|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty.-po jakim czasie?
Dobranoc Myszko.pewnie ze dam znac,ale to dopiero jutro wieczorem bo po lekarzu mykam do mamusi
|
|
|
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
No mysle ze z ta 100 strona to przesadzilam ale za jakis czas pewnie siegniemy setki
|
|
|
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
no mysle ze z ta 100 strona to przesadzilam ale za jakis czas pewnie siegniemy setki
|
|
|
|
#2194 |
|
Zakorzenienie
|
ups........dubel....sorki
|
|
|
|
#2195 |
|
Zakorzenienie
|
Widze ze juz wszystkie dziewczynki poszly spac...to ja tez juz ide...do jutra
|
|
|
|
#2196 |
|
Zakorzenienie
|
ale cisza
ja dziewczyny jakas nadzieje teaz mam jak poczytalam jak dziewczyny robily po 4 testy sikane i nic nie wychodzilo krawienie dostawaly myslac ze to okres a potem okazywalo sie ze sa w 5tyg ciazy... ech gdyby i mi sie tak udalo marzenia... chodz powiem wam ze troche dziwne bo wczoraj mialam napuchniecie brzucha i troche czekolady mi sie chcialo jak przed okresem a dzis opuchlizna zeszla czekolada mi przeszla a okresu jak nie ma tak nie ma... czekam do niedzieli daje sobie czas by dostac okres bo licze ze przez chorobe molg sie troche przesunac jak sie nie pojawi w pon pojde zrobie z krwi... a w ogole to was kochane opuszcze do niedzieli bo dzis wieczorem wyjezdzam z mama sobie na pare dni pojde w koncu do fryzjera, pocwicze paznokcie i odwiedze rodzinke a [rzerwa z tz na pewno mi dobrze nam zrobi
|
#2197 |
|
Zadomowienie
|
cześć Dziewczynki. Zdjęcia nie będzie. Pokłóciłam się z mężem właśnie w chwili jak miał mi zrobić zdjęcie.
Mam dosyć. Jestem w ciąży a z jego strony zero wyrozumiałości. Teraz pojechał do pracy. Zostałam sama. Jestem taka zła bo tak bardzo zalezało mi na tym zdjęciu ![]() Przepraszam pa
|
#2198 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
karolinko nie smutaj sie bywa i tak dziewczyny zrozumieja i poczekaja na fotke najwyżej troche dłużej
|
||
|
|
|
#2199 |
|
Zadomowienie
|
Ray zycze Ci milego wypoczynku..mam nadzieje ze jak wrocisz to z dobra nowinka
Ja22 nie przejmuj sie ze nie ma zdjecia..nie ono jest najwazniejsze..mam nadzieje ze ta klotnia to tylko chwilowo i szybko sie pogodzicie.. Ja dzis z Tomkiem jade po obraczki..zdecydowalam sie i chce go za meza..przeciez go kocham..fakt nie jest idealem ale przeciez nie ma ich na swiecie..pokochalam go takiego jaki jest i musze zniesc to ze czasem na sie nie uklada..w kazdym zwiazku jest jaka awantura.. |
|
|
|
#2200 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziwczyny :
Gizelciu wiadomo ze w kazdym zwiazku sa jakies klutnie a mezczyzna sie tez zmienia nigdy nie jest taki jakiego go kiedys poznalismy zminia sie po ślubie , i jak oczekuje swojego dzidzi zawsze sa inne sytuacje w zyciu ale wlasnie tak jak mowisz pokochalysmy naszych mężów i przyszlych mężów takimi jacy są i z tego sie trzeba cieszyc a dociera sie czlowiek przez cale zycie ![]() Ja dzisiaj bylam u lekarza to co ze moj angielski nie jest perfekto dobrze ze moj mąz był ze mna bo ja zapomnialam nawet miesiace ![]() Pobadal mnie i powiedział ze jestem w 4-5 tygodniu ciąży Dziewczyny to są naprawde piekne chwile ja juz nie raz płakalam ze szzcescia ze bede mamusia ![]() A powiedzcie w ktorym miesicu mowiliscie rodzica ze zostaną dziatkami ?? i jak ich o tym informowaliscie ??Pozdrawiam was serdecznie
|
|
|
|
#2201 |
|
Zadomowienie
|
Ewciu ja informowałam w ten sam dzień co sama sie dowiedziałam.
Dziewczynki wysłałam mailem zdjęcia do Nikitko ![]() zamieści je na forum. Obiecałam i dotrzymałam słowa
|
#2202 |
|
Zakorzenienie
|
A oto i nasza Piękna Karolinka i jej śliczny brzusio
|
|
|
|
#2203 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinko bardzo mi sie podoba twoja tunika i spodenki fajne
![]() rozumiem że juz z M sie pogodziliście? |
|
|
|
#2204 |
|
Raczkowanie
|
ja 22
sliczna bluzeczka i jak ladnie pasuje do twojego brzusia ..kurcze ja to chyba jakas niedoswiadczona jestem nie wiedzialam ze w 16 tygodniu ma sie juz taki brzusio taki fajniusi ...kachula ja mam nadzieje ze ta wredna @ nie przyjdzie...ale...no wlasnie jest jedno ale jem jak opetana a u mnie zapowiadalo to @.... i chyba na to sie zapowiada ...no ale coz poczekamy zobaczymy..a zreszta nie wiem co sie dzieje bo od owulki a chyba ja mialam poznajac po sluzie to ciagle ze mnie leci i musze nosic wkladki
|
|
|
|
#2205 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z M sie nie pogodziłam. Poprosiłam mamę żeby zrobiła mi zdjęcie.
|
|
#2206 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam koleżankę która jak była w ciąży to w 5 miesiącu wogóle nie było po niej nic widać. Jednak brzusio to jest cały urok
|
|
#2207 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2208 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pierwszy raz obraziłam sięt ak na męża że wytrwale się do niego cały dzień nie odzywam. Teraz zostałam w domku sama M jeszcze w pracy, wróci pozno a rodzice własnie wybyli do znajomych
|
|
#2209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na tydzien i wtedy tez wróci synek |
|
|
|
|
#2210 |
|
Raczkowanie
|
Karolinko cieszę się, że jednak pokazałaś się nam w całej okazałości
wyglądasz ślicznie, a z mężusiem na pewno się pogodzisz, po każdej burzy wychodzi słonko, nie ma co sie denerwować i złościć, on to wszystko przeżywa i na swój męski sposób też kurcza jest w ciąży
|
#2211 |
|
Raczkowanie
|
zmykam, idę umyc pyszczek i do łózia, boli mnie brzuch i moje biedne jajeczka, może uda mi się zasnąc ...
trzymajcie się laseczki do sklikania
|
#2212 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może jestem bardziej wyczulona w ciąży ale on powinien to zrozumieć. Masz rację mój M też zachowuje się jak kobieta cieżarna Nikitko to widzę że nie jestem sama.
|
|
#2213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2214 |
|
Zadomowienie
|
Karolinko slicznie wygladasz z brzuszkiem tylko prosze Cie wiecej sie usmiechaj
Z mezusiem napewno sie pogodzisz glowka do gory![]() ![]() ewa&daniel ciesze sie ze przyznalas mi racje..przeciez Ci zbuntowani chlopcy to Ci sami ktorych poznalismy i sie zakochalismy a kazdy przechodzi trudne dni.. ![]() Super ze lekarz potwierdzil Ci ciaze..ciesz sie i dbaj o siebie..ja dzis nie bylam.. Jutro pojdeOlisia dzis kopnela dzidadziusia Kupilismy obraczki.. |
|
|
|
#2215 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja wogole jestem strasznie pesymistycznym czlowiekiem mam to w genach po moich babciach ![]() Super że juz macie obraczki,a grawerkę zamawialiscie? My z mężem mamy wygrawerowane po łacinie "Miłość przezwycięży wszystko" i ja w to wierze bardzo
|
|
#2216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agatko to super obys była szczęśliwa i nie płakała przez Tomka wsyztskiego naj |
|
|
|
|
#2217 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nikitko dziekuje za zyczonka..wierze w to ze bede szczesliwa.. |
|
|
|
|
#2218 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2219 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczeta
Gizelcia Twoj grawer tez bedzie piekny zobaczysz Ray i Dorotka Wy kobity jestescie mi naprawde podejrzane z tymi objawami.Ja mam swoje przeczucia w tej sprawie ale nie bede nic glosno mowic,dopiero jak oficjalnie za kilka dni cos oglosicie to wtedy powiem"a nie mowilam...." Nikitka ja tez sama az do piatku,moj TZ bedzie dopiero w piatek,ale za to zabiera mnie na caly weekend nad morze a ma byc taka piekna pogoda...juz sie ciesze i nie moge sie doczekac Karolinko no i pieknie wyszlas na tym zdjeciu,niewiem czemu sie nie chcialas cala nam pokazac,a jaki slodki brzusio-taka slodka pileczka Ewa i Daniel raz jeszcze gratulacje,dbaj teraz o siebie.Ja powiedzialam rodzicom odrazu tego samego dnia,po jakims czasie powiedzialam tez rodzinie ale nastepnym razem nie bede tak odrazu obwieszczac wszystkim radosnej nowiny,poczekam, az minie ten najbardziej niebezpieczny okres,ale ty zrob oczywiscie jak uwazasz Myszko mialam dac znac jak tam u lekarza,a no bylam u gina i dal mi jeszcze 10 dni zwolnienia i po tych 10 dniach mam przyjsc jeszcze raz na badanie i wtedy zobaczymy co dalej,jak sie bede jeszcze zle czula to da mi jeszcze. Pytalam przy okazji go ile musze odczekac z nastepna ciaza i powiedzial mi tak-Nie bede mowil ze rok,pol roku czy trzy miesiace bo wiem ze kazdy lekarz gada inaczej-powiem tak- jak pani sie czuje fizycznie i psychicznie gotowa na nastepna ciaze to mozna nawet odrazu sie starac-nic nie stoi na przeszkodzie. Ucieszyla mnie taka odpowiedz bo faktyczxnie pierwszy lekarz ktory mi konkretnie powiedzial-a facet naprawde ma dobra opinie i ma doswiadczenie lekarskie ok 30lat bo to starszy dziadek,takze poczekam do miesiaczki,pozniej z dwz cykle,jakies niezbedne badania i staranko o fasolke |
|
|
|
#2220 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczeta
Gizelcia Twoj grawer tez bedzie piekny zobaczysz Ray i Dorotka Wy kobity jestescie mi naprawde podejrzane z tymi objawami.Ja mam swoje przeczucia w tej sprawie ale nie bede nic glosno mowic,dopiero jak oficjalnie za kilka dni cos oglosicie to wtedy powiem"a nie mowilam...." Nikitka ja tez sama az do piatku,moj TZ bedzie dopiero w piatek,ale za to zabiera mnie na caly weekend nad morze a ma byc taka piekna pogoda...juz sie ciesze i nie moge sie doczekac Karolinko no i pieknie wyszlas na tym zdjeciu,niewiem czemu sie nie chcialas cala nam pokazac,a jaki slodki brzusio-taka slodka pileczka Ewa i Daniel raz jeszcze gratulacje,dbaj teraz o siebie.Ja powiedzialam rodzicom odrazu tego samego dnia,po jakims czasie powiedzialam tez rodzinie ale nastepnym razem nie bede tak odrazu obwieszczac wszystkim radosnej nowiny,poczekam, az minie ten najbardziej niebezpieczny okres,ale ty zrob oczywiscie jak uwazasz Myszko mialam dac znac jak tam u lekarza,a no bylam u gina i dal mi jeszcze 10 dni zwolnienia i po tych 10 dniach mam przyjsc jeszcze raz na badanie i wtedy zobaczymy co dalej,jak sie bede jeszcze zle czula to da mi jeszcze. Pytalam przy okazji go ile musze odczekac z nastepna ciaza i powiedzial mi tak-Nie bede mowil ze rok,pol roku czy trzy miesiace bo wiem ze kazdy lekarz gada inaczej-powiem tak- jak pani sie czuje fizycznie i psychicznie gotowa na nastepna ciaze to mozna nawet odrazu sie starac-nic nie stoi na przeszkodzie. Ucieszyla mnie taka odpowiedz bo faktyczxnie pierwszy lekarz ktory mi konkretnie powiedzial-a facet naprawde ma dobra opinie i ma doswiadczenie lekarskie ok 30lat bo to starszy dziadek,takze poczekam do miesiaczki,pozniej z dwz cykle,jakies niezbedne badania i staranko o fasolke |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.

ja dziewczyny jakas nadzieje teaz mam jak poczytalam jak dziewczyny robily po 4 testy sikane i nic nie wychodzilo krawienie dostawaly myslac ze to okres a potem okazywalo sie ze sa w 5tyg ciazy... ech gdyby i mi sie tak udalo marzenia... 

...