|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+
no właśnie do końca mnie te kamieniste plaże nie przekonują
|
|
#1592 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale chyba nie wszystkie są kamieniste? No trochę dziwnie się na ręczniczku leży, ale do przeżycia. Tylko trzeba mieć ze sobą jakieś buty do pływania, koleżanki miały trampki i w nich pływały. Ania oczywiście nic z domu nie zabrała
I kupiłam na miejscu takie plastikowe sandały Byle się dobrze nogi trzymało. Bo kamienie są w wodzie bardzo ostre. Ale jest pięknie, zazdroszczę Ja rok temu byłam w Grecji, a w tym roku nigdzie nie jadę.
|
#1593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i buty do wody to też ochrona przed jeżowcami o ile się nie mylę Grecja cudna, ja byłam 2 lata temu
|
|
|
#1594 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() co do mp3 to kupiłam na allegro jakiejsc firmy krzak i teraz żałuję ![]() jak Sony to powinno byc dobre
|
|
#1595 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak czy inaczej Chorwacja piękna i na pewno będziesz zadowolona.
A gdzie byłaś w Grecji? Ja w Parali (nie wiem jak się pisze ). Cudnie było
|
#1596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakieś 15 minut pieszo
|
|
|
#1597 |
|
Wtajemniczenie
|
W Olimpic Beach byłam w liceum
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
Tez bym chetnie sie na Chorwacje wybrala, ale poki co mamy juz zarezerwowane noclegi w Szczawnicy
![]() A byla juz moze ktoras w Turcji? Bardzo mnie kusi tam skoczyc na wakacje
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
Oreganka paszport mozna dostać w ciagu kilku dni - sama to praktykowalam 2 lata temu przed Dominikaną, bo okazal sie na miesiac pzred wylotem, ze mój paszpor nie jest wazny jeszcze 12 tylko 11 miesiecy i by mnie z granicy wrócili
w Katowicach w tym głownym biurze dajesz kartkę z biura podózy z terminem wyjazdu i wystawiaja w trybie pilnym a ten kolega to juz chyba tylko na basen będzie z Toba chodził %) buuuuuuuuuuuua ja nie ma mp3 ![]() Turcja jest super, ale lepiej jechać do np. Bodrum niż do Antalya czy Alanya
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1600 |
|
Wtajemniczenie
|
Pingwin ja też nie mam
A wynalazłam taką z sony, która ma taki pasek żeby przymocować do ręki. Więc można w tym śmigać, biegać, ćwiczyć itp. Tylko droga jak nie wiem :/ Koło 300 conajmniej. Eh, a ja biedak.W Turcji nie byłam, a miałam okazję, bo mama miała koleżankę z Turcji, rewelacyjną kobietę, nauczycielkę. I nas zaprosiła. Ale jakoś nie wyszło. edit: Dziś się zważyłam i było kilogram mniej niż wczoraj. Możliwe to? Może faktycznie trochę wody się zebrało.
|
#1601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty biedak?? no jak Ci te euro odesla to juz nie bedziesz taki biedak ![]() moja kolezanka w piatek wraca z Turcji to sie dowiem ponoc Tunezja lepsza od Turcji ale ja tam nie wiem bylam tylko w Hiszpanii z tych cieplych ![]() zreszta tam sie poznalysmy z Ecstasy ah jaka romantico story
|
|
|
|
|
#1602 |
|
Zakorzenienie
|
Aneczka nie da sie tyle przytyć w tak krótkim czasie to woda
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
no! nie mowilam??
|
|
|
|
#1604 |
|
Wtajemniczenie
|
No zobaczymy za tydzień.
Wiecie co teraz chcę wytrwać do wyjazdu z dietowaniem. W Holandii może być różnie, ale będę wybierała same zdrowe rzeczy do jedzenia. Mam nadzieję, że nie przytyję. A później konkretna walka od października. Mam nadzieję, że zobaczę w końcu mniej niż 68 na liczniku Bo chyba tylko w podstawówce ważyłam mniej w modszych klasach Ale motywacja wraca, dam radę.Navi Hiszpania też cudowna jest. Nie pamiętam już w jakiej miejscowości byłam. Ja to ogólnie kocham południe, ciepełko, ten klimat.
|
#1605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my bylysmy w Blanes ![]() Boze jak mi sie lapy trzesa przed chwila podjechala pod blok policja, no to ja sobie w duchu mysle, kurcze mam nadzieje ze nie do mnie. za chwile domofon 'dzien dobry, policja. prosze otworzyc' ![]() okazalo sie ze mieszkania pomylili a mi sie rece do tej pory trzesa.. czyzbym miala cos na sumieniu?
|
|
|
|
|
#1606 |
|
Zakorzenienie
|
no co jest.. spamereczki
|
|
|
|
#1607 |
|
Zakorzenienie
|
no jednak jakby nie patrzeć ja w pracy jestem, coś tam zrobić muszę
|
|
#1608 |
|
Zakorzenienie
|
no ja tez ja tez
ale aneczka nie jest na przyklad! ![]() oo sweetpinky hej
|
|
|
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej czytam zaległości
![]() ale u was wakacyjnie też bym z chęcią wyjechała za granicę, ale dobrze, że przynajmniej Ustka będzie
|
#1610 |
|
Wtajemniczenie
|
Heh Navi ja też miałam kilka śmiesznych incydentów z policją
Pan dzielnicowy przyjechał do mnie do domu jakieś 2 mieś temu, ja otwieram, a on do mnie: Mogę rozmawiać z kimś dorosłym ![]() No przecież ja wyglądam na 23 lata.Komplemenciarz ![]() A w Krakowie pan policjant i strażnik miejski czekali ze mną przy domofonie. Odbiera Bacha, i tekst "Czekaj czekaj bo nie mogę znaleźć guzika" My w śmiech. I oni do mnie, że akurat do nas przyjechali, jak to się dobrze złożyło. Młodzi byli dodam. Ja trochę zbita z tropu. Policjant mówi do domofonu, że nie jestem sama. A ona, nieświadoma "Zapraszamy, zapraszamy". Wkręcali mnie do samych drzwi Ale okazało się, że do sąsiadów. A szkoda, bo niczego sobie.Kuchnia posprzątana. Teraz herbatka. A później prasowanko
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie ja tez sie z Mazur ciesze choc miala byc hiszpania.. ehh cest la vie
|
|
|
|
#1612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najlepsze z tym guzikiem ![]() Ci tez byli tacy nie powiem.... hehe ![]() sprzatanie prasowanie... Tobie sie chyba nudzi kobieto
|
|
|
|
|
#1613 |
|
Wtajemniczenie
|
No nudzi nudzi. Nie pracuję. Jestem uwięziona na wsi. Nie mam ktosia. To cóż mam robić
A porządek lubię Więc zostaje wizaż i sprzątanie. Chyba się ze znajomymi poumawiam
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
Aneczko to Ty lepiej korzystaj i sie z 3 ktosiami na raz umawiaj hehehe
![]() dobra, nie namawiam do zlego
|
|
|
|
#1615 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie, witajcie kochane
A ile się u mnie działo hohohoooooo
|
#1616 |
|
Zakorzenienie
|
ooo ile babeczek widze na dole hihihi
![]() Giovanna zdawaj relacje!! szybciutko! gdzies byla jak Cie nie bylo?
|
|
|
|
#1617 |
|
Wtajemniczenie
|
Najpierw to jacyś mężczyźni muszą być na horyzoncie, a ja nikogo fajnego nie widzę
![]() No właśnie kobiety z dołu odzywać się ![]() Navi a jak podrzucony? Poprawił się?
|
#1618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) momencie ![]() oj tak, poprawił i ja tez sie poprawilam ![]() dziewczyny haaalo
|
|
|
|
|
#1619 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Potem TŻ wyjechał na obóz karate jako instruktor i całe dwa tygodnie go nie było Potem miałam egzaminy i muszę przyznać, że poszło mi całkiem nieźle na fizjoterapii Na wychowaniu fizycznym trochę mnie pokrzywdzili, bo okazało się na egzaminie z piłki ręcznej, że 13 punktów i więcej (na 20 punktów) dostają tylko Ci którzy grali wcześniej gdzieś w ręczną. Ale za to na pływalni poszło mi za to całkiem dobrze ![]() Ostatnie egzaminy miałam w niedziele, a wczoraj wieczorkiem wsiadłam w autobusik i przyjechałam do domu Więc siedzę teraz sobie na Mazurach
|
|
#1620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a kiedy bedziesz wiedziala gdzie jestes przyjeta
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.

Choć wolę piasek.
I upatrzyłam sobie jedną różową 

Moze się któraś zna? Jakie są fajne mp3?

a mi sie rece do tej pory trzesa.. czyzbym miala cos na sumieniu?