|
|
#2011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIII
Super
Zrobilam 12 małych, połowa idealnie okraglutka, nawet dziecko zrobi ![]() Niestety przepis z 3 lyzkami smalcu
|
#2012 |
|
To ja :)
|
Otóż nie wiem, jak to się dzieje, ale zamknęli drogę, po której spacerowałam dziś koło południa, bo znaleźli na niej niewybuchy
![]() Brzoskwinie dziś zamarynowałam, nie wiem, co to, jak smakuje, bo to mój debiut -zalewa była pyszna Korzenno-słono-słodko-kwaśna.
|
#2013 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
każda malinę zawsze oglądam od środka przed zjedzeniem ![]() Cytat:
byłam z koleżankami w skansenie , nie mając własnego aparatu , tylko koleżanka miała , no i z własnej woli chętnie robiła zdjęcia - ale wyłącznie komuś na tle wiadomo że darowanemu koniu itepe , więc tym sposobem nie mam ani jednego zdjęcia które by mi się podobało , natomiast mam cały plik zdjęć z ludziami na tle ledwo widocznych obiektów ,a akurat obiekty mnie najbardziej interesowały . I po kiego grzyba mi zdjęcie trzech panienek na tle chałupy , kiedy tej chałupy wcale nie widać skansen był piękny a zdjęcia badziewne amsakrycznie i fogle zdecydowanie wolę zdjęcia natury czy obiektów bezludne . Jak ludziowi to robię ludziowi tak , żeby ludzia było dobrze widać i żeby on był centralnym i głównym tematem , a nie takie ni to ni sio , ni to ciocia ni to wielbłąd ![]() 2.no właśnie ta pani miała straszny problem techniczny z ustawieniem sie żeby było widać i ją i obraz jeden i drugi albo ją i tylko jeden obraz - sie nie dawało ![]() Cytat:
yessss Cytat:
![]() 2.wyglądają ![]() nosz kurde , zeżarło mi część cytatów
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#2014 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
2.u mnie było koło 40 w słońcu na termometrze Cytat:
![]() Cytat:
racja śfięta o ile nad krajobrazami mogę takich rzeczy słuchać to z obcymi mi ludziami na zdjęciach gorzej kiecki
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#2015 |
|
Nindżopesz
|
Bezdomne koszule szpitalne!
Lubię to ![]() Skoro już o remontach mowa to może ktoś kompetentny wypowie się o drzwiach. Otóż planuję wymieniać, obecnie mam goowniane z "plastrem miodu", TŻ chce full drewniane, ja nie wiem co chcę. Znaczy wiem jaki chcę fason i kolor. No i mamy do wyboru: - drzwi super hiper całe drewniane i malowane przez producenta za 1100 - drzwi w pełni sosnowe za 450: http://www.castorama.pl/drzwi-wewnet...s-80-lewe.html - drzwi z ramiaka drewnianego i HDF za 414: http://www.leroymerlin pl/drzwi-wewnetrzne-i-schody/drzwi-oscieznice/drzwi-wewnetrzne/skrzydlo-drzwiowe-tryplet-radex,p153834,l144.html (trzeba wstawić kropkę przed pl) czy te ostatnie da radę pomalować lakierobejcą czy po okleinie nie da rady? I czy ramiak i płyta są dużo gorsiejsze od tych drugich? Bo przyznam, że trójka wygląda lepiej niż dwójka. |
|
|
|
#2016 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiecki super
Miłego wieczoru całemu Baru
|
|
#2017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2018 |
|
|
Jak tylko wystygną -zapraszam
Widzę, że lubisz życie na krawędzi
|
#2019 |
|
Zakorzenienie
|
Powinie z mleczy nic mi juz nie straszne
|
#2020 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
1. 2. fajne kiecki ![]() Od jakiegoś czasu zajeżdząm Rojka, i odkrywam że kocham coraz bardziej. Nigdy nie byłam jego fanką, a teraz to co tworzy tak strasznie mnie wsysło i tak bardzo mi odpowiada, potrzeba mi była taka dołująca a jednak oczyszczająca muzyka i słowa.Ach ... Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-08-02 o 20:49 |
||
|
|
|
#2021 | |
|
|
Ludzkość się ze mnie śmieje, a mną cały czas telepie na wspomnienie pocałunku z robalem... Bleeee...
Cytat:
![]() Winko było całkiem niezłe, choć nie wiem, czy wszyscy równie entuzjastycznie reagowali, bo Kolegę mojego 2 tygodnie później kelner pytał, czy wszystko OK po winie
|
|
#2022 |
|
Piers do przodu
|
Mursz mam 1,5 l dobrego Merlota - pod brzoskwinie będzie dobre??
|
#2023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2024 | |
|
|
Nie wiem, czy brzoskwinie są tego godne!!!
![]() Cytat:
Aaaaa... może to dlatego małzon sobie wkręcił, że "zaraz przyjdą jacyś miejscowi i nam wepejer-dol spuszczą"...
|
|
#2026 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Hmmm nie wiem czy jest coś takiego jak przeciętny - ja 9 stron o slimakach (miałam 30) robiłam w jedną noc - całą, bez przerwy. Chyba kwestia powtarzalności w temacie, że im dalej tym łatwiej bo już na pocżatku odkryta większość słownictwa. Temat bez znaczenia. Cytat:
Cytat:
2. ładnie to rozegrał, spryciarz jeden ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#2027 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
2. u mnie to zależy czy znam słownictwo.... bo szukanie słówek czy wyrażeń i w ogóle przestawienie się na dany temat czy sposób pisania zeżera sporo czasu. jak znam i jestem w dobrej formie to zależy od tempa klikania w klawiaturę, ja super szybko nie piszę ale 2 - 2,5 strony na godzinę zrobię, mój rekord to 16 stron w ciągu 8-godzinnego dnia pracy czyli ze spóźnieniem, przerwą na obiad, lataniem do łazienki, po kawę, itp. a dziś w ciągu całego dnia zrobiłam 8 (z tym, że mówię tu o takich normalnych stronach A4 czcionka 12 bez odstepów)edit: no i ja głównie tłumaczę z polskiego na angielski, nie wiem czy to ma znaczenie.. Cytat:
Cytat:
Cytat:
a kawałeczek, bo jak pisma mają po kilkadziesiąt stron, albo opisy patentowe na 400, to co to jest te 9 ale takie po koleżeńsku też robię, lubię tłumaczyć ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2014-08-02 o 22:05 |
||||||
|
|
|
#2028 |
|
grozi wypollizowaniem
|
zezarłomi całego wielgachnego posta
wiec tylk ow skrocie do parabel- co do zdjec owszem wiem jak wygladam, ale za 50 lat nie bede pamietac, a bede chciala powspominac, jaka byłam, z kim tam byłam, jaks sie czułam, pozatym ja i "moje detale"- stanowia kontekst sytuacyjny ktory przywoluje fale wspomnien-np mpj Tz lezący na ławce na szczycie kopuly reichstagu- przypominam sobie czemu lezy, co było dzien wczesniej i cały kontekst. co do zdjec samych obiektow- zrobienie zdjecia Venus z milo nie mialoby dla mnie wielkiej wartosci-o wiele lepsze technicznie znajduje sie w kazdym podreczniku, a zdjecie mojej osoby z nią do dzis wywołuje u mnie emocje- ze tam byłam, widzialm i ze to niesamowite... kameno- z wykonczeniem to tak wychodzi niestety bo jnajwiecej osztuja te piwrdoły ktore sie pomija na pierwszy rzut- kleje, szpachle, rurki, kolanka, listwy wykonczeniowe itd aileen- a gdzie ty sie wyprowadzasz???
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-08-02 o 23:12 |
|
|
|
#2029 | ||
|
Panaroja
|
tylko nie szpitalne
! Przyszło mi do głowy , że do tej ciemnej fajnie byłoby dorobić płaski jasny półokrągły kołnierz taki o mniej więcej https://www.google.pl/search?q=ko%C5...ml%3B469%3B461![]() Cytat:
Cytat:
Ale do robienia sobie zdjęć z obiektem trzeba lubić robić sobie zdjęcia a ja nie cierpię być uwieczniana , wolę uwiecznić wenus s milo i sam fakt że mam jej własnoręczne zdjęcie już mi emocje gwarantuje
||
|
|
|
#2030 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
z wolnostojącą wanną na centralnym miejscu na podwyższeniu i w otoczeniu okien (trzy okna, jakby połówka sześciokąta, nie wiem jak to inaczej ująć) z widokiem, i pomyślałam o Tobie tylko nie mogę tej foty odnaleźć, pewnie to było w robo..ciekawi mnie ta Twoja łazienka, masz jakieś zdjęcia? 2. przyznaję, wolałabym otoczyć się niewidzialnym polem siłowym jak na filmach sf, naciskasz przycisk, robisz "bzzzt" i jesteś bezpieczna albo się w ogóle niczym nie otaczać, ale to utopia ja się przemogłam do malin dopiero w zeszłym roku, wcześniej ich po prostu nie jadłam a spowodowane to było nawet nie polizaniem robala a występowaniem robali na krzakach, a kiedyś jednym z obowiązków domowych była pomoc w zrywaniu porzeczek, malin, itp. i tak jak na porzeczkach nic nie siedziało to do tej pory się z obrzydzeniem otrząsam na wspomnienie malinowych chruśniaków pełnych robali Cytat:
Cytat:
jest dokładnie jak piszesz Cytat:
się tak fogle zastanawiam nad pomocą architekta, oni chyba mają kontakty z ekipami i mogą pomóc ogarnąć całość... tzn. nie chodzi mi o cały projekt chaty, ale o projekt łazienki plus ew. konsultacje dot. szczegółów całości, bo zarys ogólny prosty jak konstrukcja cepa mam
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#2031 | ||||||
|
Mother of Cats
|
Znad zastanawiania się, czy wypić druga kawę
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A na smalec krzywisz się dlaczego? Nie lubisz? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Daj Bogini, żeby nigdzie. (Mowa była o mieszkaniu po mamie M.). |
||||||
|
|
|
#2032 | ||
|
Panaroja
|
snad pierwszej kawusi i niewyspania
![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2.pewnie przypadkiem przy budowie czegoś , szukaniowych akcji nie robią , całe miasto musieliby przeryć
||
|
|
|
#2033 | |
|
|
Niewybuchy przy okazji robót, a że nieopodal Muzeum Powstania Warszawskiego... No cóż, to mogło być wszędzie -cała Warszawa jest aktualnie rozryta wykopami. Tak, czy inaczej, uważam, że powinni te bombki odesłać właścicielom
![]() Cytat:
A ja już wydudniłam litr soku jabłkowo-miętowego, ale takiego tłoczonego z prawdziwych jabłek, bez cukru i konserwantów... Wczoraj udało się nam wypić w sumie 5 litrów tego cuda, dziwne, że nie eksplodowałam A zaraz się zbieramy na Targi Śniadaniowe, żeby kupić więcej.
|
|
#2034 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
w aquaparku termometr też tyle pokazywał ![]() fajne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Znad ostatniego łyka kawy |
|||||
|
|
|
#2035 |
|
|
Ojej, nie mam ciśnienia... Zmierzyłam i serio nie mam.... 111/72, to chyba już w zaniku?? Za to pulsem nadrabiam
Idę po kawę...
|
#2036 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.że jak ??? kocham bitą śmietanę !1.u mnie dziś rano w cieniu 35 było ![]() 2. Cytat:
w zaniku to byłoby 70/50
||
|
|
|
#2037 |
|
|
No pacz... A wieloryby podobno mają wyższe... Mi też zazwyczaj koło 120/80-02 wychodzi, co faktycznie zawsze lekarzy dziwi, kiedy na mnie patrzą. Ale i tak dziś mam wrażenie, że jestem jakoś... wolniej
Brać aparat na targi, czy nie brać?? Oto jest pytanie...
|
#2038 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak trafię przypadkiem to wymiękam Aaaa i blat zmienialiśmy, więc jak będzie jedna fotka z takim a druga z innym to właśnie dlatego Musieliśmy przenieść tam pralkę, która początkowo mieszkała w kuchni . Także tak, architekt zapewne pozwoliłby nam uniknąć wieeelu błędów, pomyłek, zmian A i dodaliśmy taboret w gorzkiej czekoladzie (kolor) jako domek dla kosza oraz no miejsce do siedzenia bo jednak w łazience jest potrzebne. 2. 3. Dziewczynki ze wschodu hę? Jak to nie siedziało??????? Pająki siedzieli bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeh. 4. Świetny pomysł !! Cytat:
2. Trzymam za to ![]() Cytat:
![]() 2. Cytat:
![]() O! Właśnie! Od tamtego czasu sobie nie mierzę, bo to tylko pogarsza mój stan
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-08-03 o 13:36 |
||||
|
|
|
#2039 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
ale wróciłam i faktycznie bomba Cytat:
![]() Cytat:
2. na pewno chyba takie dziś właśnie mam ![]() Cytat:
chyba w życiu nie widziałam na żywo łazienki gdzie byłoby miejsce do siedzenia 3. pająków sobie nie przypominam, acz nie mam awersji, pewnie dlatego.
|
||||
|
|
|
#2040 | |
|
|
Cytat:
![]() 2. To mają spadkobierców jakichś Albo spadkobierców idei Skakali tacy koło mnie na koncercie Prodigy...3. Ołnoł, pajonk dobry, to pajonk martwy. Najlepiej martwy od dawna...
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.

wiadomo że darowanemu koniu itepe , więc tym sposobem nie mam ani jednego zdjęcia które by mi się podobało , natomiast mam cały plik zdjęć z ludziami na tle ledwo widocznych obiektów ,a akurat obiekty mnie najbardziej interesowały . I po kiego grzyba mi zdjęcie trzech panienek na tle chałupy , kiedy tej chałupy wcale nie widać
skansen był piękny a zdjęcia badziewne amsakrycznie
i fogle zdecydowanie wolę zdjęcia natury czy obiektów bezludne . Jak ludziowi to robię ludziowi tak , żeby ludzia było dobrze widać i żeby on był centralnym i głównym tematem , a nie takie ni to ni sio , ni to ciocia ni to wielbłąd 

a miała być maszynka do włosów i tak mię zaskoczył