|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Grudniowe mamusie 2014 cz.II
Mam pytanie: czy któraś z was planuję sesję ciążową?
|
|
|
|
#3242 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja juz jestem po jednej
tylko zdjęć jeszcze nie dostalam bo robiła mi szwagierka która ma sprzęt dobry a jest grafikiem
|
#3243 |
|
Raczkowanie
|
Ja sie intensywnie zastanawiam, zalezy czy bede dalej wygladac w miare ok
No i zastanawiam się czy nie lepiej tych paru fot z brzuszkiem nie cyknac samemu na pamiatke a lepiej nie zainwestowac w sesje noworodka Musze przeliczyc fundusze i wtedy zadecyduje...
|
|
|
|
#3244 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny to juz postanowione coreczka bedzie Natalia
|
|
#3245 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak myslalam ze ta Natalke wybierzecie
Jak to fajnie ze juz tyle malenstw można po imionach rozróżniać
|
#3246 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie. Sesja noworodkowa też jest super pomysłem.
We Wrocławiu widziałam, że ceny kształtują się nie najgorzej - około 300 zł za sesję ciążową |
|
|
|
#3247 |
|
Zakorzenienie
|
Sesje ciazowa to poprosze tz zeby mi porobil fotki jakies. Ewentualnie kolezanke zebysmy razem mieli foty. A potem chce sesje dla malej napewno tylko jeszcze nie wiem dokladnie kiedy.
|
|
#3248 |
|
Rozeznanie
|
Doloresd, ale ta sesja ciążowa, to w sensie Ty i Twoj TZ czy chcesz sama?
Ja chyba nie zrobie, bo mój TZ kreci nosem, a i ja nie czuję się jakoś super atrakcyjnie z tym brzuchem, żeby to uwieczniać. alekaz, Natalia ładne imię Ja od wczoraj o mojej malej mówie po nazwisku |
|
|
|
#3249 |
|
Zakorzenienie
|
antosia najważniejsze, że zdrowe
Ja mam wizytę w piątek i coś czuję, że jak maleństwo nie pokaże kim jest to prywatnie się wybiorę nie ukrywam, ze jestem ciekawa, oczywiście najważniejsze aby zdrowe było ale rozumiem niedosyt antosi. U mnie grzmi ale deszczu brak ![]() Ja robiłam z mama w słoiki ogórki i cukinię a teraz nogi mnie bolą i coś brzuch mnie ciągnie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3250 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki za wsparcie
mamy śliczne brzuszki!Juz osttanio o tej owieczce cos pisałyscie i wlasnie chcialam ją kupić, widziałam za 109zł to moze sie zdecydujemy skoro dalej zachwalacie ![]() tu jest fajna strona, jak wkleicie link np zabawki co was interesuje dla malucha to wam monitoruje cene kiedy spada i mozna kupic najtaniej http://spyllo.pl/ wiecie taki szpieg :P kiedy cena rosnie a kiedy spada co do pieluszek, ja bym hurtowo nie kupiła-to wlasnie minus, ze nie wiemy czy uczuli dziecko. Ja sie zdecyduje na sam poczatek na dady z biedronki, kiedys uzywalam pampersow fajne byly ale drogie, potem dady i byly takie same jak pampersy to teraz od razu je spróbujemy. Fajnie ze macie juz imionka dla maluchow u nas dalej niewiadoma :/ ja mowie do brzucha ksawciu ale maz ksawwrego nie chce wiec moze nikodem, ale ja bym chciala piotrusia a maz nie, wiec dupa Wiecie co ja jezcze chce kupić, wczoraj ogladałam gadżety dla maluchów i chciałam kocyk obszyty dookoła metkami zeby mogl sie nimi zajadac ![]() DZIECI KOCHAJĄ METKI!! moj maly jak mial maskotki z Ikei-one maja ogromneee metki :d to cala ta metke wsadził go buzi i do gardła i sie zajadał, ohyda, a jak mu sie dźwigało to wyjmowałam a ona taka mokra Czyli wlasnie kocyk z metkami zeby szlo go zawinac i zeby sobie pomlackał i -zabaweczka z metkami roznych wielkosci dookoła, -ta owieczka, - odcisk łapki taki z gipsu ale to akurat tanie jest - album niemowlaka aj i jeszcze jakies gadzety byly ale zapomniałam. życze udanych wizyt! |
|
|
|
#3251 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny,
znów mnie nie było bo od środy byłam u rodziców. I mam do nadrobienia równo 25 stron ale naskrobałyście... mam nadzieję, że wszystko u Was wporządku nadrobię wieczorem... jaki upał, jeszcze kilka dni tak ![]() A dziś mam usg połówkowe
|
|
|
|
#3252 |
|
Rozeznanie
|
Doloresd zdjęcia z brzuszkiem chcę zrobić, ale najprawdopodobniej zrobię, gdy kuzynka do mnie przyjedzie właśnie z dobrym sprzętem bo sesję w studio to wolę dla dziecka zrobić i w nią więcej zainwestować.
Niteczka w takim razie kciuki ![]() Okazało się że mam za grube szydełko do tego dywaniku i jutro muszę kupić mniejsze.. A już tyle bym zrobiła.. A tak męczę się to wykałaczką to igłą i idzie mi tak długo, że może to listopada skończę Jutro zakupię szydło i mam nadzieję że pójdzie o wiele szybciej
|
#3253 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3255 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobra mam ochotę na jakiś dobry melodramat
możecie coś polecić ??
|
#3256 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na ogół się na nich nie znam. Mam tylko jeden, mój ukochany "Miasto aniołów".
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3257 |
|
Wtajemniczenie
|
Cos z mniej popularnych
ale tez uważam ze film świetny
|
#3258 | |
|
Rozeznanie
|
piekne fotki
![]() Cytat:
![]() Bardzo ładnie ![]() Melduję się po wizycie! Wszystko przebiega wg norm, Janek to już całkiem duży chłopak i waży 310g, jest nieco młodszy niż tp, dlatego za tydzień mam dodatkowe usg, bo nie wszystkie parametry udało się uchwycić. Mały jest bardzo ruchliwy, gin ganiał go po całym brzuchu; przez to troche oplątał się pępowiną (wyślę na maila), ale gin powiedział, że przy jego ruchliwości jeszcze z 10 razy sie zdąży zaplątać i odplątać i na razie mam sie nie martwić
|
|
#3259 |
|
Zakorzenienie
|
Muszą dziewczyny Ci pomóc bo ja to się nie znam
Jeju taka godzina a tu nadal taki skwar ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3260 |
|
Rozeznanie
|
"Wzgórze nadziei"
|
#3261 |
|
Zakorzenienie
|
maczuma gratuluję udanej wizyty
super, że z Jankiem wszystko dobrze Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3262 |
|
Wtajemniczenie
|
Subub u mnie tak zimno się zrobiło po burzy ze pozamykalam okna a teraz siedze w skarpetkach i pije ciepła herbatke
Maczuma super ze wszystko dobrze to Twój synus to rzeczywiście juz spory chłopiec ![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- OOo tego nie ogladalam chyba ...
|
#3263 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez chce burze bo ja juz mam dosc upalow. Gdyby nie wiatrak to bym rady nie dala.
---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
super ze wszystko ok
|
|
|
#3264 |
|
Zakorzenienie
|
O tak miasto aniołów jest fajne..!
|
#3265 |
|
Rozeznanie
|
Jestem juz
Cały i zdrowy SYN :-D :-D :-D Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3266 | ||
|
Rozeznanie
|
Gdyby dało się wysłać łączem to od razu bym brała
![]() Cytat:
Super ![]() Cytat:
A teraz jeszcze sama w domu jestem, bo mąż na ryby pojechał, a ja chciałam pleść dywanik. Całe szczęście że nie grzmi dziś jak ostatnio u mnie, że o ile w coś nie uderzyło obok mnie to elektrownia wyłączyła prąd na jakąś godzinkę.TheNati Cieszę się że wszystko jest okej i że jesteś upewniona już co do płci
Edytowane przez Hasiap Czas edycji: 2014-07-28 o 21:18 |
||
|
|
|
#3267 |
|
Wtajemniczenie
|
Moim numerem jeden jest bardzo mało znany "Zagubieni w czasie"
![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Nati gratulacje zdrowego synka
|
#3268 |
|
Zakorzenienie
|
cudowny film to " podaj dalej"
|
#3269 |
|
Wtajemniczenie
|
Weź Linka nie mogę oglądać tego filmu bo za bardzo rycze potem...
|
#3270 |
|
Rozeznanie
|
Gratulacje! Chłopaki rosną w siłę
![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- A z tych melodramatów to polecam też "Pokutę". A jak lubicie filmy o miłości to obejrzyjcie trylogię :Przed wschodem słońca", "Przed zachodem słońca" i "Przed północą"
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.

tylko zdjęć jeszcze nie dostalam bo robiła mi szwagierka która ma sprzęt dobry a jest grafikiem

Musze przeliczyc fundusze i wtedy zadecyduje...

możecie coś polecić ??