Rozstanie z facetem XXXI - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-29, 12:34   #4381
Puchatkowa Dama
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem XXXI

Cytat:
Napisane przez nie_powiem Pokaż wiadomość
Po pijaku mu napisałam: Usunąłeś mnie ze swojego życia? A on do mnie: Zerwałem z Tobą Nie ma szans by iść na to wesele.. Zapytałam go pierwszego dnia po rozstaniu Czy mam raczej oddać sukienkę. A on, "Pewnie tak".
To niestety masz odpowiedź...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Napoleon Hill
Puchatkowa Dama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 12:48   #4382
anecia121121
Przyczajenie

Niewiem czy dobry wątek wybrałam, bo tak w skrócie jestem świeża na tej stronce, a potrzebuje porady. Dotyczy to tekstów rzucanych przez facetów. Jestem z chłopakiem 6 lat, ale to co dzisiaj usłyszałam to przeszło wszystko. I tak jestem za bardzo Ci wierny co to mogło oznaczać? Jak zapytałam o co chodzi to stwierdził, że to żart. Może któraś z pań coś podpowie w tym temacie?
anecia121121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 13:48   #4383
nie_powiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anecia121121 Pokaż wiadomość
Niewiem czy dobry wątek wybrałam, bo tak w skrócie jestem świeża na tej stronce, a potrzebuje porady. Dotyczy to tekstów rzucanych przez facetów. Jestem z chłopakiem 6 lat, ale to co dzisiaj usłyszałam to przeszło wszystko. I tak jestem za bardzo Ci wierny co to mogło oznaczać? Jak zapytałam o co chodzi to stwierdził, że to żart. Może któraś z pań coś podpowie w tym temacie?
Trudno powiedzieć coś po tak krótkim opisie. Zależy w jakim tonie, sytuacji itd to mówił. W każdym razie może poczuł się sfrustrowany i wyrzucił to, po czym pożałował i uznał, że to "żart" - dość nieśmieszny w dodatku, nieprawdaż? Powinnaś z nim poważnie porozmawiać o co chodzi.
nie_powiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 14:08   #4384
Puchatkowa Dama
Raczkowanie

Znowu wracają wspomnienia, tęsknota. ; (

Napoleon Hill
Stary 2014-07-29, 14:16   #4385
nie_powiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Puchatkowa Dama Pokaż wiadomość
Znowu wracają wspomnienia, tęsknota. ; (

Wiem. Po to tu jesteśmy - dlatego, że sobie nie radzimy.. Chyba każdy musi to przeżyć. Możecie się ze mnie śmiać, ale w duchu się modlę o nas, że wszystko się nam ułoży. Że albo oni się zmienią i my, albo nie będzie bolało..

Ja mam nadzieję jeszcze na siebie. Nie jem nic prawie, czasami wymiotuję z nerwów. Tęsknię. Ale już nie płaczę prawie w ogóle.

Chociaż mi powiedział, że nie chce ze mną być.. Nie potrafi mi tego powiedzieć w oczy. Mówi, że już nie ma o czym rozmawiać. Zerwaliśmy i tyle. Myślę, że emocje nim targają.
Stary 2014-07-29, 14:22   #4386
Puchatkowa Dama
Raczkowanie

Cytat:
Wiem. Po to tu jesteśmy - dlatego, że sobie nie radzimy.. Chyba każdy musi to przeżyć. Możecie się ze mnie śmiać, ale w duchu się modlę o nas, że wszystko się nam ułoży. Że albo oni się zmienią i my, albo nie będzie bolało..

Ja mam nadzieję jeszcze na siebie. Nie jem nic prawie, czasami wymiotuję z nerwów. Tęsknię. Ale już nie płaczę prawie w ogóle.

Chociaż mi powiedział, że nie chce ze mną być.. Nie potrafi mi tego powiedzieć w oczy. Mówi, że już nie ma o czym rozmawiać. Zerwaliśmy i tyle. Myślę, że emocje nim targają.
Ja juz zaczęłam żyć normalnie. Zaczęłam żyć jak sama chcę bez dyktatury. Od rozstania minęło już troche czasu, jakby nie było. Ciesze się, że się spotykam z ludźmi; że robie co chcę. Ale wspomnienia i niewyjaśniona tęsknota, które czasem mnie dopadają nie dają mi żyć.

Napoleon Hill
Stary 2014-07-29, 14:25   #4387
nie_powiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja juz zaczęłam żyć normalnie. Zaczęłam żyć jak sama chcę bez dyktatury. Od rozstania minęło już troche czasu, jakby nie było. Ciesze się, że się spotykam z ludźmi; że robie co chcę. Ale wspomnienia i niewyjaśniona tęsknota, które czasem mnie dopadają nie dają mi żyć.

Ile minęło "Puchatku"? Ile byliście razem? Co się stało? To są moje początku. Jest ciężko.
Musimy się maksymalnie ogarnąć. Ja w piątek albo odzyskam wszystko albo bezpowrotnie stracę. Sama sobie zasłużyłam bezsensownymi awanturami. Daję sobie chwilę na płacz i rozpacz po chłopaku a później zajmuję siebie i swój czas maksymalnie.

Dziewczyny, musimy się zająć sobą
Stary 2014-07-29, 14:36   #4388
Puchatkowa Dama
Raczkowanie

Cytat:
Witajcie Trochę Was ostatnio podczytywałam i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie pod swoje skrzydła

Niecałe 2 tygodnie temu zakończyłam prawie 1,5 roczny związek z chłopakiem. Dlaczego to zrobiłam ? Dlatego, że już nie widziałam dalszego sensu aby to ciągnąć; dlatego, że nie było w tym związku szacunku ( z jego strony, co przejawiało się agresją w moim kierunku- wyzwiskami, przekleństwami), zaufania. Za to było olewanie ( nieodbieranie telefonów, odwoływanie spotkań albo w ogóle brak jakiejkolwiek chęci na nie), zwalanie winy na mnie ( "bo Ty mnie zdenerwowałaś, jakbyś siedziała cicho to bym się uspokoił"), robienie na złość, mszczenie się i celowe wywoływanie zazdrości ( a jeżeli okazałam wtedy złość to automatycznie on się denerwował i była moja wina bo przecież to tylko żarty- i tak zataczało się błędne koło). Było oczywiście zabranianie kontaktów z facetami ( a przyjaciół płci męskiej miałam kilku) i zerwałam z Nimi kontakty. Na szczęście, teraz po rozstaniu, Oni wrócili i są przy mnie, za co jestem Im cholernie wdzięczna. Było też zabranianie wyjazdów szkolnych ( bo przecież jak Ty się zachowujesz/zachowasz).... Poza tym, on uważał, że już taki ma charakter, że się nie zmieni a jak coś mi nie pasuje to mogę znaleźć sobie kogoś innego.
Wiem, że ja też nie jestem święta ale on też zrobił mi w życiu wiele złego a ja to wybaczałam i z tym żyłam. Najgorsze było to, że dałam sobie wejść na głowę; że facet wiedział, że go tak kocham, że go nie zostawię.

Teraz, po rozstaniu, mimo, że wiem, że to była dobra decyzja, jest mi ciężko. Momentami żałuję, że podjęłam taką decyzję. Moja psychika wypiera złe momenty,zmniejszając ich wagę a wypełnia przestrzeń dobrymi chwilami. Wspomnienia mnie przytłaczają. Na samym początku po rozstaniu byłam w miarę spokojna, teraz zdarzają mi się napady płaczu, wspomnień. A to wszystko tak bardzo boli. A eks wyjątkowo jeszcze robi mi na złość...

Ależ się rozpisałam...Nawet teraz mam łzy w oczach. Mam nadzieję, że komuś zechce się przeczytać te wypociny i coś poradzić

Pozdrawiam Was, Wizażanki
Znalazlam mój pierwszy post
Od rozstania minęły prawie 2 miesiące.

Napoleon Hill
Stary 2014-07-29, 14:43   #4389
nie_powiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Znalazlam mój pierwszy post
Od rozstania minęły prawie 2 miesiące.

W tym związku to ja byłam taka.. Zazdrosna, ale jednocześnie bardzo troskliwa i oddana. Bałam się zdrady i ciągle o niej mówiłam, nie ufałam.. Miałam problemy. Ale powoli nad nimi walczyłam a on mi nie pozwolił pokazać, że naprawdę się zmienia.

Pewnie podjęłaś słuszną decyzję, mój chłopak też..
Stary 2014-07-29, 15:01   #4390
Koczus
Raczkowanie

Trudno mi sobie uświadomić, że naprawdę już się do niego nie przytulę itd : o To okropne i przytłaczające
Koczus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 15:06   #4391
nie_powiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Koczus Pokaż wiadomość
Trudno mi sobie uświadomić, że naprawdę już się do niego nie przytulę itd : o To okropne i przytłaczające
Wiem, każda z nas tak się czuje chyba.. Ja się spotykam z nim w piątek. Nie chce ze mną rozmawiać o tym.. Pewnie da mi rzeczy i wypad z baru. A ja jeśli już to chciałabym o tym pogadać, wygadać się.. Wyobrażam sobie, że to spotkanie będzie sielanką. Pozłości się, odrzuci, odtrąci, ale po chwili zaczniemy się całować i przytulać.

Puchatkowa - tak swoją drogą, ja zawsze mówiłam to samo jak Twój ex, że "jak coś Ci nie pasuje to se zmień", "taka już jestem". Takie ignoranckie teksty wcale nie mówią o tym, że nam nie zależy czy jest obojętnie. Wręcz odwrotnie.
Stary 2014-07-29, 15:27   #4392
Koczus
Raczkowanie

Cytat:
Wiem, każda z nas tak się czuje chyba.. Ja się spotykam z nim w piątek. Nie chce ze mną rozmawiać o tym.. Pewnie da mi rzeczy i wypad z baru. A ja jeśli już to chciałabym o tym pogadać, wygadać się.. Wyobrażam sobie, że to spotkanie będzie sielanką. Pozłości się, odrzuci, odtrąci, ale po chwili zaczniemy się całować i przytulać.
I chyba to mnie tak naprawdę najbardziej dobija, a nie sam fakt jego braku. Po rozmowie z innymi ludźmi coraz bardziej obrzydza mi się ''mój'' chłopak. I to raczej dobrze. Chociaż szkoda mi go. Muszę się odciąć od niego.
Stary 2014-07-29, 15:34   #4393
nie_powiem
Wtajemniczenie

Cytat:
I chyba to mnie tak naprawdę najbardziej dobija, a nie sam fakt jego braku. Po rozmowie z innymi ludźmi coraz bardziej obrzydza mi się ''mój'' chłopak. I to raczej dobrze. Chociaż szkoda mi go. Muszę się odciąć od niego.
Też masz takie huśtawki nastroju? Raz myślisz tak a w 2 minuty potrafi się zmienić? Ja tak mam. Myślę, że to jest taki etap przejściowy. Życzę Ci, żeby w końcu coraz bardziej został obrzydzony Tobie przez innych. Przejdzie nam. Niektórym wyjdzie, jak tutaj poprzednio jedna dziewczyna pisała (Strasznie zazdroszczę! I życzę szczęścia oczywiście ) a niektórym nie.. Trzeba widzieć pozytywne strony.

Że np. po 2-3 latach a nie po 15 :P Nie po ślubie np.. Ja jestem jeszcze w takim wieku, że nie mam zobowiązań wielkich. Mam 20 lat, więc sobie tłumaczę, że wszystko przede mną i jeszcze więcej

Dziewczyny, często się łamiecie co do pisania do nich? Ja po dzisiejszym już do piątku nie zamierzam pisać.. Może jak odpocznie to zatęskni. Teraz mówi, że nie chce, nie tęskni, że jest mu dobrze. Ale nie wierzę. Nie jesteśmy razem od kilku dni, to zrozumiałe ,że sobie odpoczywa w końcu i już go sobą nie męczę i mu fajnie - ale wiem, że zatęskni.

A może klin klinem?
Stary 2014-07-29, 15:52   #4394
Koczus
Raczkowanie

Cytat:
Też masz takie huśtawki nastroju? Raz myślisz tak a w 2 minuty potrafi się zmienić? Ja tak mam. Myślę, że to jest taki etap przejściowy. Życzę Ci, żeby w końcu coraz bardziej został obrzydzony Tobie przez innych. Przejdzie nam. Niektórym wyjdzie, jak tutaj poprzednio jedna dziewczyna pisała (Strasznie zazdroszczę! I życzę szczęścia oczywiście ) a niektórym nie.. Trzeba widzieć pozytywne strony.

Że np. po 2-3 latach a nie po 15 :P Nie po ślubie np.. Ja jestem jeszcze w takim wieku, że nie mam zobowiązań wielkich. Mam 20 lat, więc sobie tłumaczę, że wszystko przede mną i jeszcze więcej

Dziewczyny, często się łamiecie co do pisania do nich? Ja po dzisiejszym już do piątku nie zamierzam pisać.. Może jak odpocznie to zatęskni. Teraz mówi, że nie chce, nie tęskni, że jest mu dobrze. Ale nie wierzę. Nie jesteśmy razem od kilku dni, to zrozumiałe ,że sobie odpoczywa w końcu i już go sobą nie męczę i mu fajnie - ale wiem, że zatęskni.

A może klin klinem?
Kurczę napisałam post, ale mama chciała coś z kompa i przypadkiem wszystko zamknęła No ale cóż, do rzeczy.

Mam huśtawki straszne. W jednej chwili jakby tu przyszedł, to bym go wyprosiła, a w drugiej, myślę, że jakbym go zobaczyła przez okno to bym za nim wyskoczyła. No nie tak dosłownie oczywiście

Nie dziękuję Oby życzenia się spełniły. W sumie teraz czuję się fantastycznie, nie mogłoby to się utrzymać?

No właśnie to lepiej, że teraz. Może jakiś sms z podziękowaniami?

Ja się często łamię, ale teraz postaram się to zmienić Ograniczyć się do co najwyżej złamania mu nosa jak go spotkam Ja wątpię, że mój zatęskni, ma inne atrakcje niż kochająca dziewczyna -->
Oj tak klin przede wszystkim! Tylko gdzie tego klina tu znaleźć w moim małym miasteczku?
Stary 2014-07-29, 16:10   #4395
nie_powiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Kurczę napisałam post, ale mama chciała coś z kompa i przypadkiem wszystko zamknęła No ale cóż, do rzeczy.

Mam huśtawki straszne. W jednej chwili jakby tu przyszedł, to bym go wyprosiła, a w drugiej, myślę, że jakbym go zobaczyła przez okno to bym za nim wyskoczyła. No nie tak dosłownie oczywiście

Nie dziękuję Oby życzenia się spełniły. W sumie teraz czuję się fantastycznie, nie mogłoby to się utrzymać?

No właśnie to lepiej, że teraz. Może jakiś sms z podziękowaniami?

Ja się często łamię, ale teraz postaram się to zmienić Ograniczyć się do co najwyżej złamania mu nosa jak go spotkam Ja wątpię, że mój zatęskni, ma inne atrakcje niż kochająca dziewczyna -->
Oj tak klin przede wszystkim! Tylko gdzie tego klina tu znaleźć w moim małym miasteczku?
Właśnie, ja swojemu chyba też wyślę, bo naprawdę, przecież tyle się wymęczył ze mną, że i mu gratulacje muszę złożyć i podziękować, że jeszcze może znajdę innego dzięki niemu
Teraz w tym gorącym klimacie wyobrażam sobie jak jest spocony pod pachami i śmierdzi Cudowny widok

Kurczę, ja jednak nie jestem jeszcze na etapie klina, chyba, że już usłyszę to prosto w oczy w piątek. Wtedy pewnie zacznę szukać tak jednorazowo po złości Albo gorzej.. Usłyszę to w piątek na własne uszy i jeszcze się z tym nie pogodzę i nie uwierzę w to co się stało. Skąd ten optymizm u mnie? A może głupota raczej. Dziewczyny, miałyście tak?
Stary 2014-07-29, 18:13   #4396
Koczus
Raczkowanie

Cytat:
Właśnie, ja swojemu chyba też wyślę, bo naprawdę, przecież tyle się wymęczył ze mną, że i mu gratulacje muszę złożyć i podziękować, że jeszcze może znajdę innego dzięki niemu
Teraz w tym gorącym klimacie wyobrażam sobie jak jest spocony pod pachami i śmierdzi Cudowny widok

Kurczę, ja jednak nie jestem jeszcze na etapie klina, chyba, że już usłyszę to prosto w oczy w piątek. Wtedy pewnie zacznę szukać tak jednorazowo po złości Albo gorzej.. Usłyszę to w piątek na własne uszy i jeszcze się z tym nie pogodzę i nie uwierzę w to co się stało. Skąd ten optymizm u mnie? A może głupota raczej. Dziewczyny, miałyście tak?
Mój nawet przy minusowych miałby koła pod pachami

Ja póki co się dobrze czuję, ale jak mi przejdzie to też znowu nie będę wierzyć w to co się stało. Z drugiej zaś strony mało kto i tak w to wierzy, bo nikt nie zna aż tak dziwnego chłopa.

Lepiej nastawiaj się na gorsze niż na lepsze I myśl o nim źle To pomaga jest super!
Stary 2014-07-29, 18:16   #4397
nie_powiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Mój nawet przy minusowych miałby koła pod pachami

Ja póki co się dobrze czuję, ale jak mi przejdzie to też znowu nie będę wierzyć w to co się stało. Z drugiej zaś strony mało kto i tak w to wierzy, bo nikt nie zna aż tak dziwnego chłopa.

Lepiej nastawiaj się na gorsze niż na lepsze I myśl o nim źle To pomaga jest super!
Ja znowu mam załamanie. Serce jakoś tak ściska.. Nie płaczę, ale rozmawiałam z mamą i jest mi przykro. Ile masz lat tak swoją drogą?
Stary 2014-07-29, 18:19   #4398
Kdjdfn
Zakorzenienie

Mam kryzys, chciałabym się odezwać. Może on też myśli, że to ja przesadziłam i powinnam pierwsza wyciągnąć rękę? Ale tu się odzywa we mnie bunt, że dlaczego ja?! Że chciałabym, żeby pokazał że mu na mnie zależy, że może schować swoją urażoną dumę i się postarać trochę. Też za nim bardzo tęsknię.
W ogóle po kłótni zablokował mnie na fb <debil>, jakoś z tydzień temu mnie odblokował <debil x 2> co mi niestety dało nadzieję, że może napisze do mnie wiadomość, że myśli, że nie jest mu to takie obojętne. Jak myślicie po co mnie odblokował?
Kdjdfn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 18:24   #4399
nie_powiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kdjdfn Pokaż wiadomość
Mam kryzys, chciałabym się odezwać. Może on też myśli, że to ja przesadziłam i powinnam pierwsza wyciągnąć rękę? Ale tu się odzywa we mnie bunt, że dlaczego ja?! Że chciałabym, żeby pokazał że mu na mnie zależy, że może schować swoją urażoną dumę i się postarać trochę. Też za nim bardzo tęsknię.
W ogóle po kłótni zablokował mnie na fb <debil>, jakoś z tydzień temu mnie odblokował <debil x 2> co mi niestety dało nadzieję, że może napisze do mnie wiadomość, że myśli, że nie jest mu to takie obojętne. Jak myślicie po co mnie odblokował?
Może zablokował, przemyślał i chciałby się odezwać, ale nie ma odwagi. O co w ogóle poszło? Jak o bzdurę to może czas przestać czekać i spróbować Lepiej żałować ,że się coś zrobiło , niż ni nie zrobić bo duma
Stary 2014-07-29, 18:40   #4400
Kdjdfn
Zakorzenienie

Cytat:
Może zablokował, przemyślał i chciałby się odezwać, ale nie ma odwagi. O co w ogóle poszło? Jak o bzdurę to może czas przestać czekać i spróbować Lepiej żałować ,że się coś zrobiło , niż ni nie zrobić bo duma
W sumie o totalną pierdołę, powiedział coś dla żartu co mi się nie spodobało, ja się zdenerwowałam i powiedziałam mu że przasadził z tym żartem na co on, żebym nie przesadzała, więc mnie dodatkowo zdenerwowało to, że olał co do niego mówię, wstałam się spakowałam i wyszłam. Jutro mijają 3 tygodnie. Nie wiem póki co się nie odzywam, myślę, że gdyby mu naprawdę na mnie zależało to by chciał wyjaśnić sprawę, odezwał się. Przecież nic wielkiego się nie stało, a tak mi pokazuje, że ma mnie w

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Dodam jeszcze, że nie złożył mi urodzinowych życzeń, co dodatkowo mnie powstrzymuje przed odezwaniem.
Stary 2014-07-29, 19:06   #4401
Koczus
Raczkowanie

Cytat:
Ja znowu mam załamanie. Serce jakoś tak ściska.. Nie płaczę, ale rozmawiałam z mamą i jest mi przykro. Ile masz lat tak swoją drogą?
A mi też humor schodzi powoli, więc się nie przejmuj.
Ja mam 18, a on ma rocznikowo 24

Cytat:
W sumie o totalną pierdołę, powiedział coś dla żartu co mi się nie spodobało, ja się zdenerwowałam i powiedziałam mu że przasadził z tym żartem na co on, żebym nie przesadzała, więc mnie dodatkowo zdenerwowało to, że olał co do niego mówię, wstałam się spakowałam i wyszłam. Jutro mijają 3 tygodnie. Nie wiem póki co się nie odzywam, myślę, że gdyby mu naprawdę na mnie zależało to by chciał wyjaśnić sprawę, odezwał się. Przecież nic wielkiego się nie stało, a tak mi pokazuje, że ma mnie w

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Dodam jeszcze, że nie złożył mi urodzinowych życzeń, co dodatkowo mnie powstrzymuje przed odezwaniem.
Nie wiem co Ci doradzić. To w sumie głupie nie odzywać się 3 tygodnie o żart. Chamsko, że nie złożył życzeń Może poczekaj jeszcze trochę a jak się nie odezwie to wtedy Ty się odezwij. Faceci są naprawdę z innej planety Co po niektórzy powinni byli tam zostać - mój na ten przykład
Stary 2014-07-29, 19:08   #4402
Kdjdfn
Zakorzenienie

Cytat:
A mi też humor schodzi powoli, więc się nie przejmuj.
Ja mam 18, a on ma rocznikowo 24

Nie wiem co Ci doradzić. To w sumie głupie nie odzywać się 3 tygodnie o żart. Chamsko, że nie złożył życzeń Może poczekaj jeszcze trochę a jak się nie odezwie to wtedy Ty się odezwij. Faceci są naprawdę z innej planety Co po niektórzy powinni byli tam zostać - mój na ten przykład
Mój też- przynajmniej bym go nie poznała i teraz nie musiała płakać.
Stary 2014-07-29, 19:14   #4403
Koczus
Raczkowanie

Cytat:
Mój też- przynajmniej bym go nie poznała i teraz nie musiała płakać.
A no właśnie, a to duży plus Ja to powoli naprawdę zaczynam żałować, że mojego poznałam. Nie rozumiem jak po 2 latach można się w ogóle nie odzywać. Wiem, że przerwa czy tam zerwanie, ale ani słowem? Czemu ich ( a przynajmniej mojego) w ogóle nie obchodzi co się ze mną dzieje?
A Ty ile jesteś ze swoim?
Stary 2014-07-29, 19:26   #4404
Kdjdfn
Zakorzenienie

Cytat:
A no właśnie, a to duży plus Ja to powoli naprawdę zaczynam żałować, że mojego poznałam. Nie rozumiem jak po 2 latach można się w ogóle nie odzywać. Wiem, że przerwa czy tam zerwanie, ale ani słowem? Czemu ich ( a przynajmniej mojego) w ogóle nie obchodzi co się ze mną dzieje?
A Ty ile jesteś ze swoim?
Coś koło 1,5 roku.
Stary 2014-07-29, 19:30   #4405
Koczus
Raczkowanie

Cytat:
Coś koło 1,5 roku.
No to niekrótko, tym bardziej niezrozumiałe dla mnie zachowanie. Ale to facet więc nic mnie już nie zdziwi A nie... zdziwi mnie jak mój odda mi rzeczy
Stary 2014-07-29, 19:45   #4406
Kdjdfn
Zakorzenienie

Cytat:
No to niekrótko, tym bardziej niezrozumiałe dla mnie zachowanie. Ale to facet więc nic mnie już nie zdziwi A nie... zdziwi mnie jak mój odda mi rzeczy
Jak się rozstawaliśmy i było oddawanie rzeczy to zawsze się godziliśmy. :p Więc może u Ciebie jest jakaś nadzieja...
Stary 2014-07-29, 19:49   #4407
Koczus
Raczkowanie

Cytat:
Jak się rozstawaliśmy i było oddawanie rzeczy to zawsze się godziliśmy. :p Więc może u Ciebie jest jakaś nadzieja...
No bardzo możliwe, bo chociaż to z jego strony wypłynęła chęć przerwy i rozstania, to nie oddaje i nie przychodzi po swoje rzeczy chociaż go namawiałam No bo jak tu się odciąć siedząc z jego rzeczami?

Chciałabym żeby zatęsknił w momencie jak mi przestanie zależeć

Będziesz się odzywać do swojego?
Stary 2014-07-29, 20:29   #4408
Kdjdfn
Zakorzenienie

Cytat:
No bardzo możliwe, bo chociaż to z jego strony wypłynęła chęć przerwy i rozstania, to nie oddaje i nie przychodzi po swoje rzeczy chociaż go namawiałam No bo jak tu się odciąć siedząc z jego rzeczami?

Chciałabym żeby zatęsknił w momencie jak mi przestanie zależeć

Będziesz się odzywać do swojego?
Ja też bym tego chciała, ale nie wiem kiedy mi przestanie zależeć. W tej chwili wydaje mi się, że nigdy. Nie póki co nie. Nie chcę się pierwsza odezwać, bo nawet jeżeli byśmy się pogodzili to by mnie męczyło to, że ja się odezwałam, a nie on. Że mu nie zależy itp. Już nawet rozkminiałam wizytę u wróżki.
Stary 2014-07-29, 21:24   #4409
ivy_chance
Raczkowanie

Mi się chce po prostu ryczeć. Już nie mam siły... Kiedy cokolwiek zacznie się układać?

Taka jestem twarda, nie myślę o nim, o wszystkim, a jak myślę to tak, że po prostu tak musiało być.
Teraz już mi się nie chce nawet udawać, ze wszystko jest ok, bo tak naprawdę to nic nie jest. Czuję się taka samotna.

Cele: Allegra, Handspring, Extended Butterfly, szpagat, stanie na rękach!
ivy_chance jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 21:48   #4410
konieclata
Przyczajenie

Jest tu ktoś? Ja też pękam, a myślałam, że czuję już się lepiej... Nie rozumiem jak pod 3 latach on może nie tęsknić, nie smucić się, nie wracać do wspólnych miłych chwil... Chodzi na imprezy, gra w gierki.
Dzisiaj mija 9 dzień od rozstania. Jak na razie nie pisałam do niego 2 dni. Wiem, że i on się nie odezwie, wiem, że to koniec, a i tak nie umiem się z tym pogodzić.
Myślałam, że na zawsze będziemy razem :<
konieclata jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości