|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią, cz. 18
|
|
|
|
#1622 |
|
Zakorzenienie
|
Zależy co rozumiesz pod pojęciami:daleko i centrum. Według mnie nie jest w samym centrum, ale w jego niedalekim otoczeniu.
|
|
|
|
#1623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest za zwierzyniecką, dla mnie od np Starego to nie jest daleko i mogę spokojnie przejść pieszo, ale dla mojej znajomej to np byłby hektar :P Tzn ujmę to tak - nie jest blisko. Ale nie bardzo daleko. a wypas to nie wiem o co chodzi więc nie powiem :P |
|
|
|
|
#1624 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwi mnie że piję średnio schłodzonego szampana i oglądam film Sharknado (po raz drugi!), tak beznadziejny że aż śmieszny...
a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle -fasolinno- Edytowane przez Milennka03 Czas edycji: 2014-08-02 o 22:10 |
|
|
|
#1625 |
|
and cigarettes
|
|
|
|
|
#1626 |
|
Konto usunięte
|
Sharknado jest zarąbiste, bluźnisz
|
|
|
|
#1627 |
|
Zakorzenienie
|
ale i tak nieźle smakuje
A raczej smakował bo już prawie wypity.
|
#1628 |
|
and cigarettes
|
|
|
|
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
eh, chylę głowę w pokorze, fakt-jest niezłe, no i Ian Ziering-sentyment z BH 90210
![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- eee, jeszcze nie, dopiero preludium
|
#1630 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
Dziwi mnie moje szczęście: wiosną upatrzyłam sobie w jednym ze sklepów świetne letnie kozaki, wczoraj spontanicznie w tym sklepie wylądowałam i okazało się, że została tylko jedna para, akurat w moim rozmiarze, i tańsza o ponad 30% <3.
|
|
|
#1631 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
)edit: aaa ok, sprawdziłam, wypas jest na jackowskiego nie wiem gdzie konkretnie w centrum będziesz, ale jak mówiłam, z rynku to spokojnym spacerem z 30min pójdziesz pieszo, a tramwajem zajmie to parę minut za to z dworca głównego to już w ogóle jest bardzo blisko
Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2014-08-02 o 22:55 |
|
|
|
|
#1632 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwi mnie, ze mieszkam w Poznaniu i nie wiem co to wypas
|
|
|
|
#1633 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1634 |
|
Zakorzenienie
|
Edit: juz wiem.
To dziwi mnie, ze jestem weganka a nie jadam w weganskicj knajpach
|
|
|
|
#1635 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1636 |
|
Szef ds. Wymianek
|
Przyznam, że ja też nie wiedziałam
.
|
|
#1637 |
|
Konto usunięte
|
Dziwi mnie cykliczność stosunków intymnych moich sąsiadów.
Big Ben mógłby się od nich uczyć punktualności. Uprawiają sex zawsze o godzinie 22, przez około 10 minut. I ja wszystko słyszę.
|
|
|
|
#1638 |
|
Konto usunięte
|
Xd moze staraja sie o potomka i chca to robic rowno co 24 godziny xd
Nie nadrabiam was (
|
|
|
|
#1639 |
|
Zakorzenienie
|
Może to wcale nie to co myślisz. Może coś oglądają
|
|
|
|
#1640 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;47562569]Dziwi mnie cykliczność stosunków intymnych moich sąsiadów.
Big Ben mógłby się od nich uczyć punktualności. Uprawiają sex zawsze o godzinie 22, przez około 10 minut. I ja wszystko słyszę. [/QUOTE]Może to tacy bardzo zorganizowani ludzie, wpisują stosunki w plan dnia ![]() It's sex time, baby! W ogóle, cieszę się, że moi sąsiedzi to sami emeryci. Żadnych imprez, żadnych seksów. |
|
|
|
#1641 |
|
Konto usunięte
|
Drabina!
|
|
|
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
Przypomnialas mi o to jak spalam u mojej cioci w bloku i budze się, 2 w nocy i słyszę jak nade mną ktoś się wyproznia, wydobywając z siebie wiadome dźwięki. Nie moglabym mieszkać w bloku, po 2 tygodniach mialabym niezla schize
|
|
|
|
#1643 |
|
Zakorzenienie
|
ale co w bloku, ja mieszkam w bloku i nie słyszę nic. nigdy nie słyszałam żadnego sąsiada.
|
|
|
|
#1644 |
|
Konto usunięte
|
Ja slysze niestety
I CHyba zaloze watek nawet pt "ogrodki na parterze w nowym budownictwie - najwieksza zmora XXI wieku" Ludzie sa w srodku miasta a uroili sobie ze sa w domku na prerii. Robia grille imprezy opalaja sie polnago dzieci krzycza a do tego super glosna muzyka. Hajlajf ogolnie. Juz raz im dalam dobitnie wprost znac co o tym sadze. Za drugim razem tak dobrze nie bedzie. Wstane o szostej rano kolejnego dnia otworze drzwi i okna i od bialutkiego rana beda leciec "my slowianie" w wykonaniu kobry. Tak dlugo az obiecaja mi wyjac slome z butow albo zabierze mnie stad policja. |
|
|
|
#1645 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziwią mnie też ludzie, którzy z nudów wiszą w oknach i przypierdzielają się do każdego przychodzącego o jakieś bezsensowne pierdoły. |
|
|
|
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
dziwią mnie sąsiedzi którzy prowadzą knajpę, czyli powinni znać się na higienie, a co drugi dzień zostawiają worki ze śmieciami na klatce schodowej.
dziwią mnie mieszkańcy mojej wyspy którzy nie potrafią jeździć po rondach i nie używają kierunkowskazów. dziwią mnie ludzie którzy wydają dużo kasy na wakacje po to żeby siedzieć w hotelu i narzekać na wszystko. dziwi mnie też że rodzice kilkuletnich dziewczynek-modelek zdziwili się na ich wystąpienie w takim stroju https://www.facebook.com/13115624034...348847/?type=1
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#1647 |
|
Konto usunięte
|
Serio ja sie i tak stad wyprowadzam wymowilam juz mieszkanie wiec mi totalnie stosunki z tymi ludzmi wisza i mam zamiar sie nad nimi popadtwic. Srodek lipca ja wracam z pracy po nocce i tak zamykam wszystkie drzwi i okna bo oni od rana biesiaduja. I mimo zamknietych wszystkich drzwi i okien alysze dokladnie slowa piosenki. Tatko z bebzonem smazy kielbase mamcia w stringach lezy plackiem a towarzystwo wesolo piwkuhe. Do tego rmf fm na cala mozliwa glosnosc. Po prostu peklam i spuscilam im centralnie na grilla samolocik z krotkim tekstem "od serca". Przynajmniej muzyke sciszyli i zamykajac wszystkie okna moglam sie przespac.
|
|
|
|
#1648 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
ohyyyyyda. ja nigdy nie mieszkałam w bloku więc jak u byłego czasem nocowałam to spać nie mogłam, każdy dźwięk mnie budził - kwestia przyzwyczajenia.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#1650 |
|
Zakorzenienie
|
No ja dziś widziałam coś co mnie nie tyle zdziwiło co nawet i zaszokowało. Nawet pomyślałam "o boże, widzę pedofila na własne oczy"
No bo stoję w pracy przy oknie i patrzę. I facet (ok 40-45) robi komuś fotkę, ale nie widzę komu bo taki kąt widzenia. No i później robił drugą - dziewczynce ok 6 lat, w takiej krótkiej sukience. Kazał jej się połozyć na murku w takiej pozie, że ręce do góry i tam nogi tak ułożone po czym ukucnął i robił zdjęcie z takiej perspektywy, no wiecie. Od tych nog idące. No k**** przepraszam, ale wg mnie to nie są odpowiednie fotki dla 6 letniego dziecka? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.

)

.