![]() |
#2761 |
Imperatorowa Undi I
|
Dot.: Ambitne wizażanki część V
Nie, nie jest lepiej
![]() ![]() a spróbuj tylko to osobiście ruszę się do Twojego miasta, znajdę Cię i skopię tyłek ![]() co tam nawymyślałaś znowu? ![]()
#2762 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No ja mam nadzieje, w poniedziałek mam dentystę więc jak w sobotę sobie wybije zęby to jak znalazł. ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2763 | ||
Kawaii strona mocy
|
Cytat:
![]() Po prostu zaczynają się pewne sprawy komplikować. Do sierpnia mam umowę w pracy, więc się nastawiłam, że koniec i już, potem miesiąc odpocznę i pojadę do Berlina, bo wcześniej nie było terminów kursów. Potem się pojawiło jakieś światełko w tunelu, ale że robota byłaby max. do końca roku, więc wizja szukania czegoś nowego i tak mnie czeka. Dzisiaj natomiast wracamy do pierwszego scenariusza z małą nadzieją na zmiany, ale jednak jakieś mogą być. Wiem, że szef się stara i to nie jego wina, ale taka niepewność trochę dobija. Chyba nie przygotowałam się do końca do tego, że odchodzę. Zaczęłam się zastanawiać nad nową pracą i znalazłam 2 ogłoszenia, ale rekrutacja pewnie nastąpi wtedy, kiedy będę w Berlę, więc jakbym podcinała sobie skrzydła. I teraz zaczęłam kombinować, w sumie nad tym najbardziej się zastanawiam co zrobić - czy zostać przy opcji Belę w październiku czy zacząć kurs wcześniej, ale gdzie indziej. Myślę o Hamburgu albo Dueseldorfie. I nie wiem co zrobić: z jednej strony miałabym pewną "płynność" po zakończeniu pracy, pewnie pogoda byłaby ładniejsza itd, a z drugiej nie wiem czy załatwię wszystkie formalności, czy przygotuję się psychicznie i językowo, żeby ładnie napisać tam egzamin do odpowiedniej grupy. Same dylematy ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2764 | |||
Imperatorowa Undi I
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że wkrótce ta niepewność zniknie ![]() ![]() A w ogóle to muszę Wam opowiedzieć, bo prawie padłam dzisiaj ![]() ![]()
![]() |
#2765 | |
Kawaii strona mocy
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2766 |
Zakorzenienie
|
Wywołałaś mnie do tablicy Undi, po raz kolejny
![]() i jeszcze sponsoruję tytuły Twoich postów na blogu XD
#2767 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Niestety bardzo często to szczegóły decydują o wszystkim ![]() Oczywiście, że nie ![]() Cytat:
![]() Jak tam w pracy? ![]() Dziś tylko niemiecki. Muszę się za siebie wziąć ![]() Nawet nie próbuj ![]() To ja mam jakiś sposób pisania? ![]() Naprawdę tak dużo jest tych formalności, żebyś miała nie zdążyć przed wcześniejszym terminem? Bo że poradzisz sobie z testem, to jestem w 100% pewna ![]() Cytat:
![]() Takie dzieci są zarąbiste ![]() ![]() ![]() Co słychać? ![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Dostałam propozycję przedłużenia umowy na wrzesień. Tylko, że mnie to, kurcze, nie urządza... ![]()
![]() |
#2768 |
Zakorzenienie
|
już w Polsce od 2 tygodni i się odnaleźć nie mogę
![]() ![]() ![]() a tak to po staremu ![]() a Ty jak tam? we Francji? kiedy wpadasz do PL?
#2769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to teraz będziesz mogła się obijać ![]() U mnie ok, obecnie zarabiam na przyszłe szaleństwa ![]() ![]()
![]() |
#2770 |
Zakorzenienie
|
też trochę kasy przywiozłam, ale zadziwiająco szybko się rozchodzi... Polska nie jest tania. no ale... :P przynajmniej masz rok przed sobą jeszcze
![]() ![]() ![]() ![]()
#2771 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To co, czas na zmiany? ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2772 |
Zakorzenienie
|
na pewno, ale jeszcze nie wiem jakie
![]() ![]() fajnie tak zmieniać miejsce zamieszkania, choć pewnie po kilku latach człowiek chce odpocząć i osiąść :P ile można żyć na walizkach ![]() ![]()
#2773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na to właśnie liczę - że się w końcu zmęczę i gdzieś osiądę ![]() Jaki kierunek planujesz obrać? Coś mi się kojarzy, że wspominałaś o czymś egzotycznym - Nowa Zelandia, czy coś w ten deseń?
![]() |
#2774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() na razie jak będę się gdzieś wybierać to Europa, a potem kto wie ![]() ![]() ![]() ![]() na pewno chciałabym zwiedzić Nową Zelandię, Japonię, Stany, Kanadę, Brazylię, Argentynę, Chiny i to na ten moment tyle ![]() ![]()
![]() |
#2775 |
Zakorzenienie
|
Heej
![]() Mam pierwszy piątek od dawna wolny dzisija i co ![]() A miałam tyle spraw pozałatwiać ![]() Nadrobię Was w końcu jutro i będę na bieżąco ![]()
#2776 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2777 |
Konto usunięte
|
co robicie żeby mieć produktywne wakacje? ja zrobiłam świetne prawie 3-miesięczne praktyki, na ktorych dużo się nauczyłam, robię prawko, czytam motywujące i rozwijające ebooki, biegam, uczę się angielskiego, ale wydaje mi się, że cały czas się lenię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2778 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2779 |
Zadomowienie
|
Wróciłam dziś z galerii, miałam nic nie kupować ale koleżanka nakupowała tyle ciuchów, że złamałam się i kupiłam "Francuski nie gryzie."
![]() ![]() Btw odwiedziłam dziś miejsce, gdzie są koniki, żeby jutro tuż przed nie błądzić. Przyznam, że jak koło nich stanęłam to trochę zdygałam. Mam nadzieję, że jutro ostatecznie nie ucieknę o tej 17. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2780 | ||||
Kawaii strona mocy
|
Bardzo dobrze, że zostałaś wywołana, tęskniłyśmy
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Jej, u Was same zmiany, a mam wrażenie, że tylko ja stoję w miejscu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2781 |
Zakorzenienie
|
no to naszła drastyczna zmiana w moim życiu - TŻ ze mną zerwał.
#2782 |
Kawaii strona mocy
|
O kurcze, co się stało?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:24 ---------- Powinnam pójść spać, ale kawa wypita o 18 wyjątkowo podziała i zupełnie nie chce mi się włazić pod kołdrę. Muszę się zmotywować, bo miałam wstać rano i polecieć do sklepu kupić buty, bo dzisiaj wywaliłam stare pary, a potem się szykować, bo wieczorem idziemy na wesele. Jak nienawidzę kupować butów, to jedne kupiłam dzisiaj, a ostatnio w zeszłym tygodniu ![]() Kurde, chyba nie mam rajstop na wieczór, zaraz trzeba coś wymyślić, a potem pewnie wezmę książkę do niemieckiego i od razu padnę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2783 |
Zakorzenienie
|
a nie będzie Ci jutro za ciepło w rajstopach?
![]() ciesz sie, ze kupiłas te buty, przynajmniej odejdzie Ci koszmar ich kupowania na jakiś czas, jak nie lubisz ich kupować ![]() ![]()
#2784 |
Kawaii strona mocy
|
Jasne, że się cieszę, ale jeszcze z 1 para balerinek by się przydała, bo teraz trochę ciężko
![]() ![]() W cienkich rajstopach nie powinno mi być za gorąco (oby), a szpilek na gołą nogę nie wyobrażam sobie zakładać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2785 |
Zakorzenienie
|
ale ładne
![]() aa no chyba ze tak ![]() ![]()
#2786 |
Kawaii strona mocy
|
To są szpilki ze studniówki, przetestowane przez całą noc, jeśli stopy mi się mi się nie zbuntują, będzie dobrze
![]() Lecę się ogarniać, to może zdążę jeszcze kupić buty przed wystrojeniem się na wyjazd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2787 |
Zakorzenienie
|
<przytul> jak będziesz chciała pogadać to śmiało. Mój były zrobił to przez telefon w nocy przed egzaminem
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2788 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kurczę co sie stało? Przykro mi ![]() ![]() Hmm za 3 tygodnie minie rok jak zerwałam z J. I wiecie co.. Miałam różne chwile przez ten czas, zwątpienia itp.. Ale tak sobie ostatnio myślę, że tyle z nim lat zmarnowałam ![]() ![]() ![]() ![]() Ale nie wyobrażam sobie, żebym miała z nim być już. Owszem zawsze będę miała sentyment do niego, ale to była najlepsza decyzja w moim życiu ![]()
![]() |
#2789 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ponieważ zostaję we Francji tylko do grudnia i potem będzie mi ciężko znaleźć coś na 2,5 miesiąca. Szefowa powiedziała, że się zastanowi, czy może mi zaproponować umowę do grudnia właśnie, ale nie robię sobie zbytnich nadziei. U mnie jeszcze przez 5 miesięcy zastój ![]() Trzymaj się kochana ![]() ![]() ![]() Maguda, baw się dobrze na weselu ![]() Wczoraj miałam dzień pt. po południu plaża, wieczorem wyjście na miasto, dlatego dzisiaj postanowiłam trochę zwolnić ![]()
![]() |
#2790 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nadziejka - to Ty wracasz w grudniu do PL czy jak? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.