|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jakie bolerko?
Witam,
proszę o propozycję jakie bolerko najbardziej pasowałoby do załączonego gorsetu. Mam jakieś typy, ale nie jestem pewna czy te przedstawione w załączeniu pasują. PS. gorset został przerobiony na dekolt w serduszko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ReklaMO(D)żerca.
|
Dot.: Jakie bolerko?
jestem wielką przeciwniczką bolerek, z załączonych zdjęć najbardziej podoba mi się to, ze zdjecia numer 6.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez KITKA_23 Czas edycji: 2014-07-23 o 08:58 Powód: niewyczerpująca argumentacja |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Witaj!
Masz dość ozdobny gorset więc wybrałabym do tego lekkie bolerko, żeby nie przedobrzyć ![]() Z takiego samego materiału co welon ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Ze wstawionych to rosa clara najbardziej, bo baaaardzo mi się nie podobają bolerka z krótkim rękawkiem. Masz tak bardzo zdobiony gorset, że ja bym nie szła w żadne świecące czy koronkowe bolerka - przecież nie o to chodzi żeby obwiesić się jak choinka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
W kościele zazwyczaj jest zimno, więc na sam ślub wybrała bym długi rękaw, w ogóle w mojej wizji do kościoła raczej chodzi się zasłoniętym. Zawsze później można zdjąć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam takie jak na ostatnim zdjęciu- tylko do kościoła, potem zdjęłam i byłam bez. Uważam, że do kościoła bolerko powinno być, choć też jestem ich przeciwniczką.
Więc wybrałabym ostatnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Zdecydowanie nr 2 i 5 ponieważ ich materiał jest podobny do tego przy sukni poniżej gorsetu.
![]() |
![]() |
#10 |
Żona Gargamel
|
Żadne, bolerka są okropne i zepsują każdą suknię
![]() Jeśli będę musiała mieć coś na ramiona to będzie to albo takie coś: http://asset1.zankyou.com/images/mag...10/83.Sun_.jpg albo szal A w zimie sweterek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Bolerka przy sukni ślubnej to coś co będzie mi spędzać sen z powiek już niedługo przy poszukiwaniach tej jednej, jedynej wymarzonej sukni. Jeszcze nie znalazłam "złotego środka" ponieważ wręcz nie trawię tradycyjnych bolerek, wydaje mi się, że totalnie psują efekt który powinna dawać szukana przez tyle czasu suknia ślubna. Z drugiej strony nie chcę wejść do Kościoła z odkrytymi ramionami. Ciężki temat na najbliższe miesiące
![]() Z tych, które przedstawiłaś najbardziej podoba mi się przedostatnia wersja a to dlatego, że odbiega ona najbardziej od tradycyjnej wersji bolerka :P Jednak najlepiej będzie przymierzyć je już do sukni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.