|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VIII
Cytat:
Hej, coś za Truth or Dare Madonna - 50/75 ml (z kartonikiem) Coco Mademoiselle edp - 10 ml |
|
|
|
|
#3242 | |
|
Spod wody.....
|
Cytat:
![]() Czego szukasz Iwonko?
|
|
#3243 |
|
Zakorzenienie
|
Iwonko, nie miej doła
może coś u mnie wypatrzysz za Montaigne i refill 19-tki?
|
|
|
|
#3244 |
|
Zadomowienie
|
Oddam:
- flakon Estee Lauder - Pleasures 7,5 ml/30 ml - flakon Gosh - She no 2 - 23 ml/50 ml - miniaturka Givenchy - Ysatis ok. 2 ml/4 ml - odlewka Kenzo -Jungle Elephant 2,5-3 ml/4 ml - odlewka Alexander McQueen - My Queen - ok. 4 ml |
|
|
|
#3245 |
|
Zakorzenienie
|
Aktualizacja:
- Jil Sander Sport Woman - flakon 50 ml z ubytkiem testowym - Paco Rabanne Pour Elle - ok. 25 ml / flakon 50 ml - Estee Lauder Bronze Goddess Capri - ok. 50 ml / flakon 100 ml - Molinard Nirmala - ok. 40 ml / flakon 100 ml - Nina Ricci Les Belles Cherry Fantasy - ok. 20 ml / flakon 30 ml - Celine Dion Belong - ok. 85 ml / flakon 100 ml - mogę oddać flakon lub zrobić odlewkę - Intimately Yours Beckham - 15 ml - DKNY Delicious Night - 2 flakoniki 7 ml - Britney Spears Believe edp - ok 20/ flakon 50ml - John Richmond Viva Rock - flakon 30 ml, zużycie kilka psików - Yves Rocher: - Ming Shu Fleur de L'Aube - ok. 45 ml / flakon 50 ml - Werbena - ok. 90 ml / flakon 125 ml - Kokos-Ananas - ok. 18/20ml - Neroli - odlewka ok. 4,5 ml - Miniatury: - Dior Midnight Poison - Ralph Lauren Ralph - Dior J'Adore - L'occitane Pivoine Flora edp - Guerlain Idylle - Aigner Explosive for Women - D&G L'eau the One - Guerlain Aqua Allegoria Velours Lavande odlewki oraz próbki: - Miss Dior edp 2014 - ok. 10 ml - Thierry Mugler Alien edt - ok. 10 ml - Guerlain Samsara edt - ok. 12 ml - Cacharel Noa edt - ok. 10 ml - Valentino Valentina Assoluto - ok. 9 ml - Jesus del Pozo Arabian Nights - ok. 6 ml - SEPHORA Vanille Chocolat Capricieuse - ok. 7 ml - Guerlain Shalimar Fleur de Shalimar 2008 - ok. 2,5 ml - Prada Candy - 2 ml - Escada Taj Sunset - ok. 2 ml - Mauboussin Historie D'Eau Amethyste - ok. 6 ml - Gucci by Gucci edp - firmowe próbki 2 ml (2 sztuki) - Lolita Lempicka edp - ok. 0,5 ml - Stella McCartney Rose Absolute - ok. 2 ml - unikat - Stella Sheer 2008 - 2 x ok. 2 ml - unikat - Prada Infusion d'Iris Leau - ok. 2 ml - Dior Dune - stara wersja - ok. 0,7 ml - Chanel Chance Eau Tendre - ok. 2,7 ml - Chanel No.19 Poudre - ok. 1,5 ml - Dior Dolce Vita - ok. 2,7 ml - Laura Biagotii Sotto Voce - ok. 2 ml - unikat - YSL In Love Again - ok. 0,4 ml - L'Occitane Ruban Orange - ok. 1 ml - Dolce&Gabbana Dolce (nowość) - ok. 1 ml - Love Potion Oriflame - ok. 4 ml - Gucci Envy edt - firmowe próbki 1,7 ml - 13 sztuk - Gucci by Gucci edp- firmowe próbki 2 ml - 4 sztuki Niszowe: - Diptyque Philosykos - 2 x ok. 10 ml + ok. 6-7 ml - Mancera Roses - ok. 4 ml - Keiko Mecheri Peau de Peche - 10 ml - Jo Malone Blue Agava & Cacao - 15 ml (kakao z nutą egzotyki dzięki kwiatowi niebieskiej agawy) - Phaedon Rouge Avignon - 5 ml - Marc Buxton - Black Angel - ok. 9 ml - L'Artisan L'eau du Navigateur - ok. 3 ml - Parfumerie Generale Cuir Venerum - ok. 1 ml - Galimard Canaica - ok. 1,2 ml - L'Artisan Cote d'Amour - ok. 2,5 ml - Creed Fleurs de Gardenia edp - ok. 0,5 ml - Tokyo Milk French Kiss - ok. ok. 2 ml - Micallef Aoud Man - ok. 1-1,5 ml - Annick Goutal Songes - ok. 1,5 ml - Folies des Seasons Automne - ok. 1 ml - Caron Montaigne - ok. 0,7 ml - Shiseido Feminite du Bois - ok. 1 ml - unikat - Clive Christian X for Women - ok. 2,5 ml - Tom Ford Noir de Noir - ok. 1,5 ml - Tardes Carner Barcelona - ok. 4 ml - Vohina Huitieme Art Parfums - ok. 3 ml - Phaedon Tabac Rouge - ok. 2,5 ml Możliwe również odlewki z moich flakonów: Byredo Bal d'Afrique Mark Buxton Devil In Desguise Mark Buxton Wood&Absinth - lub mogę oddać flakon ok. 90 ml Thierry Mugler Angel La Rose Dior Forever & Ever Sonia Rykiel Woman - Not for Men edp Dita von Teese Erotique Eisenberg I am Zapraszam
|
|
|
|
#3246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dior Midnight Poison - Ralph Lauren Ralph - Dior J'Adore - L'occitane Pivoine Flora edp - Guerlain Idylle - D&G L'eau the One - Guerlain Aqua Allegoria Velours Lavande odlewki oraz próbki: - Miss Dior edp 2014 - ok. 10 ml - Thierry Mugler Alien edt - ok. 10 ml - Guerlain Samsara edt - ok. 12 ml - Cacharel Noa edt - ok. 10 ml Perfumy mam w watku wymiankowym.A poza watkiem mam jeszcze,chyba chcialas kiedys...Yvresse to nowe ok.15-20/80 ml Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2014-07-31 o 21:52 |
|
|
|
|
#3247 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Na pewno, to co wystawiłam, wymienię na to, co (póki co) bardzo lubię, czyli: Jadory, Midnight Poison, Addict, Dune, L'Or, Coco Noir, L'Ambres des Merveilles, Petit Fracas, Prada Amber, Samsara, Elie Saab Le Parfum (Intense głównie) |
||
|
|
|
#3248 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety nie wiem jak jest z jej podobieństwem do HP bo zupełnie nie pamiętam jak pachną.---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Melduję, że wczoraj zamówiłam i opłaciłam atomki, więc na poniedziałek (góra wtorek) powinny być
|
|
|
|
|
#3249 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3250 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już mi się ostała tylko jedna flaszka i ciężko mi się z nią rozstać, bo mimo tego, że rzadko używam, to uwielbiam Addicta. Gdybym miała zakitrane w innym flakonie ze 20 ml na własne potrzeby, to może nie wybrzydzałabym tak.U Ciebie wybrałam nie dość, że drobnicę, to jeszcze w ciemno, bo obu zapachów nie znam... tego Carona miałam brać na allegro, ale tak jakoś ciągle dumam nad nim
|
|
|
|
|
#3252 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3253 |
|
Zakorzenienie
|
Taaak, znam to, znam
![]() Rozumiem, że poza Addictem nic dla siebie nie widzisz w moich szpargałach? |
|
|
|
#3254 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3255 |
|
Zakorzenienie
|
Eh, no trudno
|
|
|
|
#3256 |
|
Konto usunięte
|
Odleję z mojego flakonu Womanity Pour Elles, tak z 10-20ml
najchętniej za Perełki Lalique |
|
|
|
#3257 | |
|
Zadomowienie
|
Przypominam się
![]() Cytat:
1. Marc Jacobs Dot 7/10 ml 2. Marc Jacobs Daisy Poparts edp 2,5/5 ml 3. Addict Eau Sensuelle 9/10 ml 4. Shalimar edp 5/10 ml 5. Givenchy Ange ou Demon edp 7-8/10 6. Givenchy Ange ou Demon le Secret edp 4/10 7. Dior Addict edp 2/3 8. Acqua di Gioia essenza 2,5 ml (pozostała połowa) i próbki fabryczne o różnym stanie zużycia, przeważnie pozostało od 1 do 0,5 ml: The Different Company Rose Poivree edp, Tommy Hilfiger Loud, Alien Sunessence, Angel Sunessence, Hugo Boss XX Woman, Laura Biagiotti Laura Rose, Escada Marine Groove, Max Mara Le Parfum, Chanel 5 edt. I miniaturka: 5 ml Gianfranco Ferre Essence d’eau Istnieje możliwość wymiany mojej drobnicy na coś większego konkretnego, zapraszam
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los" -Oscar Wilde Edytowane przez kasia-zuzia Czas edycji: 2014-08-12 o 20:11 |
|
|
|
|
#3258 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3259 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los" -Oscar Wilde Edytowane przez kasia-zuzia Czas edycji: 2014-08-01 o 14:19 |
|
|
|
|
#3260 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3261 |
|
Zadomowienie
|
|
#3262 |
|
Wtajemniczenie
|
wymienię; próbki
TOM TAILOR-NEW EXPERIENCE GUERLAIN-LA PETITE ROBE NOIR EDP DARIUSZ MICHALCZEWSKI- TIGER EMOTION FOR WOMEN SISLEY-EAU DU SOIR ELISABETH ARDEN-UNTOLD TRUSSARDI-INSIDE AVON-FLEUR BOND NO.9 CACHAREL-AMOR AMOR HERRERA-212 VIP AGENT PROVOCATEUR-MAITRESSE DOLCE & GABBANA THE ONE DESIRE LANVIN-MERRY ME HUGO BOSS- HUGO BOSS EAU FOR WOMEN CHRISTIAN LACROIX C'EST LA FITE LOEWE-AURA BEYONCE-HEAT REPETTO D&G POUR FEMME ELIE SAAB LE PARFUM THE BODY SHOP CASSIS ROSE GUCCI BY GUCCI COAL DIAMOND- SYLVIE VAN DER VAART -DAY FIRE Z LEWEJ NIGHT FIRE Z PRAWEJ -obie poj.pocz. 2,3 ml DESIGUAL-DESIGUAL FOR FUN pocz 1,7 ml EMANUEL UNGARO -UNGARO pocz 1,6ml YVES ROCHER -husteczka z zapachem SO ELIXIR GUCCI ENVY ME 1,7 ml NOWA ODLEWKI 1.GUCCI ENVY ME pocz 5ml 2.J.D.POZO.-HALLOWEEN pocz 5 ml 3.CACHAREL AMOR AMOR pocz 10 ml 4.GUCCI RUSH pocz 10 ml 5.GUCCI RUSH pocz 10 ml 6.MOSCHINO I LOVE LOVE pocz 10 ml 7.BANANA REPUBLIC ALABASTER pocz 10 ml 8,SPIRO SPIRO 10 ml 9.GRES MARLENA DIETRICH MY DREAM pocz 10 ml 10,MICHAEL KORS -MICHAEL KORS pocz 10 ml 11,GUERLAIN- IDYLLE pocz 10 ml 12.SHALIMAR-PARFUM INITIAL pocz 10 ml 13,LALIQUE PERLES DE LALIQUE pocz 15 ml 14,YSL ELLE pocz 15 ml 15.YSL PARIS POUNT DES AMOURS pocz 15 ml MINIATURY Chanel -COCO Cartier- Panthere De Cartier 1,1 ml Versace - Gianni Caesars -Woman Extravagant Perfume 4 ml Trussardi Donna-pusty flakonik Azzaro - Oh Lala FLAKONY ; PRADA CANDY FLORALE COCO MADEMOISELLE YSL PARISIENNE EXTREME SZCZEGÓŁY I FOTO W WĄTKU https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post47545144 SZUKAM NAJSZCZEGÓLNIEJ ; CHANCE I TENDRE, J'ADORE EDP I VOILE, EAUDEMOISELLE, POISON,MIDNIGHT POISON
[*] IWNFY Edytowane przez bogusia32 Czas edycji: 2014-08-01 o 17:52 |
|
|
|
#3263 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem czy nie będę pozbywać się dopiero otwartej 50-tki Givenchy Hot Couture edt. Strasznie u mnie wybijają nuty pieprzowe czego nie lubię
|
|
|
|
#3264 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobię odlewkę 4 ml Jimmy Choo edp lub Si Armani w zamian za Candy Prady.
|
|
|
|
#3265 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VIII
Poszukuję niewielkiej ilości Fig Leaf od Demeter.
|
#3266 |
|
Wtajemniczenie
|
ELIZIAKU COŚ U MNIE ZA
- Dior Midnight Poison Miss Dior edp 2014 - ok. 10 ml Valentino Valentina Assoluto 9 ml Prada Infusion d'Iris Leau - ok. 2 ml Chanel Chance Eau Tendre - ok. 2,7 ml - Chanel No.19 Poudre - ok. 1,5 ml YSL In Love Again - ok. 0,4 ml Dolce&Gabbana Dolce (nowość) - ok. 1 ml Dior Forever & Ever z 5 ml
[*] IWNFY Edytowane przez bogusia32 Czas edycji: 2014-08-01 o 20:38 |
|
|
|
#3267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z flakonów mogę poświecić 2-3 jakieś bo mam mniejsze pojemności niż 50ml, np. Chance edp 30/100 Angel La Rose (tester) jakieś 25-30/100, Obsession Night (dużo, jakieś 60/100), mam też perełkowego L`ora edp moge oddać 30-40/50ml , Violette Fragonarda szukasz czegoś konkretnego?
|
|
|
|
|
#3268 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3269 |
|
Zakorzenienie
|
będę pamiętać o Tobie jeśli nie wyjdzie z Hot Couture, mam 50-tkę, zostawiłabym sobie odlewkę bo super zapach ale mam dużo innych więc chętnie się podzielę, zaraz popatrzę co masz ciekawego
edit: ewentualnie Tresor / Tresor in Love by mnie interesował
Edytowane przez Ania_november Czas edycji: 2014-08-01 o 21:07 |
|
|
|
#3270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.

Pytajcie, proszę

może coś u mnie wypatrzysz za Montaigne i refill 19-tki?