|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 |
Raczkowanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXVIII
Czy któraś z was widziała może już damskie golarki przecenione?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3632 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3633 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3634 |
BAN stały
|
nie wiem czy było
Od czwartku wszystkie konserwy miesne -20% |
![]() ![]() |
![]() |
#3635 |
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
#3636 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#3637 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3638 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#3639 |
Zakorzenienie
|
w której gazetce sa podkladki to laptopa?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3640 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez kasia2209 Czas edycji: 2014-07-28 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3641 |
Pani Pech
|
Mój pies jadł to co my, resztki obiadów itp do tego różne karmy i żył 15 lat i nigdy nie chorował
![]() Moja ciocia karmi swojego najlepszymi karmami a co miesiąc jest u lekarza z psem , więc to nie kwestia tylko jedzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3642 |
Raczkowanie
|
Gazetka "Letnie smaki" cz. 1
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3643 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3644 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3645 | |
Kociara
|
Cytat:
Nic mi nie wpadło w oko, myślałam, ze dadzą fajniejsze rzeczy :/ Jak smaki lata to jakieś owoce by się przydały, a tu tylko jeden ananas w promocji :/ |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3646 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z tańszych pokarmów dla kota już lepiej kupić nerki/serca/wątróbkę czy nawet ćwiartki z kurczaka niż te puszki kitty.. (ponad 90% tej puszki to odpadki, śmieci) mój kot np. uwielbia wątróbkę króliczą, która jest bardzo tania ale niestety u mnie jest bardzo ciężko dostępna ![]() karmienia zwierząt resztkami z obiadu nie skomentuję, przecież tam jest masa różnych przypraw, kości kurczaka... uważam, że osoby, których nie stać na normalne żywienie zwierząt (nie mówię tu o karmach premium, a ze średniej półki) nie powinny mieć zwierząt ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez _czarny_kot Czas edycji: 2014-07-28 o 22:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3647 |
Zakorzenienie
|
Ile kosztuje ta podkładka, bo nie wiem w której gazetce szukać, zresztą w biedronce kolo mojej pracy nigdy nic nie ma i nie mozna placic karta :/
juz znalazlam ![]() ![]() Sent from my RM-825_eu_poland_345 using Tapatalk
02.05.2012 ![]() 14.04.2017 Maksymilian ![]() ![]() 13.05.2022 Filip ![]() Edytowane przez gornek Czas edycji: 2014-07-28 o 23:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#3648 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny proszeeeee powiedzcie mi jak sie zmienia te numerki w gazetkach
![]() Sent from my RM-821_eu_poland_360 using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#3649 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Każdy posiadacz kota wie jakie to wybredne stworzenie ,wiec praktycznie kot sam ustawia sobie co lubi jeść a co nie, mój jest na tyle wybredny ze co jakiś czas trzeba urozmaicać mu pokarm,potrafi jeden tydzień zjeść watróbke a na drugi wola już co innego.
Bóg dał ci rozum wiec z niego korzystaj! “Nie musisz patrzeć z zazdrością na własność innych; nikt nie posiada tego, czego nie mógłbyś zdobyć sam, bez zabierania drugiemu czegokolwiek.” Edytowane przez Nanya_dnb Czas edycji: 2014-07-28 o 23:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3650 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to że pies zje mało wartościowe produkty to pół biedy ale często w resztkach z obiadu są produkty wręcz trujące psa np właśnie cebula ![]()
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3652 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja tam wole jak ktos wezmie kota czy psa i karmi go akurat tym na co go stac niz ta zwierzecina ma zasilic szeregi podobnych sobie nieszczesników w schroniskach czy piwnicach. zreszta koty akurat nie sa głupie. jak mu nie spasuje to nie zje.i nie mówię tu tylko o puszkach-koty w moim domu rodzinnym czasami gardziły własnie miesem ze sklepu. wiecie dlaczego? bo potem okazywało sie ze to mieso mimo poczatkowego wygladu jest nie pierwszej swiezosci. ---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- Cytat:
![]() ps. równie dobrze mozna nie decydowac sie na dziecko o ile ktos nie posiada domu, auta i sporego konta z oszczednosciami ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3653 | |
Pani Pech
|
Cytat:
zresztą nie cały obiad się oddaje , tylko część więc to też ma znaczenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3654 |
Zadomowienie
|
Przykładem jest Biedronkowa Karma Kitty która jest często przeceniana ,mój kot po suchej karmie Kitty dostał uczulenia drapał się i wychodziła mu sierść, biedaczek tylko raz został na to skazany ponieważ jego ulubionej nie było wtedy w sklepie ,szczerze odradzam tę karmę ,gdy widzę jak niektórzy biorą ja tonami mam ochotę wygłosić apel żeby wycofali ją ze sprzedaży.
Bóg dał ci rozum wiec z niego korzystaj! “Nie musisz patrzeć z zazdrością na własność innych; nikt nie posiada tego, czego nie mógłbyś zdobyć sam, bez zabierania drugiemu czegokolwiek.” Edytowane przez Nanya_dnb Czas edycji: 2014-07-28 o 23:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#3655 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co ma wybredność kota do dawania mu odpadów? ![]() Co do schronisk - chyba nie wiesz na jakiej zasadzie funkcjonują schroniska. To nie są organizacje non-profit, a normalne przedsiębiorstwa, których celem niestety jest wypracowanie zysku. Gmina płaci za dzienne utrzymanie psa, a schroniska minimalizują koszty, bo jeszcze choć trochę na tym zarobić. Więc twoja uwaga jest kompletnie nie na miejscu. Ty jesteś schroniskiem czy prywatną osobą, która zdecydowała się na posiadanie zwierzęcia? A może ktoś ci siłą wcisnął kota do domu i dlatego teraz karmisz go odpadami? Cytat:
![]() Ja cały czas piszę o ŚREDNIEJ półce cenowej, a wy mówicie o luksusowych karmach ![]() Oczywiście, że nie powinno się decydować na dziecko mieszkając kątem u rodziców czy wynajmując kawalerkę-klitkę. A zresztą - co kto lubi. Dla mnie oczywistym jest, że na dziecko'/zwierzęta decydują się ludzie, których na to stać. Cytat:
![]() Edytowane przez _czarny_kot Czas edycji: 2014-07-28 o 23:48 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3656 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bóg dał ci rozum wiec z niego korzystaj! “Nie musisz patrzeć z zazdrością na własność innych; nikt nie posiada tego, czego nie mógłbyś zdobyć sam, bez zabierania drugiemu czegokolwiek.” Edytowane przez Nanya_dnb Czas edycji: 2014-07-29 o 00:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3658 | |
Zakorzenienie
|
Rozumiem
![]() Cytat:
![]() A był niedawno taki wątek i rzeczywiście opinie były podzielone pół na pół więc nic oczywistego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3659 |
Wtajemniczenie
|
no to dobra sasiadka mojej mamy karmi celowo koty odpadami z biedronkowej puszki bo na inne jej nie stac.a karmi +/- tak z 10 kotów nie swoich.co jej powiedziec? zeby przestała? nie mam sumienia.
a wiesz dlaczego ludzie karmią psy koscmi z kurczaka? bo ja wnioskuje ze dlatego bo sa najbardziej dostepne. u mnie w małej miescinie jest tak z 11 sklepów miesnych.przez pare lat jak tu mieszkam nerki kupiłam raz.o sercach wołowych zapomnij. zresztą Czarny kocie i pare innych osób dyskusje zaczełam ja a i owszem bo wkurzyło mnie ze traktujecie kupujacych biedronkowa karmę jak jakichs zbrodniarzy co z premedytacja truja zwierzeta. Macie wiedzę na temat takich karm ze szkodliwe itd to napiszcie to normalnie.ktos moze nie wiedziec. |
![]() ![]() |
![]() |
#3660 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:19.