|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: 20+
Witam w tym jakże pochmurnym i smętnym dniu
![]() Ale dup* ze mnie jest , należą mi się Misiaczekdid wiem co to za ból, kiedy TŻ dakekoooo. Mój jest z Tarnowa, a ja jestem z Mazur i to prawie spod samej ruskiej granicy czyli też będzie coś koło 700 km. Ale tyle km dzieliło nas tylko przez pierwszy rok bo później TŻ poszedł na studia do Warszawy i było już tylko 300 km, a po kolejnym roku dołączyłam do TŻ-a i w sierpniu stuknie nam rok wspólnego wspólnego mieszkaniaNo proszę w sierpniu już będą trzy lata jak z TŻ-cikiem kochanym jestem ![]() Ecstasy czy nie chodzi tu czasem o Artura G.
|
#1652 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzis go zamierzam zmienic na bardziej tajemniczy ![]() Cytat:
![]() spamujcie bo w pracy nuuuudaaa
|
||
|
|
|
#1653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no chyba ze za daawnych lat na obozach tenisowych sie wstawalo zeby zrobic pare km ![]() Artura? jakiego Artura?
|
|
|
|
|
#1654 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiście, że chcem sweetpinky@op.pla z tą krawcowa to rzeczywiście trzeba mieć sprawdzoną. Cytat:
|
|
#1655 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dokładnie tak teraz prowadzi letnie treningi na WAt-cie, jak mi sie udaje to chodze :Pciekawskie jajo :P
|
|
#1656 |
|
Zakorzenienie
|
hehehe
![]() ooo widze duzo fajnych babeczek na dole
|
|
|
|
#1657 |
|
Zakorzenienie
|
Oreganka boska ta kiecka, jaka to firma??
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1659 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie oreganka gdzie Ty ta kiece w ogole wyczailas??
dziewczynki moj szef kupil nowy samochod ktorym bede mogla sie przejechac do Łodzi ale sie ciesze hihihi super fura
|
|
|
|
#1660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#1661 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1662 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie!! Navi ciekawskie jajo
Oooo Pingwinku Chciałam Ci bardzo podziękować za pomoc wtedy z tą dietą Dzięki temu utrzymałam wagę przez ten miesiąc ![]() No właśnie, a propos diet itp. która z was była na odwęglaniu trzy tygodnie bo jakoś nie mogę sobie przypomnieć, a chciałabym też zastosować coś takiego
|
#1663 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda, myślałam, ze można ja gdzies kupić, bo jest BOOOOOOOOSKA
navi co to za fura Giovanna bardzo sie cieszę jak chcesz ten 3 tygodniowy low-carb to wyślij mi na PW wagę lbm i bf a po co ci taka dieta??
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1665 |
|
Zakorzenienie
|
Oreganka a co teraz zamierzasz robić z dietą i treningiem???
|
|
|
#1666 |
|
Raczkowanie
|
Tak też myślałam
![]() Ooooo to Pingwinku już wysyłam A chcę się odzwyczaić od węgli przebrzydłych. Przed egzaminami zdarzało mi się podjadać coś słodkiego i tak jakoś teraz po wszystkim cały czas mnie ciągnie do łakoci.Choleraaaaaa chciałam wam parę fajnych zdjęć wrzucić, ale coś nie chcą się załadować Nic to będę dalej próbować
|
#1667 | |
|
Zakorzenienie
|
no i dobra
![]() moge dac link? jak moge to prosze nie dokladnie ta, ale taka:http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2970698 Cytat:
![]() ja mialam ulozyc diete, ale przez egzaminy nie mialam czasu, a teraz juz nie mam wymowki ale i tak na wyjezdzie nie odzywialabym sie zgodnie z jej zaleceniami no to po powrocie ehh moja motywacja siega dna |
|
|
|
|
#1668 |
|
Raczkowanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=59621
fajny topic o sukienkach weselnych jak ktoś jeszcze nie widział
|
#1669 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie ma czasu do stracenia
|
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Navi, czy Ty dostałaś w ogóle tego maila ode mnie, bo nie wiem? |
|
|
|
#1671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi sie szykuje duuuzo slubow w II polowie roku, ale na wesela raczej chodzic nie bede ![]() no niby tak, ale najgorsze ze ja nie mam nadwagi, moja figura jest ekhm bardzo (az za bardzo ) kobieca, ale nie jest to czyms z czym zyc nie moge i patrzec w lustro. po prostu chcialabym wazyc pare kg mniej dla lepszego samopoczucia i dla mniejszego rozmiaru spodni... na pewno jak zaczne znowu cwiczyc to i diete ustabilizuje
|
|
|
|
|
#1672 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1673 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze co chcę coś napisać to za każdym razem ktoś mnie zgania z kompa
tak to jest jak w pracy ma się jeden komputer z internetem a akurat to jest moje biurko! już mnie szlag trafia i to bardzo!
|
#1674 |
|
Zakorzenienie
|
Oreganko a co do sukienki, ja sukienkę na ten sobotni ślub kupiłam w Orsay-u nawet nie przypuszczałam, że tam znajdę coś ciekawego co mi się naprawdę spodoba, bo przechodziłam wszystkie sklepy u mnie w mieście i nic mi się nie podobało. Jak chcesz mogę wkleić zdjęcie ale to już w sobotę.
|
#1675 | |
|
Zakorzenienie
|
yyy
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4520301 zakochalam sie Cytat:
![]() no dobra, u mnie tez tak jest. ale dwie osoby w biurze, z czego jedna umie sie kompem poslugiwac
|
|
|
|
|
#1676 |
|
Zakorzenienie
|
sweetpinky wklejaj wklejaj nawet nie pytaj
![]() KONIECZNIE!
|
|
|
|
#1677 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze wkleję ale w sobotę oki?akurat będę po fryzjerku i po kosmetyczce więc mogę się pokazać
|
#1678 |
|
Zakorzenienie
|
ok ok, tylko nie zapomnij
|
|
|
|
#1679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze zalezy gdzie pracujesz... a poza tym to oni przylazac do Ciebie i Cie odganiajac tez przeszkadzaja Ci w pracy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.

bo później TŻ poszedł na studia do Warszawy i było już tylko 300 km, a po kolejnym roku dołączyłam do TŻ-a i w sierpniu stuknie nam rok wspólnego wspólnego mieszkania

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Nic to będę dalej próbować