|
|
#2221 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część VI
Dziewczyny, gratuluję nabytkow
|
#2222 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie by było jeszcze gdyby tracking zawsze działął, bo ten onlineowy system niestety często nawala [miałam już tak, ze paczka była u mnie, a w systemie wisiała dalej na poczcie nadawcy]
|
#2223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2224 |
|
🦄
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;47538602]Wysylanie ZPO dla konsumenta jest zbedne. Wystarczy pismo nadac poleconym badz w paczce. W sadzie w razie czego tracking z Poczty Polskiej przejdzie.
A bledem jest wysylanie oddzielnie pisma i oddzielnie reklamacji z jednego prostego powodu. Pismo i przedmiot moga przyjsc w innych dniach i wbrew temu, co mowia przepisy jest problem z liczeniem 14 dni. To nie temat jednak o reklamacjach, wiec proponuje zakonczyc offtop Jeju, przeczytałam "nie przejdzie" i myślę, boziu w jakim sądzie nie przechodzi? Matko, kawy kawy!!! W ogólności zgadzam się z Jamestow, a już szczególnie z tym, że u rzeczników siedzą zwykle studenci, więc nie należy się sugerować w 100% i na całe życie tym, co się tam usłyszy. Z tym, że to tak jak w innych dziedzinach prawa- oni też działają na podstawie swoich doświadczeń i swoich utartych schematów, więc co każą to robić- jak już się decydujemy na ich pomoc
|
#2225 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bardzo ładne!
Book Positive It was legen ... wait for it ... married! Legenmarried! ![]() "Sometimes it's really hard to walk in a woman's shoes. That's why we need really special ones to make the walk a little more fun'"
|
|
|
|
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, w nich rozmiarówka jest standardowa. Niestety mi przysłano rozmiar 41/42 w pudełku 40
i były za duże. Gumę mają dość twardą.Wkładka jest OK, ale wolę tę w mel. Może kwestia przyzwyczajenia .---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Dzięki |
|
|
|
#2227 |
|
🦄
|
Dziewczyny, znalazłam na necie do kupienia za ok. 260 zł czarne kokardy w rozm. 35/36, 39 i 40, jakby ktoś był zainteresowany to proszę o PW
|
#2228 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2229 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2230 |
|
ćwir ćwir
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;47538602]Wysylanie ZPO dla konsumenta jest zbedne. Wystarczy pismo nadac poleconym badz w paczce. W sadzie w razie czego tracking z Poczty Polskiej przejdzie.
A bledem jest wysylanie oddzielnie pisma i oddzielnie reklamacji z jednego prostego powodu. Pismo i przedmiot moga przyjsc w innych dniach i wbrew temu, co mowia przepisy jest problem z liczeniem 14 dni. .[/QUOTE] Czy piszesz o wysyłaniu oddzielnym pisma i towaru do reklamacji? Jeśli tak, to nie wprowadzaj ludzi w błąd. Wysyłanie pisma i przedmiotu w osobnych paczkach jest zasadne i wręcz konieczne. Jeśli wsadzisz pismo do przedmiotu reklamowanego to jaki masz dowód nadania pisma w razie podniesienia przez adresata paczki, że pisma nie było w środku? Nie ma problemu z biegiem terminu, 14 dni biegnie od chwili zapoznania się z treścią pisma reklamacyjnego. ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- A Twoje posty dotyczące zamówienia na wątkach to co? PW czy klub?
|
#2231 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;47538602]Wysylanie ZPO dla konsumenta jest zbedne. Wystarczy pismo nadac poleconym badz w paczce. W sadzie w razie czego tracking z Poczty Polskiej przejdzie. A bledem jest wysylanie oddzielnie pisma i oddzielnie reklamacji z jednego prostego powodu. Pismo i przedmiot moga przyjsc w innych dniach i wbrew temu, co mowia przepisy jest problem z liczeniem 14 dni. To nie temat jednak o reklamacjach, wiec proponuje zakonczyc offtop Cytat:
to nie zaszkodzi mieć taki dowód. Ja nawet nakręciłam filmik jak pakuję buty do pudełka, żeby nie było, że odesłałam cegłę A co do tego, że u rzeczników siedzą studenci, cóż... to chyba taka podstawowa sprawa co jak wysłać - a od kogoś tę wiedzę zdobywają. Tak przynajmniej mi się wydaje, nie wiem jak to wygląda od podszewki
|
||
|
|
|
#2232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli jakbym wszystkim wysyłała samo PW to jest zgodne z regulaminem. Ok, wszystko jasne. Dziękuje za wyjaśnienie.
|
|
#2233 | |
|
🦄
|
Tisheczko, nistety nie ma tam serc lychee, są tylko czarne serca, ale w nie tak atrakcyjnej cenie jak kokardy. Ja za swoje lychaki mocno przepłaciłam
Przepraszam dziewczynki, ale nie podam publicznie linka dopóki nie kliknę swoich rzeczy, bo są po 1 sztuce.---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
Myślę, że z tym filmikiem to trochę przesadziłaś Poza tym nawet jakbyś nakręciła film, a druga strona chciała by Cię usilnie oszukać to by to zrobiła. Z mojej praktyki- ludzie są cwani, ale nie aż tak ;p Co do "podszewki" to nie powiem Ci, jak to wygląda, bo ta podszewka pewnie wszędzie inaczej się układa. Ale jak pójdziesz do adwokata czy urzędnika- też jest lepszy i gorszy, to samo tyczy się rzeczników i osób tam pracujących. Odnośnie samego problemu to nie uważam żeby była potrzeba wysyłania pisma osobno i rzeczy osobno. Jeśli Wam bardzo zależy mogę w wolnej chwili zgłębić temat. Natomiast jeśli ktoś ma fantazję może i dwoma
|
|
#2234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hehe to się tyczy wszystkich zawodów wszędzie można trafić na głąba, ale też profesjonalistę. Yoox mi jeszcze nie odpisuje w sprawie moich baletek
|
|
|
|
|
#2236 |
|
Zakorzenienie
|
Poduszeczka
Czy któreś z meliss mają obcas 3-4 cm? Bo LD, chcociaż fajne, są dla mnie jak Mount Everest. Zabiłabym się chodząc w nich
|
|
|
|
#2237 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2238 | |
|
ćwir ćwir
|
Cytat:
|
|
#2239 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zapominasz o podstawowych rzeczach, co sprawia, ze dyskusja nic za sobą nie niesie. |
|
|
|
|
#2240 |
|
ćwir ćwir
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;47543087]Nie wprowadzam nikogo w błąd. Mam wrażenie, ze coś tam gdzieś czytałaś, ale dobrze tematu nie znasz. Odsylam do monografii i orzecznictwa. Ja w polemiki z Toba wchodzić nie będę, bo nie widzę potrzeby ani sensu.
Zapominasz o podstawowych rzeczach, co sprawia, ze dyskusja nic za sobą nie niesie.[/QUOTE] Kotek, to samo mogę napisać Tobie, słowo w słowo, popraktykujesz trochę i zobaczysz jak życie wygląda Więc zakończymy w zarodku, masz rację ![]() Idę, nie spamuję Wam więcej Wszelkie kwestie organizatorsko-zamówieniowe kierujcie, proszę do Speare
Moje książki na wymianę: KLIK! Edytowane przez Ćwirka Czas edycji: 2014-08-01 o 12:52 |
|
|
|
#2241 |
|
🦄
|
Dziewczyny, no normalnie jakbym widziała rozmowy moje i mojego męża
Na tematy prawne of corz.
|
#2242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Gosia cały czas myślę o tych Flowersach. Jednak chyba odpuszczę, kiedy Twoje Spikes mają przyjść?
|
|
#2243 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Za dalszy napastliwy ton z góry juz dziękuję. |
|
|
|
|
#2244 |
|
Zakorzenienie
|
Doszły do mnie moje pompom blush nareszcie nowe i w idealnym stanie
![]() Oczywiście wysmarowałam email z zapytaniem dlaczego zapłaciłam 6 funtów więcej niż rzeczywisty koszt przesyłki. Pani stwierdziła, że to koszt pakowania i jej transportu na pocztę. Jakoś jak wysyła do Uk to nie dolicza dodatkowych kosztów, a koszt paczki można w Internecie sprawdzić bez wychodzenia z domu Kazała przestać ją nękać wiadomościami
|
#2245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najwazniejsze, że z butami wszystko ok
|
|
#2246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musiałaś zdenerwować Najważniejsze, że bucisze są w super stanie
|
|
#2247 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A tak serio to noszę buty 36, wymierzyłam że długość to 23,3... Wertowałam wątek real ale mało jest rozmiarów 36. Miałam okazję przymierzyć raz 37 i były za duże. Niestety stacjonarnie nie mam dostępu do sklepu żeby pójść i poprzymierzać:/ I teraz moje pytanie: Czy wrzątek o którym pisałyście jest wstanie rozbić tak dużo buta? Jak sie zabrać wogóle do tematu? Chyba po raz pierwszy pożałowałam że mam tak małą stopę:/Doradźcie coś pliz
|
|
|
|
|
#2248 | |
|
Zaczytanie
|
Cytat:
Poza tym pamiętaj, że nie ma rozmiaru 36, tylko łamany 35/36.
|
|
|
#2249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2250 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:59.

Matko, kawy kawy!!!

i były za duże. Gumę mają dość twardą.

Przepraszam dziewczynki, ale nie podam publicznie linka dopóki nie kliknę swoich rzeczy, bo są po 1 sztuce.