|
|
#151 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: My jesteśmy młode damy, lecz o brzuszki się staramy :)
Cytat:
Jeszcze się wstrzymuję, choć robiłam test 1 dzień przed... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#152 |
|
Konto usunięte
|
Ja bym zrobiła teraz
jak jesteś to super. A jak nie, to do lekarza po tabletki na wywołanie okresu i dalej się staramy ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- A tak w ogóle to się nie przedstawiłam ![]() Mam 20 lat (rocznik 93), za miesiąc biorę ślub Z Tż chcemy mieć dziecko, od połowy czerwca nie zabezpieczamy się. Ale nie mamy takiego nacisku że 'już, teraz, natychmiast' musimy zajść, jak teraz to fajnie, a jak za rok to też będzie dobrze Jesteśmy młodzi, mamy czas Zdaliśmy się na los, co będzie to bedzie! Razem jesteśmy od ponad 2,5 roku, nie mieszkamy ze sobą, jedynie pomieszkuje u niego
|
|
|
|
#153 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Dziewczyny chcę zrobić listę staraczek oraz ciężarnych, które będą tu aktywnie. Więc piszcie imię, od kiedy się staracie .Oraz ciężarne od kiedy wiedzą, że są w ciąży i planowany termin porodu
|
|
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadam tylko żeby przywitać nowe dziewczyny
Kciuki za starania! Padam spać, nadmorskie powietrze uderzyło mi do głowy ![]() Diamante - Mi na imię Ania, 24 lata, w drugim cyklu starań, termin małpiszona 10.08 Buziaki dla wszystkich
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
#155 |
|
Raczkowanie
|
U was też taka gorąca noc?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#156 |
|
Raczkowanie
|
Witam w nowym dniu
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#157 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Mysza...
![]() Jak tam idą przygotowania? To już tuż tuż.... Cytat:
![]() Cytat:
U mnie noc była fajna 23 stopnie chyba było ale taki chłodek w porownaniu z tym co się dzieje w dzień Siedzieliśmy z TŻ'em na dworze do 23 prawie Pomagałam mu naprawiać auto ![]() Mi tak samo się wstawać nie chciało... Jestem dziś jakaś otępiała...![]() Diamante mi wpisz sam nick bez imienia, lat 23, starania od maja 2014 Wam też graficznie tak sie wizaz zmienił czy to mi coś kompem
|
|
#158 |
|
Konto usunięte
|
hej ;* co słychać? u mnie @ nadal brak. nie wiem na co ja czekam głupia.. musze zaciągnac M , żebysmy gdzies pojechali kkupic ten test, bo tutaj to porażka, psy dupami nawet nie szczekają a co dopiero apteka
|
|
|
|
#159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie myślałaś żeby pójść do gina z tymi nieregularnymi ostatnio @ ? U mnie jakoś leci tylko pogoda dobija Jeszcze tydzień i urlop...
|
|
#160 |
|
Raczkowanie
|
Najgorsze jest to, że mojej @ nadal nie ma.....
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
Baby obie - Diamante i Olala - JAZDA mi po test
jak wrócę dzisiaj z plaży to chcę mieć info o dwóch kreskach u Was obydwu ![]() Faktycznie Wizaż się zmienił, jakoś tak wszystko się zmniejszyło ;/ Serduszkujemy!!! Jestem dumna z mojego Tż, bo jedziemy od 11 dnia cykly codziennie Buziaki
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
#162 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzisiaj pewnie po pracy kupię, choć jakoś niespieszno mi, co jest dziwne, bo zawsze nie mogłam się doczekać! Ale Ci zazdroszczę plaży, ja taka wymęczona porannym wstawaniem ![]() O kurcze, my w sumie od czwartku do wczoraj też codziennie, ale tż ma teraz 2 zmianę od dziś. ![]() Zazdroszczę Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#163 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest czego gratulowac My jak wrócimy do domu po pracy to cięzko sie zebrać... Ja zanim wszystko ogarnę, zrobię obiad itp... TŻ wraca po 20 zazwyczaj do domu. Różnie u nas bywa z serduszkowaniem niestety ![]() Cytat:
![]() Trochę radości kobieto
|
|
#164 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Od kilku dni mam spadek nastroju Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja już nie taka młoda, ale trzymam za Was kciuki
Diamante, jeśli nie jesteś w ciąży już teraz, to sprawdziłabym poziom prolaktyny przy tak dłiugich cyklach, to tylko 1 badanie krwi, nie zaszkodzi
|
#166 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Miałam robioną prolaktynę i TSH wszystko jest w normie i to idealnej. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#167 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny , widzę że piszecie o testach owulacyjnych , ja zakupiłam ich chyba ze 100 na allegro bo tanie jak barszcz były :P
Przy jednym z cyklów (60 dniowych) robiłam je już dla jaj codziennie i codziennie wychodziła mi owulacja więc ja bym im tam do konca nie ufała a te z apteki to drogie że hej ! ... co do "riki tiki" codziennie , to spróbujcie jeden cykl poświęcić siebie i swoich facetów żeby zrobić to raz na tydzień , wtedy plemniki będą bardziej dojrzałe i bardziej nakręcone żeby wystartować jak z torpedy mówię wam one wtedy szaleją a takie co się codziennie produkują nowe to słabiutkie i leniwe są mam nadzieje ze sie nie zezłościcie że znów coś wam tu nabazgroliłam , ale wiem co to jest się starać miesiącami i czekać na te dwie upragnione krechy Życzę wam takiego kopania po żebrach i żołądku jak ja mam pierożkowa udanego wypoczynku , zmiana klimatu może zdziałać cuda
|
|
#168 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie nie, my pisałyśmy o testach ciążowych Ojejku jak bardzo bym chciała poczuć takie kopania. Marzenia Dopisać Cię do ciążówek? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#169 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aaaa ja czytam na szybko bo akurat robie pranie ciuszków mojej brzuszkowej Zochy i zaraz biore się za prasowanie :P i później wychodzi jak wychodzi Ja stary piernik już bo prawie 30 dychy na karku :P hihi ale podczytuje was chętnie , jak coś służę radą ![]() A kopniaki poczujecie na pewno czuję to w ..czymś tam na pewno to czuje Będzie dobrze tylko na prawdę trzeba wyluzować , chyba zacząć się zachowywać jak te 16 stolatki co to pyk , pyk i od razu są w ciąży my tak z mężem zrobiliśmy mogę powiedzieć że po alkoholu , wyszło co wyszło
|
|
|
#170 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i to tydzień po tygodniu ![]() Ja jestem od chwili więc nie wiem czy mogę? ![]() Cytat:
Powoli, powoli, baaardzo powoli Dziś daliśmy na zapowiedzi, 3 sierpnia 'spadniemy z ambony' ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#171 | |
|
Raczkowanie
|
Niezależnie ile masz lat! Ważne jak się czujesz
Na kiedy masz termin? Przyślij nam ciążowe fluidy No w sumie powinnam jak te szesnastki ale nawet jak staram się to wyrzucić z głowy to troszke zostaje, że chce się mieć brzdąca Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
Oczywiście, że możesz. Jeśli chcesz to imię wiek i od kiedy się starasz lub jeśli jesteś mamą przyszłą to który tydzień i termin porodu! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hahaha my tez mieliśmy jeden seksik po alko i to taki ze mi sie film urwał ale to w jakimś 11 dniu cyklu wiec raczej nic z tego ^^ Radź Radź mi to nie przeszkadza A co do codziennych plemników to sie nie zgodzę - lekarze nie potwierdzają tej teorii, mówią ze przy staraniach można codzienne można co drugi dzien ale raz na tydzien to troche za rzadko ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
|
#173 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Cytat:
![]() Tak nam mówiła Pani w Poradni NPR |
||
|
|
|
#174 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo się cieszę, że zaczyna nas przybywać
Pierożku mój tak tęskni mi się za Tobą Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#175 |
|
Konto usunięte
|
Wg mojego wykresu jutro powinnam dostać @. Ciekawe czy przyjdzie
|
|
|
|
#176 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wtedy synek będzie w różowych ciuszkach chodzic haha ;DTp mam na 26 września więc zostały 2 miesiące , ale czuje ze szybciej wyskoczy bo miewam już skurcze , po ostatnim aż dostałam biegunki jak gorzej wyglądaja skurcze porodowe to już sie boje Cytat:
sami zobaczycie jak będzie ![]() Ok dziewczyny zabieram się za robote bo samo się nie zrobi
|
|
|
#177 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To tez słyszałam ale nam jakoś nie wychodzi co drugi dzień Tż jakis taki napalony ![]() DIAMANTE - Póki co przesylam fluidy plazowe moze po powrocie bedą ciążowe ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
|
#179 |
|
Raczkowanie
|
pani_pierozkowa zazdroszczę odpoczynku, ale ładuj akumulatory. ja urlop mam dopiero od połowy sierpnia, ale raczej nigdzie nie pojadę, bo tż ma pracę
. Jedynie błogie lenistwo będzie w domku.. Oj napewno wrócisz z ciążowymi fluidami, wspomnisz moje słowa! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#180 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:47.

ja bym leciała jak na skrzydłach albo po test albo na badania

23 stopnie chyba było ale taki chłodek w porownaniu z tym co się dzieje w dzień
Pomagałam mu naprawiać auto
Jestem dziś jakaś otępiała...
Żona męża swego...

Jest czego gratulowac