|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | |||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu
Cytat:
Wyszło mi takie jak lubię - na górze skorupka, na dole płynne. Też bym dała 10/10 a co. Fanki brownies (Kash też się łapie do naszego klubu) łączcie sie! ![]() Cytat:
Cytat:
- Witam się ze wszystkimi tą piękną poranną porą na stół kawusia!Miałam dziś iść na rozmowę (wysyłam trochę Cv bo w mojej pracy atmosfera jest ciągle kiepska, wczoraj koleżanka w dobrej wierze powtórzyła jak mnie i drugą juniorke obgadywala reszta zespołu...najpierw się bardzo przyjęłam i zestresowałam, później zdenerwowałam brakiem profesjonalizmu), ale nie zauważyłam że życzą sobie świadectwa pracy i dyplomy ze studiów których nie mam przy sobie więc nie idę ogolnie to dzwonią ale albo kasa słaba, albo pod Warszawą albo coś i nigdy nawet nie docieram na rozmowę. Może coś się pojawi po wakacjach ciekawego.W mieszkaniu wszystko gotowe, meble skręcone, tylko w garderobie jeszcze stoją pudła i wory. Od dziś teściów nie ma, zarządziłam już butelkę z tej okazji. Miłego dnia! |
|||
|
|
|
#3632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witam z rana
|
|
|
|
|
#3633 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Wszamałam śniadanko, zaraz zrobię kawe, bo czekam na kumpla ![]() Później ogarnę obiad na dziś (burgery) i jutro (leczo), upiekę ciasteczka i spróbuję załatwić tego lekarza do umowy o pracę :/ Jakaś taka połamana się dziś obudziłam, wszystko mnie boli, gardło boli.. Nie wspominając o tym, że mam dzisiaj 36 dzień cyklu, a @ jak nie było tak nie ma
|
|
|
|
#3634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3635 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
![]() Nie lubię niespodzianek (zazwyczaj mnie rozczarowują...) Witam się, już środa ![]() Dziś jedziemy z TŻ oglądać mieszkanie do wynajęcia... Mam nadzieję, że nam się spodoba
|
|
|
#3636 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Sąsiad nade mną od 6 wierci, i wali w ściany ![]() Ogólnie miałam iść do biblioteki, ale 3 osoby miały przyjść mieszkanie zobaczyc i co... Żadna nie przyszła
|
#3637 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja tez sie czuje osłabiona strasznie. ![]() Cytat:
ide chyba w koncu do rossmana po te zatyczki do uszu bo nie wytrzymam w koncu ![]() Witam, chce któraś ze mną poganiać muchę bo wleciała i ciągle na czymś siada? Wkurza mnie a nie mogę jej dogonić
|
|
#3638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Siedzę z nogami w wodzie z olejkiem świerkowym i się relaksuję. Szamam arbuza i jest pięknie ![]() Kumpel był, nagaliśmy się jak nie wiem Zrobiłam caaaały gar lecza, upieklam ciasteczka, zrobiłam koktajl mango-brzoskwiniowy, przygotowałam sobie wszystko pod burgery.Kumpla odstawiłam na Dworzec, załatwiłam badania do umowy i teraz 1.5h na relaks, wymocze stopy, zrobię pedicure, a jak TŻ będzie już wracał do domu, to wstawię obiad
|
|
|
|
|
#3639 |
|
Zakorzenienie
|
I to się nazywa zorganizowana Pani Domu
|
#3640 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Porządek trzeba zrobić. Nieporządek robi się sam" - święta prawda w moim przypadku ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Cytat:
Ty mnie nie załamuj, bo ja jestem jeszcze przed urodzeniem dzieci. Ach strach się bać...... P.S. Witam wszystkie Wizażanki jako nowa w wątku.
|
|
#3641 |
|
only smart shopping
|
|
|
|
|
#3642 |
|
Konto usunięte
|
Cześć Dziewczyny! zostawić Was na cały dzień same to wieczorem nie ma co czytać
właśnie niedawno zjechaliśmy do domu, dzień nad jeziorem mega udany, pogoda dopisała i nawet się opaliłam mimo filtrów i dość wyraźnej już opalenizny z Turcji popływaliśmy sobie rowerem wodnym więc obstawiam juteo zakwasy w nogach i wykąpałam się kilka razy bo dawno nie widziałam tak czystego jeziora teraz to mi energii do pracy starczy na pewno do końca tygodnia
|
|
|
|
#3643 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() cieszę się że miałaś udany wyjazd, zapraszam teraz do siebie na lampkę prosecco u mnie teściowie się wynieśli, remont skończony, relaksujemy się z mężem
|
|
|
|
|
#3644 |
|
Konto usunięte
|
super, cieszę się że zostaliście w końcu sami i możecie się delektować swoją nową przestrzenią życiową
też właśnie otwieramy z Tż schłodzone różowe winko więc cin-cin rise, na zdrówko! ![]() "otwieram wino ze swoją dziewczyną..." http://www.youtube.com/watch?v=b16vSZMJ13k
Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2014-07-30 o 19:57 |
|
|
|
#3645 |
|
Zakorzenienie
|
Od roku mieszkam razem z Tżtem. Jest super, bo dobrze dogadujemy się w sprawach domowych, ale niestety oboje do czyściochów nie należymy. Ja sama jestem bałaganiarą (przyznaję się bez bicia), a on jeszcze większym. Zwykle to mi w końcu zaczyna coś w domu przeszkadzać i zaczynam wtedy porządki (jak mam czas i siłę się zebrać
). W sumie pod tym względem nie ma się co chwalić, ale lepsze to niż żyć jak moi rodzice - ciągłe kłótnie, że porozrzucane jakieś rzeczy po meblach, nie zrobione coś w domu itp. Jest mi z naszym bałaganem dużo lepiej, niż mamie z bałaganem mojego taty. Znam zresztą kilka par, które mają problem w tym zakresie, więc nie mam na co narzekać . Dobrze, że moja mama mieszka na drugim końcu miasta to nie wpada z niezapowiedzianymi wizytami i nie załamuje rąk .
|
#3646 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz będziemy obierać ananasa - zakupy robimy w niedzielę i zawsze tak jest że oczy chcą bardziej niż brzuch i lodówka
Bo potem na każdy wieczór mamy kilka propozycji (jest jeszcze sałatka grecka) i wszystko powinno być zjedzone Tam czuję się coraz pewniej, dziś robiłam znowu inne zadania. Denerwuje mnie tylko że promotor najpierw kazał mi składać pracę a potem jednak przesłać do ostatniego sprawdzenia i sobie wyjechał a ja nie wiem kiedy się bronię Jak przed zebraniem rady nie będę tego mieć za sobą to żegnaj drugi stopniu A jednak studia są mi potrzebne do pracy...
|
|
|
|
#3647 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale faktycznie słowa adekwatne do wczorajszego ![]() Cytat:
Cytat:
-- Witam się porannie w drodze do mojej stresującej pracy... dziś już mały piątek a ten duży to już w ogóle chwila moment więc cieszmy się bardzo! ![]() Myślę już o planach na weekend i próbuję podjąć trudną decyzję między smażeniem się z koleżanką z wizażu a siedzeniem w domu i delektowaniem się przeciągiem w mieszkaniu Przez tą przeprowadzkę miałam tydzień przerwy w fitnessie, więc chyba teraz zrobię sobie maraton ciezary/bieganie lub zumba/ciezary. Myślę tylko, czy nie padnę ![]() Miłego dnia! |
|||
|
|
|
#3648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja z kolei w weekend pracuję, tzn. mamy imprezę z fotobudką. Cieszę się, bo biznes się kręci. Ale też marzę o odpoczynku
|
|
|
|
|
#3649 |
|
Konto usunięte
|
cześć Dziewczyny
miałam taki dobry humor od rana, ale tylko weszłam do biura i już mi się zdążył spieprzyć uwielbiam jak ktoś czegoś ode mnie potrzebuje i zostawia mi kartkę żebym to ja zadzwoniła do niego w tej sprawie
|
|
|
|
#3650 |
|
Zakorzenienie
|
Śniło mi się dziś, że męża mi zamknęli w więzieniu na 4,5 roku i się zastanawiałam kto mi dziecko zrobi ! Bo przecież jak wyjdzie to będę stara.
Chyba nie powinnam chodzić spać ![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Jak to brzmi
|
|
|
|
#3651 |
|
Zakorzenienie
|
Molise, mnie się też jakieś bzdury śniły - że bylam w pracy i ktoś szalał po parkingu, porozwalał mnóstwo aut, w tym moje
![]() Umyłam naczynia, szamam śniadanko i lecę do pracy. TŻ jak wróci z pracy, to powiedział, że odkurzy i umyje podłogi, więc elegancko
|
|
|
|
#3652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obiad dla Tż w lodówce, ja zjem u rodziców. Wrócę wieczorem i nie będę robić nic !
|
|
|
|
|
#3653 |
|
Zakorzenienie
|
Od czego są wizyty małżeńskie, Molise
Mamy nowy płyn do płukania i jakoś dziwnie pachnie Wykremowałam się żeby go nie czuć
|
|
|
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
![]() I jeszcze w nocy podbierałam Tż kołdrę, swoją miałam gdzieś w nogach poskładaną. No postraszyło mnie tej nocy Edytowane przez Molise Czas edycji: 2014-07-31 o 09:24 |
|
|
|
#3655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3656 |
|
Zakorzenienie
|
Zdecydowanie jestem przemęczona
|
|
|
|
#3657 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny robiła któraś z w Was może domową granolę?
bo mam zamiar zrobić, szukam sprawdzonego przepisu a w internecie jest ich tyle, że nie wiem na który się zdecydować ale chyba zrobię sobie mix z tych rzeczy, które lubię najbardziej i zrobię w wersji bardziej dietetycznej z mniejszą zawartością cukru i tłuszczu
|
|
|
|
#3658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3659 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
przyjmiecie świeżynkę do swojego grona?Lat 24, od 3 tygodni mężatka. Kocham gotować, ze sprzątaniem zdecydowanie na bakier, ale staram sie, naprawdę ![]() Właśnie przeglądam bloga, do którego link znajduje sie w pierwszym poście i próbuje ułożyć jadłospis na przyszły tydzień. Kiepsko mi to idzie, chyba będę się musiała wstrzymać do powrotu do domu, żeby zobaczyć stan lodówki i szafek. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3660 |
|
Zakorzenienie
|
Kashmirka - ja nie robiłam granoli, więc nie pomogę
![]() a tak w ogóle, to moja mama ma od paru dni thermo mixa, jeeeeezu mi też się marzy ![]() Chciała nam kupić w prezencie ślubnym, ale kurde, mamy mega małą kuchnię = brak miejsca, a i tak tylko do października tu mieszkamy, a potem wprowadzamy się do teściów na jakiś czas żeby zaoszczędzić kasę na dom, pewnie z rok minimum, jak nie dłużej, zanim dom postawimy (o ile się da) wykończymy itd. no a u teściów miejsca mało, a też średnio to widzę, że się wprowadzam i stawiam im nagle takiego potwora na ladzie, bo JA BĘDĘ GOTOWAĆ tutaj sobie. A przecież nie będę trzymać w pokoju i brać do kuchni do gotowania |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.

A ja bym chetnie zjadla arbuza ojeju
ja zjadłam i dałam sobie sama 10/10 a co się będę
tylko maliny kwaśne
, ten ślub, certyfikat CAE, zdobycie fajnej pracy...
Teraz będzie spokój 2-3 lata a potem mieszkanie i potworki
ogolnie to dzwonią ale albo kasa słaba, albo pod Warszawą albo coś i nigdy nawet nie docieram na rozmowę. Może coś się pojawi po wakacjach ciekawego.

13.03.2008

ide chyba w koncu do rossmana po te zatyczki do uszu bo nie wytrzymam w koncu 

Jak przed zebraniem rady nie będę tego mieć za sobą to żegnaj drugi stopniu
Wykremowałam się żeby go nie czuć
ale chyba zrobię sobie mix z tych rzeczy, które lubię najbardziej i zrobię w wersji bardziej dietetycznej z mniejszą zawartością cukru i tłuszczu