|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
krem przeciawzmarszczkowy dla 22 latki
Witam wszystkie forumowiczki
![]() mam dośc duży problem, mam 22 lata a na czole moje zmarszczki sa tak wielkie jak pęknięcia w wielkim kanionie. Nawet moja kosmetyczka stwierdziła że jak na mój wiek bruzdy są dosyć głębokie .mój problem bierze się z faktu iż ciągle marszczę czoło, dużo siedzie przy kompie i nawet nie mam czsu dbać o siebie. Cerę mam raczej normalną używam kremy nawilżające, ale teraz będe musiała "skocztować " czegoś przeciwzmarszczkowego? Co możecie polecić? pomóżcie ![]() Pozdrawiam wszystkich!
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: krem przeciawzmarszczkowy dla 22 latki
wlasnie byl ostatnio watek dotyczacy zmarszczek u mlodych dziewczyn, wklejam adres
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...t=okropna+cera |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
dzieki
juz cztamPs. Sorki za otwieranie smieciowatych wątków |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Zajrzyj tutaj- odpowiedź ekspertek
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=49099
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Powtórzę tylko raz jeszcze że tak naprawdę jedynym sprawdzonym środkiem przeciwzmarszczkowym jest dobry, skuteczny i stabilny filtr przeciwzmarszczkowy. Bo to UVA jest tu głównym winowajcą. Jakie filtry są dobre - poszukaj, było na ten temat sporo wątków. Musisz się też postarać nie marszczyć czoła, troche mogę Ci pomóc pseudobotksowe kremy, choć nie ma się co łudzić że zastąpią zabieg u chirurga czy rozprostują istniejące zmarszczki - takich cudów nie ma. Najlepiej zaaplikuj sobie dobry krem z wit C lub retinolem, w dzień koniecznie filtry.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:15.

.

juz cztam