Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią, cz. 18 - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-29, 23:42   #1351
201607231707
Konto usunięte

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią, cz. 18

Cytat:
Napisane przez _Judith_ Pokaż wiadomość
- oraz ostatnio zdziwiło mnie to http://youtu.be/dEJWwMCuH3s
Brzmi jak piosenki z apeli na zakończenie roku szkolnego
Ta impreza, macanki i chlanie wódy to już w ogóle taaaaak pasuje do tej piosenki
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 06:19   #1352
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magyarparaszt Pokaż wiadomość
Moda na niegolenie? Przecież włosy rosną nam od zawsze. Powiedziałabym, że to na golenie jest "moda".

Dokładnie. Dlatego śmieszy mnie wykpiwanie ludzi, którzy np. nie jedzą ssaków, ale jedzą ryby, a samemu jedząc każdą padlinę bez ograniczeń. Pominę już kwestię wszystkich "izmów". Im mniej wykorzystujemy i zabijamy zwierzęta, tym lepiej.
Kiedyś i ja mam nadzieję dojść do perfekcji i będzie trawa forever
Racja. Jest moda na golenie, włosy są naturalne ( co nie zawsze znaczy ładne).
Wege potrafią byc okropni dla innych którzy są semi wege (?) czyli nie jedzą ssaków, nosz kurcze dla jednego złe będzie jedzenie zwierząt wszelakich dla innego nieetycznośc skończy się na ssakach. Mam wrażenie że wege(niektórzy) bardziej hejtują tych semi niż typowych mięsożerców.

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
Jajka to kurza menstruacja, lepiej tak tlumaczyc, to dopiero wielkie oczy beda

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

[1=f1c0d63fc5ca1c381c34296 7d346813606c679f4_610b1c1 cbeee7;47506140]Mnie w ogole dziwi jak kobieta ma nieogolone pachy. Jeszcze nogi przezyje, ale pachy? Wyglada to dla mnie bardzo flejowato

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]
nieogolone nogi są takie, hmmm normalne, natomiast pachy nie wyglądają estetycznie.

Cytat:
Demi, te skory, ktore mozna kupic nie sa ze zwierzat zjadanych. Hoduje sie przeciez specjalne gatunki na skory. I nie sa to krowy miesne.
Tez jestem etyczna wege i w produktach odzwierzecych nie chodze.

Nie chcę wywoływac wojny ale IMHO noszenie i używanie produktów z materiałów sztucznych nie jest ok dla środowiska i pośrednio dla zwierząt też, w tym akurat przypadku materiały naturalne zarówno odzwierzęce takie jak skóra czy wełna jak i włókna roślinne są trwalsze i przez to lepsze.
Piję tu głównie do pewnej wege-eko-krejzi-super-ekstra blogerki co ma trzy szafy poliestrowych ciuszków, co tydzień kupuje nowe rzeczy, jest wege więc kupuje stosy plastikowych butów które wytrzymują pół sezonu po czym je wyrzuca. Nosz eko jak nie wiem co.

Cytat:

A właśnie, dziwi mnie:
- karmienie zwierząt mięsożernych rzeczami wege/wega
- moda na brak glutenu kiedy ktoś nie ma celiakii... jak to się odmienia?
ad 1, głupota zwierz to zwierz jak jest mięsożerny to musi jest mięso i tyle.
ad2. według danych statystycznych celiakię jawną ma 1% społeczeństwa, czyli co setny z nas, celiakię utajoną ma kilka procent, ale jak nie ma jasnych objawów to się o tym zapomina. Są ludzie którym dieta bez glutenu pomaga nawet jak nie mieli rozpoznanej celiakii, ale wciskanie każdemu że musi i na pewno będzie się czuł super i w ogóle nie jest ok.
A dieta jest modna, no ok ale podobnie jak ze stanikami, minerałami, olejowaniem i innymi modami z internetu niektóre uwagi warto zachować dla siebie.

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
A mnie dziwi gadanie o modzie na brak glutenu...
Zrobiło się to popularne i fajnie, ktoś sobie nie je bo nie je i nie rozumiem takiego zaglądania komuś do talerza
Jest to bardzo kontrowersyjne no bo jak to jeść bez chleba? i nawet bez makaronu?
To jest nienormalne i niemoralne
Uważam że więcej zrozumienia jest dla wegan, wegetarian czy odchudzających się, a bezglutenowcy sa traktowani jako dziwacy. " No jak to ciasta nie zjesz? Nosz kurcze nie zjem. A nie chcesz? Tak chcę pięknie mi pachnie i super smakuje ale nie zjem bo będę się czuła dwa dni źle i tyle, po prostu nie warto."
Cytat:
Nie, nie. Jak ktoś nie je bo nie je to jego sprawa. Jak ktoś robi z tego cud nad cudami, sens życia i pierdzieli o tym non stop zaglądając mi do talerza to uległ modzie i go hejtuję. Ja nie opowiadam o tym jak to laktoza jest fu i ojej umrzesz, mleko bez laktozy odmieniło moje życie pleple. Nie mogę laktozy bo potem pierdzę na potęgę i mam biegunkę Cała filozofia. Komuś gluten tworzy śmierdzące stolce i też cała filozofia. Ja tam wolę to zachowywać dla siebie i wolałabym, żeby inni też to robili.
Tak, teraz się uzewnętrzniłam z bąkami, ale więcej nie będę.

Tak jak z innymi "kontrowersyjnymi" modami z netu. Mimo że noszę dobrze dobrany stanik z ciasnym obwodem i wielgachną miską to wku.... mnie wpisy na forach czy komentarzach, nosz kurcze jak ktoś chce to niech nosi 75b całe życie, nie moja sprawa.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 07:21   #1353
weraa66
Zadomowienie

A mnie dziwi bff mojej mamy, która jest 'freeganką' od miesiąca, i ma pretensję, że moja mama nie chce już się z nią spotykać w jej domu.
weraa66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 08:04   #1354
201604191001
Konto usunięte

Dacn, ktora to taka pro-eko-natural-bio-wege?
Ja tak tylko rzuce, ze wega/wege nie znaczy pro eko A nie uzywanie skory to tez nie rowna sie uzywanie plastikowej sztycznej skory. Bawelna, wiskoza itd.

Dziwi mnie reakcja niektorych jak dowiedza sie, ze moj kot chodzi do okulisty. Tzn., ze ja z nim chodze, sam nie idzie. Jedni sa zszokowani, ze ale jak to, osobny lekarz od oczu?! A drudzy, ze ale jak to, wydawac hajs na lekarza od oczu?!

Edytowane przez 201604191001
Czas edycji: 2014-07-30 o 08:06
201604191001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 08:11   #1355
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tak tylko rzuce, ze wega/wege nie znaczy pro eko A nie uzywanie skory to tez nie rowna sie uzywanie plastikowej sztycznej skory. Bawelna, wiskoza itd.

Dziwi mnie reakcja niektorych jak dowiedza sie, ze moj kot chodzi do okulisty. Tzn., ze ja z nim chodze, sam nie idzie. Jedni sa zszokowani, ze ale jak to, osobny lekarz od oczu?! A drudzy, ze ale jak to, wydawac hajs na lekarza od oczu?!
Napiszę na PW. Dziewczyna ogólnie jest fajna * kojarzę ją też z innego forum, bloga też ma przyjemnego ale bardzo mocno się nie zgadzam z jej poglądami. Na tyle że już od lat na niego nie zaglądałam żeby się nie denerwować.

Nie no po co wydawać kasę na zwierzaki?
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 08:30   #1356
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viivyttely Pokaż wiadomość
Dodałabym jeszcze, że może się zdarzyć, że produkty skórzane "made in China" są robione z kotów i psów. Co prawda daleki jest mi szowinizm gatunkowy, ale niektórych to rusza. Nawet na początku tego roku słyszałam o aferze w jakimś niemieckim sklepie. Okazało się, że kołnierz kurtki, który miał być wykonany ze sztucznego futerka tak naprawdę zawierał futro kota ;/
O fuj. Dobrze, ze nie nosze sztucznej skory.

Tez mam jaja ze wsi, od kur, ktore mozna sobie poglaskac I jem rzadko, raz w tygodniu? Tylko w formie jajecznicy. Cala reszta moze byc bez jajek. Mam NoEgg w razie co

Cytat:
E tam, nie atak tylko żarty

A właśnie, dziwi mnie:
- karmienie zwierząt mięsożernych rzeczami wege/wega
- moda na brak glutenu kiedy ktoś nie ma celiakii... jak to się odmienia?
- oraz ostatnio zdziwiło mnie to http://youtu.be/dEJWwMCuH3s

Tez sadzilam, ze zarty

Ta moda na brak glutenu tez mnie dziwi. A jak powiem komus bezglutenowemu, ze ja po glutenie sie dobrze czuje, nie mam sraczki, nie boli mnie brzuch - jest zdzwiko, bo przeciez KAZDY ma alergie na gluten. Nom, tak jak kazdy ma alergie na mleko. LOL.

Cytat:
Napisane przez Demi93 Pokaż wiadomość
Weź, myślalam, że ci co robią wege ze swoich psów/kotów to mit tylko, a potem spotkałam kogoś takiego - brak słów po prostu.

Cytat:
Wege pies?
nie uwierzę w to, nie ma bata!!!

Niestety, to prawda. Znam (internetowo) ludzi co karmia koty weganska karma. Zal mi kotow. I oczywiscie sie piekla, ze nie beda przedkladac dobra jednego nad drugie. To niech wypuszcza tego kota, bo a) zabijaja go kukurydziana karma, po ktorej bedzie mial cukrzyce, miazdzyce i pnn, b) trzymanie kota w domu tez naturalne nie jest i nikt nie udowodnil, ze koty wola zyc w domu (dlugo) niz na wolnosci (krotko).
Ja ofc trzymam koty w domu, chyba bym ze stresu sie wykonczyla przy wychodzacych, to tych "nie szkodzimy zadnemu zwierzakowi!".

Cytat:
Z tą laktozą to też ostatnio usłyszałam, że uległam modzie.
Po prostu intensywnie jem teraz owsiankę z mlekiem - dziwiłam się czemu BITE 2 TYGODNIE mam biegunkę
Laktoza.
Teraz piję bez i nie mam. Ale tak, moda. Starość hah
Tez mam nietolerancje, skaze bialkowa na caly nabial.

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Wege potrafią byc okropni dla innych którzy są semi wege (?) czyli nie jedzą ssaków, nosz kurcze dla jednego złe będzie jedzenie zwierząt wszelakich dla innego nieetycznośc skończy się na ssakach.

Nie chcę wywoływac wojny ale IMHO noszenie i używanie produktów z materiałów sztucznych nie jest ok dla środowiska i pośrednio dla zwierząt też, w tym akurat przypadku materiały naturalne zarówno odzwierzęce takie jak skóra czy wełna jak i włókna roślinne są trwalsze i przez to lepsze.
Piję tu głównie do pewnej wege-eko-krejzi-super-ekstra blogerki co ma trzy szafy poliestrowych ciuszków, co tydzień kupuje nowe rzeczy, jest wege więc kupuje stosy plastikowych butów które wytrzymują pół sezonu po czym je wyrzuca. Nosz eko jak nie wiem co.

Tak jak z innymi "kontrowersyjnymi" modami z netu. Mimo że noszę dobrze dobrany stanik z ciasnym obwodem i wielgachną miską to wku.... mnie wpisy na forach czy komentarzach, nosz kurcze jak ktoś chce to niech nosi 75b całe życie, nie moja sprawa.
Takie samo zdanie jak "wlosy na nogach ok, pod pachami fuj" Czyli dla Ciebie cos jest granica, a dla kogos nie bedzie. Jeden zje kurczaka, bo nie uwaza go za zwierze i czujaca istote (wut?), drugi zje wszystko, bo to wszystko jedno i to samo mieso. Wiec mozna hejtowac kogo sie chce. Nie mozna hejtowac mordercy, bo zabija np. tylko ludzi po 30-tce lub tylko kobiety?

Nigdy nie zaloze welny, wiec wole poliestrowy szalik na zime, mimo wszystko

Ale po to jest forum w tym wypadku - mozna kogos uswiadomic. Pokazac mu cos nowego. Jak nie to bedzie siedziala w zlym staniku do 50-tki.

Cytat:
Napisane przez weraa66 Pokaż wiadomość
A mnie dziwi bff mojej mamy, któjra jest 'freeganką' od miesiąca, i ma pretensję, że moja mama nie chce już się z nią spotykać w jej domu.
Freeganizm jest fajny, ja sie za bardzo boje, ale moja znajoma ze studiow byla, szczerze podziwiam

Cytat:

Biedny kotek Nie wiedzialam szczerze mowiac, ze jest osobny lekarz od oczu dla kotow, ale to dlatego, ze moje nic z oczami nie maja - nie bylo potrzeby.

Stary 2014-07-30, 10:03   #1357
weraa66
Zadomowienie

Cytat:
Freeganizm jest fajny, ja sie za bardzo boje, ale moja znajoma ze studiow byla, szczerze podziwiam
Ja też uważam, że jeśli ktoś potrafi znaleźć, jest to jego sposób na oszczędzanie to proszę bardzo, ale niech nie dziwi się, że ktoś nie ma ochoty jeść u tej osoby chociażby ciasta, gdy wie, że 'to te banany co znalazłam w śmietniku tesco'
Stary 2014-07-30, 10:16   #1358
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też uważam, że jeśli ktoś potrafi znaleźć, jest to jego sposób na oszczędzanie to proszę bardzo, ale niech nie dziwi się, że ktoś nie ma ochoty jeść u tej osoby chociażby ciasta, gdy wie, że 'to te banany co znalazłam w śmietniku tesco'
Jadlam zarcie wygrzebane z smietnika - bylo takie same jak ze sklepu A banany ze smietnika sa nawet lepsze niz sklepowe, bo wyrzucaja dojrzale banany, te z kropkami brazowymi, a dopiero takie sa jadalne Jak kupuje w sklepie to jeszcze kilka dni musza lezec i dojrzewac.

Stary 2014-07-30, 10:16   #1359
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Jak tak was czytam to się cieszę, że nie mam wśród odwiedzających mnie znajomych wegan, wegetarian, "uczulonych" i uczulonych na gluten.

Zdziwił mnie dziś sensowny(no w 90%) demot o kobietach.

Edytowane przez ciri15
Czas edycji: 2014-07-30 o 10:19
ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 10:25   #1360
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Jak tak was czytam to się cieszę, że nie mam wśród odwiedzających mnie znajomych wegan, wegetarian, "uczulonych" i uczulonych na gluten.

Zdziwił mnie dziś sensowny(no w 90%) demot o kobietach.
A ja się cieszę, że mam praktycznie samych wszystkożernych, którzy nie domagają się u nas schabowych i boczku I jak idziemy do kogoś to zawsze jest coś wege dla nas, nawet sałatka jakaś. Takie miłe towarzystwo

Jaki? Nie oglądam takich stron, a ciekawa jestem
Stary 2014-07-30, 10:46   #1361
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

http://demotywatory.pl/4371506/Kobiety
Ten. Ale oczywiście musi być najazd na feministki. Mimo że to, co jest napisane w democie jest bardzo feministyczne.
Po prostu zdziwiło mnie, że ktoś wreszcie zauważył, że każda kobieta jest prawdziwa.

Stary 2014-07-30, 10:55   #1362
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
http://demotywatory.pl/4371506/Kobiety
Ten. Ale oczywiście musi być najazd na feministki. Mimo że to, co jest napisane w democie jest bardzo feministyczne.
Po prostu zdziwiło mnie, że ktoś wreszcie zauważył, że każda kobieta jest prawdziwa.

No coś Ty, kłamali, nie ma tutaj prawdziwej kobiety - prawdziwa to będzie ta trzecia, ale z cycami i dupą
No i oczywiście - pani numer 3 jest normalna - to co, że jest wychudzona, ale jak jest się grubym to źle, ooo tak. Pani numer 4 to oczywiście gruba przesada, bo to nie jest gruba pani, a pani słoń, ale "gruby" ma wiele odcieni. I nie rozumiem czemu źle być grubszym, ale za chudym to dobrze
Stary 2014-07-30, 10:56   #1363
coffee
and cigarettes

Cytat:
A mnie dziwi bff mojej mamy, która jest 'freeganką' od miesiąca, i ma pretensję, że moja mama nie chce już się z nią spotykać w jej domu.
Mnie dziwi Twoja mama.
Poczułabym się, jakbym dostała w twarz, gdyby najlepsza przyjaciółka na zawsze mi powiedziała "nie przyjdę do ciebie, bo się dziwnie odżywiasz". Wtf?
coffee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 10:57   #1364
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez coffee Pokaż wiadomość
Mnie dziwi Twoja mama.
Poczułabym się, jakbym dostała w twarz, gdyby najlepsza przyjaciółka na zawsze mi powiedziała "nie przyjdę do ciebie, bo się dziwnie odżywiasz". Wtf?
Ciekawe to bff Lubię Cię, ale... nie przyjdę do Ciebie, nie zjem z Tobą, w ogóle masz głupie poglądy, weź ić
Stary 2014-07-30, 11:19   #1365
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
No coś Ty, kłamali, nie ma tutaj prawdziwej kobiety - prawdziwa to będzie ta trzecia, ale z cycami i dupą
No i oczywiście - pani numer 3 jest normalna - to co, że jest wychudzona, ale jak jest się grubym to źle, ooo tak. Pani numer 4 to oczywiście gruba przesada, bo to nie jest gruba pani, a pani słoń, ale "gruby" ma wiele odcieni. I nie rozumiem czemu źle być grubszym, ale za chudym to dobrze
Nie no, napisali, że bycie "szczupłym"(nie chudym) jest ok. Bycie grubym nie jest ok. I ja się z tym zgadzam, choć to nie kwestia zgody tylko taka jest prawda.

Edytowane przez ciri15
Czas edycji: 2014-07-30 o 11:20
Stary 2014-07-30, 11:25   #1366
weraa66
Zadomowienie

Cytat:
Mnie dziwi Twoja mama.
Dobra, to inaczej Sama lubię te banany z kropkami, są słodsze i tańsze, bo 'brzydkie'. I co do cytatu: moja mama nie zerwała z nią kontaktu, ale po prostu woli się z nią spotykać poza jej domem, nie widzę nic dziwnego w tym, że ktoś się boi jeść jedzenie ze śmietnika, szczególnie mięsa w pudełku, które wywalono bo np. była dziura w opakowaniu. Mięso ze śmietnika naprawdę może obrzydzić ludzi.
Stary 2014-07-30, 11:26   #1367
gosia_9508
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Nie no, napisali, że bycie "szczupłym"(nie chudym) jest ok. Bycie grubym nie jest ok. I ja się z tym zgadzam, choć to nie kwestia zgody tylko taka jest prawda.

Podwójna piątka ciri
Chociaż z dwojga złego wolałabym być za chuda niż gruba.
gosia_9508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 11:26   #1368
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko co to "bycie grubym"? Dla kogoś gruba będzie pani, która waży 4 kg więcej niż pani numer 3. A dla kogoś dopiero ta pani numer 2.
Stary 2014-07-30, 11:27   #1369
gosia_9508
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra, to inaczej Sama lubię te banany z kropkami, są słodsze i tańsze, bo 'brzydkie'. I co do cytatu: moja mama nie zerwała z nią kontaktu, ale po prostu woli się z nią spotykać poza jej domem, nie widzę nic dziwnego w tym, że ktoś się boi jeść jedzenie ze śmietnika, szczególnie mięsa w pudełku, które wywalono bo np. była dziura w opakowaniu. Mięso ze śmietnika naprawdę może obrzydzić ludzi.
Mnie to nie dziwi, bo mnie też by obrzydziło jedzenie ze śmietnika. Póki bym nie przymierała głodem nie chciałabym tak jeść. Może wraz ze zmianą diety zmieniło się jej zachowanie - to też możliwe.
Stary 2014-07-30, 11:28   #1370
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Dlatego znani mi freeganie to wegetarianie chociażby, mięso w nieszczelnym opakowaniu poza lodówką szybko się psuje Nie widzę sensu w braniu takich produktów. Owoce, warzywa, produkty suche - ok.

Cytat:
Napisane przez gosia_9508 Pokaż wiadomość
Podwójna piątka ciri
Chociaż z dwojga złego wolałabym być za chuda niż gruba.
Ja gruba, bo nie lubię chudych sylwetek, lubię trochę ciałka, cyca
Stary 2014-07-30, 11:31   #1371
gosia_9508
Zakorzenienie

Cytat:
Ja gruba, bo nie lubię chudych sylwetek, lubię trochę ciałka, cyca
To że ktoś jest gruby, nie znaczy że będzie miał duży biust;p Ja jestem z tych osób, co by przytyły wszędzie tylko nie na biuście. Zostałabym gruba i bez piersi
Stary 2014-07-30, 11:31   #1372
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Tylko co to "bycie grubym"? Dla kogoś gruba będzie pani, która waży 4 kg więcej niż pani numer 3. A dla kogoś dopiero ta pani numer 2.
No widziałaś na obrazku. To nie chodzi o to co dla kogoś. Chodzi o nadwagę(nie mówiąc o otyłości), która może szkodzić zdrowiu.

Stary 2014-07-30, 11:32   #1373
chwast
Zakorzenienie

Ja za chuda. No nie wyobrazam sobie ze np cos ubieram i to sie zatrzymuje na walkach. Wczoraj w tramwaju babka miala taki szary kardigan, duzo elastyny chyba w skladzie wiec byl luzny, ale dotykal ciala. I ona miala takie waly na plecach i ten sweter to podkreslil. Niefajnie.

Wyslane przez tapatalk 2
chwast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 11:35   #1374
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosia_9508 Pokaż wiadomość
To że ktoś jest gruby, nie znaczy że będzie miał duży biust;p Ja jestem z tych osób, co by przytyły wszędzie tylko nie na biuście. Zostałabym gruba i bez piersi
Fakt, za bardzo biorę pod uwagę moje ciało, które kumuluje tłuszcz w cyckach
Moje ideały to Bellucci, takie kształty, więc widać nie jestem fanką małego ciałka

Cytat:
No widziałaś na obrazku. To nie chodzi o to co dla kogoś. Chodzi o nadwagę(nie mówiąc o otyłości), która może szkodzić zdrowiu.
Która pani na obrazku była gruba? Chodzi o czwartą?
Stary 2014-07-30, 11:41   #1375
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Która pani na obrazku była gruba? Chodzi o czwartą?
Tak.

Stary 2014-07-30, 11:45   #1376
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Tak.
Jak dla mnie ona nie podchodzi pod kryterium gruba, a chora. Tzn. określanie jej tylko "grubą" to przesada i dziwne porównanie do tych kilkadziesiąt kg lżejszych od niej, a i tak mających nadwagę.
Gruba to może być ona lub ona , bo to są dodatkowe kilogramy, ale nie więcej niż 10-20, u babki ze zdjęcia dodatkowych kilogramów jest więcej niż podstawowych
Stary 2014-07-30, 12:06   #1377
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Jak dla mnie ona nie podchodzi pod kryterium gruba, a chora. Tzn. określanie jej tylko "grubą" to przesada i dziwne porównanie do tych kilkadziesiąt kg lżejszych od niej, a i tak mających nadwagę.
Gruba to może być ona lub ona , bo to są dodatkowe kilogramy, ale nie więcej niż 10-20, u babki ze zdjęcia dodatkowych kilogramów jest więcej niż podstawowych
Ok, powiedzmy tak - nie każda nadwaga rzuca się w oczy i nie każda jest potencjalnym zagrożeniem dla zdrowia.
Gruba jest i ta, która ma +20 kg i ta, która ma + 50 i +100.

Stary 2014-07-30, 12:11   #1378
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

Cytat:
Mnie dziwi Twoja mama.
Kazdy ma swoje granice. Jedni czuja obrzydzenie do miesa a inni do zywnosci wygrzebanej ze smietnika. Tez bym do takiej osoby nie chciala isc, za bardzo bym sie bala, ze poczestuje mnie wczesniej wyrzuconym produktem. I mozecie gadac, ze przeciez to, to samo co w sklepie, tylko darmo. Ja czuje opory i bym tego nie tknela.
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 12:16   #1379
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Ok, powiedzmy tak - nie każda nadwaga rzuca się w oczy i nie każda jest potencjalnym zagrożeniem dla zdrowia.
Gruba jest i ta, która ma +20 kg i ta, która ma + 50 i +100.
That' good
Mnie pasuje +5 kg, az tak szkodliwe dla zdrowia to nie jest, a sie dobrze czuje. No i mam taka budowe ciala, ze tego nie widac.

Dziwi mnie, ze kumpel sie zbulwersowal, ze nie wzielam go na mojego swiadka, a on tydzen temu powiedzial, ze wieczorem wpadnie. No. I od tych 7 dni zero znaku zycia. Taki odpowiedzialny i slowny, kto by nie chcial takiego swiadka?

Stary 2014-07-30, 12:20   #1380
6294979b07e94e60c86b4a71a35022ccf5d1d257_656d16825a5b5
Konto usunięte

Uh, uh, uh...
Ja jestem wege-hipokrytką, bo jak zobaczyłam w SH oryginalny kaszmirowy sweterek od Chanel, albo jedwabną bluzeczkę od Victoria's Secret to się moje poglądy na niechodzenie w tkaninach odzwierzęcych gdzieś nagle zapodziały... No ale to Chanel jest.
No i mam też kilka szaliczków i apaszek z jedwabiu... Dziwi mnie moja hipokryzja...

Cytat:

Do pelni szczescia zostalo mi tylko usunac jajka ladnie to brzmi
Usuwanie jaj to kastracja. Musisz wykastrować swoją dietę.

Cytat:
Napisane przez Demi93 Pokaż wiadomość

Bo milion razy dziennie słyszę, że powinnam zająć się tym co normalni ludzie, a nie odpieprzać i zajmować się pierdołami ;P (czyli wszystkim co mnie interesuje praktycznie)
Dziwne, ja też to słyszę. I jeszcze o fanaberiach i wydziwianiu...
6294979b07e94e60c86b4a71a35022ccf5d1d257_656d16825a5b5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości