|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Schudnij z Jillian Michaels - część IV
Dziękuje
![]() Eee, no coś Ty ![]() Dziękuję. Dąze do jeszcze mocniejszego packa, ale w domu chyba już tego nie osiągne, chyba ze bym wiecej cwiczyła na brzuch tylko , ale w sumie to nie chce za bardzo sie katować i przesadzać
|
|
#422 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#423 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
|
#424 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Masakra! Jill powinna Cię wziąć do tych swoich workoutów, żebyś motywowała swoim wyglądem ludzi. (Masz lepszą figurę niż Jill zresztą Gratuluję.![]() SUPER!!
|
|
|
#425 |
|
Zadomowienie
|
czarownica jagaTak jest !
Nie potrafię wyjść z podziwu, Corii. Tyle pracy, potu, samozaparcia, czasu i samych chęci... Jak się chce to można... I już mi się zachciało ćwiczyć Edytowane przez Nieszka__ Czas edycji: 2014-07-28 o 21:02 |
|
|
|
|
#426 |
|
Wtajemniczenie
|
Powinniśmy apelować do moderatora żeby zdjęcia Corii wisiały na pierwszej stronie forum fitness jako motywacja, a pod zdjęciami przepis od Corii jak to osiągnąć.
I pomyśleć, że taka postać z naszego skromnego wątku się wywodzi (część chwały w sumie na nas też spływa )
|
|
#427 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Tak, to prawda, jak sie chce to mozna, ale trzeba bardzo bardzo silna wole miec. Ja nie opuściłam ani jednego dnia z tych 8 miesięcy. Tylko wtedy jak byłam u rodziny za granica i sie nie dało skakac za bardzo. Ale tak, to nawet na urlopie w egiptowie hantle miałam, laptopa i chęc. Niedawno na instagramie widziałam foty goscia, co w rok z faceta z nadwaga zrobił goscia upakowanego i fit, normalnie idealny przyklad, ze chciec, to móc Cytat:
![]() A mój tz, to tak jak mówiłam, w siedzeniu mu sie poprzewracała i tyle Grunt, ze zlewam go i nie słucham, a robię swoje ![]() Zycze Wam Dziewczyny, zebyście też osiągneły własne wymarzone fit body i nie odpuszczały, bo wiele mozna zdziałac
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2014-07-28 o 22:09 |
||
|
|
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
Corii masz wspaniały brzuch
jak długo go ,,robiłaś''?
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
|
|
|
|
#429 |
|
Rozeznanie
|
Corii, a Ty wcześniej byłaś grubsza? Czy po prostu szczupła, ale nieukształtowana?
tak z ciekawości pytam
|
|
|
|
|
#430 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Słonko, biorąc pod uwagę, ze nie musiałam zbijac wagi, to już po kwartale miałam efekty widoczne. Ale ćwicze od początku tego roku.
|
|
|
#431 |
|
Rozeznanie
|
o matko z córką! ale mam zakwasy... przez sen czułam ból nóg
![]() zabieram się za ćwiczenia.
|
|
|
#432 |
|
Raczkowanie
|
CZy ktoraś czytała książkę Jill - Idealna sylwetka Fajna? warto poczytać? przydatna?
|
|
|
|
|
#433 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
|
#434 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co prawda nie dążę do 6 packa, ale ciężko tak pracować nad sylwetką podczas, gdy każdy dookoła mówi, że "zwariowałam, już szczupła jestem, wygłupiam się, no jedz te chipsy ze mną, no jak to tak bez chleba? duży deser lodowy no nie przesadzaj..." bla bla, i jak tu zrzucić wagę? Odmawiam, serio nie mam ochoty już na te rzeczy, ale ludzie jęczą mi ciągle, już jestem zmęczona ciągły odmawianiem. Nie wiem dlaczego niektórzy uważają, że strasznie się męczę nie jedząc jakiś głupich chipsów czy kiełbasy ciężko zrozumieć, że nie mam ochoty?
|
|
|
|
|
|
#435 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
albo krótkie proste komunikaty: "nie jem tego" (ale dlaczego? takie pyszne, sama robiłam, jeden raz ci nie zaszkodzi... bla bla bla) "bo mam alergię/zatrucie pokarmowe/właśnie jadłam i zaraz pęknę" (najczęściej ucina dyskusję, ewentualnie można powiedzieć prawdę byle dobitnie) "bo to syf" ( )
|
|
|
|
#436 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Drugi dzień po 6w6p i powiem, że program ma chyba potencjał, bo po dzisiejszym boki aż mnie bolą
Czyli workout skuteczny, tylko trzeba sie rozkręcic i przyłozyć Co nie takie łatwe, bo o ile pierwsze powtórzenie jest ok, tak w drugim Jill leci w tak zawrotnnym tempie, ze momentami mi stawy kolan nie nadążają się tak szybko podnosić, jak jej
|
|
#437 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na dziś NMTZ zaliczony, pomyślałam sobie, że jak się skończą upały wracam do ćwiczeń wieczorami i popołudniami, bo rano coś ciężej mi idzie i motywacja jest gorsza.
|
|
|
#438 | |
|
Zadomowienie
|
Od wczoraj miałam tak wielką ochotę ćwiczyć, że dzisiaj już sobie potrenowałam z chodzącym obok wiatrakiem centralnie skierowanym na mnie
Poćwiczyłam NMTZ i jestem bardzo zadowolona, dużo ćwiczeń na brzuch, na końcu pojawiły się też znane mi z Mel B ćwiczenia na pupę i wewnętrzną część ud Teraz zimny prysznic dla ochłody, a potem ponowne rozpływanie się w tym przeklętym upale ...Ahh, z tym przycinaniem innych też się męczę. Najgorzej przy rodzinnych obiadach, gdy nie nałożę sobie pół talerza ziemniaków i już słyszę docinki "a co ty, odchudzasz się?" A ja po prostu nie mam ochoty. Ogółem nie jestem na żadnej diecie, jem co chcę, ale się ograniczam, nie obżeram. No, w ramach obiadu jak jest makaron to potrafię się najeść wręcz do uczucia pełności ;P No i również w okresie pms, wówczas nie ma bata. Ogółem mam teraz wolne, zwiedzam i nie żałuję sobie na gofra, hot doga czy kiełbasę podczas ogniska. Znam swój umiar i nie chcę by ktoś mi się wtrącał w to, co jem i jak jem, i tyle fubowa i jak z tymi zakwasami? Dałaś radę ćwiczyć? ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
Ja ogółem większość ćwiczeń wykonuję wolniej, bo też nie nadążam ;D Ale, jak to sama mówiłaś, z czasem będzie łatwiej ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Który dzień z NMTZ? Edytowane przez Nieszka__ Czas edycji: 2014-07-29 o 11:00 |
|
|
|
|
|
#439 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
|
#440 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
niektórzy ludzie to na prawdę mają w nosie zdrowie i zalecenia, byle się nażreć bo po co sobie odmawiać, nie? bo jakakolwiek dyscyplina czy dbałość o cokolwiek to za dużo roboty i nieprzyjemności :/ nie rozumieją, że człowiek się przestawia, smak się zmienia i od samego zapachu tłustego, ociekającego kotleta w panierze jakby mnie mdli bleeeCytat:
![]() jak odmawiam się nieprzyjemnie robi, zaraz druga osoba jest natarczywa, ja się coraz bardziej wkurzam, bo ileż można grzecznie powtarzać, atmosfera gęsta i aż niesmak pozostaje Edytowane przez blueblue now Czas edycji: 2014-07-29 o 12:07 |
||
|
|
|
|
#441 | |
|
Wtajemniczenie
|
Od piątku zaczęłam od banisha, potem dwa razy NMTZ, znowu banish i dziś NMTZ, więc trzeci raz go robiłam.
![]() Cytat:
|
|
|
#442 |
|
Rozeznanie
|
dałam dałam
![]() tylko jedno ćwiczenie lekko odpuściłam, bo nie dałam rady skakać w tempie prowadzącej. uwielbiam ćwiczyć HIITy, tylko potem pocę się przez cały dzień.
|
|
|
#443 | |
|
Rozeznanie
|
Dziś jak Was czytałam, to tak mnie zmotywowałyście, że właśnie skończyłam banisha, a teraz zajadam twaróg z żurawiną, słonecznikiem i rodzynkami
Teraz mam tydzień wolnego i chciałam rano robic banish i NMTZ na przemian co drugi dzień, a wieczorem jakis lvl ze shreda, ale przez te upały (i pierwsze babskie dni Cytat:
![]() A nie pamietasz moze linka do tej foty? Muszę jakoś zmotywować tego mojego lenia, bo zdecydowanie przydałyby mu sie jakieś ćwiczenia. Póki co rok temu kupił strój i buty do biegania... jeszcze nie sprawdził ich w praktyce Ale chociaz mnie wspiera - nie przeszkadzajac mi podczas ćwiczeńCo do jedzenia ja zawsze mówie, że mam alergię (bo w sumie mam na większość produktów) i mam spokój. Ale ogólnie to przyszłam z zapytaniem, może Wy mi coś poradzicie. Macie jakieś sprawdzone sposoby na skórę na kolanach? Jak stoję robia mi sie takie mini fałdki z samej skóry i strasznie brzydko to wygląda... Ogólnie na całe ciało żeby skóra nie "wisiała" - oprócz oczywiscie ćwiczeń - stosuję masaż, peeling kawowy, naprzemienne prysznice i własnoręcznie robiny balsam ujędrniająco-wyszczuplajaco-antycellulitowy. Co prawda zajmie to trochę czasu zanim skóra całkiem sie "wchłonie" ale po tych wszystkich zabiegach nie jest z nią źle. Tylko te kolana nieszczęsne... |
|
|
|
|
|
#444 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
O chryste, bolą mnie mięsnie - ale nie brzucha, a po bokach brzucha i pleców
---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
Tak, pamiętam, proszę http://instagram.com/p/qFKTnQQskv/ Mam nadzieje, ze kolega nie będzie miał nic przeciw. Moim zdaniem to chodząca motywacja. Chociaż niektórym pewno nie podoba się t, jak przypakował, ale to kwestia gustu, gosciu odwalił piekny kawał roboty i oby motywował, jak najwiecej. Mozesz obejrzeć sobie wiecej jego zdjec tam - ma ich sporo takich porównujących.
|
|
|
#445 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chyba po prostu odpalę to zdjecie i zostawie tak otwartą stronę jak leniu wpadnie z wizytą, słowem sie nie odezwę i niech sam zaskoczy
|
|
|
|
|
|
#446 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
|
#447 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#448 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
|
#449 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#450 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze, normalnie przystojny ten gość
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.

Gratuluję.
)