Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXVIII - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-28, 20:44   #3631
xxziutkaxx
Raczkowanie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXVIII

Czy któraś z was widziała może już damskie golarki przecenione?
xxziutkaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-28, 20:49   #3632
klapouszek29
Wtajemniczenie

GG do klapouszek29 Send a message via Skype™ to klapouszek29

Cytat:
Napisane przez forssiczka Pokaż wiadomość
zależy od modelu, ja mam hp ink jet 2060 3w1 i za oryginalny kolor płacę ok.24 zł, za czarno-biały 30; z wymiennikami nie próbowałam

kilka dni temu ubijałam i wyszło...masło. zwarzyła sie - maślankę,całkiem smaczną wypiłam, a to masło wrzuciłam do pojemniczka

pierwsze słyszę, nie raz nie dwa ubijałam w plastiku i było ok, teraz nie mam pojęcia, czemu się zwarzyła

to ja kiedys o tym pisałam i nadal notorycznie zdarza mi sie kupić mięso w połowie zamrożone. to chyba pracownica biedronki odpisała na tym forum, ze niby nie mrożą, to jakim cudem w takim razie co rusz mam zamrożone mięcho (mielone) z biedronkowej lodówki? bo nie chce mi się wierzyć, ze to z termostatem lodówki coś nie tak.
Ja dziś widziałam dostawę mielonego i kurczaka i nie były na palecie zamrożone

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
klapouszek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-28, 20:49   #3633
Salvaja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klapouszek29 Pokaż wiadomość
Załącznik 5748108
Taki kupilam, za chwile testy
Bardzo mi smakuje ten cydr. Jak za taką cenę...
Salvaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-28, 20:56   #3634
annajustyna
BAN stały

nie wiem czy było

Od czwartku wszystkie konserwy miesne -20%
annajustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-28, 20:58   #3635
Synthesthesia
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°

Cytat:
Napisane przez annajustyna Pokaż wiadomość
nie wiem czy było

Od czwartku wszystkie konserwy miesne -20%

Synthesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-28, 21:08   #3636
kasia2209
Zakorzenienie

Treść usunięta
kasia2209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-28, 21:10   #3637
annajustyna
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kasia2209 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ale mieso z miesnego zjedza chetnie, własciciele jedza a kotu co najgorsze kupia, to nieodpowiedzialne jest
annajustyna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-28, 21:15   #3638
kasia2209
Zakorzenienie

Treść usunięta
Stary 2014-07-28, 21:21   #3639
iinnkkaa
Zakorzenienie

w której gazetce sa podkladki to laptopa?
iinnkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-28, 21:22   #3640
kasia2209
Zakorzenienie

Treść usunięta

Edytowane przez kasia2209
Czas edycji: 2014-07-28 o 21:24
Stary 2014-07-28, 21:28   #3641
xxxescapismxxx
Pani Pech

Cytat:
Treść usunięta
Mój pies jadł to co my, resztki obiadów itp do tego różne karmy i żył 15 lat i nigdy nie chorował
Moja ciocia karmi swojego najlepszymi karmami a co miesiąc jest u lekarza z psem , więc to nie kwestia tylko jedzenia
Stary 2014-07-28, 21:38   #3642
Verek
Raczkowanie

Gazetka "Letnie smaki" cz. 1 http://www.biedronka.pl/pl/press,id,...e,letnie-smaki

Verek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-28, 21:52   #3643
sigmaipi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Verek Pokaż wiadomość
Gazetka "Letnie smaki" cz. 1 http://www.biedronka.pl/pl/press,id,...e,letnie-smaki

Nic nie kupię. No moooże melisę i miętę
sigmaipi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-28, 22:20   #3644
ladylukier
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez annajustyna Pokaż wiadomość
ale mieso z miesnego zjedza chetnie, własciciele jedza a kotu co najgorsze kupia, to nieodpowiedzialne jest
Mój kot mięsa/podrobów nie tknie, ryby też nie. Podejrzewam, że nikt rasowca puszkami z biedronki nie karmi, a dachowce na pewno od niej nie umrą - to są silne bestyje

05.05. Golden Oreo
26.03. Moja przygoda z bieganiem
22.02. Neoguri - zupka chińska na wypasie
ladylukier jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-28, 22:27   #3645
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez Verek Pokaż wiadomość

Nic mi nie wpadło w oko, myślałam, ze dadzą fajniejsze rzeczy :/ Jak smaki lata to jakieś owoce by się przydały, a tu tylko jeden ananas w promocji :/
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-28, 22:38   #3646
_czarny_kot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladylukier Pokaż wiadomość
Mój kot mięsa/podrobów nie tknie, ryby też nie. Podejrzewam, że nikt rasowca puszkami z biedronki nie karmi, a dachowce na pewno od niej nie umrą - to są silne bestyje
co to za głupie podziały mam nierasowego kota i rasowego psa i obojga karmię równie dobrze, w życiu nie kupiłabym im karmy z biedronki (lub innej marketówki) za 3zł/kg... to tak jakbym kupiła sobie jakąś kiełbasę za 5zł/kg

z tańszych pokarmów dla kota już lepiej kupić nerki/serca/wątróbkę czy nawet ćwiartki z kurczaka niż te puszki kitty.. (ponad 90% tej puszki to odpadki, śmieci) mój kot np. uwielbia wątróbkę króliczą, która jest bardzo tania ale niestety u mnie jest bardzo ciężko dostępna

karmienia zwierząt resztkami z obiadu nie skomentuję, przecież tam jest masa różnych przypraw, kości kurczaka...

uważam, że osoby, których nie stać na normalne żywienie zwierząt (nie mówię tu o karmach premium, a ze średniej półki) nie powinny mieć zwierząt

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Cytat:
Napisane przez marianna144 Pokaż wiadomość
dajcie spokój z tym kotem.On ani włascicielka zapewne nie potrzebuja waszego współczucia.
co otruje się tą karmą? czy co?
Zacznij od dzisiaj jeść odpadki, typu zmielone kości, chrząstki itp. Zobaczymy jak będziesz się czuła i wyglądała za jakiś czas Człowiek ma wolny wybór w kupowaniu sobie jedzenia, a kot niestety jest zdany na nieodpowiedzialność swoich właścicieli.

Edytowane przez _czarny_kot
Czas edycji: 2014-07-28 o 22:36
_czarny_kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-28, 22:52   #3647
gornek
Zakorzenienie

Ile kosztuje ta podkładka, bo nie wiem w której gazetce szukać, zresztą w biedronce kolo mojej pracy nigdy nic nie ma i nie mozna placic karta :/
juz znalazlam Ps cin cin watermelon pycha
Sent from my RM-825_eu_poland_345 using Tapatalk

Edytowane przez gornek
Czas edycji: 2014-07-28 o 23:01
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-28, 23:00   #3648
panterarozyczka
Zadomowienie

Dziewczyny proszeeeee powiedzcie mi jak sie zmienia te numerki w gazetkach

Sent from my RM-821_eu_poland_360 using Tapatalk
panterarozyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-28, 23:04   #3649
Nanya_dnb
Zadomowienie

GG do Nanya_dnb

Cytat:
Napisane przez _czarny_kot Pokaż wiadomość

uważam, że osoby, których nie stać na normalne żywienie zwierząt (nie mówię tu o karmach premium, a ze średniej półki) nie powinny mieć zwierząt

Wychodząc z takiego toku rozumowania wszyscy którzy zaadoptowali zwierzęta ze schronisk lub znaleźli je na ulicy itp powinni teraz oddać je albo wyrzucić bo nie stać ich na super wykwintne jedzenie , w schroniskach również karmią puszkami ,konserwami itp może je również zlikwidujmy bo pieski i kotki nie maja odpowiedniego jedzenia ,jak dla mnie bardziej liczy się to ze zwierze ma kochający dom i nie włóczy się po ulicy niż to ze je mniej wartościowe produkty po za tym zwierzęta raczej nie zaglądają w kartę dan i nie odróżniają czy to wątróbka czy inne podroby nie z puszki .

Każdy posiadacz kota wie jakie to wybredne stworzenie ,wiec praktycznie kot sam ustawia sobie co lubi jeść a co nie, mój jest na tyle wybredny ze co jakiś czas trzeba urozmaicać mu pokarm,potrafi jeden tydzień zjeść watróbke a na drugi wola już co innego.

“Nie musisz patrzeć z zazdrością na własność innych; nikt nie posiada tego, czego nie mógłbyś zdobyć sam, bez zabierania drugiemu czegokolwiek.”

Edytowane przez Nanya_dnb
Czas edycji: 2014-07-28 o 23:16
Nanya_dnb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-28, 23:07   #3650
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nanya_dnb Pokaż wiadomość
[QUOTE

uważam, że osoby, których nie stać na normalne żywienie zwierząt (nie mówię tu o karmach premium, a ze średniej półki) nie powinny mieć zwierząt[COLOR="Silver"]

Wychodząc z takiego toku rozumowania wszyscy którzy zaadoptowali zwierzęta ze schronisk lub znaleźli je na ulicy itp powinni teraz oddać je albo wyrzucić bo nie stać ich na super wykwintne jedzenie , w schroniskach również karmią puszkami ,konserwami itp może je również zlikwidujmy bo pieski i kotki nie maja odpowiedniego jedzenia ,jak dla mnie bardziej liczy się to ze zwierze ma kochający dom i nie włóczy się po ulicy niż to ze je mniej wartościowe produkty po za tym zwierzęta raczej nie zaglądają w kartę dan i nie odróżniają czy to wątróbka czy inne podroby nie z puszki .
Mój pies je to co jemy my (resztki z obiadu itp.) I czasami dajemy mu karmę. Od 15 lat nie był na nic chory i ma się świetnie.

Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka
susuanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-28, 23:19   #3651
delfix10
Zakorzenienie

Cytat:
pies nie zdaje sobie sprawy z tego że pewne rzeczy jak np cebula,czekolada,wątroba, kości drobiowe winogrona czy rodzynki mogą mu zaszkodzić a nawet zabić,za to człowiek powinien pomyśleć chociaz przez chwile czy aby na pewno resztki z obiadu nie zaszkodzą pupilowi !

a to że pies zje mało wartościowe produkty to pół biedy ale często w resztkach z obiadu są produkty wręcz trujące psa np właśnie cebula
delfix10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-28, 23:30   #3652
marianna144
Wtajemniczenie

Cytat:
co to za głupie podziały mam nierasowego kota i rasowego psa i obojga karmię równie dobrze, w życiu nie kupiłabym im karmy z biedronki (lub innej marketówki) za 3zł/kg... to tak jakbym kupiła sobie jakąś kiełbasę za 5zł/kg

z tańszych pokarmów dla kota już lepiej kupić nerki/serca/wątróbkę czy nawet ćwiartki z kurczaka niż te puszki kitty.. (ponad 90% tej puszki to odpadki, śmieci) mój kot np. uwielbia wątróbkę króliczą, która jest bardzo tania ale niestety u mnie jest bardzo ciężko dostępna

karmienia zwierząt resztkami z obiadu nie skomentuję, przecież tam jest masa różnych przypraw, kości kurczaka...

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Zacznij od dzisiaj jeść odpadki, typu zmielone kości, chrząstki itp. Zobaczymy jak będziesz się czuła i wyglądała za jakiś czas Człowiek ma wolny wybór w kupowaniu sobie jedzenia, a kot niestety jest zdany na nieodpowiedzialność swoich właścicieli.
A ty jestes w 100% pewna ze nie trafiaja ci się odpadki w jedzeniu? dopóki sama sobie swini nie wyhodujesz i nie przerobisz jej to tak na dobra sprawe nie wiesz co jesz (a i jeszcze przyprawy musisz zrobic no na sol uwazac zeby "czysta"bez chemii kupic). ze nie wspomne o sałacie czy marchewce.

a ja tam wole jak ktos wezmie kota czy psa i karmi go akurat tym na co go stac niz ta zwierzecina ma zasilic szeregi podobnych sobie nieszczesników w schroniskach czy piwnicach.
zreszta koty akurat nie sa głupie. jak mu nie spasuje to nie zje.i nie mówię tu tylko o puszkach-koty w moim domu rodzinnym czasami gardziły własnie miesem ze sklepu. wiecie dlaczego? bo potem okazywało sie ze to mieso mimo poczatkowego wygladu jest nie pierwszej swiezosci.

---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ----------

Cytat:

Każdy posiadacz kota wie jakie to wybredne stworzenie ,wiec praktycznie kot sam ustawia sobie co lubi jeść a co nie, mój jest na tyle wybredny ze co jakiś czas trzeba urozmaicać mu pokarm,potrafi jeden tydzień zjeść watróbke a na drugi wola już co innego.
o minełysmy sie postami a podobny sens

ps. równie dobrze mozna nie decydowac sie na dziecko o ile ktos nie posiada domu, auta i sporego konta z oszczednosciami
marianna144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-28, 23:34   #3653
xxxescapismxxx
Pani Pech

Cytat:
Napisane przez delfix10 Pokaż wiadomość
pies nie zdaje sobie sprawy z tego że pewne rzeczy jak np cebula,czekolada,wątroba, kości drobiowe winogrona czy rodzynki mogą mu zaszkodzić a nawet zabić,za to człowiek powinien pomyśleć chociaz przez chwile czy aby na pewno resztki z obiadu nie zaszkodzą pupilowi !

a to że pies zje mało wartościowe produkty to pół biedy ale często w resztkach z obiadu są produkty wręcz trujące psa np właśnie cebula
ale jeśli przez 15 lat psu nic nie jest to chyba się nie otruł ;-)

zresztą nie cały obiad się oddaje , tylko część więc to też ma znaczenie
Stary 2014-07-28, 23:38   #3654
Nanya_dnb
Zadomowienie

GG do Nanya_dnb

Przykładem jest Biedronkowa Karma Kitty która jest często przeceniana ,mój kot po suchej karmie Kitty dostał uczulenia drapał się i wychodziła mu sierść, biedaczek tylko raz został na to skazany ponieważ jego ulubionej nie było wtedy w sklepie ,szczerze odradzam tę karmę ,gdy widzę jak niektórzy biorą ja tonami mam ochotę wygłosić apel żeby wycofali ją ze sprzedaży.

“Nie musisz patrzeć z zazdrością na własność innych; nikt nie posiada tego, czego nie mógłbyś zdobyć sam, bez zabierania drugiemu czegokolwiek.”

Czas edycji: 2014-07-28 o 23:43
Stary 2014-07-28, 23:43   #3655
_czarny_kot
Zakorzenienie

Cytat:

Czy ty umiesz czytać ze zrozumieniem? Napisałam o karmach ze ŚREDNIEJ półki, a nie o wykwintnym jedzeniu. Jeśli dla Ciebie średnia półka cenowa jest wykwintnym jedzeniem to nie mam więcej pytań.

Co ma wybredność kota do dawania mu odpadów?

Co do schronisk - chyba nie wiesz na jakiej zasadzie funkcjonują schroniska. To nie są organizacje non-profit, a normalne przedsiębiorstwa, których celem niestety jest wypracowanie zysku. Gmina płaci za dzienne utrzymanie psa, a schroniska minimalizują koszty, bo jeszcze choć trochę na tym zarobić. Więc twoja uwaga jest kompletnie nie na miejscu. Ty jesteś schroniskiem czy prywatną osobą, która zdecydowała się na posiadanie zwierzęcia? A może ktoś ci siłą wcisnął kota do domu i dlatego teraz karmisz go odpadami?

Cytat:
Napisane przez marianna144 Pokaż wiadomość
A ty jestes w 100% pewna ze nie trafiaja ci się odpadki w jedzeniu? dopóki sama sobie swini nie wyhodujesz i nie przerobisz jej to tak na dobra sprawe nie wiesz co jesz (a i jeszcze przyprawy musisz zrobic no na sol uwazac zeby "czysta"bez chemii kupic). ze nie wspomne o sałacie czy marchewce.

a ja tam wole jak ktos wezmie kota czy psa i karmi go akurat tym na co go stac niz ta zwierzecina ma zasilic szeregi podobnych sobie nieszczesników w schroniskach czy piwnicach.
zreszta koty akurat nie sa głupie. jak mu nie spasuje to nie zje.i nie mówię tu tylko o puszkach-koty w moim domu rodzinnym czasami gardziły własnie miesem ze sklepu. wiecie dlaczego? bo potem okazywało sie ze to mieso mimo poczatkowego wygladu jest nie pierwszej swiezosci.

---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ----------

o minełysmy sie postami a podobny sens

ps. równie dobrze mozna nie decydowac sie na dziecko o ile ktos nie posiada domu, auta i sporego konta z oszczednosciami
Oczywiście, że nie jestem pewna ale nie kupuję sobie celowo odpadów do jedzenia A kupowanie kotu najtańszej karmy jest celowym karmieniem go odpadkami.

Ja cały czas piszę o ŚREDNIEJ półce cenowej, a wy mówicie o luksusowych karmach Sucha karma za 10zł/kg nie jest żadnym luksusem...

Oczywiście, że nie powinno się decydować na dziecko mieszkając kątem u rodziców czy wynajmując kawalerkę-klitkę. A zresztą - co kto lubi. Dla mnie oczywistym jest, że na dziecko'/zwierzęta decydują się ludzie, których na to stać.

Cytat:
Napisane przez xxxescapismxxx Pokaż wiadomość
ale jeśli przez 15 lat psu nic nie jest to chyba się nie otruł ;-)

zresztą nie cały obiad się oddaje , tylko część więc to też ma znaczenie
Super. Będziesz tak mówić do dnia, gdy np. kostka kurczaka przebije twojemu psu jelito i wykrwawi się na śmierć. Czy naprawdę trzeba tragedii żeby zrozumieć jak ważne jest prawidłowe karmienie zwierząt

Edytowane przez _czarny_kot
Czas edycji: 2014-07-28 o 23:48
_czarny_kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 00:05   #3656
Nanya_dnb
Zadomowienie

GG do Nanya_dnb

Cytat:
Czy ty umiesz czytać ze zrozumieniem? Napisałam o karmach ze ŚREDNIEJ półki, a nie o wykwintnym jedzeniu. Jeśli dla Ciebie średnia półka cenowa jest wykwintnym jedzeniem to nie mam więcej pytań.

Co ma wybredność kota do dawania mu odpadów?

Co do schronisk - chyba nie wiesz na jakiej zasadzie funkcjonują schroniska. To nie są organizacje non-profit, a normalne przedsiębiorstwa, których celem niestety jest wypracowanie zysku. Gmina płaci za dzienne utrzymanie psa, a schroniska minimalizują koszty, bo jeszcze choć trochę na tym zarobić. Więc twoja uwaga jest kompletnie nie na miejscu. Ty jesteś schroniskiem czy prywatną osobą, która zdecydowała się na posiadanie zwierzęcia? A może ktoś ci siłą wcisnął kota do domu i dlatego teraz karmisz go odpadami?

Kota wziełam z ulicy i nie karmie go odpadami je puszki nie najtańsze kurczaka bez kości ,ryby bez ości i mięso z obiadu. po za tym wole karmić go tym niż patrzeć jak zdycha z głodu gdzieś pod płotem.

Czas edycji: 2014-07-29 o 00:10
Stary 2014-07-29, 00:30   #3657
nadiaaa171
Zakorzenienie

Cytat:
Kota wziełam z ulicy i nie karmie go odpadami je puszki nie najtańsze kurczaka bez kości ,ryby bez ości i mięso z obiadu. po za tym wole karmić go tym niż patrzeć jak zdycha z głodu gdzieś pod płotem.
Święte słowa. Lepiej karmic resztkami obiadu niż ma konać z głodu gdzieś na ulicy. Nie dla wszystkich slowo resztki kojarzy sie z kośćmi i śmieciami WiecNie powinno sie oceniać innych tak dobitnie kazdy ma prawo mieć zwierze i "wychowywać" , karmic tym na co go stać.

.95..89..85..80....75 :... 73.. 71.:..69

.." i wyciągnęła do mnie malutka rączkę..i siłę mi dała niespotykaną, i miłość największą, bezinteresowną.."
nadiaaa171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 00:33   #3658
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Synthesthesia Pokaż wiadomość
W dotyku miłe i miękkie w butach jeszcze nie testowałam
Rozumiem

Cytat:
Napisane przez klapouszek29 Pokaż wiadomość
(...)

Ja tez polecam brothera. Super support, tanie tusze, nie ma prpblemu z zamiennikami i bardzo wydajna. Psują sie duzo rzadziej niz hp. Moj tata ma hp i jak widze ile placi za tusze , problem z zamiennikami bo ich nie wykrywa a orginaly ponad 100zl :/ masakra. Szczerze to ja nawet za 1/4 ceny bym nie chciala hp. Jestem i bede wierna brotherowi
Ja kolejna zadowolona z brothera, niestety nie pamiętam typu, a do domu daleko
Cytat:
Treść usunięta
A był niedawno taki wątek i rzeczywiście opinie były podzielone pół na pół więc nic oczywistego..
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 00:40   #3659
marianna144
Wtajemniczenie

no to dobra sasiadka mojej mamy karmi celowo koty odpadami z biedronkowej puszki bo na inne jej nie stac.a karmi +/- tak z 10 kotów nie swoich.co jej powiedziec? zeby przestała? nie mam sumienia.

a wiesz dlaczego ludzie karmią psy koscmi z kurczaka? bo ja wnioskuje ze dlatego bo sa najbardziej dostepne.
u mnie w małej miescinie jest tak z 11 sklepów miesnych.przez pare lat jak tu mieszkam nerki kupiłam raz.o sercach wołowych zapomnij.

zresztą Czarny kocie i pare innych osób dyskusje zaczełam ja a i owszem bo wkurzyło mnie ze traktujecie kupujacych biedronkowa karmę jak jakichs zbrodniarzy co z premedytacja truja zwierzeta. Macie wiedzę na temat takich karm ze szkodliwe itd to napiszcie to normalnie.ktos moze nie wiedziec.
marianna144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 06:25   #3660
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mucia18 Pokaż wiadomość
Poszłam po jaja u olej a.kupiłam.luksusowa cynamonowa- pił ktoś? Z czym? Dobra?

chciałam ją spróbować ale w żadnej B. jej nie trafiłam

Cytat:
Napisane przez olusssiAA28 Pokaż wiadomość
Czy w Waszych Biedronkach jest czerwona herbata? U mnie tylko ten straszny Roibos i to od 3 tygodni...
w zeszłym tygodniu kupiłam
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości