|
|
#721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Hej! Ja już po Turbo i to zdecydowanie mój program treningowy. A trening wykonany o 6 rano jest o niebo lepszy niż ten w dzień. Także dzień pozytywnie rozpoczęty. Zaraz lecimy do Ikei decathlonu i jyska- na samo otwarcie żeby po przed czika zdążyć.
Cytat:
Miłego dnia ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc!
Cos Wam pokaze... silver u mnie czika nieprzerwanie od poczatku czerwca do konca wrzesnia, wiec ma sie rozumiec, ze w czike wychodzimy. Nie w ta najbardziej czikowata, ale czasami tez sie zdarzaImageUploadedByWizaz Forum1407046725.825023.jpg |
|
|
|
#723 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
hejka.
bylismy wczoraj na grilu u t., lubie tam jezdzic bo do opieki mam t+2 ciotki, wszystkie sie rwa do K., a ze Kuba chetny do wloczenia sie takze mam chwile zeby zjesc, zjesc i zjesc w spokoju ![]() dzis jedziemy znow na grilla, tym razem do miasta ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47553757] Sylwia, wiesz, co mi do głowy przyszło? że chce cię zwabić na tę imprezę, kij wie czego dodać do picia albo i niczego, ale mieć potem w zeznaniach masy ludzi, że się szlajasz po imprezach.[/QUOTE] omg, normalnie scenariusz jak z trillera ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
o boze, padlam! Cytat:
tyle ze u nas nie mozna miec spodenek, jest zakaz, maja byc "normalne majtki" na doopie tez odnioslam takie wrazenie i tez mam nadzieje ze mylne ![]() Cytat:
avansa mielibysmy zdecydowanie nie po drodze ale dziekuje. tym bardziej zer skoro takie przeceny to podejrzewam ze juz wszystko co lepsze to wykupione. kupilismy te, co Hope polecala Hope - czy ono wydaje jakies dzwieki? jest szansa na prasowanie jak dziec spi?
|
||||||
|
|
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryniu jak parą buchniesz to słychać taki świst
|
|
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
meneq o kurcze to jakaś publiczna czy u kogoś w chacjendzie?
ale dziś pospaliśmy, znowu do 8, moje dziecko od dwóch dni tfu tfu .....nie będę mówić głośno pojechaliśmy wczoraj na chwilę do CH no anioł, to chyba za sprawą tych nieszcześnych szelek, po prostu nie moglam się nadziwić,że zakupy przestały być stresem. No i oczywiście wszyscy się gapili,szczególnie kiedy Leo padł na kolana i zaczął raczkować w tej smyczy młodzi się uśmiechali a babcie komentowały,że jak pies był tylko jeden incydent- młody wybral sobi piłeczkę, grzecznie z nią chodził, przy kasie się okazało,że nie ma kodu i pani nie skasuje, zaczal tak drzeć paszcze,że pani szybciutko zadzwonila na dzial zabawek i podali jej kod nie miala wyjscia ![]() Nina- ale mała do Ciebie podobna ,szok! Czy ktoś wie kiedy skończy się czika? acha,zapomniałam dodać, ta ma- mać to chyba wcale nie oznacza mama
Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-08-03 o 08:36 |
|
|
|
#726 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co to znaczy zakaz? Przeciez to jest normalny stroj kapielowy! Rozumiem, ze jakbys chciala w jeansach albo dresowych wystapic, ale w przeznaczonych do teo celu? ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Cytat:
Publiczna. Akurat ta jest na lotnisku. Widzialam takie same w centrach handlowych, domach towarowych, parkingach przy autostradzie i u pediatry. |
||
|
|
|
#727 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tzn. wychodzę rano (chociaż wczoraj 11-12 było, do biblioteki szłyśmy pieszo we 3), po południu po 16. Dzisiaj pewnie koło 14 wyjdę, na działkę do teściów po spaniu Dorotki. No ale to po prostu staram się cieniem iść. Jednak mając starszą to też muszę ją pod uwagę brać, nie tylko młodszą.Cytat:
Mamy na elektronikę patrzeć (ciągle bałabym się, że w tyłek mnie kopnie prąd ) czy na upaprany papier po lewej? ![]() Pstryniu, no ale nie? facet nieobliczalny jest. Lady, fajnie, że pomogłam --------------------- Dorotka ma totalny szał na wózki i lalki. Mamy 2 takie miękkie, że tylko buzie gumowe, i łazi od kilku dni z nim ciągle, przytula, wózkuje, karmi, normalnie mamunia A. tak nie miała, ona wóżek owszem, ale bez lali
|
||
|
|
|
#728 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dziś mówili w tv że do 10 sierpnia ma być czika. Potem niby trochę chłodniej. [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47563616] --------------------- Dorotka ma totalny szał na wózki i lalki. Mamy 2 takie miękkie, że tylko buzie gumowe, i łazi od kilku dni z nim ciągle, przytula, wózkuje, karmi, normalnie mamunia A. tak nie miała, ona wóżek owszem, ale bez lali [/QUOTE]Daria też miała taki etap ale już jej przeszło Słodkie to
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47563616]
--------------------- Dorotka ma totalny szał na wózki i lalki. Mamy 2 takie miękkie, że tylko buzie gumowe, i łazi od kilku dni z nim ciągle, przytula, wózkuje, karmi, normalnie mamunia A. tak nie miała, ona wóżek owszem, ale bez lali [/QUOTE]no właśnie i dlatego ja nie wierzę w teorie gender ![]() mój z kolei łapie się z brum brum i narzędzia, mimo iż miśków u nas w domu pod dostatkiem ![]() dziewczyny zrobililam ten pasztet z cukini, tylko dodałam odrobinę sera żółtego jak Fewcia mówiła, wyszły mi dwie keksówki, ale pycha, jedną zjedliśmy wczora na ciepło (swoją drogą genialne na ciepło, spokojnie jako zapiekankę można podawać na kolacje) a dziś już drugi na zimno rozpoczęty. nawet mlody opylił |
|
|
|
#730 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Hej laski ![]() Ostro wzieliśmy się za remontowanie od środy codziennie napierdzielamy. Rozstawiamy Nadii basenik na podwórku, górę zabawek i i lecimy z koksem. Naradzie zerwaliśmy deski z podłóg i wylaliśmy posadzki w 2 pokojach. Wszystko robimy sami, we dwoje . Wczoraj cały dzień obsługiwałam betoniarkę i do dzisiaj mi we łbie huczy A od łopatowania piasku do betoniary spuchł mi nadgarstek ![]() Póżniej wstawię zdjęcia
|
|
|
#731 |
|
Lurker ;)
|
http://www.zeberka.pl/art/was-tez-ob...ake-foto-31161
Heh widze, ze ja tez nie powinnam chodzic na plaze w bikini, bo moj brzuch( ktory wyglada dokladnie jak tej pani) moze kogos zgorszyc Ludzie to debile, serio.Marsi odpalilas piekarnik w taka czike
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Laski!
mamy już prąd w mieszkaniu Przed chwilą mi wleciał szerszeń na chałupe, masakra jakaś, jakie to wielkie... prawie zawału dostałam i już mam czarne myśli że gdzieś tu blisko jest gniazdo.. Jeszcze 3 tyg i stąd się wyprowadzamy! U nas dzis nie ma cziki;p
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
O matko ale upał
![]() ja wczoraj fociłam na slubie... o 2 w nocy wrocilam. Jak mnie teraz boli wszystko reka i bark najbardziej ale wszedzie mam zskwasy ![]() był taki swietny duet spiewajaco grajacy. Babeczka taka ladna i mila a nieczesto sie zdarza. Czesto buraki sie zdarzaly co nawet pili! (nie ogarniam picia w pracy jakby nie bylo) I opowiadala ze ona z mezem i ich dwoje znajomych robia sobie ugotowanych. Ekstra pomysl w sumie wszystko tak samo tylko bez 5tys i kamerowania ocen, tylko na kartkach spisuja chyba zgapie :-P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
Mierzylismy wczoraj okularki
mlode w CH 1,5h w nosidle!!!!! Widac tam kawalek mnie:PSent from my Lumia 625 using Tapatalk
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
Myślałam że dziś nie poćwiczę taki gorąc jest. Ale zmusiłam się i zrobiłam pięć 6 - minutówek z Chodakowską. Mega męczące. Ale czuję się teraz świetnie!
Daria ćwiczyła ze mną ![]() Obiad mam zrobiony, zaraz Daria będzie miała drzemkę, a ja sobie odpocznę.
|
#736 |
|
Konto usunięte
|
Hej, wieści od Małej - młody ma wirusa jakiegoś, podczytuje, jak się unormuje to będzie pisać, na razie młody wymiotuje i biegunka
|
|
|
|
#737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ile macie stopni? Wspolczuje jednoczesnie cziki ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47563616]Wychodzę, mieszkam w centrum same kamienice, dają dużo cienia tzn. wychodzę rano (chociaż wczoraj 11-12 było, do biblioteki szłyśmy pieszo we 3), po południu po 16. Dzisiaj pewnie koło 14 wyjdę, na działkę do teściów po spaniu Dorotki. No ale to po prostu staram się cieniem iść. Jednak mając starszą to też muszę ją pod uwagę brać, nie tylko młodszą.Mamy na elektronikę patrzeć (ciągle bałabym się, że w tyłek mnie kopnie prąd ) czy na upaprany papier po lewej? ![]() Pstryniu, no ale nie? facet nieobliczalny jest. Lady, fajnie, że pomogłam --------------------- Dorotka ma totalny szał na wózki i lalki. Mamy 2 takie miękkie, że tylko buzie gumowe, i łazi od kilku dni z nim ciągle, przytula, wózkuje, karmi, normalnie mamunia A. tak nie miała, ona wóżek owszem, ale bez lali [/QUOTE]Zartujesz, prawda? Papier byl czysty na szczescie, elektronika w tym akurat zadna; a mialas patrzec na ubikacje po prawej o rozmiarach nocnika |
|
|
|
|
#738 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
powodzenia w remoncie Cytat:
Nie wygląda tak źle jak jednoczęściowy ![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47564659]Hej, wieści od Małej - młody ma wirusa jakiegoś, podczytuje, jak się unormuje to będzie pisać, na razie młody wymiotuje i biegunka [/QUOTE]Ojjjjjjj ( zdróweczka Mała, trzymajcie się!!Dziś mój termometr pokazuje 37 st w cieniu!!
|
|
#739 | |
|
Zakorzenienie
|
a to spoko, bo "stary" ktory mam glosno pika od czasu do czasu, nie wiem czemu, moglabym zajrzec do instrukcji ale gdzies posialam
i nie ma mowy o prasowaniu jak mlody spi o matko, przepraszam ale zaczyna sie ![]() Cytat:
![]() jest wywieszona tabliczka w jakich stroajach moga wchodzic kobiety a w jakich mezczyzni. dla nas zielony dziubek jest przy strojach jedno i dwuczesciowych a przy spodenkowych majtosach jest czerwony krzyzyk ![]() no i obowiazkowo czepus ![]() Lejdi - fajnie! a to sa prawdziwe okularki czy takie zwyklaki? [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47564659]Hej, wieści od Małej - młody ma wirusa jakiegoś, podczytuje, jak się unormuje to będzie pisać, na razie młody wymiotuje i biegunka [/QUOTE]o kurcze, zdrowka!!!!!!! |
|
|
|
|
#740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Porozmawialabym sobie z kierownikiem w takiej sytuacji. Co to, okazja dla ratownikow na gapienie sie na doopy? |
|
|
|
|
#741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupilam juz stroj, akurat idealny, taki jak chcialam wiec mam ich w doopie jak tak bardzo chca to niech se ogladaja zarowno moja koscista plaska doope jak i sexi krosteczki |
|
|
|
|
#742 |
|
Zadomowienie
|
Ninagg, ale afty to nie jest to samo co pleśniawki Ale Ola już duża Bijkorka właśnie w nocy przekopałam internet i też znalazłam info, że nie zaraźliwe Mała zdrówka dla Oskarka! Oby szybko minęło ![]() Silver ja staram się wychodzić codziennie, ale nie jak jest szczyt upału. Chyba, że akurat gdzieś musimy pójść/pojechać to co innego. Na spacer albo rano, albo wieczorem. |
|
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dziś w nocy wyjeżdzamy trochę "odpocząć". Mąż ma 2 tygodnie urlopu. Także wracamy w piątek dopiero. Mam nadzieję, że dam radę przy Zuzce i że po 2 dniach nie będę chciała wracać do domu, bo stwierdze, że urlop bardziej męczący ![]() :brzyda l: |
|
|
|
#744 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ola bardzo podobna jest do mnie, a najbardziej jak byłam w takim wieku jak ona teraz. A czika czika być przez najbliższe 2 tyg. z tego co słyszałam. Cytat:
|
||
|
|
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
Silver, ja w czike nie wychodze z mlodym, kisimy sie w domu:/no kurcze, ja ledwo wytrzymuje a co dopiero taki szkrabek. Jeszcze mieszkamy w takiej okolicy gdzie ciagle slonce z kazdej strony takze....... Duchota masakryczna
|
#746 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Pobudka o 6 ![]() Mariusz zabrał Małą rano na spacer a ja zrobiłam tartę ze śliwkami i bezę, myślę nad kremem do niej. Dzisiaj idziemy do znajomych więc muszę szybko myśleć ![]() Cytat:
![]() ![]() Czika ma być do połowy sierpnia, wiem, że teraz nie lubisz upałów, ale jak dla mnie ta pogoda mogłaby trwać wiecznie. Cytat:
Chyba jesteśmy jednak gender BTW. Mimo iż nie lubię owoców morza, to Twój wpis o risotto wygląda smakowicie ![]() taaaaaaaa ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47564659]Hej, wieści od Małej - młody ma wirusa jakiegoś, podczytuje, jak się unormuje to będzie pisać, na razie młody wymiotuje i biegunka [/QUOTE]Bidactwo Zdrówka!!Cytat:
![]() Odpoczywaj ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#747 |
|
Raczkowanie
|
Aga, gratuluję chłopaka!
![]() Pstryczku, u nas na zajęciach na basenie podobnie jak u dziewczyn, rodzic nie musi pływać bo woda sięga gdzieś do pasa i po prostu chodzi, instruktor pokazuje różne zabawy które mają na celu oswojenie dziecka z wodą czyli jakieś chlapania, polewanie głowy konewką żeby dziecko się przyzwyczaiło do wody na twarzy oraz właśnie skoki do wody (rodzic sadza dziecko na takiej górce i trzymając pod paszkami robi dzieckiem skok więc jest to skok kontrolowany, albo z zanurzeniem główki albo bez), nurki do wody itp. W basenie są porzucane zabawki żeby dzieci machały nogami i próbowały dopłynąć więc jakaś nauka z tego też jest. My dziś byliśmy na basenie to Mała w rękawkach już bardzo długo utrzymuje się sama, łapie równowagę, tak więc ja efekty widzę bardzo duże. Teraz chodzimy sami na basen, nie na zajęcia, żeby popluskać się we troje ale zajęcia polecam i od czasu do czasu będziemy chodzić bo instruktor widząc na jakim etapie jest dziecko pomaga w doborze zabaw, pokazuje co dalej można robić. A co do stroju, to ja myślę że jest zakaz nie takich kostiumów jak wkleiła Meneq tylko takich z szortami luźniejszymi, takimi np: http://www.bonprix.pl/style/szorty-p...812&return=ref A pokazesz jaki kostium kupiłaś?
|
|
|
|
#748 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
hello
czy wszystkie uzależnione odczuwały dziś głod wizazingu?
|
|
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie o to miałam pytać:p
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Właśnie o to samo miałam pytać :p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:07.

Synusia mamusi, bo cora jest tatusiowa... Ale mnie to juz nie doczeka :P

6 5 4 3 2 1
Ludzie to debile, serio.