Schudnij z Jillian Michaels - część IV - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-07-28, 18:48   #421
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dot.: Schudnij z Jillian Michaels - część IV

Cytat:
Napisane przez fubowa Pokaż wiadomość
brzuch i wdzianka - śliczne
Dziękuje
Cytat:
Napisane przez MagdalenaSzs Pokaż wiadomość
Awwww chyba Cie kocham Taki brzuch...:lov e:
Eee, no coś Ty
Dziękuję. Dąze do jeszcze mocniejszego packa, ale w domu chyba już tego nie osiągne, chyba ze bym wiecej cwiczyła na brzuch tylko , ale w sumie to nie chce za bardzo sie katować i przesadzać

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-28, 18:49   #422
Kinaa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Nieszko, dziękuję i Twojemu chłopakowi za komplement. Mojego chyba wyślę gdzies w kosmos, aby docenił

Co do prośby to prosze - w załaczeniu fotki z dwóch ostatnich tygodni ,a nawet dzisiejsze (czerwone wdzianka)

Autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny
Kinaa1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-28, 18:49   #423
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Kinaa1 Pokaż wiadomość

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-07-28, 20:27   #424
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Nieszko, dziękuję i Twojemu chłopakowi za komplement. Mojego chyba wyślę gdzies w kosmos, aby docenił

Co do prośby to prosze - w załaczeniu fotki z dwóch ostatnich tygodni ,a nawet dzisiejsze (czerwone wdzianka)
Corii!!
Masakra! Jill powinna Cię wziąć do tych swoich workoutów, żebyś motywowała swoim wyglądem ludzi. (Masz lepszą figurę niż Jill zresztą) A Twoj chłop jest głupi, że nie docenia, nawet mój mąż powiedział, że super i że nie powinien Cię tak demotywować, bo jesteś silna i zdrowa, do tego piękna. Gratuluję.
SUPER!!

I am a WarriorZ

czarownica jaga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-28, 20:58   #425
Nieszka__
Zadomowienie

czarownica jagaTak jest ! Naprawdę ma lepszą figurę, coś wspaniałego.

Nie potrafię wyjść z podziwu, Corii. Tyle pracy, potu, samozaparcia, czasu i samych chęci... Jak się chce to można...
I już mi się zachciało ćwiczyć

Edytowane przez Nieszka__
Czas edycji: 2014-07-28 o 21:02
Nieszka__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-28, 21:07   #426
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Powinniśmy apelować do moderatora żeby zdjęcia Corii wisiały na pierwszej stronie forum fitness jako motywacja, a pod zdjęciami przepis od Corii jak to osiągnąć.
I pomyśleć, że taka postać z naszego skromnego wątku się wywodzi (część chwały w sumie na nas też spływa)

I am a WarriorZ

Stary 2014-07-28, 21:16   #427
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Nieszka__ Pokaż wiadomość
czarownica jagaTak jest ! Naprawdę ma lepszą figurę, coś wspaniałego.

Nie potrafię wyjść z podziwu, Corii. Tyle pracy, potu, samozaparcia, czasu i samych chęci... Jak się chce to można...
I już mi się zachciało ćwiczyć
Bardzo dziękuję
Tak, to prawda, jak sie chce to mozna, ale trzeba bardzo bardzo silna wole miec. Ja nie opuściłam ani jednego dnia z tych 8 miesięcy. Tylko wtedy jak byłam u rodziny za granica i sie nie dało skakac za bardzo. Ale tak, to nawet na urlopie w egiptowie hantle miałam, laptopa i chęc.

Niedawno na instagramie widziałam foty goscia, co w rok z faceta z nadwaga zrobił goscia upakowanego i fit, normalnie idealny przyklad, ze chciec, to móc
Cytat:
Napisane przez czarownica jaga Pokaż wiadomość
Corii!!
Masakra! Jill powinna Cię wziąć do tych swoich workoutów, żebyś motywowała swoim wyglądem ludzi. (Masz lepszą figurę niż Jill zresztą) A Twoj chłop jest głupi, że nie docenia, nawet mój mąż powiedział, że super i że nie powinien Cię tak demotywować, bo jesteś silna i zdrowa, do tego piękna. Gratuluję.
SUPER!!
Kochana, dziekuję! Az mi się się zaczerwieniło, tak jakoś się poczułam, jakby to nie o mnie
A mój tz, to tak jak mówiłam, w siedzeniu mu sie poprzewracała i tyle Grunt, ze zlewam go i nie słucham, a robię swoje

Zycze Wam Dziewczyny, zebyście też osiągneły własne wymarzone fit body i nie odpuszczały, bo wiele mozna zdziałac

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2014-07-28 o 22:09
Stary 2014-07-28, 21:55   #428
delfix10
Zakorzenienie

Corii masz wspaniały brzuch
jak długo go ,,robiłaś''?
delfix10 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-28, 21:55   #429
blueblue now
Rozeznanie

Corii, a Ty wcześniej byłaś grubsza? Czy po prostu szczupła, ale nieukształtowana?
tak z ciekawości pytam
blueblue now jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-28, 22:08   #430
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez blueblue now Pokaż wiadomość
Corii, a Ty wcześniej byłaś grubsza? Czy po prostu szczupła, ale nieukształtowana?
tak z ciekawości pytam
Szczuplejsza byłam Ale to nie znaczy, ze zbijajac nadwagę nie da się tak wycwiczyc miesni brzucha- da, tylko wymaga dłuższej pracy.

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Cytat:
Napisane przez delfix10 Pokaż wiadomość
Corii masz wspaniały brzuch
jak długo go ,,robiłaś''?

Słonko, biorąc pod uwagę, ze nie musiałam zbijac wagi, to już po kwartale miałam efekty widoczne.
Ale ćwicze od początku tego roku.

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-07-29, 06:40   #431
fubowa
Rozeznanie

o matko z córką! ale mam zakwasy... przez sen czułam ból nóg
zabieram się za ćwiczenia.
Stary 2014-07-29, 07:07   #432
sagitarius
Raczkowanie

CZy ktoraś czytała książkę Jill - Idealna sylwetka Fajna? warto poczytać? przydatna?
sagitarius jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-29, 07:38   #433
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez sagitarius Pokaż wiadomość
CZy ktoraś czytała książkę Jill - Idealna sylwetka Fajna? warto poczytać? przydatna?
Przydatna o tyle, jesli chcesz stosować sie do jej rad

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-07-29, 08:30   #434
blueblue now
Rozeznanie

Cytat:
Szczuplejsza byłam Ale to nie znaczy, ze zbijajac nadwagę nie da się tak wycwiczyc miesni brzucha- da, tylko wymaga dłuższej pracy.
Pewnie wszystko się da, tylko najgorsza ta redukcja wagi
Co prawda nie dążę do 6 packa, ale ciężko tak pracować nad sylwetką podczas, gdy każdy dookoła mówi, że "zwariowałam, już szczupła jestem, wygłupiam się, no jedz te chipsy ze mną, no jak to tak bez chleba? duży deser lodowy no nie przesadzaj..." bla bla, i jak tu zrzucić wagę? Odmawiam, serio nie mam ochoty już na te rzeczy, ale ludzie jęczą mi ciągle, już jestem zmęczona ciągły odmawianiem. Nie wiem dlaczego niektórzy uważają, że strasznie się męczę nie jedząc jakiś głupich chipsów czy kiełbasy ciężko zrozumieć, że nie mam ochoty?
Stary 2014-07-29, 09:08   #435
fubowa
Rozeznanie

Cytat:
Nie wiem dlaczego niektórzy uważają, że strasznie się męczę nie jedząc jakiś głupich chipsów czy kiełbasy ciężko zrozumieć, że nie mam ochoty?
bo najlepiej nikomu się nie tłumaczyć, nie wyjaśniać i robić swoje.

albo krótkie proste komunikaty: "nie jem tego" (ale dlaczego? takie pyszne, sama robiłam, jeden raz ci nie zaszkodzi... bla bla bla) "bo mam alergię/zatrucie pokarmowe/właśnie jadłam i zaraz pęknę" (najczęściej ucina dyskusję, ewentualnie można powiedzieć prawdę byle dobitnie) "bo to syf" ()
Stary 2014-07-29, 09:27   #436
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Drugi dzień po 6w6p i powiem, że program ma chyba potencjał, bo po dzisiejszym boki aż mnie bolą Czyli workout skuteczny, tylko trzeba sie rozkręcic i przyłozyć Co nie takie łatwe, bo o ile pierwsze powtórzenie jest ok, tak w drugim Jill leci w tak zawrotnnym tempie, ze momentami mi stawy kolan nie nadążają się tak szybko podnosić, jak jej

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-07-29, 10:08   #437
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Pewnie wszystko się da, tylko najgorsza ta redukcja wagi
Co prawda nie dążę do 6 packa, ale ciężko tak pracować nad sylwetką podczas, gdy każdy dookoła mówi, że "zwariowałam, już szczupła jestem, wygłupiam się, no jedz te chipsy ze mną, no jak to tak bez chleba? duży deser lodowy no nie przesadzaj..." bla bla, i jak tu zrzucić wagę? Odmawiam, serio nie mam ochoty już na te rzeczy, ale ludzie jęczą mi ciągle, już jestem zmęczona ciągły odmawianiem. Nie wiem dlaczego niektórzy uważają, że strasznie się męczę nie jedząc jakiś głupich chipsów czy kiełbasy ciężko zrozumieć, że nie mam ochoty?
No, mnie też wkurza jak ludzie nie umieją zrozumieć, że nie tzn nie. Chipsów to ja już wgl nie jadam, lody ostatnio mi się zdarzają i chleb jem, tylko że razowy.
Na dziś NMTZ zaliczony, pomyślałam sobie, że jak się skończą upały wracam do ćwiczeń wieczorami i popołudniami, bo rano coś ciężej mi idzie i motywacja jest gorsza.

I am a WarriorZ

Stary 2014-07-29, 11:03   #438
Nieszka__
Zadomowienie

Od wczoraj miałam tak wielką ochotę ćwiczyć, że dzisiaj już sobie potrenowałam z chodzącym obok wiatrakiem centralnie skierowanym na mnie

Poćwiczyłam NMTZ i jestem bardzo zadowolona, dużo ćwiczeń na brzuch, na końcu pojawiły się też znane mi z Mel B ćwiczenia na pupę i wewnętrzną część ud No i nie było tak dużo skakania jak w Banishu, NMTZ wykonywało mi się łatwiej i przyjemniej Teraz zimny prysznic dla ochłody, a potem ponowne rozpływanie się w tym przeklętym upale ...

Ahh, z tym przycinaniem innych też się męczę. Najgorzej przy rodzinnych obiadach, gdy nie nałożę sobie pół talerza ziemniaków i już słyszę docinki "a co ty, odchudzasz się?" A ja po prostu nie mam ochoty. Ogółem nie jestem na żadnej diecie, jem co chcę, ale się ograniczam, nie obżeram. No, w ramach obiadu jak jest makaron to potrafię się najeść wręcz do uczucia pełności ;P No i również w okresie pms, wówczas nie ma bata. Ogółem mam teraz wolne, zwiedzam i nie żałuję sobie na gofra, hot doga czy kiełbasę podczas ogniska. Znam swój umiar i nie chcę by ktoś mi się wtrącał w to, co jem i jak jem, i tyle

fubowa i jak z tymi zakwasami? Dałaś radę ćwiczyć?

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Cytat:
Drugi dzień po 6w6p i powiem, że program ma chyba potencjał, bo po dzisiejszym boki aż mnie bolą Czyli workout skuteczny, tylko trzeba sie rozkręcic i przyłozyć Co nie takie łatwe, bo o ile pierwsze powtórzenie jest ok, tak w drugim Jill leci w tak zawrotnnym tempie, ze momentami mi stawy kolan nie nadążają się tak szybko podnosić, jak jej
Hah, to ciekawe Ja ogółem większość ćwiczeń wykonuję wolniej, bo też nie nadążam ;D Ale, jak to sama mówiłaś, z czasem będzie łatwiej

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:
Na dziś NMTZ zaliczony, pomyślałam sobie, że jak się skończą upały wracam do ćwiczeń wieczorami i popołudniami, bo rano coś ciężej mi idzie i motywacja jest gorsza.
Który dzień z NMTZ?

Edytowane przez Nieszka__
Czas edycji: 2014-07-29 o 11:00
Nieszka__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-29, 11:19   #439
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
No, mnie też wkurza jak ludzie nie umieją zrozumieć, że nie tzn nie. Chipsów to ja już wgl nie jadam, lody ostatnio mi się zdarzają i chleb jem, tylko że razowy.
Ja na takie rzeczy absolutnie nie zwracam uwagi. Olewam i mówię "dziękuję". Jeśli ktoś jest natarczywy, to się go pytam, czy czy pisze ksiązke, bo tego rozdziału nie będzie. Od razu jest spokój

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-07-29, 12:05   #440
blueblue now
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez fubowa Pokaż wiadomość
bo najlepiej nikomu się nie tłumaczyć, nie wyjaśniać i robić swoje.

albo krótkie proste komunikaty: "nie jem tego" (ale dlaczego? takie pyszne, sama robiłam, jeden raz ci nie zaszkodzi... bla bla bla) "bo mam alergię/zatrucie pokarmowe/właśnie jadłam i zaraz pęknę" (najczęściej ucina dyskusję, ewentualnie można powiedzieć prawdę byle dobitnie) "bo to syf" ()
mówiłam już nawet, że nie mogę, bo szkodzi mi na skórę i dermatolog mi zabronił, ale nieeeee... no głusza po prostu niektórzy ludzie to na prawdę mają w nosie zdrowie i zalecenia, byle się nażreć bo po co sobie odmawiać, nie? bo jakakolwiek dyscyplina czy dbałość o cokolwiek to za dużo roboty i nieprzyjemności :/ nie rozumieją, że człowiek się przestawia, smak się zmienia i od samego zapachu tłustego, ociekającego kotleta w panierze jakby mnie mdli bleee

Cytat:
Ja na takie rzeczy absolutnie nie zwracam uwagi. Olewam i mówię "dziękuję". Jeśli ktoś jest natarczywy, to się go pytam, czy czy pisze ksiązke, bo tego rozdziału nie będzie. Od razu jest spokój
spróbuję i tak

jak odmawiam się nieprzyjemnie robi, zaraz druga osoba jest natarczywa, ja się coraz bardziej wkurzam, bo ileż można grzecznie powtarzać, atmosfera gęsta i aż niesmak pozostaje

Edytowane przez blueblue now
Czas edycji: 2014-07-29 o 12:07
Stary 2014-07-29, 12:29   #441
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Który dzień z NMTZ?
Od piątku zaczęłam od banisha, potem dwa razy NMTZ, znowu banish i dziś NMTZ, więc trzeci raz go robiłam.

Cytat:
Hasło z rozdziałem w książce fajne, może kiedyś wypróbuję.

I am a WarriorZ

Stary 2014-07-29, 12:37   #442
fubowa
Rozeznanie

Cytat:
fubowa i jak z tymi zakwasami? Dałaś radę ćwiczyć?
dałam dałam
tylko jedno ćwiczenie lekko odpuściłam, bo nie dałam rady skakać w tempie prowadzącej. uwielbiam ćwiczyć HIITy, tylko potem pocę się przez cały dzień.
Stary 2014-07-29, 16:27   #443
emmmm
Rozeznanie

Dziś jak Was czytałam, to tak mnie zmotywowałyście, że właśnie skończyłam banisha, a teraz zajadam twaróg z żurawiną, słonecznikiem i rodzynkami jutro chyba wstanę wczesniej i z samego rana spróbuję pierwszy raz NMTZ.
Teraz mam tydzień wolnego i chciałam rano robic banish i NMTZ na przemian co drugi dzień, a wieczorem jakis lvl ze shreda, ale przez te upały (i pierwsze babskie dni) nie mam jednak siły.
Cytat:
Bardzo dziękuję
Tak, to prawda, jak sie chce to mozna, ale trzeba bardzo bardzo silna wole miec. Ja nie opuściłam ani jednego dnia z tych 8 miesięcy. Tylko wtedy jak byłam u rodziny za granica i sie nie dało skakac za bardzo. Ale tak, to nawet na urlopie w egiptowie hantle miałam, laptopa i chęc.

Niedawno na instagramie widziałam foty goscia, co w rok z faceta z nadwaga zrobił goscia upakowanego i fit, normalnie idealny przyklad, ze chciec, to móc
Podziwiam za brzuch, ile ja bym dała za taki ale moze za rok też będę mogła się pochwalic podobnymi efektami
A nie pamietasz moze linka do tej foty? Muszę jakoś zmotywować tego mojego lenia, bo zdecydowanie przydałyby mu sie jakieś ćwiczenia. Póki co rok temu kupił strój i buty do biegania... jeszcze nie sprawdził ich w praktyce Ale chociaz mnie wspiera - nie przeszkadzajac mi podczas ćwiczeń

Co do jedzenia ja zawsze mówie, że mam alergię (bo w sumie mam na większość produktów) i mam spokój.

Ale ogólnie to przyszłam z zapytaniem, może Wy mi coś poradzicie. Macie jakieś sprawdzone sposoby na skórę na kolanach? Jak stoję robia mi sie takie mini fałdki z samej skóry i strasznie brzydko to wygląda... Ogólnie na całe ciało żeby skóra nie "wisiała" - oprócz oczywiscie ćwiczeń - stosuję masaż, peeling kawowy, naprzemienne prysznice i własnoręcznie robiny balsam ujędrniająco-wyszczuplajaco-antycellulitowy. Co prawda zajmie to trochę czasu zanim skóra całkiem sie "wchłonie" ale po tych wszystkich zabiegach nie jest z nią źle. Tylko te kolana nieszczęsne...
emmmm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-29, 16:49   #444
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

O chryste, bolą mnie mięsnie - ale nie brzucha, a po bokach brzucha i pleców I wstyd przyznać, ale zasneło mi sie po tych ćwiczeniach przed południem na godzinke, tak sie przykładałam do nich

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Cytat:
Napisane przez emmmm Pokaż wiadomość
Podziwiam za brzuch, ile ja bym dała za taki ale moze za rok też będę mogła się pochwalic podobnymi efektami
A nie pamietasz moze linka do tej foty? Muszę jakoś zmotywować tego mojego lenia, bo zdecydowanie przydałyby mu sie jakieś ćwiczenia. Póki co rok temu kupił strój i buty do biegania... jeszcze nie sprawdził ich w praktyce Ale chociaz mnie wspiera - nie przeszkadzajac mi podczas ćwiczeń
Za rok to na pewno, o ile będziesz ćwiczyła regularnie

Tak, pamiętam, proszę http://instagram.com/p/qFKTnQQskv/
Mam nadzieje, ze kolega nie będzie miał nic przeciw. Moim zdaniem to chodząca motywacja. Chociaż niektórym pewno nie podoba się t, jak przypakował, ale to kwestia gustu, gosciu odwalił piekny kawał roboty i oby motywował, jak najwiecej. Mozesz obejrzeć sobie wiecej jego zdjec tam - ma ich sporo takich porównujących.

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-07-29, 17:00   #445
emmmm
Rozeznanie

Cytat:

Za rok to na pewno, o ile będziesz ćwiczyła regularnie

Tak, pamiętam, proszę http://instagram.com/p/qFKTnQQskv/
Mam nadzieje, ze kolega nie będzie miał nic przeciw. Moim zdaniem to chodząca motywacja. Chociaż niektórym pewno nie podoba się t, jak przypakował, ale to kwestia gustu, gosciu odwalił piekny kawał roboty i oby motywował, jak najwiecej. Mozesz obejrzeć sobie wiecej jego zdjec tam - ma ich sporo takich porównujących.
Dziekuję za link rzeczywiscie niesamowita przemiana i aż mnie sama zmotywował jeszcze bardziej. Teraz tylko muszę obmyślić chytry plan jak podesłać linka Leniowi, bo kiedyś raz spróbowałam to była obraza że coś insynuuję... Póki co Leniu wyglada jak kolega po lewej przed metamorfozą i twierdzi, że ma taką budowę i taki jego urok
Chyba po prostu odpalę to zdjecie i zostawie tak otwartą stronę jak leniu wpadnie z wizytą, słowem sie nie odezwę i niech sam zaskoczy
Stary 2014-07-29, 17:03   #446
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Dziekuję za link rzeczywiscie niesamowita przemiana i aż mnie sama zmotywował jeszcze bardziej. Teraz tylko muszę obmyślić chytry plan jak podesłać linka Leniowi, bo kiedyś raz spróbowałam to była obraza że coś insynuuję... Póki co Leniu wyglada jak kolega po lewej przed metamorfozą i twierdzi, że ma taką budowę i taki jego urok
Chyba po prostu odpalę to zdjecie i zostawie tak otwartą stronę jak leniu wpadnie z wizytą, słowem sie nie odezwę i niech sam zaskoczy
He he, oby w ambicję mu to poszło, a potem i w efekty, a nie ze ze tylko znowu skończy sie na wymiganiu budową ciała

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-07-29, 17:06   #447
emmmm
Rozeznanie

Cytat:
He he, oby w ambicję mu to poszło, a potem i w efekty, a nie ze ze tylko znowu skończy sie na wymiganiu budową ciała
albo skończy się rozwodem
Stary 2014-07-29, 17:07   #448
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
albo skończy się rozwodem
Tez tak swojemu kiedyś mówiłam, ale na gadaniu sie skończył0

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-07-29, 17:12   #449
emmmm
Rozeznanie

Cytat:
Tez tak swojemu kiedyś mówiłam, ale na gadaniu sie skończył0
ostatnia nadzieja w tym, że jak pozbęde się ostatnich kilogramów i wyćwiczę bardziej aż sie obce chłopy będą na ulicy oglądać, to może z zazdrości leń się weźmie i ruszy. Albo zamknie mnie w chałupie
Stary 2014-07-29, 18:46   #450
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Kurcze, normalnie przystojny ten gość, ja bym go brała

I am a WarriorZ

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości