Styczniowe mamusie 2015, cz. II - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-04, 21:46   #3511
simonee
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. II

Cytat:
Napisane przez alb Pokaż wiadomość
Mogę oficjalnie powiedzieć, że jestem uzależniona sprawdzałam co chwilę czy już wizaż działa... I tak jakoś dziwnie mi było bez forum
ja tez rano sie zdziwilam ze nie ma wizazu ale tez co troche sprawdzalam i na forum udalo mi sie wbic po 21

Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
[/COLOR]Zapomnialam napisac,ze wczoraj chcialam sie z Wami podzielic wiadomoscia,ze iCandy apple skradl mi serce taki slodki ten wozek z jabluszkiem kurcze! Chyba bede na niego polowac
to juz wiesz za jakim bedziesz sie rozgladac musze looknac jaki to wozek ale ja tak samo jak elvira jestem fanka quinny moodd

Cytat:
Tak jak ostatnio.... Mój. Zrobilam błąd, bo ostatnio napisalam jemu koledze informację ,która powinna pozostać między mną a Tztem,ale przeprosilam go ,a on dalej swoje,że chce spokoju i nie chce mu się rozmawiać. A powiedział, że temat zakończony.
Nie lubię takich sytuacji ,co nie zrobię jest źle. ..
Eh i znów rycze jak Kozioł ofiarny :/
nie denerwuj sie

Cytat:
Napisane przez lilijka3 Pokaż wiadomość
a ja martwię się o mojego tatę
moze niech po pracy pojdzie na badania, nie musi isc natychmiast na l4, moze dostanie jakies leki i bedzie ok

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
[/COLOR]Dziewczyny zastanawiam sie kiedy iac na polowkowe. Myślicie że 19t6d to za wcześnie? Później gin do którego chce pójść bedzie na uurlooie i wraca jak będę w 23-24 tyg.
ja ide w 21 ale gin powiedzial ze moge isc juz w 19 wiec chyba to juz nie zrobi duzej roznicy

Widzialam sie wczoraj z moja przyjaciolka z uk przywiozla mi moje ulubione chipsy -octowe pyszniaste... nie moglam sie oprzec ...
nie wiem jak u was ale mnie te upaly wykanczaja, rozplywam sie...
Stary 2014-08-04, 21:54   #3512
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

Cytat:
Wczoraj odwiózł mnie i małą do domu i nagle chwycił go skurcz dłoni, że aż mu palce wykrzywiało, potem przeniosło się na nogę - kurczę jakbym nie widziała na własne oczy, że w kilka sekund może tak być, jakby reumatyzm łamał ręce, to bym nie uwierzyła.. Powiedziałam mu, że ma iść do lekarza, a on na to "no i co, dostanę L4 i zwolnią mnie" Niestety tata jest "ofiarą" tych śmieciowych umów. Kupiłam mu dzisiaj w aptece największą dawkę magnezu, ale czy będzie mu pomagać
Kurcze, mi tak wykrzywia palce u stóp
Mam nadzieje, ze magnez pomoże
Katerina_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-04, 21:57   #3513
smerfetka2808
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez co chwile sprawdzalam

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

Smerfetka ja właśnie robie klopsiki na obiad. Posprzatalam ładnie domek...umalowalam sie..upielam ładnie włoski. Jak wizazu nie było to len mi zniknął
masakra z tym wizażem, uzaleznienie pierwszego stopnia
a ja na obiedzie byłam dziś u teściowej
ohoho pięknie się stroiłaś i w końcu coś dla siebie zrobiłaś

Cytat:
Napisane przez charliss Pokaż wiadomość
Heeej
Wczoraj wrocilam z tego wesela o 22 i bylam wymeczona. Ale bylo fajnie, do tego jako jedyna wytrzymałam cala noc w szpilkach - okazaly sie super wygodne, a do tego stwierdzilam ze ten ostatni raz.. narzekalam ze nie mam nic brzucha to mi w weekend taki wywalilo ogromniasty, strasznie się ciesze ) tylko zeby nie stal sie zbyt ogromny.
Dzisiaj upal nie do zniesienia i cale miasto zakorkowane, zrobilam sobie spacer do domu z pracy i znowu padam.
super że szpilki wygodne zazdroszczę bo ja na takowe nigdy trafić nie umiem a to z poprawinami było weselicho?

Cytat:
Dzisiaj byłam na wizycie, wg usg i wymierzonej kości udowej 16t4d. Maleństwo tak się wierciło, że nie dało się okiełznać , machało nóżkami, rączkami, chyba nawet ssało palec ale tu nie jestem pewna, a to dlatego, że sprzęt był przedpotopowy. Jestem dobrze pozamykana, na stawianie się brzucha dostałam magnez, a w razie mocniejszych akcji mam wziąć nospę forte.

A no i po wizycie, w domu:
[/SIZE] Teściowa mnie molestuje po dzisiejszej wizycie - "a co będzie?" "przewiduję chłopaka bo jesz dużo śledzi" "jak będzie chłopak, to powiedzą, że macie dzieci" albo "ty już wiesz, ale nie chcesz powiedzieć" a ja jej odpowiedziałam "jak będzie chłopak, to będę płakać"
a tak naprawdę dalej nie wiem bo tak się dzisiaj wierciło, że nie dało się zmierzyć

głupi babsztyl
no to pięknie że dzidzia śmiga jak na drożdżach
ach ta Twoja teściowa

dobra idę się kąpać bo jutro mam wizytę
ciekawe czy mi będzie usg robił czy tylko wyniki badań omówi i czy dowcipne czy brzuchem?
Stary 2014-08-04, 22:33   #3514
Kinqaa
Zakorzenienie

Dobra topór wojenny zakopany :P ehhh wrrr.

Never ignore someone who cares for you
because someday you will realize
you have lost a diamond
while you were busy collecting stones...

Kinqaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-05, 06:30   #3515
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

Dzień dobry, głowa mnie boli

Kinga
smerfetka raczej już przez brzuch będzie USG. A najlepsze jest to, że mąż chwyta mnie za słówka Jak wypsnie mi się odmiana żeńska, to mówi "to będzie kolejny diabełek? " (czyt. dziewczynka). A jak wypowiem w rodzaju męskim to znowu "będzie synek, będzie synek" i bądź tu mądry
W 2015 22
W 2016 41
W 2017 36

5.02.2011 Córka 52cm, 2500g
2.01.2015 Syn 56cm, 3300g

lilijka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-05, 06:49   #3516
bajlaga
Zadomowienie

Dzień dobry
no ja chyba też jestem uzależniona od wizażu ale przynajmniej nie mam tyle nadrabiania
Cytat:
Napisane przez dusiolka Pokaż wiadomość
Smerfetka; my chcemy taki conajmniej 250-270m2 chcemy mieć pokoje dla gości i planujemy duza rodzine ;p zobaczymy jak wyjdzie ale napewno wybudujemy nasz dom marZen ;p
No jak dla mnie ogromny dom nie chciałoby mi się sprzątać, 60metrowe mieszkanie to już dla mnie full wypas no i super, że chcecie mieć wielką rodzinę

charliss no, to doczekałaś się brzuszka! no i gratuluję wytrwałości na weselu, wygodne szpilki to rzadkość

lilijka za wizytę! no i dobrze, że Maleństwo to taka wiercipiętka, może się wyszaleje w brzuchu A mam nadzieję, że Twojemu tacie nic nie jest i to nic poważnego, tylko niedobory jakieś

Kinqaa to obydwie użeramy się z takimi ciućmokami będzie dobrze

Katerina mnie łapią skurcze w dłoniach, muszę przy następnej wizycie zapytać o magnez, bo zapewne w moim organizmie mam śladowe ilości

smerfetka za wizytę, też mi się wydaje, że przez brzuch, dowcipnie miałam tylko na początku ciąży, raz

męczę się kilka dni ze zgagą... SMOK pisałyście kiedyś, że mleko pomaga czy co to było?

U mnie w tej klinice zapisują na badania połówkowe od 18 tygodnia jakoś. Kusi mnie, by iść jak najszybciej, bo dawno Młodego nie widziałam (18.07!), ale jak trochę poczekam, tak do 21 tygodnia to już chyba będzie lepiej wszystko widać, więc muszę wytrzymać do końca sierpnia/początek września

Edytowane przez bajlaga
Czas edycji: 2014-08-05 o 06:51
bajlaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-05, 06:52   #3517
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Dzień dobry

Cytat:
Dziewczyny nie wiem..jakos sie przestraszylam wczoraj spadlam ze schodów w nocy.. znaczy się z jechałam tylkiem po paru schodach. .. Krew ani nic mi nie leciała ale mam czarne myśli hmmm.
najważniejsze, żę wswzystko dobrze. Uważaj na siebie

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
Pozdrawiam z przepięknej Łeby

Załącznik 5752969

Cytat:
Napisane przez Katerina_00 Pokaż wiadomość
ma.ko nie wiem jak zalozylam te spodnie, one maja stan taki po pachy, sama miala zdziwiona mine jak to zobaczylam, te spodnie sa takie miekkie materialowe, dzinsy chyba bym ogarnela
hehe, to nieźle

Cytat:
Napisane przez Brawurka_29 Pokaż wiadomość
Ma.ko chcę jak najdluzej być w pracy by potem z moja koza być dluzej

2 noc z rzędu zlapal mnie skurcz lydki :/
no tak
mnie tez łapią skurcze, ale biorę już magnez

Cytat:
Napisane przez smerfetka2808 Pokaż wiadomość
Ma.ko, a bo mi się wydaje że taka blada i nie do życia teraz jestem a tu miłe zaskoczenie
bo ciążą, to taki cszczególny stan, kiedy wygląda się pięknie. mI też jak patrze w lustro to wydaje sie, ze wyglądam okropnie, a wszyscy mówią, że kwitne

Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Pokaż wiadomość
och jak ja bym chciała nad morze ale TZ nie chce mnie zabrać bo twierdzi że daleko i że podróż a w moim stanie to nie wskazane i tym podobne brednie.
my musimy odpuścić ze względów finansowych.
we wrześniu czeka nas wesele i podwójne chrzciny (takie 3w1) wiec pewnie sie spłuczemy

Cytat:
Napisane przez elvira44 Pokaż wiadomość
Leze i leze i mnie plecy od lezenia bola :-(
biedna

Cytat:
Napisane przez charliss Pokaż wiadomość
Heeej
Wczoraj wrocilam z tego wesela o 22 i bylam wymeczona. Ale bylo fajnie, do tego jako jedyna wytrzymałam cala noc w szpilkach - okazaly sie super wygodne, a do tego stwierdzilam ze ten ostatni raz.. narzekalam ze nie mam nic brzucha to mi w weekend taki wywalilo ogromniasty, strasznie się ciesze ) tylko zeby nie stal sie zbyt ogromny.
to nieżle

Cytat:
Dzisiaj byłam na wizycie, wg usg i wymierzonej kości udowej 16t4d. Maleństwo tak się wierciło, że nie dało się okiełznać , machało nóżkami, rączkami, chyba nawet ssało palec ale tu nie jestem pewna, a to dlatego, że sprzęt był przedpotopowy. Jestem dobrze pozamykana, na stawianie się brzucha dostałam magnez, a w razie mocniejszych akcji mam wziąć nospę forte.

A no i po wizycie, w domu:
Teściowa mnie molestuje po dzisiejszej wizycie - "a co będzie?" "przewiduję chłopaka bo jesz dużo śledzi" "jak będzie chłopak, to powiedzą, że macie dzieci" albo "ty już wiesz, ale nie chcesz powiedzieć" a ja jej odpowiedziałam "jak będzie chłopak, to będę płakać"
a tak naprawdę dalej nie wiem bo tak się dzisiaj wierciło, że nie dało się zmierzyć
jaki magnez wybrałaś i jak masz dawkować?
moja ginka powiedziałą tylko, zebym brała magnez i wrazie w no-spę. I kupiłam chelaMag B6, ale tak jest napisane, zeby 1 kapsułke dziennie tylko brac

taaa, mam to samoe. Już mnie wkurza. "wiesz i nie chcesz powiedzieć" "będzie chłopak mówię ci" albo "Jasiek szaleje" wrrr ilez mozna. Ostatnio na takie teksty odpowiadam jej "a moze Małgosia" na co ona "ja wiem co, wiem co - dziecko" powiedziała co wiedziała.
straszne sa te tesciowe

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-05, 06:59   #3518
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
Napisane przez TOMORROW Pokaż wiadomość
oj, to mój nie ma aż takich przebojów, tylko kac
żelaza dają tyle, bo się słabo przyswaja, więc i tak nie wiele z tego organizm dostanie
połączenie magnezu-czy np mleczan czy tlenek? bo jak tlenek czy węglan, to bierz dodatkowy , tylko już porządny (mleczan, cytrynian, chelat)
a mój niestety ma słaby żołądek i całą noc jak za duzo wypije. Ale jak nie mysli, to niech się męczy. Tylko przy okazji ja męczę sie razem z nim
Kupiłam chelaMag B6

Cytat:
Napisane przez ellyunia Pokaż wiadomość
j
w mojej klinice zapisują od 20t 1d, do 23t 6d
ja się umówiłam 21t 4d żeby bobo trochę wieksze chociaż ledwo sie powstrzymałam żeby się nie umówić na 20t 1d niestety do cierpliwych nie należę
hehe

Cytat:
Wczoraj odwiózł mnie i małą do domu i nagle chwycił go skurcz dłoni, że aż mu palce wykrzywiało, potem przeniosło się na nogę - kurczę jakbym nie widziała na własne oczy, że w kilka sekund może tak być, jakby reumatyzm łamał ręce, to bym nie uwierzyła.. Powiedziałam mu, że ma iść do lekarza, a on na to "no i co, dostanę L4 i zwolnią mnie" Niestety tata jest "ofiarą" tych śmieciowych umów. Kupiłam mu dzisiaj w aptece największą dawkę magnezu, ale czy będzie mu pomagać
qrcze
a leczą go jakoś? mój teściu też ma problem ze stawami, to w zeszłym tygodniu przez 3 dni nie był w stanie jeść, pic, wstać z łóżka ani nawet pójść sam do wc, więc wiem co przeżywacie

Cytat:
Napisane przez simonee Pokaż wiadomość
j
ja ide w 21 ale gin powiedzial ze moge isc juz w 19 wiec chyba to juz nie zrobi duzej roznicy

Widzialam sie wczoraj z moja przyjaciolka z uk przywiozla mi moje ulubione chipsy -octowe pyszniaste... nie moglam sie oprzec ...
nie wiem jak u was ale mnie te upaly wykanczaja, rozplywam sie...
w przyszłą środę będę w 19t6d, więc chyba się zdecycuję.
Chyba ze poczekam tydzień i pójdę do innego gina ale nie znam go.
nie nawidzę zapachu octu ale chipsy mogą być ok

Cytat:
Dobra topór wojenny zakopany :P ehhh wrrr.
no i dobrze

Cytat:
Dzień dobry, głowa mnie boli
dla pocieszenia powiem, że mnie też

Mam dziś w planach ogarnąć szafę i pochować ciuchy w które się nie mieszczę

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
Stary 2014-08-05, 07:55   #3519
Kinqaa
Zakorzenienie

Hej! Kurde ale mi się spać chce... a się poumawialam z koleżankami. Z jedną do sklepu dziecięcego ,który zamykają i są takie promocje ,że mamuśki między sobą wyrywaja rzeczy a z drugą kolezanka ,ze do niej przyjadę (prawie godzina autobusem )
Najchętniej bym się wycofala ,bo mi się chce spać

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

you have lost a diamond

Stary 2014-08-05, 08:05   #3520
ellyunia
Wtajemniczenie

Styczniowe mamusie 2015, cz. II

Cytat:
Mam dziś w planach ogarnąć szafę i pochować ciuchy w które się nie mieszczę

Ja to już zrobiłam chyba z dwa miesiące temu :/

Kinga widzę że też sobie lubisz pospać :p

Edytowane przez ellyunia
Czas edycji: 2014-08-05 o 08:06
ellyunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-05, 08:12   #3521
Kinqaa
Zakorzenienie

Oj lubię jakoś kurcze pod tym względem jestem śpiochem jak już zasne to nie ma bata
Ale ostatnio mam problemy z zasypianiem. Nie mogę się totalnie ułożyć przewracam się milion pięćset sto dziewięćset po łóżku a zastanawiam się co będzie jak będę w 30tyg z mega brzuchem

you have lost a diamond

Stary 2014-08-05, 08:14   #3522
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
Hej! Kurde ale mi się spać chce... a się poumawialam z koleżankami. Z jedną do sklepu dziecięcego ,który zamykają i są takie promocje ,że mamuśki między sobą wyrywaja rzeczy a z drugą kolezanka ,ze do niej przyjadę (prawie godzina autobusem )
Najchętniej bym się wycofala ,bo mi się chce spać
mi też się chce dziś spać. obudziłam się jak G szedł do pracy (wstałam zrobic mu sniadanie jako dobra żonka ) i już nie mogłam zasnąć.
spotkaj się, spotkaj, trzeba wychodzić do ludzi

Cytat:
Napisane przez ellyunia Pokaż wiadomość
Ja to już zrobiłam chyba z dwa miesiące temu :/
ja nie miałam na to wcześniej czasu.
Miałam pomyć podłogi w mieszkaniu, ale najpierw trzeba odkurzyć, ale G mi zabronił,, bo ostatnio po odkurzeniu odpoczywałam 2 godziny
Tak więc dzisiaj szafa i muszę podskoczyć do MediaExpert bo są promo, to zobacze pralki, a później do biedronki bo dawno nie byłam, a oba te sklepy są niedaleko mnie.

---------- Dopisano o 06:14 ---------- Poprzedni post napisano o 06:13 ----------

Cytat:
Oj lubię jakoś kurcze pod tym względem jestem śpiochem jak już zasne to nie ma bata
Ale ostatnio mam problemy z zasypianiem. Nie mogę się totalnie ułożyć przewracam się milion pięćset sto dziewięćset po łóżku a zastanawiam się co będzie jak będę w 30tyg z mega brzuchem
chyba będziemy miały coraż gorzej
ja uwielbiałam spać na brzuchu (tak pół na brzuchu a pól na boku, a teraz staram się na plecach albo na boku. Ale nie przestawiłąm się jeszcze i tak mi niewygodnie za to wieczorem na narożniku zasypiam jak dziecko

Leoś 29.12.2014 
Stary 2014-08-05, 08:21   #3523
ellyunia
Wtajemniczenie

Cytat:
za to wieczorem na narożniku zasypiam jak dziecko

Koleżanka mi mówiła że końcówkę ciąży spędziła na kanapie bo było jej najwygodniej

ellyunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-05, 08:22   #3524
Kinqaa
Zakorzenienie

Ma.ko ja przy tv i na kanapie też mogę szybko zasnąć ale w łóżku ,żeby zasnąć to jakiś kosmos.

Lokatorka przyprowadziła psa na dwa tygodnie ogólnie z nikim nic nie ustalala ,zostawila go chyba dzis na czas jak jest w pracy w pokoju i cos słyszę ,ze cos gryzie na górze w pokoju... hmmmm.
Kurde,nie lubię takich sytuacji.
Jest naszą znajomą ,nie ma depozytu(kaucji) i za bardzo widzę sobie pozwala...

Jezu jak ja chcę już innego mieszkania...samego z dziecmi i Tztem

you have lost a diamond

Edytowane przez Kinqaa
Czas edycji: 2014-08-05 o 08:25
Stary 2014-08-05, 08:42   #3525
niunia_ona
Zakorzenienie

hej. trochę się zmartwiłam bo mam plamienia , krew to nie jest ale jakby pod krew, czy któraś z Was miała coś takiego w 10tyg ciaży?

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-05, 08:45   #3526
Kinqaa
Zakorzenienie

Niunia jesteś w ciąży bliźniaczej ja bym sprawdziła co jest nie tak...Nawet jak ok to ,żeby tylko się uspokoić moze podjedz do lekarza ,co?

you have lost a diamond

Stary 2014-08-05, 08:48   #3527
acha88
Raczkowanie

Hej dziewczyny 😃 nadrobiłam całe 2 części i postanowiłam że w końcu się ujawnię 😉 Bardzo fajnie że jest to forum i można powymieniać się doświadczeniami, też już jestem uzależniona od wizażu hehe. Ja jestem w 17 tyg i w czwartek mam wizytę, będę miała robione usg przez brzuch pierwszy raz. Jestem ciekawa co do płci, chociaż Tz twierdzi od początku że chłopak 😃 zobaczymy czy sie nie zdziwi hehe
acha88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-05, 08:49   #3528
suszarka
Buc

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
hej. trochę się zmartwiłam bo mam plamienia , krew to nie jest ale jakby pod krew, czy któraś z Was miała coś takiego w 10tyg ciaży?
myślę, że to nic poważnego ale dla spokoju pojedź do lekarza.

ależ się dziś wyspałam i pracuję z domu, wiec pełnia szczęścia.
Stary 2014-08-05, 08:50   #3529
Kinqaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez acha88 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny 😃 nadrobiłam całe 2 części i postanowiłam że w końcu się ujawnię 😉 Bardzo fajnie że jest to forum i można powymieniać się doświadczeniami, też już jestem uzależniona od wizażu hehe. Ja jestem w 17 tyg i w czwartek mam wizytę, będę miała robione usg przez brzuch pierwszy raz. Jestem ciekawa co do płci, chociaż Tz twierdzi od początku że chłopak 😃 zobaczymy czy sie nie zdziwi hehe
Witaj

you have lost a diamond

Stary 2014-08-05, 08:59   #3530
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

Cytat:
Czesc
Katerina_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-05, 09:00   #3531
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Niunia jesteś w ciąży bliźniaczej ja bym sprawdziła co jest nie tak...Nawet jak ok to ,żeby tylko się uspokoić moze podjedz do lekarza ,co?
ja juz raz bylam na sor bo mialam coś podobnego i wtedy było ok. boję sie ze mnie zjedzą że panikuje ;/

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-08-05, 09:02   #3532
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
ja juz raz bylam na sor bo mialam coś podobnego i wtedy było ok. boję sie ze mnie zjedzą że panikuje ;/
masz prawo panikować, bo jesteś w ciąży. A poza tym to nie jest panikowanie. Chcesz sprawdzic, czy wszystko ok. jedz, jedz, bedziesz spokojniejsza

Leoś 29.12.2014 
Stary 2014-08-05, 09:03   #3533
Kinqaa
Zakorzenienie

Niunia miałabym w d... jakie mają zdanie. Spokojna matka to tez spokojne dziecko.

---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ----------

Kurcze ten pies piszczy i drapie w drzwi
Ale Tz mówił, żebym to zostawila i jak wróci z pracy to pogada z nią o tym.

you have lost a diamond

Stary 2014-08-05, 09:06   #3534
simonee
Zakorzenienie

Witam sie w ten przyjemnie chlodny dzien u mnie pogoda cudowna, pochmurno i temp ok 20C

Cytat:
masz mozliwosc aby zadzwonic do gina i zapytac co robic w takiej sytuacji?

Cytat:
Witaj
masz jakies przeczucie co do plci?
ja jestem w 18tc i nie znam plci ale moj M tez bardziej obstawia chlopaka

Cytat:
Napisane przez suszarka Pokaż wiadomość
myślę, że to nic poważnego ale dla spokoju pojedź do lekarza.

ależ się dziś wyspałam i pracuję z domu, wiec pełnia szczęścia.
czyli to bedzie dobry dzien niby w pracy ale w domu
Stary 2014-08-05, 09:09   #3535
niunia_ona
Zakorzenienie

tylko że to już jakby ustało. zobaczę co w ciągu dnia będzie się działo to pójdę. ta ciąża mnie tak stresuję nawet nie wiecie. nie dość że pierwsza , to jeszcze bliżniaki.

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Cytat:
Witam sie w ten przyjemnie chlodny dzien u mnie pogoda cudowna, pochmurno i temp ok 20C

masz mozliwosc aby zadzwonic do gina i zapytac co robic w takiej sytuacji?

Witaj
masz jakies przeczucie co do plci?
ja jestem w 18tc i nie znam plci ale moj M tez bardziej obstawia chlopaka

lekarzem moim prowadzącym jest on ordynatorem u mnie w szpitalu. zawsze mogę podejść i go złapać na dyzurze jeśli dziś jest wg. numeru nie mam. no nic zobaczymy, brzuch mnie nie boli także jeden plus

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-08-05, 09:11   #3536
suszarka
Buc

Cytat:

dokładnie. z kanapy o wiele wygodniej się pracuje. i o dziwo wydajniej w moim przypadku.

Cytat:
tylko że to już jakby ustało. zobaczę co w ciągu dnia będzie się działo to pójdę. ta ciąża mnie tak stresuję nawet nie wiecie. nie dość że pierwsza , to jeszcze bliżniaki.

lekarzem moim prowadzącym jest on ordynatorem u mnie w szpitalu. zawsze mogę podejść i go złapać na dyzurze jeśli dziś jest wg. numeru nie mam. no nic zobaczymy, brzuch mnie nie boli także jeden plus

dlatego też jak Cie stresuje to powinnaś takie rzeczy sprawdzać.
ja latam do lekarza jak tylko mnie coś zaniepokoi i szczerze mówiac mam gdzieś czy wezmą mnie za oszołoma czy nie.
Stary 2014-08-05, 09:12   #3537
smerfetka2808
Zakorzenienie

Hej hej
ja nie mogłam zasnąć dziś ostatnio też mam problemy ze snem mimo że staram się nie robić drzemek przez dzień
idę do tego lekarza ale muszę dziś spacerkiem bo mi mąż autko zabrał może dojdę

Lilijka, a cóż ją tak to obchodzi ważne żeby było zdrowe i tylko to się liczy a nie...wrrr...

Kinqa, żeby wam dziadostwa ten pies nie narobił....

acha, hej hej

Niunia, ja bym zadzwoniła do gina i się upewniła że wszystko jest okey nie ma co ryzykować, taie jest moje zdanie

Ma.ko, jak tam pierwsze dni na L4?
Stary 2014-08-05, 09:13   #3538
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez suszarka Pokaż wiadomość
dokładnie. z kanapy o wiele wygodniej się pracuje. i o dziwo wydajniej w moim przypadku.

dlatego też jak Cie stresuje to powinnaś takie rzeczy sprawdzać.
ja latam do lekarza jak tylko mnie coś zaniepokoi i szczerze mówiac mam gdzieś czy wezmą mnie za oszołoma czy nie.
jak pójdę do lekarza to znowu będą mi usg robić, niby nie szkodzi ale ja się obawiam i tak. zobaczę co będzie się działo, oby już nic nie było

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-08-05, 09:19   #3539
simonee
Zakorzenienie

Dodatam swoje zdjecie do klubu

Smerfetka jaka masz pogode?
spacerek tez bedzie dobry
Stary 2014-08-05, 09:22   #3540
Kinqaa
Zakorzenienie

Smerfetka jak zrobi to będzie ona płacić za szkody.. co za baba wrrr. Co sobie myślała zostawiać psa na 10-11h . Że może ja nim się zajmę? !

Idę się ubrac pomalowac...jadę do kolezanki. Ta pierwsza nie wstala

you have lost a diamond

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości