|
|
#1081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część VIII
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
Niebieskoszara na swoim blogu robiła fajną tabelę:
http://www.fitlovin.pl/2013/04/200-z...fografika.html |
|
|
|
#1083 |
|
Zadomowienie
|
Szczurek nowy avatar jest super
![]() Czemu nie ma odznaczeń jak w starej tabelce, którą wrzuciłaś? :P Eliza muszę trochę poczytać o SB, bo niewiele o tym wiem, a może to coś dla mnie :p Nie odzywałam się, bo byłam kilka dni na mazurach i później wracaliśmy "na sygnale", bo TŻ musiał odwiedzić kogoś w szpitalu. Ech. Z dietą słabo, bo Metforminy brałam mniej, żeby wyjazd jakoś przetrwać, nie mdliło mnie i apetyt na słodkie wrócił... ale ogólnie jadłam dużo mniej. Teraz wracam do dużej dawki i zobaczymy, co się będzie działo. Patrząc na tabelkę to aż przykre, że prawie nic nie schudłam przez 2 miesiące, ale sama sobie zasłużyłam! Dziwne jest tylko to, że ostatnio od kilku osób usłyszałam, że schudłam i lepiej wyglądam. Ważyć się powinnam, ale waga została w mieszkaniu w Warszawie, gdzie mnie teraz prawie wcale nie ma. Mamie robotnicy przy remoncie zbili wagę, a ona nie chce kupić, bo jest przekonana, że dużo schudła i woli tego nie sprawdzać :P TŻ też wagi nie ma. Dziś/jutro rozejrzę się za jakąś najtańszą i będę ją chyba w torebce nosić :P Wysłane przez Tapatalk |
|
|
|
#1084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja we wtorek wygrzebałam stare kartki z dietą od dietetyczki (dostałam je od kogoś) na ,której kiedyś schudłam około 10 kg i tak sobie korzystam
|
|
#1085 |
|
Wtajemniczenie
|
Ms_E: z lenistwa chyba głównie
|
|
#1086 |
|
Zadomowienie
|
Szczurek a takie ładne serduszka były
od sierpnia widzę, że będzie dużo nowych wierszy w tabelce to może i dodatkowa kolumna na serduszka? :pEliza ja teraz na okruszkach internetu :p limit wyczerpany to sobie nie popatrzę, ledwo mi starcza cierpliwości na ładowanie wizażu :p Ale SB kojarzy mi się z owocami xD Wysłane przez Tapatalk |
|
|
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
Ms_E w I fazie nie wolno owoców ,ale później codziennie można.
|
#1088 |
|
Rozeznanie
|
Co tu taka cisza?
Nikt nic nie pisze. U mnie pada grzmi. Burza ale nie grozna. |
|
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie dzisiaj trochę chłodniej i właśnie wróciłam z przejażdżki rowerowej,ale nie wiem ile przejechałam bo nie włączyłam endo
|
#1090 |
|
Wtajemniczenie
|
Jula alez ja absolutnie nie mam nic przeciwko diecie bezglutenowej. Po prostu mi ona nie odpowiada. Chocby dlatego ze nie mozna jesc pieczywa, makaronu. Niestety nie jestem w stanie bez tego wytrzymac, a po co sie meczyc?
![]() Natomiast jak Tobie pasuje to jak najbardziej! No tableka z odznaczeniami byla super Ja sie szykuje na ladny spadek wiec moga wrocic . Nie pogardze serduszkiem czy gwiazdka. Oczywiscie jak nie zawale weekendu. Na razie jest kilo na minusie.
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
A czym się różni serduszko od gwiazdki?
![]() machnę jutro do śniadania koktajl z pietruszką, ponoć pomocna na wywołanie @ i na spędzenie wody z organizmu, bo kurde naprawdę oszaleję
|
|
|
|
#1092 |
|
Wtajemniczenie
|
Dotka jesli dobrze pamietam to gwiazdki byly za spadki tygodnia a serduszka za spadki miesiaca.
|
#1093 |
|
Wtajemniczenie
|
ale z was marudy i kręcicie dziurę w brzuchu
|
|
#1094 |
|
Wtajemniczenie
|
czyli Szczurek nie jest na nie
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
gorzej jak będą przeważały a tabelce niebieskie mordy
to wam się odechce
|
#1096 |
|
Zakorzenienie
|
a o co chodzi z niebieskimi mordami?
ja pewnie tez się będę przymierzać do tabelki
|
|
|
|
#1097 |
|
Zakorzenienie
|
niebieskie mordy były za nadwyżki
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha podoba mi się to
albo taka czerwona ze wstydu tez by była dobra ![]() Tak w ogole melduję dzisiaj wzorową dietkę zero grzechów i sporo spalonych kalorii bo walilam dzsiaij wszedzie z buta, mialam kilka spraw do zalatwienia po miescie,pozniej w pracy mlyn niesamowity tak więc padam na twarz Ale przynajmniej ruchu to ja dzisiaj mialam za dwóch
|
|
|
|
#1099 |
|
Rozeznanie
|
Mi dzis @ sie pojawila, czuje sie fatalnie :-(
|
|
|
|
#1100 |
|
Raczkowanie
|
Martuszka85: Chcesz mi powiedzieć, że jesz pieczywo i makaron i udaje cię się schudnąć? jak ja Ci zazdraszczam
kotorio: ja zawsze cierpię mega przez pierwsze dwa dni. Nospa mi trochę pomaga Wiecie co? Ja bym wolała bez niebieskich mord ;P. Na razie nie zapowiada mi się żaden spadek , mimo znacznego ograniczenia kalorii i ćwiczeń 2-3 razy w tygodniu. Ale mam namiar na nową Panią doktor, serdecznie mi ją polecano i jest zarówno ginekologiem i endokrynologiem więc na moje główne problemy. Ktoś słyszał może o p.lek. Ewy Roczniok w Łodzi? Tak szukam, bo kiedy zaczęłam chodzić do mojego endo to bylo ok, dokładne badanie i wywiad. teraz rachu-ciachu i ta sama recepta ciągłe, i 100 za wizytę mig. Państwowo są kolejki, że szczęka opada no i najczęściej w godzinach w których pracuję więc dupa. |
|
|
|
#1101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Makaronu jem dużo, bo go kocham najmniej jem chyba ziemniaków, bo najmniej je lubię ![]() U mnie @ brak, ale zrobiłam sobie koktajl z pietruszki, ponoć ma pomóc, bo chyba zwariuję |
|
|
|
|
#1102 |
|
Raczkowanie
|
Dotka : szczerze zazdroszczę. Ja makaron będę jeść jako nagrodę tylko, inaczej nawet gram nie schudnę. a też go uwielbiam. A trzymacie się diety ok 1200? Możecie dać przykładowy zestaw dzienny gdzie jest makaron?
|
|
|
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, ja jem ok. 1700kcal, czasem więcej jak ćwiczę.
|
|
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
i tak już zawsze będziesz jeść w nagrodę ?
|
#1105 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A jadłam go normlanie jako obiad z miesiem lub warzywami albo ze wszytskim![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Dzisiaj na sniadanie mam sernik na zimno z ananasem oczywiscie dietetyczna wersja
|
||
|
|
|
#1106 |
|
Raczkowanie
|
Może w nagroe to nie do końca dobre określenie, raczej sporadycznie, bardzo rzadko. Jakbym nie ograniczyła makarony, słodyczy i pieczywa prawie do zera to bym teraz miała do zrzucenia nie 37 a na pewno ponad 60 kg....
![]() bialaczekoladka: a na czym polega dietetyczność wersji sernika? Chętnie bym wypróbowała taki wypiek
Edytowane przez Kasjula85 Czas edycji: 2014-08-01 o 10:50 Powód: dopisanie |
|
|
|
#1107 |
|
Zadomowienie
|
Tak jak się zastanowię to jedyny czas kiedy nie jadłam makaronu itd. to była dieta Dukana :P dobrze się nie skończyło, a kluchy uwielbiam, więc raczej nie dla mnie dieta bezglutenowa i podziwiam :P
Właśnie kupiłam wagę, na razie będzie stała u TŻ, a później będę ją nosić w torebce haha :P Zważyłam się od razu i jest +3,5kg!!!! Fakt, że po śniadaniu, ale mimo wszystko..Oj trzeba się wziąć w garść i to pożądnie ![]() Macie jakieś ciekawe pomysły na obiad bez używania piekarnika? Mi przychodzi na myśl: warzywa na patelnię z kurczakiem, spaghetti, leczo, smażona pierś kurczaka, smażona ryba. Nudyyyy Wysłane przez Tapatalk |
|
|
|
#1108 |
|
Raczkowanie
|
Cześć moje kochane babeczki ![]() Nadeszły chłodniejsze dni i aż lepiej się człowiek czuje . Gorące dni też były wspaniałe nie powiem ,że nie ale jednak raz na jakiś czas taki chłodny dzień sie przyda bo i powietrze lepsze .Wczoraj grając z moim TŻem w statki dostałam telefon z agencji czy bym chciała pójśc do pracy dzisiaj od 16.00 do 4.00 i transport będzie i wszystko . No zgodziłam się bo to praca na kilka dni w jednej firmie więc coś by wpadło a dzisiaj z rana zadzwonili ,że mnie odwołują bo za dużo osób nabrali i aż tyle nie trzeba ...ale jak coś będą jeszcze dzwonić i i sie ☠☠☠☠...... wkur..... strasznie bo już się nakręciłam . ![]() ![]() ![]() . Te agencje są nienormalne . Zamiast zebrać np. 200 osób i zapewnić im stałą pracę albo chociaż na kilka miesięcy to wezmą 1000 osób i każda z osobna robi 1-2 dni w tygodniu no bez sensu . Dietkowo na razie u mnie dobrze ,ale gorzej z ćwiczeniami jakoś sie zebrać nie mogę ... wgl dzisiaj jestem rozdrażniona przez tą prace i do tego jutro mam dostac @ . Miałam dzisiaj pochodzić po agencjach ,ale sobie odpuszcze . Dzisiaj moja kolej sprzątania kuchni była to wysprzątałam ją na błysk , przy okazji wymyłam toalete w tym i płytki , ogarnełam korytarz i umyłam barierki , odkurzałam i myłam podłogi no i oczywiscie moj pokój to kurze , odkurzyć , pranie ściągnełam , wyprasowałam , w szafkach ułożyłam i pościel wyniosłam na dwór . Teraz piję kawkę , zmienie wode w kwiatkach i idę pod prysznic a na sam koniec zabiorę się za obiad i akurat wróci tż .... Miłego dnia lalki
|
#1109 |
|
Raczkowanie
|
bialaczekoladka: ja mam właśnie ciągle wywalony brzuch i dokuczliwości ze strony przewodu pokarmowego, głównie uczucie ciężkiego twardego brzucha. Trochę pomaga sollievo, ale myślę właśnie że bezglutenowa dieta też może pomóc.
|
|
|
|
#1110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a po była rozpacz jak kg wracały.Na SB może było z 5 dni i potem wprowadzanie przez tydzień jednej porcji dziennie.
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.

. Nie pogardze serduszkiem czy gwiazdka.

Ale przynajmniej ruchu to ja dzisiaj mialam za dwóch
najmniej jem chyba ziemniaków, bo najmniej je lubię