|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 26
|
|
|
|
#92 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
Obojętnie jaki model z serii Philips Sonicare. Stosuję tę szczoteczkę od trzech lat i serdecznie polecam. Troszkę się wykosztujesz ale zwróci się to z nawiązką jeśli chodzi o stan zębów. Ewentualnie można później przyoszczędzić i zamiast oryginalnych główek (trzeba je zmieniać co trzy miesiące) można kupować tańsze zamienniki.
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#96 |
|
Przyczajenie
|
Czy to normalne, że nie mogę siebie znaleźć w wyszukiwarce osób na skajpaju?
Tylko chcę się upewnić.
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Wysyłałam CV, odpisał mi gość, napisał parę szczegółów i m.in. poprosił o ksero dowodu osobistego:
"w celu sprawdzenia niekaralności i weryfikacji, prosimy o przesłanie zdjęcia/skanu swojego dowodu osobistego (przód i tył, czytelne". I teraz moje pytanie, normalna jest taka praktyka? Bo jakoś źle mi się to kojarzy... |
|
|
|
#98 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Okej, czyli tak jak myślałam.
Nie mogłam sobie przypomnieć jak było z obecnym pracodawcą, bo kojarzyłam, że ma ksero mojego dowodu, ale potem skojarzyłam, że to ksero dawałam mu, jak już mnie zatrudnił. |
|
|
|
#100 |
|
Rozeznanie
|
macie to menu wyskakujące z boku czy tylko mnie zniknęło?
|
|
|
|
#101 |
|
...
|
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przypuszczałam, że dalej są takie praktyki stosowane...
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
|
#103 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Takie pytanie mało obytej na fejsiku osóbki.
![]() Otóz jest pewna osoba, nie mam jej w znajomych, mamy jednego wspólnego znajomego. Mogłam wcześniej wchodzic na jej profil i widzieć te treści dla "nieznajomków". Później, kilka miesięcy temu nie mogłam już wejśc na jej profil, nie wyświetlał mi się po wpisaniu pierwszych liter (tak jak to było wcześniej) ani nie mogłam wejść "z linku" na jej profil. Oczywiście wyjaśnienie proste-zablokowała mnie. (?) No dobra, dałam sobie siana i już nie sprawdzałam tego przez kilka miesięcy (ale jak patrzyłam z nieswojego konta to nadaj istniała) aż tu nagle dzisiaj po wpisaniu pierwszej litery znowu mi się ta paszcza pojawia i znowu mam widoczne te treści dla "nieznajomych". Czy to znaczy że mnie ten ktoś odblokował, czy ja w ogóle nie byłam zablokowana? ![]() Tak w ogóle to w końcu da się na fejsie zobaczyć kto nas podgląda czy to ściema? ![]() I jeszcze jedno: jaki wynik TSH jest powodem do niepokoju? Odebrałam wynik 4,01 z normą do 4,2 więc chyba jest ok? Ale znowu słyszałam, że najlepszy wynik to ten poniżej 1? Edytowane przez No air Czas edycji: 2014-08-04 o 22:40 |
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Zaczęłam dziś przyjmować duomox antybiotyk po wyrwaniu ósemki, kiedy mogę iść na badania morfologię i mocz?
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
|
|
|
#106 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
)Cytat:
Wszystkie "sprawdzacze podglądaczy" na fejsie to ściema
|
||
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za dużo. Nie sugeruj się normami podanymi na kartce z wynikami bo są brane nie wiem skąd. Ja miałam koło 3 i miałam niedoczynność tarczycy.
|
|
#108 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Zauważyłam, że od jakiegoś czasu bardzo trzęsą mi się ręce. Tzn. nie przez cały czas, przeważnie ma to miejsce mniej więcej w środku dnia. Jaka może być przyczyna?
Nie oczekuję, że mnie zdiagnozujecie , ale może przynajmniej podacie jakieś sugestie.
|
|
|
|
#110 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() mnie się ręce trzęsą + powyższe objawy dodatkowe jak czuję że mi poziom cukru spada (nie mam cukrzycy, tak po prostu w ciągu dnia gdy dłużej nic nie jem, albo samo od siebie) - może to to? |
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Czy zostawienie pracy tylko dlatego ze mam dosyć szefowej to głupota? Pracuje w tym miejscu raptem 8 miesiecy,wszystko mi się podoba,ale szefowa jest mobbingujaca suką z menopauza. Jak pracuje sama albo z innymi dziewczynami to nawet największą ilość pracy mnie nie męczy,za to po dwóch godzinach z nią jestem chora,mam dosyć jej,klientów,wszystkiego. wracam do domu i płacze,bo nie pozostaje mi nic innego.jednocześnie na wyspach Kanaryjskich sytuacja z praca jest na tyle słaba ze mogę przez pół roku albo i więcej nic nie znaleźć.jestem załamana i nie wiem co robić😞
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#112 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:57 ---------- Poprzedni post napisano o 01:54 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0c567865bc5bc81ad7100e5 7ad69b5206a79ca99_61998c2 f33ab1;47573421]a masz jeszcze jakieś dodatkowe objawy? nie jest Ci słabo, niedobrze, nie pocisz się jakoś mocniej?
![]() mnie się ręce trzęsą + powyższe objawy dodatkowe jak czuję że mi poziom cukru spada (nie mam cukrzycy, tak po prostu w ciągu dnia gdy dłużej nic nie jem, albo samo od siebie) - może to to?[/QUOTE] Całkiem możliwe, bo mam tak właśnie jak zjem np. rano a potem długo nic. Kiedy jem regularnie jest w porządku. Z drugiej strony kiedyś zdarzyło mi się nie jeść nic przez cały dzień i ręce się nie trzęsły, ale może wtedy piłam coś słodkiego? Kurczę, nie pamiętam już. Ale zawsze to jakiś trop, spróbuję się poobserwować pod tym kątem. |
|
|
|
#114 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękuję Wam ![]() Mam pytanie: nie otrzymuje się nawet POTWIERDZENIA nadania jeśli wysyła się priorytetem (tylko priorytetem)? coś jak paragon w sklepie jak coś kupujesz, wiem ze otrzymuje sie potwierdzenia na poczcie, ale zawsze sie otrzymuje potwierdzenia czy tylko w wyjątkowych sytuacjach?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 03.2018: Pasjonatka Fotografii ![]() FB: ARIKA - Fotografia Edytowane przez Friese Czas edycji: 2014-08-05 o 02:34 |
||||
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Czy w aplikacji wizazu jest opcja subskrypcji wątku?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#116 |
|
Zadomowienie
|
Tak. Wystarczy zaznaczyc gwiazdkę na górze otartego wątku
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzw. "potwierdzenie nadania" występuje jedynie przy przesyłkach poleconych. Nadawca wypełnia wówczas druczek zatytułowany : potwierdzenie nadania. http://www.alarado.pl/apps/alarado/f...tw_nadania.JPG Istnieje jeszcze forma wysyłki listu : za potwierdzeniem odbioru. Nadawca wypełnia druczek pt.: potwierdzenie odbioru {u mnie w żółtym kolorze}.http://wystap.pl/wp-content/uploads/2011/06/zwrotka.jpg Na paczki zawsze jest pokwitowanie nadania. Tzw. list priorytetowy to list zwykły, bez żadnego dowodu nadania. Podobno {!} ma być szybciej dostarczany. |
|
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli jesli np na allegro ustawie priorytet zwykly i sprzedam cos a nie wysle, nikt mnie nie pociagnie do ospowiedzielnosci zgadza sie? nikt nie moze wtedy wymagac ode mnie ponownej wysylki albo zwrotu pieniedzy bo nie moze mi udowodnic ze faktycznie nie wyslalam, tak?
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:32.

Moim zdaniem warto sobie zarezerwować dzień na spokojnie. Jednak znam też takich, którzy oblecieli na odwal w dwie godziny, więc da się.

Oczywiście wyjaśnienie proste-zablokowała mnie. (?) No dobra, dałam sobie siana i już nie sprawdzałam tego przez kilka miesięcy (ale jak patrzyłam z nieswojego konta to nadaj istniała) aż tu nagle dzisiaj po wpisaniu pierwszej litery znowu mi się ta paszcza pojawia i znowu mam widoczne te treści dla "nieznajomych". Czy to znaczy że mnie ten ktoś odblokował, czy ja w ogóle nie byłam zablokowana?