja wizja ?? I jeszcze jedno pytanie. Na wesele kuznki kupiłam kiecke w największej sieciówce w PL. Kiecka super, wszystko git. Weszła do pokoju i zobaczyłam u kuznki tą samą kieckę. To jej kiecka na poprawiny |
|
|
|
#1010 | ||
|
Winter is coming
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1011 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
może źle się wyraziłam. Moja suknia na jej wesele i jej suknia na jej poprawiny to ta sama ( przypadek 100% ). Czyli ja ją założę w sobotę, a ona planuje na niedzielę. Szczerze mówić, to nie mam ochoty latac za nową kiecką, wydawać $, a tamtą wywalić do kosza, bo oddac już nie mogę. Na weselę na pewno w niej poje. To podobno popularny model, więc myślę, że się z tym liczyła. |
|
|
|
|
#1012 |
|
Winter is coming
|
Aaa to źle zrozumiałam
To w takim wypadku idź w tej co masz, kuzynka niech się martwi, że będzie na poprawinach miała taką samą jak ty na weselu
|
#1013 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1014 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ciekawa jestem relacji. Wszystkiego najlepszego. Cytat:
Mają do ślubu zdążyć i tyle, ja tam mogę i codziennie latać, bo mam jakieś 800 metrów z domu, byle tylko nie wykluczało mnie to z moich prawdziwych życiowych obowiązków. Cytat:
Gratuluję i życzę wszystkiego dobrego. Cytat:
Dużo załatwione, gratulacje. ![]() Cytat:
A jak zapadła decyzja o ślubie, to postanowiliśmy go wziąć jak najszybciej się da. Już i tak wydaje mi się, że za długo czekamy.Cytat:
napisałam post na wizażu, a powinnam się uczyć Edytowane przez zły jeż Czas edycji: 2014-07-28 o 15:27 |
||||||
|
|
|
#1015 |
|
Rozeznanie
|
Macie, racje. Trochę się uspokoiłam.
Dziś zauważyłam, że ktoś z gości zarezerwował pierwszy prezent na liście prezentów jaram się.
|
|
|
|
#1016 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1017 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
U mnie 5 dni do ślubu ![]() Pomalowałam dzisiaj włosy na kolor piaskowy blond i wyszło ślicznie! Zadzwoniłam też na salę podałam listę ostateczną gości, we środę odbieram suknię, we czwartek jedziemy rozstawić winietki, w piątek alkohol i spowiedź i moje paznokcie Ogólnie jest co robić Biedny Tż jeszcze jutro ma do pracy, pisał mi że ledwo siedzi w tej pracy bo ciągle o ślubie myśli ;DZ miłych rzeczy, dostałam zaproszenie na ślub od swojej kuzynki, ślub 27 września, i na zaproszeniu jestem już wpisana ze swoim nowym nazwiskiem
|
#1018 |
|
Zadomowienie
|
Mysza- buty bardzo mi się podobają! Też miałam zamiar zamówić taneczne ale oczywiście przespałam okazję i teraz już nie zdążą mi zrobić
Marlenqa- to już w tym tygodniu ![]() Le_lena- żeby do sierpnia udało Wam się rozdać wszystkie zaproszeniaMisia – piękne obrączki chciałam bardzo podobne do Twoich a ostatecznie wzięliśmy całkiem inne ![]() Bardorja- wyglądasz pięknie w swojej sukni ja dołączyłam pare miesięcy temu , w 2011 Tż mi się oświadczył ale planowaliśmy ślub później niż 2014 maleństwo wszystko troszkę przyspieszyło Asiulek – powiedz coś więcej o panieńskim to dopiero przede mną ale już nie mogę się doczekać ![]() Dotka- za garniturSay- to już tak niedługo Zły jeż- o widzę że Ty też z tych nietańczących ![]() Cude- jesteś Kochana ![]() Buczorek – zapowiada się super relacja ![]() Agnessssa- dobrze że już lepiej się czujesz Must – wydaje mi się że nic nie musisz zmieniać nawet jeżeli kuzynka będzie miała podobne/identyczne, a z sukienką też bym się nie przejmowała wczoraj byliśmy cały dzien nad morzem ale niestety pogoda nam się nie udała, troszkę tylko opaliłam się na buzi. A w sobotę pojechałam z tatą na przymiarkę , miało być super a tu du.pa. Suknia wydawała mi się piękna a jak już ją założyłam to nie wiem ale coś mi nie pasowało nie wiem o co chodzi , najpierw dół wydawał mi się za szeroki jak dla mnie panie mówiły żebym tak zostawiła ale mi kompletnie to nie pasowało i zmniejszyły mi na maxa koło ,tak już ostatecznie mi się podobało później pomyślałam że kupiłam za wysokie buty mam 4,5 cm obcas a Tż jest wyższy o 5 cm , niby wyższy ode mnie jest ale boje sie ze będe wyższa od większości gości i będe wyglądać jak tyczka potem tata zaczął pokazywać mi różne sukienki(krojem całkiem inne niż miałam na sobie) co już wgl mnie dobiło bo stwierdziłam że po prostu nie wyglądam w niej dobrze ![]() no nic trochę Wam pomarudziłam a teraz wrzucam kilka zdjęć z przymiarki, wybaczcie troszkę rozmazane robione telefonem. Na zdjęciach mam przypięty do gorsetu tiul , z tego będe miała doczepiane ramiączka bo koronkowe to byłoby już za dużo,dobrałam też bolerko ale niestety nie mam go na zdjęciach,aa i jeszcze ubrałam sobie nasz wątkowy stanik na przymiarkę , miałam ściągnąć ramiączka i zapomniałam ![]()
Edytowane przez kiss12550 Czas edycji: 2014-07-28 o 16:06 |
|
|
|
#1019 |
|
Zakorzenienie
|
Kiss Ty głupolu!!!! Wyglądasz przepięknie
To zdjęcie z profilu - UMARŁAM, sukienka leży jak szyta na Tobie, no bajka! I ramiączka będę mieć identyczne
|
|
|
|
#1020 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiss,
wyglądasz w tej sukience bardzo dobrze!
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:00.

Hm może też dam mój do czyszczenia. Chociaż mam go od około 5 miesięcy, to już wygląda na brudnawy tu i ówdzie.

), ale ja nie podołam temu. 

, a nową kupił sobie.

klask i: gratuluje wytrwałości dziewczyny! brawo
żeby do sierpnia udało Wam się rozdać wszystkie zaproszenia
chciałam bardzo podobne do Twoich a ostatecznie wzięliśmy całkiem inne