|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: 20+
Wyniki będą 14 lipca
Ale myślę, że na fizjoterapie dostanę się bez problemu bo mam 116 punktów, a w zeszłym roku próg wynosił 100, przy czym rok temu było tylko 60 miejsc na dzienne, a teraz zwiększyli ich ilość i jest 80 miejsc
|
#1622 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() w Tunezji sa nie dokończone budynki z tego względu że takie nie podlegaja opodatkowaniu poza tym smród i brud ![]() koleżanka wróciła niedawno...tubylcy są nie do zniesienia. na okrągło oferty matrymonialne takie wakacje bardziej męczą niż relaksują...
|
|
#1623 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dzieki za sprostowanie
|
||
|
|
|
#1624 |
|
Zakorzenienie
|
co tam laseczki, w pracy to spamują jak szalone, a po południu cicho sza...
muszę się za pranie zabrać i za szukanie tego paszportu, ale mi się nie chce nie wspomnę nawet o ćwiczeniach, edit: wklejam kieckę, co myślicie o niej?
|
|
#1625 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
cześć kochana ! ogólnie to .... masz rację, znowu się przepracowuję! dziś w nocy mialam inwentaryzację! wyszla beznadziejnie! ogolnie poszlam spac o 5 rano a na 9 szlam do pracy, na szczescie do 15.30 tylko, jest mi troche przykro bo w nocy bardzo poklocilam sie z szefem, ogolnie udzielil nam sie nastroj big zmeczenie i krzyczelismy po sobiena wzajem! teraz wiem ze nie powinnam sie unosic! jutro robie wewnetrzna inwentare i wyrownam wszystkie niedobory i nadwyzki, ktorych jest duzo! bede miala bardzo pracowity weekend, podczytywalam was w tym czasie, wiec ogolnie witam wszystkich i pozdrawiam stale spamerki! moj ukochany wlasnie robi spaghetti, mala porcja mi nie zaszkodzi, a na pewno poprawi humor. napije sie pysznejzielonej herbaty ![]() jestem z wami!
|
|
|
#1626 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oreganko śliczna ta sukienka, oczywiscie jak dla mnie moglaby byc czarna, a ta spod spodu koronka moze byc kremowa. no i jeszcze poprosze figure od tej pani
|
|
|
#1627 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
We wrześniu też wybieramy sie na wesele, ale założe sukienke którą miałam na własnych poprawinach, szkoda mi pieniedzy na nową ![]() Jutro musze dopieścić moje CV i wreszcie gdzieś roznieść, bo dodatkowe zajęcie i kasa by sie przydały. Zamierzam sie też zapisać na ju-jitsu, żeby umiec sie obronic, albo poprostu czuć sie pewniej. Czy ktos miał do czynienia z ta sztuką walki?
|
|
#1628 |
|
Raczkowanie
|
Ja, ja
trenuję karate kyokushin już od ładnych paru lat i muszę przyznać, że czuję się teraz dużo pewniej wychodząc gdzieś późno.
|
#1629 |
|
Wtajemniczenie
|
chetnie bym się nauczyla jakiejs sztuki walki-obrony.
to naprawde przydatne. halo kobity co u was? u mnie pada i jest sennie. pudelek mi siedzi na kolanach i pitula sie do mnie jak milo. ukochany myje po pysznym spaghetti. hhiihii. kochany ... mam ochote na relax, i najlepiej mily masaz. ojjj too dobry pomysl.
|
|
#1630 |
|
Raczkowanie
|
Ojjjj zazdroszczę spaghetti
też bym zjadła. U mnie padało do południa, a wieczorkiem ślicznie się wypogodziło. Mam nadzieję, że jutro rano też będzie ładnie to sobie pójdę pobiegać przed śniadaniem
|
#1631 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dobre spagetti nie jest złe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() OSU :P
|
|
#1632 |
|
Zadomowienie
|
Oj a ja ślęcze przed kompem i czytam o sztukach walki
Właśnie do gustu przypadło mi ju-jitsu, albi brazylijskie ju-jitsu (ale też ma wiele niepochlebnych opini, jeśli chodzi o kobiety) no i krav maga, ale tu już nie ma żartów, bo tam nikogo nie oszczędzaja i boje się że mogłabym nie dać rady jak mi pare razy przywalą po wątrobie
|
#1633 |
|
Raczkowanie
|
OSU Ecstasy
Trenuję jakieś 4-5 lat Zanim przeniosłam się do Warszawy trenowałam w Bartoszycach. W Warszawie byłam na paru treningach w Bielańskim, ale tamtejszy sensei mi się nie podoba, bo poznałam go od bardzo złej strony, a to dzięki mojemu TŻ-owi. Był tam do końca czerwca instruktorem i podziękował już klubowi za "wspaniałą" współpracę i odszedł na swoje To znaczy teraz przechodzimy do FCH, gdzie TŻ jest obecnie jednym z dwóch instruktorów i jednym z trzech członków zarządu Natomiast ja jadę w sierpniu na obóz , wracam do treningów i przygotowuję się do MP Juniorów
|
#1634 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
a które masz kyu?ja to trenuje dopiero 1,5 roku w zawodach bede startować w przyszłym roku w kumite bo mam żółtą belke narazie...![]() dobrze jest mieć prywatnego instruktora mój narzucony trenuje od ok 8 lat z przerwami. Razem trenujemy na WAT-cie u Senseia Gruby
|
|
#1635 |
|
Raczkowanie
|
Noooo z tego co wiem to Sensei Gruba jest fajnym gościem
Nie to co Pan M.![]() A ja mam 4 kyu, chociaż powinnam już mieć co najmniej 3 kyu (to wszystko przez to, że w klasie maturalnej na obozy nie jeździłam, bo nie miałam czasu )A jak się nazywa Twój TŻ, to może Go znam, albo mój TŻ Go zna
|
#1636 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja nie byłam na zadnym obozie, ale słyszałam że to nie zła szkoła przetrwania. 3 treningi dziennie z czego 2 w morzu marzy mi sie coś takiego naprawde. może w przyszłym roku nazwisko padam Ci na priv, ale może skojazysz, kiedys pare-parenascie lat temu jak Oyama przyleciał do Polski to na lotnisku stali karatecy i podszedł do najmniejszego chłopca i pogłaskał go po głowie, to był własnie mój ukochany
|
|
#1637 |
|
Raczkowanie
|
Ojjaaaaa ale miał przeżycie
zdroszczę To daj nazwisko na Priv No ja niestety nie doświadczyłam prawdziwego obozu. Te na których byłam to takie cienkie były góra 2 treningi dziennie, ale za to na jednym z nich poznałam mojego misiaczka .
|
#1638 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko boję sie, że mogę nie wytrzymać, ja jestem bardzo słaba i to w sensie fizycznym i psychicznym. Jak mi coś nie wychodzi szybko się poddaje, rezygnuje. Wiem, że to okropne. Sama nad tym ubolewam i staram sie to zmienić ale jakoś ciągle mi nie wychodzi ![]() Teraz jestem bojowo nastawiona, tak chciałabym ich sprać, przyłożyć raz i drugi, może następnym razem jakby kogoś chcieli napaść zastanowili by sie. Zobaczę na ile starczy mi zapału, ale tym razem naprawdę chciałabym sie przyłożyć i spełnić to postanowienie. Teraz z mężem siedzimy i mówimy co mogliśmy z robić, była opcja, że trzeba było ich walnąć gaśnicą, rzucić sie w pogoń, albo na wstecznym ich jeszcze trochę poobijać. Ale właśnie to jest coś takiego, że jak człowiek nie trenuje różnych zachowań samoobrony w takich sytuacjach nie ma pojęcia co robić, ogarnia go paraliżujący strach i poddaje się ![]() Ale mówię Wam, już się nie boje, nie myślę o tym z lękiem, tylko strasznie chciałabym ich sprać. Wiem, że to może niezbyt dobre ale tak czuje Czuje straszną złość, że oni gdzieś się szwendają bezkarnie i moga jeszcze kogoś zaatakować :lufa:
|
|
#1639 |
|
Rozeznanie
|
Wróciłam!!! (tzn. wisiałam sobie tu czasem na stronce, ale nie miałam czasu, żeby poczytać - zresztą dalej mam 6 stron do nadrobienie
).Navi dzięki za maile - uśmiałam się Poproszę o więcej zabawnych rzeczy, bo mi smutno... TŻ godzinę temu wyjechał do domku na wakacje, czyli 3 m-ce rozłąki mnie czekają ... Widywać będziemy się pewnie raz na dwa tygodnie, bo dzieli nas 700 km (11h pociągiem - a trzeba było znaleźć sobie TŻ "bliżej domku") Na szczęście pracy mam po uszy więc może nie będzie mi tak smutno A jak coś to będę Wam smęcić
|
#1640 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No właśnie, warszawianki - gdzie Wy tak dokładniej mieszkacie? ![]() A tak w ogóle miałam dziś rozmowę w sprawie pracy z wynikiem pozytywnym Kama98, bardzo współczuję - koszmarne przeżycie.
|
|
#1641 |
|
sophisticated
|
Rayne gratuluję pracy
wpadłam zapytać gdzie jest Ecstasy w gajerku?
|
|
|
|
#1642 |
|
Wtajemniczenie
|
navi łobuziaro gdzie się podziałaś ? hhe
ja idę spać, jutro baaardzo długi i ciężki dzień w pracy ! D O B R A N O C
|
|
#1643 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko troche trogo jak na wakacje nad polskim morzem :/znam też pare która się poznała własnie na treningach i są badzo długo ze sobą, a chłopaczek prowadzi zajęcia z dzieciaczkami i jest z rodziny senseia ![]() ja jestem wdzieczna mpjemu że mnie zachecił do karate, zakochałam się w tym sporcie ![]() Cytat:
ja mam mojego TŻ i koleżankę i naprawdę mnie razem motywują zyskasz siłę i pewność siebie no i jesteś w stanie przynajmniej tak uderzyć napastnika żeby go zatrzymać i uciec ![]() Cytat:
ja mieszkam na bemowie więc też bliziutko ![]() będzie dzisiaj obiecujem ![]() Cytat:
żartuje ![]() idziemy dzisiaj na pierogi
|
|
#1644 |
|
Zakorzenienie
|
hello babeczki
|
|
#1645 |
|
sophisticated
|
cześć ślicznotki
![]() Oreganko super sukienka Ecstasy trzymam za słowo ![]() |
|
|
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe czy gdzieś takie cudo znajdę
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Śliczna ta sukienka, a nie możesz wydrukować fotki i pójść do krawcowej? zapłacisz o wiele mniej niż w sklepie i będziesz miała jaką chcesz.
|
#1648 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
ale za to ma inne zalety ![]() a inwentaryzacji wspolczuje.. pamietam to wstawanie o 3:30 ![]() gratulacje!! Cytat:
![]() no, ale jak sie bardzo kochacie to warto sie przemeczyc... Cytat:
![]() to trzymaj sie i niech dzien szybko zleci Cytat:
nom, na pierogi z pieca ![]() hello hej Brewko ![]() ja tez trzymam Ecstasy za słowo, choc ja juz i tak ja widzialam w tym garniaku ![]() ale zdjecia zawszze chetnie oblookam
|
||||
|
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
Navi tak patrzę na Twój avek i stwierdzam, że ładna z Ciebie babka.
Już tyle z Was widziałam tylko cośOreganka zwleka z ujawnieniem siebie chyba, że coś przeoczyłam!Widziałyście może?jak tak to gdzie?
|
#1650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z tą krawcową to nawet mi do głowy nie przyszło, ale nie wiem jakoś bym się bała czy wyjdzie rzeczywiście tak jak chcę,no i czy wogóle w takim fasonie będzie mi dobrze, raz u krawcowej szyłam spodnie.... pokazałam nawet podobne jak mają wyglądać, a efekt był opłakany
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.

Ale myślę, że na fizjoterapie dostanę się bez problemu
bo mam 116 punktów, a w zeszłym roku próg wynosił 100, przy czym rok temu było tylko 60 miejsc na dzienne, a teraz zwiększyli ich ilość i jest 80 miejsc 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
takie wakacje bardziej męczą niż relaksują...

Wiem, że to forum publiczne ale nie swojo sie z tym czułam

dobre spagetti nie jest złe 

będzie dzisiaj obiecujem 
ale za to ma inne zalety