|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią, cz. 18
Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=WWaLxFIVX1s ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- aaaaa... i jeszcze jedno, bardziej mnie rusza ten sześciominutowy filmik https://www.youtube.com/watch?v=UoAa...2Wi6ab&index=1 niż milion filmów typu kamienie na szaniec czy miasto 44. dobra, ból d*** mi minął. Dziękuję. |
|
|
|
|
#1502 |
|
Konto usunięte
|
Ale pomysl jakie niezle zdjecia by wyszly. Tu szafiarki pozuja z ponetnymi minami gdy nagla wyskakuje facet z bronia w reku i zaczyna do nich strzelac. Jakby nie wiedzialy, ze to slepaki to by cala sesja wyszla idealnie
Ta panika, te przerazenie, ta kaluza pozostala po zsikaniu sie ze strachu
|
|
|
|
#1503 |
|
Wtajemniczenie
|
Myślałam, że nic mnie już nie zdziwi że strony pkp a jednak
![]() Chciałam zaplanować podróż na początek września z katowic do gdańska. Okazuje się, że na chwilę obecna nie ma żadnego połączenia na tej relacji, bo zmiania się rozklad i nie wiadomo w ogóle jakie i czy będą połączenia ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1504 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A te szafiarki to porażka. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1505 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale to twórcy (w tym Komasa) kreują gust widza. Oni także zaniżają poziom filmów, bo wychodzą z założenia, że widz jest idiotą i chce widzieć tylko sceny seksu. A gdyby podnieśli nieco poziom to ludziom także zmieniłby się gust, bo oglądaliby to, co im serwują w kinach. No, ale lepiej iść po linii najmniejszego oporu i serwować ludziom papkę. |
|
|
|
|
#1506 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1507 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwi mnie, że dopiero teraz odkryłam opcje "idź do pierwszej nieczytanej wiadomości", ale nie chodzi mi o tą na górze tematu, bo w tej na górze, jak jesteśmy na stronie np. 22, a nowa wiadomość na 19, to nas nie cofnie o stronę, tylko pokaże pierwszą wiadomość na stronie 22
teraz dzięki tej nowo odkrytej opcji jak będzie jakaś dyskusja na kilka stron, to nie będę musiała szukać na której stronie ostatnio byłam, ani nie będę musiała wchodzić przez 1. stronę Edytowane przez gosia_9508 Czas edycji: 2014-08-01 o 13:49 |
|
|
|
#1508 |
|
Konto usunięte
|
Trzy lata
Brawo
|
|
|
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem :p Jestem taka dumna. I to jeszcze przez przypadek trafiłam, bo mi się ręka obsunęła
Zawsze myślałam, że ta opcja jest tylko na górze wątku Swoje odkrycie udokumentowałam w załączniku.
|
|
|
|
#1510 |
|
Konto usunięte
|
A mnie dziś oświecili, że można zasubskrybować wątek bez wpisywania do niego swego pierwszego postu
|
|
|
|
#1511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=f1c0d63fc5ca1c381c34296 7d346813606c679f4_610b1c1 cbeee7;47544336]A mnie dziś oświecili, że można zasubskrybować wątek bez wpisywania do niego swego pierwszego postu [/QUOTE]Dostaniesz ode mnie order za nieogar
|
|
#1512 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1513 |
|
Konto usunięte
|
Dziwi mnie, że niektórzy ludzie na normalne ciasto na blaszce np. jabłecznik mówią "placek"
Albo na tabletki od bólu głowy itp. "proszki" |
|
|
|
#1514 |
|
Konto usunięte
|
O Boże, koniec mieszkania ze studentami w jednym bloku, to nie na moje nerwy, od dziś tylko emeryci.
Obudziłam się dziś o 3 w nocy przy akompaniamencie jakiś dziwnego łopotania z klatki schodowej, więc wzięłam nóż (lol) i poszłam sprawdzić co to. Schodzę kilka pięter w dół, a tam sąsiad wciąga ogromny fotel po schodach (?). O 3 w nocy, czaicie. Bo akurat wrócił z imprezy i mu się zachciało zajumać koledze z parteru fotel. Kiepsko sypiam, więc uznałam, że skoro już nie zasnę w najbliższym czasie, to obejrzę przedstawienie chociaż i mu pomogłam z tym fotelem Niestety uznał, że jednak mu ten fotel nie pasuje do wystroju mieszkania i co zrobił? Ukradł z niego poduszkę i wywalił go przez balkon. Z pierwszego piętra -.-Wyprowadzam się, bez kitu. |
|
|
|
#1515 |
|
Zakorzenienie
|
Demi, gdzie Ty mieszkasz?
Z emerytami jest spoko, najlepiej się mieszka. Cisza, spokój. Najgorzej z młodymi małżeństwami z dziećmi. |
|
|
|
#1516 |
|
Konto usunięte
|
Poznań :<
Czemu takie dziwne rzeczy przytrafiają się zawsze mi? :< To niemożliwe żeby mieć takie szczęście do dziwnych ludzi. |
|
|
|
#1517 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam przygłuchego sąsiada na górze, który podczas rozmów wydziera się niemiłosiernie. Na początku myśleliśmy z Tżtem, że nad nami mieszka jakaś rodzina patologiczna, bo facet tak się darł. Później się okazało, że rozmawiał przez telefon. Nazwaliśmy go Kmicic (bo jest tak stary, że pamięta potop szwedzki) i jak coś mu upada to drewniana noga albo szklane oko ![]() Facet z parteru jest z kolei wyczulony na każdy hałas. Kiedyś przed klatką (wewnątrz bloku w takiej wnęce gdzie są skrzynki na listy) spotkaliśmy znajomego i ustalaliśmy co robimy - wymieniliśmy dosłownie dwa zdania, a gościu wyszedł z awanturą jakbyśmy co najmniej robili imprezę stulecia. Marzę o tanim mieszkaniu w kamienicy :c |
|
|
|
|
#1518 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to jest jakiś prywatny akademik, czy jakaś kamienica przeznaczona cała na wynajem, czy po prostu tak trafiłaś, że dużo studentów wynajmuje w tym bloku?
|
|
|
|
#1519 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1520 |
|
Konto usunięte
|
Przypadkiem tak trafiłam, bo przypadek mnie nienawidzi -.-
|
|
|
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
Demi, emeryci też nie muszą być dobrymi kompanami
Choć prawda, lepszymi niż "typowi studenci". Na studiach przez rok mieszkaliśmy pod takimi. Myślałam, że zabiję. Jestem mentalnie stara, ludzie teraz się drą na dworze wieczorami, bo wakacje mają, a ja mam ochotę w nich strzelać, bo w nocy to się kurna śpi, a nie drze mordę
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
Tymczasem w Poznaniu...
|
|
|
|
#1523 |
|
Zadomowienie
|
Czekajta, wytłumaczcie mi jak krowie na rowie, w czym ta jest lepsza bo nie kumam
![]() W sensie ta nowa opcja do ostatniej wiadomości
Edytowane przez weraa66 Czas edycji: 2014-08-01 o 14:57 |
|
|
|
#1524 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A to na górze strony niekoniecznie. Jeśli skończyłaś czytać na stronie 10 a są już dwie strony więcej to jeśli wejdziesz na stronę 11 lub 12 i klikniesz to nie cofnie cię do 10. Dlatego ona działa poprawnie tylko jak wejdziesz na pierwszą stronę wątku lub na tę, na której rzeczywiście skończyłaś czytać. |
|
|
|
|
#1525 |
|
Konto usunięte
|
Powiedzmy, że jedna z tych gdzie po zmroku byś sama się niechętnie zapuściła, a co dopiero dzieciom pozwolić
![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Kmicic i tak brzmi lepiej niż facet obok, który zarzygał mi wycieraczkę, a potem na niej zasnął -.- |
|
|
|
#1526 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziwi mnie, MOCNO, że w autobusie wczoraj przy temperaturze 33stopnie było włączone ogrzewanie. |
|
|
|
|
#1527 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1528 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam nigdzie nie boje się chodzić wieczorem
|
|
|
|
#1529 | |
|
Zakorzeniona
|
Cytat:
Nie miałam o tym pojęcia. Moje życie już nigdy nie będzie takie samo.
|
|
|
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.

Ta panika, te przerazenie, ta kaluza pozostala po zsikaniu sie ze strachu

Nie miałam o tym pojęcia. Moje życie już nigdy nie będzie takie samo.