|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Internetowa miłość - Facet poznany na necie cz. IV :)
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;47526058]Pogoda ma być ładna, więc pewnie wypoczynek się uda. Ja mieszkam blisko morza, a o dziwo rzadko bywam na plaży. Jak się ma coś pod nosem, to się chyba tego nie docenia
Zresztą mnie leżenie na plaży nudzi.48 godzin? Strasznie długo. Dokąd to, pewnie na sam koniuszek Europy? ![]() Jak słyszę o tych wszystkich katastrofach lotniczych (ostatnio 3 w ciągu tygodnia), to obiecuję sobie, że nigdy nie wsiądę do samolotu. Nie z moim lękiem wysokości Tak właśnie jest, że jak się ma blisko to się nie chce. Ja mam blisko góry i nawet na week czy 1 dzień mogę wyskoczyć o mi się nie chce chociaż lubię góry.Ja teraz juz też nie lubię tak bezczynnie długo leżeć. A na trójmiasto padło bo może woda tam będzie cieplejsza a i jest co pozwiedzać. Czy jak pogody nie będzie zawsze można sobie czas zorganizować. Chociaż ja to z TŻ mogę cały dzień spędzić w pokoju ![]() Tak koniec Europy to był: Południowa Hiszpania niedaleko granicy z Portugalią ![]() Tez mam lęk wysokości ale w samolocie tego nie czułam. Są katastrofy, ale wypadków samochodowych też jest multum. Ogólnie niebezpiecznie jest, no ale jakby pod tym kątem patrzeć to by się człowiek z domu nie ruszył.
|
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
Co do wypadków... wolałabym zginąć na miejscu w samolocie, niż mieć wypadek samochodowy i być sparaliżowana lub bez kończyny/kończyn... wiem przechodzę ze skrajności w skrajność...
|
|
|
|
|
#1743 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A Hiszpania mi się marzy, ale podróż autokarem jest strasznie długa. Może kiedyś...
|
|
|
|
|
|
#1744 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;47491415]Tyle masz roboty czy aż tak się stresujesz?
Nie każdy zmienia nazwisko [/QUOTE]Ja zmieniam nazwisko ![]() No dużo roboty mam- całymi dniami prawie mnie nie ma w domu, bo jak pisałam wcześniej kiedyś, dojeżdżam do pracy prawie 50 km, do tego ostatnie przygotowania do ślubu/wesela. I nie ma kiedy odpocząć Ale i nie wierzę, że to już A wiecie co mnie dziwi? Że w czwartek przed ślubem mamy jakąś próbę w kościele! Ciekawe na czym ona będzie polegała ![]() Miałyście coś takiego? [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;47520105]Też kiedyś myślałam, że nie wytrzymam. Ale wolę autokar niż samolot ![]() Biorę Aviomarin, Locomotiv i staram się zasnąć, żeby nie było mi niedobrze.[/QUOTE] Miałam podobnie. A dałam radę ok 30 h w autobusie. Też biorę aviomarin itp z tym, że w ogóle nie mogę spać w podróży i to męczy ![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;47526058] Jak słyszę o tych wszystkich katastrofach lotniczych (ostatnio 3 w ciągu tygodnia), to obiecuję sobie, że nigdy nie wsiądę do samolotu. Nie z moim lękiem wysokości Żeby nie było, że się wymądrzam bo sama samolotem nie leciałam, ale...jak mówię, że nie wsiądę to każdy mnie przekonuje, żeby porównać statystyki wypadków w powietrzu a na drogach Z tym, że jak samolot sie rozbije bardziej to nagłaśniają i tyle...
|
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
Próba polega na tym, ze ksiadz powie Wam/pokaże co i kiedy następuje
Kiedy wchodzicie, kiedy idziecie do ołtarza itp Moja kuzynka miała taką próbę
|
|
|
|
|
#1746 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() U mnie przygotowania ruszyły z kopyta krótko przed ślubem, kiedy zdjęto mi gips z nogi Dopiero wtedy odebrałam sukienkę, zamawialiśmy tort i kwiaty, nawet restaurację zmieniliśmy w ostatniej chwili . Ale u nas było łatwiej, bo nie robiliśmy weselicha. Zdecydowaliście już, dokąd się wybieracie w podróż poślubną? Nie mieliśmy próby w kościele, chyba się u nas tego nie praktykuje. Ksiądz na spotkaniu opowiedział nam po prostu, jak będzie wyglądała ceremonia. |
|
|
|
|
|
#1747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie z wypadkami jest tak, że samolotowe są rzadziej tylko więcej osób ginie i dlatego zawsze mówią jaki to ogrom tragedii.
|
|
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;47527841]Ja zostawiłam swoje nazwisko i nie żałuję [/QUOTE]Jak kto woli Ale mąż Twoje przyjął, tak?Ja swojego nazwiska mam dość, jest bardzo nietypowe i od razu każdy, kto zna rodziców/wujka itp wie, że jestem z tej rodziny ![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;47527841] U mnie przygotowania ruszyły z kopyta krótko przed ślubem, kiedy zdjęto mi gips z nogi Dopiero wtedy odebrałam sukienkę, zamawialiśmy tort i kwiaty, nawet restaurację zmieniliśmy w ostatniej chwili . Ale u nas było łatwiej, bo nie robiliśmy weselicha. Zdecydowaliście już, dokąd się wybieracie w podróż poślubną? Nie mieliśmy próby w kościele, chyba się u nas tego nie praktykuje. Ksiądz na spotkaniu opowiedział nam po prostu, jak będzie wyglądała ceremonia.[/QUOTE] U mnie na szczęście nie musze kłopotać sie zamawianiem tortu, ciast itp bo to jest w cenie sali. Musimy tylko kupić alkohol i napoje, a niedlugo tez jechać na salę potwierdzić liczbę gości, wybrać menu itp ![]() Tak, miejsce podróży mamy wybrane. Miała być zagranica ale m.in z powodu mojego urlopu musimy wybrać coś krótszego i jedziemy do Szczyrku
|
|
|
#1749 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1750 |
|
Przyczajenie
|
Zaręczyny, slub...czemu mnie to nie spotyka
![]() Znowu siedze na czacie bo na portalu nikogo i chyba jestem staroswiecka. Kazdy już chce spotkania i wymiany numerów telefonow Jak można już takie rzeczy oferować u osoby co pisze sie z 5 minut? Jak chce dłuzej pogadac, nawet na czacie a potem na skype to oni, że szukają dziewczyny i nie mają czasu ![]() ![]() Postanowiłam, że dziś ostatni raz siedze na czacie a potem nie wiem...załamie sie A czy wy drogie koleżanki modliliście sie o milosc? Jakieś techniki przyciągania?
|
|
|
|
|
#1751 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Z jakiego portalu randkowego korzystasz, jeśli mogę wiedzieć? Edytowane przez a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d Czas edycji: 2014-07-31 o 22:35 |
|
|
|
|
|
#1752 |
|
Zakorzenienie
|
Do mnie sama przyszła
![]() Z tż pisałam na badoo może kilka godzin - przeszliśmy na gg. Po jakiś 5 dniach miałam jego nr telefonu (jechałam dosyć daleko i chciał wiedzieć kiedy dojadę na miejsce ). Po kolejnych kilku dniach się spotkaliśmy (1 listopada ) i tak poszło Po 13mc oswiadczył się
|
|
|
|
|
#1753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1754 |
|
Przyczajenie
|
Mrowinka a ty jak sie spotykałeś z kilkoma to nie miałaś żalu, że to ciągle nie on i tak szukasz i szukasz?
Na czacie o tyle gorzej bo nie wiem z kim pisze a portalach tak. Mam konto na Sympatii bez zdjęcia, wiem dziwne ale na tyle mam fajny opis że ktoś zaczepia :brzydal :Ale nie tacy co chce ![]() Nie daje zdjęć bo jakoś mam blokadę do tego a i jak sąsiad by zobaczył to byłby śmiech na sali |
|
|
|
|
#1755 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Do Sympatii mam sentyment, bo właśnie tam poznałam mojego męża Nie korzystałam z innych portali. Ale ja miałam konto ze zdjęciem, wybrałam takie naturalne, wesołe - i myślę, że to też sprawiało, że odzywało się sporo osób. Jakoś się nie przejmowałam, że ktoś znajomy mnie znajdzie, przecież tam jest mnóstwo ludzi. W dodatku nie miałam wpisanej dokładnej lokalizacji.Tak sobie pomyślałam... skoro odzywają się do Ciebie nie tacy, jak Ty chcesz - to może sama poszukaj i odezwij się pierwsza do kogoś, kto Cię zainteresuje? Edytowane przez a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d Czas edycji: 2014-08-01 o 12:55 |
|
|
|
|
|
#1756 |
|
Przyczajenie
|
Mrownika tak robie czyli jak ktoś wygląda na fajnego i ma fajny opis albo fajny opis bez zdjęcia to wysyłam te pytania co są na Sympatii. Jednemu wysłałam 2 pytania i zero odzewu wiec zagadałam, że szkoda że sie nie bawi a on że dzieckiem nie jest by bawić sie w takie głupie pytania i tyle w tym temacie
![]() ![]() A nawet na zwykłe spotkania jak widać nie mam szczęścia ![]() Mrownika a czemu nie wyszło na tych spotkaniach? Nie było "cosia" czy na żywo wydali sie być innymi ludźmi? |
|
|
|
|
#1757 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Z niektórymi spotkałam się tylko raz, więcej spotkań nie proponowali, więc i ja się nie narzucałam. Z innymi spotkałam się kilka razy i albo oni dochodzili do wniosku, że to nie to, albo ja. Ale myślę, że ten czas był mi potrzebny i przekonałam się, kogo właściwie szukam.
|
|
|
|
|
|
#1758 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;47530313]
Na długo jedziecie?[/QUOTE] tydzień Cytat:
![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;47543163]Nie, nie miałam żalu. Po prostu cieszyłam się, że poznaję nowych ludzi i miło spędzam czas. Do Sympatii mam sentyment, bo właśnie tam poznałam mojego męża Nie korzystałam z innych portali. Ale ja miałam konto ze zdjęciem, wybrałam takie naturalne, wesołe - i myślę, że to też sprawiało, że odzywało się sporo osób. Jakoś się nie przejmowałam, że ktoś znajomy mnie znajdzie, przecież tam jest mnóstwo ludzi. W dodatku nie miałam wpisanej dokładnej lokalizacji.Tak sobie pomyślałam... skoro odzywają się do Ciebie nie tacy, jak Ty chcesz - to może sama poszukaj i odezwij się pierwsza do kogoś, kto Cię zainteresuje?[/QUOTE] Też poznałam tż na sympatii ![]() I również miałam zdjęcie, choć początkowo nie byłam do tego przekonana. Zwykła ze mnie dziewczyna nie sądziłam, że będa sie odzywać ale próbowałam
|
|
|
#1759 |
|
Konto usunięte
|
Ja nigdy nie weszlam na zaden portal randkowy, milosc sama do mnie przyszla na portalu spolecznosciowym
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1760 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Tu dzoana11, musiałam założyć nowe konto.
|
|
|
|
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
ale przyszłam się pochwalić że dziś mija nam razem 5 miesięcy Mam do Was pytanie, ponieważ będziemy mieszkać m.in. w Kudowie (Kudowej ) Zdroju i stamtąd myślimy skoczyć na jeden dzień do Pragi, warto? Nigdy nie byłam, a wiem że sporo osób zachwala ![]() I witam nowe osoby na wątku Lupita nie załamuj się, każdy w końcu kogoś znajdzie od dawna jesteś na portalach randkowych? Ja ze swojej strony polecam Sympatię, co prawda zbyt długo tam nie byłam, bo mój TŻ był pierwszym facetem z którym się spotkałam, ale często zaczynali do mnie pisać na prawde grzeczni i mili faceci ![]() Zdjęcie dużo daje, sama raczej pierwsza nie odezwałabym się do faceta bez zdjęcia. I też nie lubiłam jak ktoś mi te pytania wysyłał, nigdy na to nie odpowiadałam. Wolałam zwykłe wiadomości, ewentualnie puszczenie oczka, jak mi się spodobał to sama mu wysyłałam oczko i czekałam na wiadomość
Edytowane przez maddzia007 Czas edycji: 2014-08-09 o 14:33 |
|
|
|
|
#1762 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Praga jest piękna, tylko niestety dość zatłoczona. Jeden dzień to trochę mało, ale najważniejsze miejsca na pewno zobaczycie. My w Pradze byliśmy już 2 razy
|
|
|
|
|
|
#1763 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj 5 m-cy to też coś, od czegoś się zaczyna ![]() Ja swoje początki z tż wspominam z sentymentem teraz też jest fajnie ale te początki były urocze...A nasze pierwsze wspólne wakacje już 2 lata temu- jak ten czas leci... Cytat:
![]() Ja lubiałm te pytania oczywiście poza zwykłymi wiadomościami. Ale z tż wymieniłam ich tylko kilka na początku potem szybko przeszliśmy na gg i do realu ![]() Dziewczyny jak znosicie te upały?
|
|
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
ja w czwartek jade do tż, pójdziemy do galeri handlowej
a w piątek tż da mi pojeżdzić samochodem swoim a w sobote na wesele idziemy. Dni bedę miała zapełnione
|
|
#1766 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie spoko
jakoś leci, pare dni temu dowiedziałam się że jeden chłopak z pracy się we mnie podkochuje :-P na szczęście pracuję z nim tylko w tym tygodniu jeszcze ;-) ale ewidentnie chłopaka onieśmielam :-P
|
|
#1767 |
|
Zadomowienie
|
Czesc
ja mam watpliwosci czy zakladac profil na tego typu portalach. Nawet nie wiem na jakim najlepiej.. :P
|
|
|
|
|
#1768 | |
|
zielony stworek
|
Cytat:
![]() Są też pewnie inne fajne,ale mnie się nie chciało żadnych testów osobowości wypełniać edarling to było chyba.
|
|
|
|
|
|
#1770 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I po tym wyjeździe już nie mieliśmy wątpliwości, że chcemy być razem. Ja też polecam Sympatię, innych portali nie znam. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.

Zresztą mnie leżenie na plaży nudzi.
chociaż lubię góry.

Ale i nie wierzę, że to już 
Z tym, że jak samolot sie rozbije bardziej to nagłaśniają i tyle...

) Zdroju i stamtąd myślimy skoczyć na jeden dzień do Pragi, warto? Nigdy nie byłam, a wiem że sporo osób zachwala