|
|
#4381 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXI
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4382 |
|
Przyczajenie
|
Niewiem czy dobry wątek wybrałam, bo tak w skrócie jestem świeża na tej stronce, a potrzebuje porady. Dotyczy to tekstów rzucanych przez facetów. Jestem z chłopakiem 6 lat, ale to co dzisiaj usłyszałam to przeszło wszystko. I tak jestem za bardzo Ci wierny co to mogło oznaczać? Jak zapytałam o co chodzi to stwierdził, że to żart. Może któraś z pań coś podpowie w tym temacie?
|
|
|
|
#4383 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4384 |
|
Raczkowanie
|
Znowu wracają wspomnienia, tęsknota. ; (
|
|
#4385 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam nadzieję jeszcze na siebie. Nie jem nic prawie, czasami wymiotuję z nerwów. Tęsknię. Ale już nie płaczę prawie w ogóle. Chociaż mi powiedział, że nie chce ze mną być.. Nie potrafi mi tego powiedzieć w oczy. Mówi, że już nie ma o czym rozmawiać. Zerwaliśmy i tyle. Myślę, że emocje nim targają. |
|
|
|
|
#4386 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4387 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Musimy się maksymalnie ogarnąć. Ja w piątek albo odzyskam wszystko albo bezpowrotnie stracę. Sama sobie zasłużyłam bezsensownymi awanturami. Daję sobie chwilę na płacz i rozpacz po chłopaku a później zajmuję siebie i swój czas maksymalnie. Dziewczyny, musimy się zająć sobą
|
|
|
|
|
#4388 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Od rozstania minęły prawie 2 miesiące. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4389 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pewnie podjęłaś słuszną decyzję, mój chłopak też.. |
|
|
|
|
#4390 |
|
Raczkowanie
|
Trudno mi sobie uświadomić, że naprawdę już się do niego nie przytulę itd : o To okropne i przytłaczające
|
|
|
|
#4391 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Puchatkowa - tak swoją drogą, ja zawsze mówiłam to samo jak Twój ex, że "jak coś Ci nie pasuje to se zmień", "taka już jestem". Takie ignoranckie teksty wcale nie mówią o tym, że nam nie zależy czy jest obojętnie. Wręcz odwrotnie. |
|
|
|
|
#4392 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4393 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) a niektórym nie.. Trzeba widzieć pozytywne strony. Że np. po 2-3 latach a nie po 15 :P Nie po ślubie np.. Ja jestem jeszcze w takim wieku, że nie mam zobowiązań wielkich. Mam 20 lat, więc sobie tłumaczę, że wszystko przede mną i jeszcze więcej ![]() Dziewczyny, często się łamiecie co do pisania do nich? Ja po dzisiejszym już do piątku nie zamierzam pisać.. Może jak odpocznie to zatęskni. Teraz mówi, że nie chce, nie tęskni, że jest mu dobrze. Ale nie wierzę. Nie jesteśmy razem od kilku dni, to zrozumiałe ,że sobie odpoczywa w końcu i już go sobą nie męczę i mu fajnie - ale wiem, że zatęskni. A może klin klinem?
|
|
|
|
|
#4394 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam huśtawki straszne. W jednej chwili jakby tu przyszedł, to bym go wyprosiła, a w drugiej, myślę, że jakbym go zobaczyła przez okno to bym za nim wyskoczyła. No nie tak dosłownie oczywiście ![]() Nie dziękuję Oby życzenia się spełniły. W sumie teraz czuję się fantastycznie, nie mogłoby to się utrzymać? ![]() No właśnie to lepiej, że teraz. Może jakiś sms z podziękowaniami? Ja się często łamię, ale teraz postaram się to zmienić Ograniczyć się do co najwyżej złamania mu nosa jak go spotkam Ja wątpię, że mój zatęskni, ma inne atrakcje niż kochająca dziewczyna --> ![]() Oj tak klin przede wszystkim! Tylko gdzie tego klina tu znaleźć w moim małym miasteczku?
|
|
|
|
|
#4395 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Teraz w tym gorącym klimacie wyobrażam sobie jak jest spocony pod pachami i śmierdzi ![]() Kurczę, ja jednak nie jestem jeszcze na etapie klina, chyba, że już usłyszę to prosto w oczy w piątek. Wtedy pewnie zacznę szukać tak jednorazowo po złości
|
|
|
|
|
#4396 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja póki co się dobrze czuję, ale jak mi przejdzie to też znowu nie będę wierzyć w to co się stało. Z drugiej zaś strony mało kto i tak w to wierzy, bo nikt nie zna aż tak dziwnego chłopa. ![]() Lepiej nastawiaj się na gorsze niż na lepsze To pomaga jest super!
|
|
|
|
|
#4397 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
Mam kryzys, chciałabym się odezwać. Może on też myśli, że to ja przesadziłam i powinnam pierwsza wyciągnąć rękę? Ale tu się odzywa we mnie bunt, że dlaczego ja?! Że chciałabym, żeby pokazał że mu na mnie zależy, że może schować swoją urażoną dumę i się postarać trochę. Też za nim bardzo tęsknię.
W ogóle po kłótni zablokował mnie na fb <debil>, jakoś z tydzień temu mnie odblokował <debil x 2> co mi niestety dało nadzieję, że może napisze do mnie wiadomość, że myśli, że nie jest mu to takie obojętne. Jak myślicie po co mnie odblokował? |
|
|
|
#4399 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lepiej żałować ,że się coś zrobiło , niż ni nie zrobić bo duma
|
|
|
|
|
#4400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Dodam jeszcze, że nie złożył mi urodzinowych życzeń, co dodatkowo mnie powstrzymuje przed odezwaniem. |
|
|
|
|
#4401 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja mam 18, a on ma rocznikowo 24 Cytat:
|
||
|
|
|
#4402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4403 |
|
Raczkowanie
|
A no właśnie, a to duży plus
Ja to powoli naprawdę zaczynam żałować, że mojego poznałam. Nie rozumiem jak po 2 latach można się w ogóle nie odzywać. Wiem, że przerwa czy tam zerwanie, ale ani słowem? Czemu ich ( a przynajmniej mojego) w ogóle nie obchodzi co się ze mną dzieje? A Ty ile jesteś ze swoim?
|
|
|
|
#4404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4405 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4406 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4407 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No bo jak tu się odciąć siedząc z jego rzeczami?Chciałabym żeby zatęsknił w momencie jak mi przestanie zależeć Będziesz się odzywać do swojego?
|
|
|
|
|
#4408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4409 |
|
Raczkowanie
|
Mi się chce po prostu ryczeć. Już nie mam siły... Kiedy cokolwiek zacznie się układać?
Taka jestem twarda, nie myślę o nim, o wszystkim, a jak myślę to tak, że po prostu tak musiało być. Teraz już mi się nie chce nawet udawać, ze wszystko jest ok, bo tak naprawdę to nic nie jest. Czuję się taka samotna.
|
#4410 |
|
Przyczajenie
|
Jest tu ktoś? Ja też pękam, a myślałam, że czuję już się lepiej... Nie rozumiem jak pod 3 latach on może nie tęsknić, nie smucić się, nie wracać do wspólnych miłych chwil... Chodzi na imprezy, gra w gierki.
Dzisiaj mija 9 dzień od rozstania. Jak na razie nie pisałam do niego 2 dni. Wiem, że i on się nie odezwie, wiem, że to koniec, a i tak nie umiem się z tym pogodzić. Myślałam, że na zawsze będziemy razem :< |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.

No nie tak dosłownie oczywiście