|
|
#1741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIII
Cytat:
![]() I jedni i drudzy of kors ubawiła mnie za to "żona mojego narzeczonego"
|
|
|
|
|
#1742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,3...,35605399.html Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-07-28 o 12:42 |
|
|
|
|
#1743 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
![]() Zaczęłam sobie z nudów czytać ten malarski wątek i dobiły mnie "zdjątka kolorków". |
||
|
|
|
#1744 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 Ogólnie to złamana biel jest Mam ją na ścianach ...Rachelo cały czas mnie zastanawia moje odkrycie perfumowe nie wiem jakie? Co ja odkryłam i nie pamiętam Czy to o Balencjagę chodzi?
|
|
|
|
|
#1746 |
|
Nindżopesz
|
Kto ma bardziej strojną suknię, ładniejsze dodatki etc. Pojawiają się czasem wątki typu "ojej, kupiłam sobie skromną suknię ślubną a teraz a) wszyscy mi mówią, że nie wygląda jak ślubna i powinnam kupić coś rozłożystego z tiulem i diamentami b) wiem że jedna z zaproszonych osób włoży długą suknię bardziej wystrzałową od mojej, co robić, co robić, ojej, pomylą nas, nikt mnie nie zauważy, nie będę błyszczeć tego dnia, nie będę najpiękniejsza na sali, normalnie nie wpuszczą mnie do kościoła a pan młody mnie rzuci, a może się obrazić i odwołać ślub?"
|
|
|
|
#1747 | ||||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
okres szybko u Was zakończył ![]() ale prawdę mówiąc to jestem prawie zdecydowana - to chyba moja najszybsza decyzja w życiu, szczególnie kiedy się weźmie pod uwagę kaliber ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
hardzone teraz organizują w byłym no mercy, jest cyklicznie tzw. emeryten party najbliższe: https://www.facebook.com/events/1515...063707/?ref=22PS: a w sobotę natknęłam się niespodziewanie na Paradox i zdziwiłam się, że jeszcze istnieje jest teraz na Anielewicza.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||||
|
|
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1749 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. dzięki ![]() 3. chyba kwitnie, nie wiem czemu tak sobie umyślili. Ale nawet jak się gogluje to głównie ten kolor wychodzi. 4. ba, nawet byłam niedawno. Ale klimatu już nie ma i żarcie podłe. Nie mieli ciabat tylko nijakie tosty. Cappuccino i czekolada smakowały tak samo (i nijako), nic alkoholowego na ciepło nie było. Ale zapomniałam zapytać o Ciechany ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
ha, też na to wpadłam
tzn. żeby taniej szukać, ale w sumie po przeszukaniu netu wyszło mi, że ten mój dent jest w miarę tani. No i mam go z godnego zaufania polecenia, a poza tym to już za daleko poszliśmy z tym moim leczeniem, żeby teraz gdzieś tam zaczynać od nowa. Nic to, leczenie mam rozłożone na rok do półtora , wezmę jakiś kredyt, wycyckam P., odzyskam dług od rodziców i chyba jakoś podołam. i też se muszę tę wit D zbadać, dent kazał ![]() i dobry baru burza idzie, może choć chwilową ulgę przyniesie, bo upał taki, że zwariować można
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2014-07-28 o 14:28 |
|
|
|
#1751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczymy jak z tą wit D może w lato nie będziesz miała niedoboru U mnie tak gorąco że szok W sumie na reszcie można powiedzieć że lato jest
|
|
|
|
|
#1752 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
To co z weekendem?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1753 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2. ale ja unikam słońca jak diabeł święconej wody gradu nie było, ale leje solidnie łikend jest ok. burza rwie mi neta i zrzuca kwiaty z tarasu
|
|
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zjedzone
|
|
|
#1758 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1759 | |||||||||
|
Panaroja
|
snad białej cherbaty i ogórka małosolnego
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
rewelacyjnie ją przerobiłaś , noś Cytat:
![]() 2.ona wie , bo jej tak mówimy od dawna ale wciąż nie wierzy , a bombardować trzeba swoją drogą Cytat:
chyba że się wzbogacę i nie będę wiedzieć co z kasą zrobić ![]() Cytat:
Bohun Kozak , Kozacy=Ukraińcy=Słowianie tacy całkiem blond i jaśni to raczej Skandynawowie i Litwini i dalej na północ , u nas to i ciemnowłosi ; a co Mickiewicz pisał o zaścianku Dobrzyńskich - "Czysta krew lacka , wszyscy mieli czarne włosy" a Bułgarzy - też Słowianie a ciemni generalnie kolor Słowianina nie zależy od słowiaństwa a od szerokości geograficznej ![]() Hitler był Austriak i miał popieprzone poglądy niezgodne z antropologią i migracjami ludów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
na biało też i na różowo i purpurowo i cieniowane są https://www.google.pl/search?q=magno...w=1366&bih=637Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||||
|
|
|
#1760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idzie do nas burza Wicher bosssski ale spadam bo rąbie Ad upału, w sumie, na razie są znośne, tylko kilka godzin "zupy" tudzież patelni, a tak to wiało słońce zaszło po 15stej za chmury przeciąg się udał - oby nie było gorzej to przetrwamy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Parabell - przeglądam ten Actiferol i są różne dawki. Jeśli biorę co jakiś czas (czyli jak mi sie przypomni, w okresie raz dziennie) Falvit, gdzi jest 14 mg Fe to czy ten Actiferol to nei za dużo szczęścia dla mnie? Darować se? Kupić i żreć tylko w trakcie i po @? JAką dawkę, widzę proszek byłoby najsowo nie musieć łykać tablety Dobra, już se zarządziłąm sama, kupię se ten 30 mg i będę pić w trakcie odpływu krwi. Będę go mieć na takie akcje, a Falvit w pozostałe dni (bo ma też dosyć cynku, tak mi potrzebnego, a w każdym innym większym stężeniu cynk mi wyżera żołąd i wiję się z bólu czyli jestem skazana na Falvit. No chyba, że lepiej dwa razy po 15? Nie wiem, nie znam się co lepsiejsze
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-07-28 o 18:18 |
|
|
|
|
#1761 | |
|
Panaroja
|
Buuuurzaaaa i leeeejeeee
Cytat:
leczenie niedoboru prawidłowo powinno być tak ,że do osiągnięcia prawidłowego poziomu czyli ponad 60 i jakieś 2-3 miesiące od tego momentu , żeby uzupełnić zapasy tkankowe , inaczej od razu będzie znowu spadało . Przy czym te 2-3 miesiące to bywa piękna teoria - ja brałam pół roku , a i tak pół roku po odstawieniu znowu mi zjechało poniżej 40
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#1762 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() na szczęście endo mi nie kazała suplementować bo już bym nie zmieściła dodatkowych tabletek do mojego grafiku ![]() ![]() fajna fota Cytat:
![]() 2. ano ![]() Cytat:
niemożliwe ze ktoś ma takie problemy Cytat:
Cytat:
![]() Wydałam dziś 200 zł w aptece, tak na początek i już serio nie wiem jak sobie grafik brania leków ułożyć żeby wszystko zmieścić
|
||||||
|
|
|
#1763 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór, Baru
![]() macham znad koszmarnego przejedzenia ![]() Redzik, świetna kiecka Co masz na nadgarstkach ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- A, jak to jest z żelazem i wit. C, można razem, czy wręcz przeciwnie? ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Mężczyzn o aromatics elixir: psiknął sobie na nadgarstek i komentuje: łądny, taki delikatny ![]() ( i pachnie na nim delikatnie rumiankiem , a na mnie nie do zmycia przez co najmniej 24 h)---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Ewuś sporo, ale może będzie ze wszystkim coraz lepiej!
|
|
#1764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale takie normalne letnie w granicach "mojej" normy, czyli poniżej 30 Ad normy żelastwa - To zależe kiedy badam. Ale nigdy nie miałam więcej niż 70. W sensie, jak mam moje mega obfite krwawienia to nikt nie wie ile go wówczas we mnie zostaje, może 30? może 5? może 0? Who knows? Wiem że zjeżdżam z tego świata, jestem blada jak wapno etc. Wpierdzielam czekoladę i wątrobę z prędkością światła, gorzej jak akurat jestem źródła żelaza pozbawiona. Obecnie rzadko mi się to zdarza, ale zdarza się i wtedy akcja jest ostra ![]() Czyli zrozumiałam to tak, że śmiało mogę papuniać metal do woli, skoro więcej niż 60 nie zdarzyło mi się osiągnąć w wynikach. Tzn kiiieeeeedyś, lata temu po ferro coś tam może było 80 z haczkiem ale już nie amiętam Dzięki ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Chyba warto bo ułatwia wchłanianie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-07-28 o 21:14 |
|
|
|
|
#1765 | ||
|
Zakorzenienie
|
no właśnie nie wiem, bo od ok. 10 lat sypiam z paszczą rozdziawioną, tzn. szczęki mam na takim luzie, że zęby się nie stykają
bo kiedyś zaciskałam i czułam to nawet przez sen i doktorka powiedziała, że to źle, więc poukładałam sobie w głowie i nauczyłam się sypiać z prześwitem ![]() Cytat:
![]() ad2. z tego co czytałam, to dałam ![]() o! Cytat:
na własnym doświadczeniu mówię/piszę, wszystkie te kolorowe pastylki da się jakoś zjeść ![]() aa właśnie, suplementki moje barowe kochane, co sądzicie o wit.C matrix, warto czy też nie warto przepłacać???
|
|
|
#1766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A serio to się nie znam, nie suplementuję się, bo nie lubię łykać - Falvit jak mnie chuopin pogoni przypomni i niemal wciśnie w gardło - paczka starcza mi an pół roku ![]() No i to żelazo se kupie na przeciw zejsciom, bo to do picia napój z saszetki
|
|
|
|
|
#1767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jednak ja wolę łykać niż pić ![]() dzielę te swoje table na porcje i łykam jak bocian żaby ![]() to żelazo mam wciąż zapisane, pod -zanabyć-, ale jeszcze nie nabyłam, bo teraz oszczędzam
|
|
|
#1768 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może z tym żelazem jest podobnie ![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
Jak to jest... Ogólnie? ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
Taka mondra jestem...Do spłaty mam jeszcze jedną ratę iiiiiii dalsza robota i kolejne raty ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
![]() 2 O mater ja z tego samego powodu nie piję od h.....mmm daaaaawnaaaa i jusz mi się nawet nie chce.... ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
![]() 2 O mater ja z tego samego powodu nie piję od h.....mmm daaaaawnaaaa i jusz mi się nawet nie chce.... |
|||||
|
|
|
#1769 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() adraty. łączę się w bólu , gadałam z rodzicami wezmą mi pożyczkę 10 tysi, reszta P. i oszczędności
|
|
|
#1770 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.

Mam ją na ścianach ...
Czy to o Balencjagę chodzi?

najbliższe: 

byłoby najsowo nie musieć łykać tablety
niemożliwe ze ktoś ma takie problemy