|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Grudniowe mamusie 2014 cz.II
Mam dzisiaj tyle sprzątania ze nawet nie wiem od czego zacząć :/ ale tez fajnie mi się chodzi po mieszkaniu bo powoli mam cale zasypane przez rzeczy dla Emilii
w salonie wózek,bujaczek i przewijał w sypialni drugi bujaczek i jakaś taka stojąca zabawka edukacyjna tutaj leży jakiś kombinezonie a tam karton z ciuszkami Az się chce żyć !
|
#3302 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dziekuje za gratulacje Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Inka tylko pozazdrościć tych rzeczy. Ja do męża powiedziałam, że po wizycie zaczniemy już kompletować wyprawkę ale patrząc na moj zapal to czarno to widzę Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3304 |
|
Wtajemniczenie
|
Sugub przypomnisz mi kiedy masz połówkowe ??
|
#3305 |
|
Rozeznanie
|
Oliwka, trzymam kciuki za wizytę
![]() Niteczka, gratuluję córci
|
#3306 |
|
Zakorzenienie
|
W piątek, 1 sierpnia. Na 9.00 mam wizytę.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3307 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny jestem skołowana.... od 2 dni mam problemy ze wzrokiem. widzę normalnie ale wczoraj połowa widzenia z lewego oka a dzisiaj połowa z prawego oka kręci się w jakieś dziwne wzory...tak jakby mi ktoś przez płytę cd kazał patrzeć takie tęczowe wzory się robią na przedmiotach...i wszystko skacze. jak się bardziej wysile i próbuje normalnie patrzeć to zaczyna boleć głowa od strony z której jest zaburzenie....
macie problemy z wirującym obrazem, plamkami czy czymkolwiek? wiem że w ciąży mogą być zaburzenia widzenia ale nie wiem czy takie są normalne... zaraz powinnam iść na trening a nie wiem czy dotre i czy powinnam.... |
|
|
|
#3308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3310 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
muszę się wybrać do rodziców i ogarnąć swój pokój właśnie z takich pierdół ale mi wiecznie ciężko i zawsze coś wymyślam
|
|
|
|
|
#3311 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
wszystko ma być pochowane do szafek i na swoim miejscu powoli się uczę...
|
|
#3312 |
|
Zadomowienie
|
Ja planuje porzadki pod koniec sierpnia. We wrzesniu przeprowadzka to bedzie okazja do wyrzucenia zbednych gratow :-D
|
#3313 |
|
Wtajemniczenie
|
Basia to u mnie odwrotnie,tz wszystko byle gdzie odkłada a Ja za nim biegam i na miejsce zanosze
W niedziele będzie rok jak razem mieszkańcy szok !! Mam wrażenie ze parapetowka dopiero była a tu w ten weekend będziemy imprezowac z okazji roczku Muszę iść mojej mamie powiedzieć ze się chyba pierwszy raz w życiu mylila bo zawsze powtarzała ze zginę bez niej
|
#3314 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
AIO to nie są takie pieluchy jak jednorazówki tylko do prania? i co to są te wkładki? nie łapię tego trochę bo jest tyle rodzai ze zwariować można. Do otulaczy to pisało że się tetrę zakłada i zapina taką spinką, albo mozna kupic taki otulacz z kieszonką.
|
|
#3315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3316 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ale piszecie.
Gratulacje wszczorajszych wizyt i trzymam kciuki za dzisejsze. Ja dzis do okulisty dowiedzec sie jaka wade mam( dokladnie bo kurde u okulisty takie normalnego nie bylam z dwa lata tak to tylko vissyn expres i tam okulista) i co z porodem. Jutro wizyta u gin( ale pewnie bez usg)
|
|
#3317 |
|
Wtajemniczenie
|
My w październiku 3 będziemy mieli dwa lata razem
I tez śmiesznie,bo moje koleżanki założyły mi konto na jakimś portalu randkowym one na nim siedzialy na nim cale noce a Ja bardzo sceptycznie do tego podchodząc weszlam tam może dwa razy... Za tym drugim napisał do mnie właśnie mój mój TŻ zapytał czy dalabym się zaprosić za godzinę na kawę ( do tej pory mi wypomina ze odmowilam) popisalismy chwile i kontakt urwał się na miesiąc Cieszę się ze po miesiącu spróbował jeszcze raz mnie gdzieś zaprosić I tym razem juz łaskawie dalam się namówić
|
#3318 |
|
Zakorzenienie
|
To nam 16 kwietnie bedziemy mieli 3 rocznice bycia razem. A znamy sie 11 lat
i czesc z tych lat sie przyjznilismy. Wiec my znamy sie lyse konie.
|
|
#3319 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Gaduly
Kciuki ogromne za wizyty dzisiaj! Inka a Ty też dzisiaj masz czy mi się pomyliło? Zapomniałam podziękować Wam kobietki za kciuki, bardzo się wczoraj przydały Śmiesznie bo ludzie do nas dzwonią i piszą z zapytaniem o płeć, nikt się nie pyta czy zdrowe. Teściowa pyta wczoraj I jak? Tż, że wszystko dobrze maleństwo jest zdrowe. A ona : to wiem, że zdrowe, bo innej opcji nie ma, ale jaka płeć? Masakra sami optymiści Śniło mi się dzisiaj, że mały tak kopał, że brzuch mi się ruszał No to jeszcze poczekam, bo mówiła lekarz, że ma tam jeszcze sporo miejsca i bardzo się wiercil przy badaniu a ja nic nie czułam. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3320 |
|
Rozeznanie
|
jusssi na kiedy masz termin porodu?
bo widzę, że jesteś trzy dni do przodu niż ja
|
#3321 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Inka, Twoja historia przypomina mi trochę powieść romantyczną U mnie było trochę bardziej sztampowo. Poznali się przez znajomych, zakochali, byli 9 lat razem i na 10 postanowili zrobić sobie dziecko Hihi jak sama to czytam to się uśmiecham pod nosem. Odchodząc od tematu wczoraj z Tż debatowaliśmy na temat pokoiku dla malucha. Niby płeć nie potwierdzona na 100% a ja już planuję dla Heńka (ksywa, na imię jeszcze się nie zdecydowaliśmy) pokoik Dlatego chciałam Was zapytać: Co myślicie o pokojach tematycznych dla maluchów? Baza byłaby uniwersalna, bo mebelki będą białe, a ściany granatowe. Myśleliśmy o dodatkach w jednym temacie. Jak na zdjęciach... Myślicie, że pokoik małego kapitana to fajny pomysł czy raczej zbędne zawracanie głowy?
|
|
|
|
|
#3322 |
|
Zakorzenienie
|
inka dam znać na pewno
ostatnio czekałam 1,5 h na usg bo to z nfz jest. paulinkus przeprowadzka do swojego M? przechodziłam przez to prawie rok temu, istna masakra tyle bibelotów przez 20 lat nagromadziło się cały kontener śmieci był. Tyle, że my z czteropiętrowego domku do mieszkania więc wiadomo ![]() niteczka gratulacje zdrowej córeczki ![]() basjenja nie znam się na okulistyce i tym podobnych bo ze wzrokiem nie miałam do tej pory nic niepokojącego, ale może warto skonsultować się z lekarzem jednak ![]() a my z tż poznaliśmy się 8 lat temu. No i nie wiem z jakiego portalu randkowego korzystała inka, ale my się znamy z fotki.pl niegdyś szał był na to no i poznałam tam normalnego faceta - z odchyłami pewnymi jak każdy, ale nie palącego i nie pijącego więc przynajmniej nie muszę się martwić
Edytowane przez Ollliwka Czas edycji: 2014-07-29 o 10:22 |
|
|
|
#3323 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja miałam dzisiaj mieć wizytę ale mam pewne problemy z cudownym ewus-em
dlatego przeloze sobie wizytę na za tydzień ale dzięki za pamięć Natka
|
#3324 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Termin porodu jest na 24 grudnia. O ile się nie myślę jest to 19 tc. |
|
|
|
|
#3325 |
|
Wtajemniczenie
|
Jusssi to żeby było smieszniej to wierzcie lub nie ale on tez wszedł na ten portal przypadkowo bo mu pociąg uciekł z pracy DP domu i musiał jakoś zagospodarować następne dwie godziny
ale tak w ramach żartu jak to on podsumował... No a skąd informatyk ściąga dziewczyne ?? No z internetu
|
#3326 |
|
Rozeznanie
|
Tak właśnie myślę cicho siedzisz, nic o wizycie nie wspominasz, a tu przenioslas
Basjenia ja bym skonsultowala z lekarzem i trening może dziś sobie odpuść. Wiecie co wczoraj dopiero zaczełam tak naprawdę wierzyć, że zostanę mamą! Czuję się gotowa na zakupy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3327 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3328 |
|
Rozeznanie
|
My tez się poznaliśmy na portalu randkowym
Bratowa mnie zalogowała i stworzyła profil bo ja nie chciałam. W styczniu minie 5 lat od naszej pierwszej randki i jestem zakochana jak małolata, aż czasami śmiać mi się z samej siebie chce Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3329 |
|
Rozeznanie
|
hmm...to nie łapię tego
ja mam na 31 grudniapatrzyłam na suwaczek
39/40 Edytowane przez basiabasia989 Czas edycji: 2014-07-29 o 10:52 |
|
|
|
#3330 | |
|
Zadomowienie
|
Hmm 20 tydzien. Jezeli tak jak ja mialas ostatnia @ 17.03. to masz skonczonych 19 pelnych tygodni i wlasnie zaczelas nabijac 20 tydzien
![]() Podobaja mi sie pokoje tematyczne :-D granat Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:45.

w salonie wózek,bujaczek i przewijał w sypialni drugi bujaczek i jakaś taka stojąca zabawka edukacyjna
tutaj leży jakiś kombinezonie a tam karton z ciuszkami 

cały kontener śmieci był. Tyle, że my z czteropiętrowego domku do mieszkania więc wiadomo 
ale tak w ramach żartu jak to on podsumował... No a skąd informatyk ściąga dziewczyne ?? No z internetu