|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Izraelskie suknie ślubne
Hej Dziewczyny,
Czy któraś z Was zdecydowała się na suknie izraelskich projektantów? W sumie zawsze uważałam,że włoscy projektanci mają najlepsze ale jak zobaczyłam izraelskie to zakochałam się i wiedziałam,że muszę mieć suknie ich projektu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A może szyłyście suknie na ich wzór? http://lovemydress.pl/izraelskie-suk...rta-2014-cz-1/ Moja jest w trakcie szycia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Izraelskie suknie ślubne
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Cześć,
jestem wielką fanką izraelskich sukni ślubnych! nie ma piękniejszych ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, napisałam przed chwilą prawie cały elaborat i padł mi komputer, więc teraz już w skrócie
![]() Ja szyję suknię na bazie projektu Berty. Polecona (!) krawcowa poległa- suknie wbrew pozorom nie są takie łatwe do szycia. A dlaczego? Bo większość krawcowych nie czuje tego stylu i tej estetyki i wychodzi zupełnie coś innego. Przynajmniej tak było z moją krawcową. Teraz szyję w atelier Laurelle w Warszawie. I jestem zadowolona. Bo młoda projektantka p. Agata dokładnie wie o co chodzi a już doświadczona krawcowa robi swoje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Suknie Berty piękne! Ile płacisz za szycie na miarę ? No i jak bys mogła pokazać zdjęcie przykładowej sukni ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak miło,że ktoś jeszcze podziela zachwyt nad tymi sukniami!! Ja myślałam o zakupie oryginalnej ale problem z przymiarkami i ceną zadecydowały o szyciu w Polsce. To była miłość od pierwszego spojrzenia jak do mojego TŻ ![]() Diabeł a jaki model wybrałaś? ![]() A oto moja ![]() Wprawdzie wybrałam model z poprzedniej kolecji ale co tam,w sumie miałam dylemat bo prawie każda jest boska ![]() Ale coś trzeba było zdecydować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Moja suknia na pewno budzi kontrowersje z powodu duuuuuużego dekoltu ale mam tylko ślub cywilny więc mogę sobie na taką pozwolić bo do kościoła to raczej bym się nie wybrała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Ładne! I te długie rękawy. Nie chciałabym za bardzo odkrywać ramion, a większość sukni nie ma rękawów. Te wyglądają subtelnie i ciekawie. Zastanawia mnie tylko dekolt, ale takie sukienki to nawet dla inspiracji są świetne. Z dobrą krawcową można stworzyć coś ciekawego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
Dziekuje z gory za odpowiedzi! ![]() Edytowane przez margi90h Czas edycji: 2014-07-11 o 09:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny!
Podbijam temat-też chciałabym wiedzieć jak wyszły suknie szyte na miarę. Bo muszę przyznać,że po nadrobienia zaległości w temacie izraelskich sukni ślubnych,zmienił mi się pomyśl na tę moją wymarzoną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:47.