Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIII - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-31, 21:18   #421
ladanseuse14
Zakorzenienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Dobra, idę ćwiczyć
Stary 2014-07-31, 21:19   #422
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Kaśka https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2440

alem się Ciebie uczepiła

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-31, 21:21   #423
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość

ale czemu ją tego nauczyłaś? ja Natki tego nie uczyłam, a właśnie to jest najlepsza dla niej zabawa- zrzuca coś,żeby jej podnosić. a mnie to denerwuje bo wyrzuca wszystko jak jesteśmy na spaceraach

brawo za hop hop

jaak piszesz Lula to ciągle myślę o Lullaby

haahaa slodko to musi wyglądać jeszcze z tymi jej wielkimi oczami
moja na nasze "zostaw" się zawsze śmieje, bije brawo lub podnosi do góry ręce. zero autorytetu
Jak my coś jemy to staje przy nas, patrzy i gada am. na sępa. ale nie dostaje naszego żarcia
nauczylam raczej ze jeszcze raz to robi jeszcze raz - rzucac nauczyla sie sama

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-31, 21:39   #424
butterfly20
Zakorzenienie

Jak Ja_ika napisała tego posta https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2440

to Tusia pojawiła się na świecie, ale się wzruszyłam mam dzisiaj dzień deprechy, przez pogodę pewnie...

Stary 2014-07-31, 21:55   #425
czaszka_
Zakorzenienie

hej Wam

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Cytat:
Heeej!

Wieki mnie nie było nie nadrobiłam wszystkiego:P

miałam wam pisać,ze moja sąsiadka była wczoraj w ośrodku rehabilitacyjnym i gadała z mamusią, której syn po trzeciej dawce szczepionki 5 w 1 przestał się ruszać,normalnie lezał i patrzył w sufit. to było w 6 mz, wcześniej rozwijał się prawidłowo, a tutaj naa drugi dzień po podaniu szczepionki takie coś...no masakra...
jesuuu
te szczepienia mnie przerazają...
Cytat:
Napisane przez rollercoaster_86 Pokaż wiadomość
Witam sie w nowym wątku.

Zacznę od tego, że Antosia będzie nosiła okularki. Od urodzenia zezuje na lewe oko. Po 3 miesiącu byliśmy z nią na wizycie kontrolnej, ale po badaniu doktor stwierdziła, że wszystko ok i że na pewno minie i że do roku i tak sie nic nie robi, bo oko ma jeszcze czas. Jednak po 8 miesiącu, kiedy nie zauważyliśmy poprawy, poszliśmy ponownie i dostalismy skierowanie do poradni leczenia zeza. Niestety do konca roku brak terminów :-/

Znalazłam dobrą p. okulistę, poszliśmy prywatnie. Dokładnie zbadała, postawiła szybko diagnozę i Tosia będzie musiała nosic okulary. Dzis wszytsko załatwilismy i za tydzień będa juz gotowe.

Dodatkowo dostała skierowanie do szpitala na 5 dni na naświetlania :-( I tego sie najbardziej boję :-( Bo Antosia zdrwa jak ryba, nie chorowała nic od urodzenia, nawe kataru, ból brzuszka, no nic Boje sie jak to zniesiei żeby czegoś nie złapała :-(

No ale trzeba szybko działać, to szybko wyleczymy.

Nadrobię zaraz nowy wątek, straego niestsety nie dam rady, bo my ciagle w rozjazdach, to nad morzem, to na wsi u rodzinki, u znajomych we Wrocławiu (pierwszy raz byłam i się zakochałam w tym mieście ), jutro mamy wesela i za tydzien znów na tydzien nad morze. My z tych co nie mogą usiedzieć na miejscu

Próbowałam załączyc zdjęcia Antosi, żeby ją przedstwic w końcu mam nadzieję, że się udało
mam nadzieje ze ze wzrokiem Antosi bedzie wszystko ok i uda sie wyleczyc oczka
Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
Makabra, Amelka nadal goraczkuje, po poludniu spala 4h a i jeszcze by kimala tylko moj tata poszedl ja obudzic a tempka nie jakas wysoka bo max 38,5
Roboty przez te chrzciny od cholery, zarcia jak dla wojska i zastanawiam sie kto to zje ale przynajmniej fajni ludzie beda wiec atmosfera bedzie dobra tak czy siak wolalabym miec to juz za soba

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
zdrowka dla Amelki
chrzciny na pewno sie udadzą
Cytat:

aaaaaaa pojaram się

Tusia tak słodko daje buzi jak się ją poprosi, aż się rozpływamy w dodtku jak ją zapytam gdzie jest tata/mama/kicia/dzidzia to pokazuje paluszkiem (dzidzia to na swoje zdjęcia na ścianie). a jak M. nie ma i pytam ją o tatę to pokazuje zdjęcie ślubne i mówi coś podobnego do dzidzia jak patrzy na zdjęcia dzidziusiów, na swoje i na inne bobasy. na wszystkie zwierzątka nadal "kotka"
i tak fajnie tańczy do piosenek, rusza nóżkami, bioderkami, rączkami, brzuszkiem-no mega słit.

wiem wiem, przesadziłam, ale nie mam się komu popodniecać,a mnie tak strasznie cieszy,że już tyle rozumie
zdolna Tusia
Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
32 sloiki ogorkow (1,5, 1 i 0,5 l) a jeszcze zostalo mi wiaderko na te w miodzie jesli wszystkie ladnie mi sie zakisza to maz bedzie zadowolony bo tyle jeszcze nie mialam
niezla jestes
ja czekam na przetwory od ciotek
Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
Hej,mam ogłoszenie : mamy zabka ale ale to jest gorna dwojka,czy u kogos tez wyszla jako pierwsza? Noc zarwana,rano prawie godzine nosilam MAłego na rekach,od 9 spalismy 1,5h takze odespalam,a teraz jesteśmy na spacerku,Misiek spiocha a ja na ławeczce odpoczywam i czekam na koleżankę ktora przyjedze na kawę

za zabka

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-31, 22:02   #426
czaszka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
Uwielbiam męskie tyłki
jak to przeczytalam nie wiem czemu przed oczami ukazal mi sie okropny kanciasty tyłek mojego tescia bleeee
inne męskie tyłki tez uwielbiam
Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
hej mamusie trochę popisałyście
nie mam czasu ostatnio na wątek bo ciągle nadrabiam pracę, jeszcze tylko kilka dni w przyszłym tygodniu i urlop
dzieciaki póki co zdrowe, Marcinowi wyszedł czwarty ząbek i od kilku dni przesypia całe noce, także jest troszkę spokojniej
Pozdrawiamy was serdecznie
super ze u Was wszystko ok i za samodzielne zasypianie Marcina i za ząbka
Cytat:
mam dobra diete: kupujecie dom do remontu i robicie wszystko recznie np. przenoszenie gruzu (z 2tony), kamieni (z 7 ton...) i chudniecie w oczach troche droga dieta ale jakie efekty!!! mam wage nizsza niz sprzed pierwszej ciazy!!!

chwalilam sie ze nati slicznie staje juz przy meblach? jeszcze sie nie przemieszcza ale juz umie wstac i siasc, a jeszcze niedawno ryczala bo co tu zrobic jak sie juz stoi
dla mnie najlepszą dietą jest szpital

Stary 2014-07-31, 22:04   #427
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
hej

hej, jak sobie radzisz w pracy, jak Julian?
dzięki, że pytasz
w pracy spoko, Julian zadowolony z babcią
wczoraj wróciłam z roboty po 20, wykąpałam go i poszedł spać dziś udało się być już o 17, więc mieliśmy czas dla siebie

Cytat:
miałam wam pisać,ze moja sąsiadka była wczoraj w ośrodku rehabilitacyjnym i gadała z mamusią, której syn po trzeciej dawce szczepionki 5 w 1 przestał się ruszać,normalnie lezał i patrzył w sufit. to było w 6 mz, wcześniej rozwijał się prawidłowo, a tutaj naa drugi dzień po podaniu szczepionki takie coś...no masakra...
Boże

Cytat:
Napisane przez kropla_deszczu Pokaż wiadomość
no masakra!!! Ja się boję teraz tego szczepienia co jest.na 12-13 miesiąc
ja też

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-31, 22:09   #428
Asiek84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
Macie jakieś sprawdzone sposoby na potowki?

kąpiel w krochmalu... a tak w dzień to tylko przewiewne ubranka

Cytat:
pochwale sie czego madra mama nauczyla nati jak spadnie lyzka to mowie bam i pytam "jeszcze raz?" i ona bierze lyzke i znowu rzuca i nauczylam ze jak wisi na otwartych drzwiach zmywarki i powiem hop hop to zabiera rece i zamykamy zmywarke
haha ale fajna...

a Hubi uruchamia sobie kran przy bidecie Kuba mu wczoraj pokazał że wystarczy mocno do góry pociągnąć, efekt był tak że Hubert cały mokry i łazienka prawie pływała...

Cytat:
A mnie ten brzuch napierdziela :/ Ale za 2 godz. antybiotyk... I się zacznie
to się załatwiłaś, zdrówka życzę
Stary 2014-07-31, 22:13   #429
czaszka_
Zakorzenienie

my wczoraj spedzilismy caly dzien na wsi u cioci i bylo super, Julka wprost szaleje za zwierzetami
dzis z kolei caly dzien w rozjazdach, to u lekarza, to bylam u ortodonty, to z kolei u mojego taty a potem u cioci
dzis mi założyli aparat na dół i bolą mnie zęby jakos strasznie teraz

Julka od paru dni grzeczniejsza i z powrotem zasypia sama na noc (uff....), maruda i mała złośnica z niej dalej, ale ciagle sie wspina na kanape i meble i chodzi wzdłóż i jest nawet ok
tylko nie wiem kiedy jej to minie ze nadal musze byc najdalej pol metra od niej bo strasznie placze i tak samo jak wstac chce to od razu krzyk jakbym ją opuszcała na zawsze.To juz chyba z 1,5 miesiąca trwa.Strasznie to jest męczące

Edytowane przez czaszka_
Czas edycji: 2014-07-31 o 22:15
Stary 2014-07-31, 22:16   #430
rollercoaster_86
Raczkowanie

Nadrobiłam

Papalinko!!!! Ogromne gratulacje!!!

Odnośnie raczkowania, to ja też ciągle czekam. Tosia od urodzenia na brzuszku, na podłodze, nie sadzana itd, itd. a tylko pełza i pełza Ostatnio wyczytałam że to "czołganie", bo odpycha się naprzemiennie nogami, a pełzanie to jest wtedy jak tylko ręce pracują. No i wstaje przy meblach. Pozycje do raczkowania przyjmuje wtedy kiedy chce się po mnie wspinać

Jeśli dziecko ma w szkole problemy z czytaniem i pisaniem, to na dodatkowych zajęciach, pedagog też często zadaje pytanie czy dziecko raczkowało. Może też mieć problemy z wspinaniem się po drabince itp. ale tak jak juz było pisane, jedno dziecko będzie miało problem inne nie, także nie ma reguły.
rollercoaster_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-31, 22:21   #431
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Blanka miala krzywe ale z czasem jak rosly kolejne to sie troche naprostowaly. Amelce zeby rosna tak jak Blance. Mam nadzieje ze nie beda miały po mnie zgryzu bo wtedy aparat murowany

Robilam morfologie, zelazo i komplet na tarczyce.

Makabra, Amelka nadal goraczkuje, po poludniu spala 4h a i jeszcze by kimala tylko moj tata poszedl ja obudzic a tempka nie jakas wysoka bo max 38,5
Roboty przez te chrzciny od cholery, zarcia jak dla wojska i zastanawiam sie kto to zje ale przynajmniej fajni ludzie beda wiec atmosfera bedzie dobra tak czy siak wolalabym miec to juz za soba

zdrówka
obstawiam 3 dniowke, Alek mial takie tempki wlasnie i spalby i plakal

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-31, 22:25   #432
ladanseuse14
Zakorzenienie

Ło mamo ale się wczoraj napłakałam przy filmie Selena

Coś jeszcze miałam pisać ale zapomniałam
Stary 2014-07-31, 22:25   #433
nena_milka
Wtajemniczenie

Cytat:

haha ale fajna...

a Hubi uruchamia sobie kran przy bidecie Kuba mu wczoraj pokazał że wystarczy mocno do góry pociągnąć, efekt był tak że Hubert cały mokry i łazienka prawie pływała...

Się chłopak podmył

Dostaliśmy homara wczoraj i zrobiliśmy go dzisiaj z grilla na kolację bardzo dobry ale ciężko byłoby się tym najeść
A wczoraj kupiłam papier ryżowy i w sobotę pierwszy raz robię sajgonki
@nadciąga, mam gastro 24 na dobę i tylko o tym myślę

09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-31, 22:28   #434
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
zdrówka
obstawiam 3 dniowke, Alek mial takie tempki wlasnie i spalby i plakal
Tylko żeby ją na chrzciny nie wysypało

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
Się chłopak podmył

Dostaliśmy homara wczoraj i zrobiliśmy go dzisiaj z grilla na kolację bardzo dobry ale ciężko byłoby się tym najeść

Sajgonki
To była ostatnia rzecz, którą zjadłam przed porodem - i to podwójną porcję!
Stary 2014-07-31, 22:43   #435
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
Się chłopak podmył

teleportacja na sajgonki

ja mam @ i ten sam problem

Aleksander
Stary 2014-07-31, 22:50   #436
ladanseuse14
Zakorzenienie

Chyba wyciągnę pojutrze starego na sajgonki
Stary 2014-07-31, 23:05   #437
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:

haha ale fajna...

Dzięki
Poczytałam w necie i też doradzali krochmal,zrobiłam kąpiel z nim,zobaczymy jutro
Michał ma je tylko na szyji,to głównie przez zęby bo widzę że już kolejny się szykuje,ślini się niesamowicie plus upał i mamy potowki
po domu to ma tylko t-shirt i pielucha,w innych miejscach nie ma krostek,tylko szyja

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 07:52   #438
doughnut_agg
Zadomowienie

Cytat:
Blanka miala krzywe ale z czasem jak rosly kolejne to sie troche naprostowaly. Amelce zeby rosna tak jak Blance. Mam nadzieje ze nie beda miały po mnie zgryzu bo wtedy aparat murowany

Robilam morfologie, zelazo i komplet na tarczyce.

Zdrowka !

Cytat:
AVENT 12+ !!!

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

dougnut on ma wymienny ustnik. Miałam taki i taki i polecam wymienny.

Niech mi Lula już zaśnie, bo chcę poćwyczyć

Hm wymienny mowisz...
jak bede w przyszlym tyg z mloda u endo w innym miescie to zajrze do tesco, moze tam cos znajde z aventu albo innej firmy... w tej mojej "wsi" oblecialam nawet apteki i tez nic nie bylo

Cytat:
pochwale sie czego madra mama nauczyla nati jak spadnie lyzka to mowie bam i pytam "jeszcze raz?" i ona bierze lyzke i znowu rzuca i nauczylam ze jak wisi na otwartych drzwiach zmywarki i powiem hop hop to zabiera rece i zamykamy zmywarke

przeczytalam jak spadnie z lozka i zastanawiam sie co Ty ja uczysz

Cytat:
To moja Lula jak jej zrobię "nu nu nu" palcem to robi tak samo i mi pyskuje Ogólnie bardzo mnie naśladuje, przygląda się i powtarza. Też dużo rozumie. A co gorsza jak zrobi źle to się specjalnie śmieje albo wachluje rzęsami Albo jak coś zepsuje to bije sobie brawo Aha i musi jeść to co ja. Więc jak chcę coś niedozwolonego dla niej to muszę po cichaczu

dobra jest i takie madre juz te nasze dzieci

Cytat:
To samo - am, am, am
Jula - Lula whatever
My czasem dajemy to, co jemy Lub specjalnie na talerz nakładamy sobie jej porcję i wtedy my jemy nasze a ona swoje nieświadomie
My tez czasem dajemy swoje jedzenie sprobowac, inaczej spokojnie nic zjesc nie mozna bo stanie i am, am, am

Dziewczyny mozna wrzucic tutaj filmik ? Chciala bym Wam pokazac jak Jula smiga po parku
doughnut_agg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 07:58   #439
kaska87
Zakorzenienie

hej ho

Cytat:
hehe
ja póki co się w żadne ramy czasowe nie wpisuję, złożyliśmy wniosek kredytowy (w końcu- ach te urzędy) i teraz mam milion myśli na minutę, łącznie z tym, żeby sprzedać dom ja chcę ten kurs zacząć.... podejrzewam, że następna ciąża może się sporo przesunąć.... trudno, nie można mieć wszystkiego na raz

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 07:59   #440
ja-ika
Zakorzenienie

Dziś swoją miesięcznicę obchodzi:

Julcia 11 miesięcy
Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantki

Cytat:

ale czemu ją tego nauczyłaś? ja Natki tego nie uczyłam, a właśnie to jest najlepsza dla niej zabawa- zrzuca coś,żeby jej podnosić. a mnie to denerwuje bo wyrzuca wszystko jak jesteśmy na spaceraach

brawo za hop hop

jaak piszesz Lula to ciągle myślę o Lullaby

haahaa slodko to musi wyglądać jeszcze z tymi jej wielkimi oczami
moja na nasze "zostaw" się zawsze śmieje, bije brawo lub podnosi do góry ręce. zero autorytetu
Jak my coś jemy to staje przy nas, patrzy i gada am. na sępa. ale nie dostaje naszego żarcia
Ja Emilce przyczepiam zabawki w wózku takimi kółeczkami i do szelek, bo też wyrzuca
Stary 2014-08-01, 08:06   #441
doughnut_agg
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość

Julcia 11 miesięcy
dziekujemy
doughnut_agg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 08:10   #442
butterfly20
Zakorzenienie

Cześć

ooo, zrobię w weekend sajgonki!!

dziewczyny mam pytanie, dla was pewnie głupie, ale na serio się nie znam. pomyślałam,ze mogłabym wchodzić na wizaż przez neta,ale jak to zrobić?jakaś jest aplikacja?czy np muszę włączyć mój modem podczepiony do kompa z Playa?jak to się wchodzi?

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
hej ho

hehe
ja póki co się w żadne ramy czasowe nie wpisuję, złożyliśmy wniosek kredytowy (w końcu- ach te urzędy) i teraz mam milion myśli na minutę, łącznie z tym, żeby sprzedać dom ja chcę ten kurs zacząć.... podejrzewam, że następna ciąża może się sporo przesunąć.... trudno, nie można mieć wszystkiego na raz
ale czemu dom sprzedać?chcecie go wszak remontować

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość

Julcia 11 miesięcy

Ja Emilce przyczepiam zabawki w wózku takimi kółeczkami i do szelek, bo też wyrzuca
no właśnie muszę tak zrobić,aa zapominam kupić

Stary 2014-08-01, 08:14   #443
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

kaska a jestem pewna ze ten kurs cos ci d oprocz papierka? tzn jakies konkretne stanowisko juz masz, mysle ze lepiej tak jak kiedy mowilismy szklic sie bardziej jak juz wiesz gdzie pracujesz i jak mozesz wejsc wyzej, ja mam studia rachunkowe i do zadnego bira mnie nie wezma

dziewczyny z zwro i okolic i nie tylko
w koncu robimy spotkanie i czy ktoras jest chetna? w gre wchodzi czas do 14.08

miejsce mamy teraz tylko wybrac date

Aleksander
Stary 2014-08-01, 08:29   #444
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Leczę kaca... grill był... Jak ja dziś tu wysiedzę 9h

Cytat:
dziewczyny a waszym dzieciom zęby wychodziły prosto?bo mam wrażenie,że Tusi trochę na ukos i się martwię:P a jeszcze nie widziałam krzywych mleczaków
Mai dolna jedynka wychodziła troszkę z ukosa, ale czym bardziej do góry szła, tym robiła się prostsza Nie przejmuj się tak
Cytat:
Endżi zakupiłam z polecenia:

i jestem zachwycona. Zobaczymy jak na dłuższą metę. Kupiłam też Jantar

Mi Jantar cudów nie sprawił, wręcz przeciwnie - mimo umycia włosów miałam tłuste u nasady i przyklapnięte

Mam pytanie co do szczepień, bo widzę, że temat się pojawił...
Kolejne szczepienie z tego co widzę jest w 13-14msc życia na odrę, świnkę i różyczkę i to jest 3w1? Szczepicie jeszcze w tym czasie na coś dodatkowego? A potem kolejna jest w 15-16msc - bierzecie te 5w1?

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 08:29   #445
kaska87
Zakorzenienie

Lola ja się piszę na spotkanie

Co do szkolenie to jest stowarzyszenie ksiegowych więc fajnie to mieć bo po nim otrzymujesz certyfikaty i mozesz wykonywac zawod ksiegiwego a aptrzac na to ze przede mna jakies 40 lat pracy () to wypadałoby sie przebranzowic jak najszybciej

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2014-08-01 o 08:30
Stary 2014-08-01, 08:33   #446
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Lola ja się piszę na spotkanie

Co do szkolenie to jest stowarzyszenie ksiegowych więc fajnie to mieć bo po nim otrzymujesz certyfikaty i mozesz wykonywac zawod ksiegiwego a aptrzac na to ze przede mna jakies 40 lat pracy () to wypadałoby sie przebranzowic jak najszybciej
o to fajnie z tym szkoleniem

a kiedy ci pasuje spotkanie? jakies konkretne daty i godziny?

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

ja nie wiem dlaczego ja wybralam taki zawod, to jest takie nudne dla mnie ...

Aleksander
Stary 2014-08-01, 08:41   #447
agusiamaskota
Wtajemniczenie

A jeszcze jedziemy dziś samochodem do pracy (spaliśmy u mamy), TŻ mnie wyrzuca zawsze na przystanku i czekam na autobus. No i tak jedziemy i ja nagle "STÓJ! Który dziś jest?!"
TŻ patrzy się na mnie jak na wariatkę i mówi "no 1 chyba?"...
A ja mu na to "O nie! Ja nie mam biletu! Masz jakąś kasę?"
TŻ "Nie."
Ja "No to zawieź mnie do pracy! Ejj a jak ja z niej wrócę?"

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 08:48   #448
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
o to fajnie z tym szkoleniem

a kiedy ci pasuje spotkanie? jakies konkretne daty i godziny?

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

ja nie wiem dlaczego ja wybralam taki zawod, to jest takie nudne dla mnie ...
a jaki masz zawód?
ja studia mam z rachunkowości i analizy finansowej, w sumie nie wiem dlaczego od razu tego kursu nie robiłam ja kocham cyferki

co do spotkania to mi obojętnie byle w tygodniu i tak ok 11-12 żeby się doczłapała

Stary 2014-08-01, 09:06   #449
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
witam

dziewczyny czy piekła któras z was całego kurczaka..bo sobie zakupiłam i mam ochote w całości upiec ale niewiem jak sie do teo zabrac jakies marynaty nadzienia itp testował ktoś
ja zostawiam na noc w soli i na nastęny dzień piekę ok 2h ( 1kg/1godz). ma wtedy pyszną chrupką skurkę i pysznie smakuje
Cytat:
Napisane przez doughnut_agg Pokaż wiadomość
dziewczyny potrzebuje rady jaki kubek niekapek najlepiej kupic. taki co ma wymienny ustnik czy zwyczajny niekapek?
nie kupować
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 09:12   #450
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
a jaki masz zawód?
ja studia mam z rachunkowości i analizy finansowej, w sumie nie wiem dlaczego od razu tego kursu nie robiłam ja kocham cyferki

co do spotkania to mi obojętnie byle w tygodniu i tak ok 11-12 żeby się doczłapała
lic- gospodark nieruchomosciami -> jest ok
mgr rachunkowosc i podyplomowka z controlingu

Aleksander
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości