Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-07-11, 11:11   #931
martuko
Wtajemniczenie

Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

Cytat:
Napisane przez nicky_1981 Pokaż wiadomość
Ale tu puchy dzisiaj!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
ja jestem ale strasznie późno wstalam i musze się wziąć do roboty ...
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-11, 11:53   #932
Neiti
Raczkowanie

Ja też jestem
Ostatni dzien w pracy i pewnie na wizażu bno od jutra mam tyle spraw jeszcze na głowie do soboty że ja nie wiem czy mis ie opłaca kłasć spać poza tym to dopada mnie stres nawet siwego włosa na głowie znalazłam ehhh za dużo zmartwień
Dzisiaj idziemy do Księdza zapłacić zdać indeksiki i podpisać ze świadkami jakieś dokumenty no właśnie ktoś wie czy jak dzisiaj Ksiądz kazał nam sie zgłoscić ze swiadkami dopłenić formalności to znaczy że przed ślubem w sobote juz nie bedziemy musieli iśc od zakrystii coś podpisywać czy jak ???

W razie jakbym sie już nie pojawiła przed sobotą to chciałabym życzyć WAM DZIEWCZYNKI W SZCZEGÓLNOŚCI FRECIA_28 14 Ruda3d , Jagnabe Andzia 27 ,annabel_lee i wszystkim Pannom Młodym z 14 lipca 2007r wszystkiego najlepszego, żeby wesela sie udały a śluby były niezapomnianym dniem w życiu każdej z Was.
ps. i oby pogoda nam dopisała bo w jednej prognozie mówią o 28 stopniach i słońcu a dzisiaj w innej juz że tylko 23 stopnie i może padać deszcz ale wszystkiego naj naj najlepsiejszego Kochane Wizażystki w dniu ślubu 14 lipica 2007r

Miłego dnia wszystkim życze

Edytowane przez Neiti
Czas edycji: 2007-07-11 o 12:21
Neiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-11, 12:20   #933
kwiatussek
Raczkowanie

Neiti, FRECIA_28 14 Ruda3d , Jagnabe Andzia 27 , annabel_lee wszystkiego naj anja nja oczby wasi pzryszli mężowie kochali was z każdym dniem mocnej, duzo dzieci dobrej a raczej wspaniałej pogody w niezapomnianym dniu dużo gości, balangi do rana i później super oczepin i poprawin mało trosk w życiu codziennym, za to dużo szczęścia zdrowia pomyślności pieniędzy iżyczliwości ludzkiej życzy kwiatussek

kwiatussek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-11, 12:22   #934
Neiti
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kwiatussek Pokaż wiadomość
Neiti, FRECIA_28 14 Ruda3d , Jagnabe Andzia 27 , annabel_lee wszystkiego naj anja nja oczby wasi pzryszli mężowie kochali was z każdym dniem mocnej, duzo dzieci dobrej a raczej wspaniałej pogody w niezapomnianym dniu dużo gości, balangi do rana i później super oczepin i poprawin mało trosk w życiu codziennym, za to dużo szczęścia zdrowia pomyślności pieniędzy iżyczliwości ludzkiej życzy kwiatussek
Dziekuję
Neiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-11, 12:26   #935
Anex
Rozeznanie

...

Edytowane przez Anex
Czas edycji: 2007-07-12 o 17:24 Powód: Aktualizacja. :-(
Anex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-11, 13:35   #936
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez indygo79 Pokaż wiadomość
wiesz, ja kiedyś szukając zespołów trafiłam na takie forum, gdzie ludzie delikatnie mówiąc nie wypowiadali sie o nich dobrze. poszukaj w necie, pisali tam że oni byli nieuczciwi
masz link znalazłam!
http://www.waszewesele.pl/forum/wiadomosci.php?id_parent= 7337&grupa=10&grupa_str=Z espo�y&tresc=0&komentarz e=0&w=1
Cytat:
Napisane przez Ahtaga Pokaż wiadomość
Dziewczyny a czy slyszałyście jakieś opinie na temat zespołu Salsa Band? Na stronce wydają sie byc ciekawi
a ja słyszałam dobre opinie o tym zespole , tym z lublina nawet rozmawiałam z tym państwem i są bardzo mili i płytke z wesel tez widziałam i tez mi sie podobała nam nawet zaproponowali ze ta dziewczyna moze nam zaspiewac Ave Maria w kosciele jesli chcemy oczywiscie to jest w cenie zespołu

W linku jest mowa o panu Leszku I. , a ten pan z lublina nazywa sie całkiem inaczej więc to chyba nie ten sam zespół
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-11, 13:59   #937
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
Napisane przez Neiti Pokaż wiadomość
Ja też jestem
Ostatni dzien w pracy i pewnie na wizażu bno od jutra mam tyle spraw jeszcze na głowie do soboty że ja nie wiem czy mis ie opłaca kłasć spać poza tym to dopada mnie stres nawet siwego włosa na głowie znalazłam ehhh za dużo zmartwień
Dzisiaj idziemy do Księdza zapłacić zdać indeksiki i podpisać ze świadkami jakieś dokumenty no właśnie ktoś wie czy jak dzisiaj Ksiądz kazał nam sie zgłoscić ze swiadkami dopłenić formalności to znaczy że przed ślubem w sobote juz nie bedziemy musieli iśc od zakrystii coś podpisywać czy jak ???
No wlaśnie, ja mam to samo pytanie, bo mój TŻ mówi że nie trzeba, wszystko się załatwi w sobotę, chwilę przed ślubem itd, a ksiądz wyraźnie mówił, żeby przyjść na tygodniu przed ślubem ze świadkami podpisać dokumenty, donieść resztę dokumentów i już nic z tego nie rozumiem. Myślę, że pójdziemy na tygodniu bez świadków i dowiemy się dokładnie o co chodzi, bo nie będę ryzykować żeby 20 min przed ślubem się denerwować, że coś brakuje.
Stary 2007-07-11, 14:10   #938
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

ja myslę że kilka dni wczesniej nie zaszkodzi, moj mąż świadkował na kilku ślubach i zawsze z młodymi chodził 2-3 dni przed slubem zalatwiać ostateczne formalności
W dzien slubu wydaje mi się, że jest za duży stres, za wiele spraw na głowie żeby jeszcze pałetać sie po kancelarii
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-11, 14:25   #939
pola_m
Wtajemniczenie

witajcie
Zyczę Wszystkiego Dobrego Młodym Mężatkom, dziekuję za zdjęcia wszystkim, wyglądałyście pięknie!!
Ja wczoraj wróicłam z wypadu skałkowo-górskiego, było genialnie, tylko sobie okropnie zepsułam paznokcie niestety, ratuję się skrzy[povita i siemieniem lnianym, mam nadzieje że sie zregenerują i urosną,bo nie chcę sztucznych...
poza tym kompletnie nie potrafię się zorganizować,dużo jeszcze wszystkiego zostało i nie wiem od czego zacząć, ech to przez pogodę chyba

powiedzcie mi kochane,gdzie znajdziemy czerwoną kamizelkę i plastron?bo jak dotąd spotkaliśmy się tylko z białymi albo ecru
pola_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-11, 15:14   #940
martuko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
ja myslę że kilka dni wczesniej nie zaszkodzi, moj mąż świadkował na kilku ślubach i zawsze z młodymi chodził 2-3 dni przed slubem zalatwiać ostateczne formalności
W dzien slubu wydaje mi się, że jest za duży stres, za wiele spraw na głowie żeby jeszcze pałetać sie po kancelarii
nam w katedrze powiedziano żeby przyjśc w piątek przed, ale ja bym wolala w czwartek - jesli w piątek nie trafimy na księdza to co wtedy zrobię, sa wakacje i godziny pracy zmienione... ??? Ślub mamy w kosciele należącym do katedry - tam już uregulowaliśmy co trzeba. a przed sama uroczystościa świadkowie maja zanieść co trzeba do zakrystii my mamy stac pod kościołem i witac gości

Cytat:
Napisane przez pola_m Pokaż wiadomość
witajcie.....
powiedzcie mi kochane,gdzie znajdziemy czerwoną kamizelkę i plastron?bo jak dotąd spotkaliśmy się tylko z białymi albo ecru
pola_m, chodzi Ci o bordowe kamizelki? Widzialam na pewno w Zetto jakiś wzór który wisiał na manekinie, może maja więcej materiałów to uszyją na miarę - tam jest stosunkowo tanio - komplet kosztuje 120 zł. Kamizelki szyją tez w sklepie slubnym na dole Lubartowskiej - tez mieli próbki materiałów - zajrzyj i zobacz, może coś Wam podpasuje
Stary 2007-07-11, 15:24   #941
mayaha
Wtajemniczenie

GG do mayaha

Cytat:
Napisane przez kitka14 Pokaż wiadomość
HejProszę powiedzcie mi gdzie i za ile można wynająć autobus dla gości weselnych.Potrzebny nam jest praktycznie na jakies 2 godzinki.Ile taka usługa kosztuje i czy macie jakieś namiary na kogoś?? HelppBędę wdzięczna za podpowiedź.
Moze ja ci cos pomoge bo moja praca polega m.in. na tego typu uslugach. Koszt takiego wynajecia zalezy od liczby i km i od godzin. Jezeli ty chcesz wynajac na 2 godz to w tym przypaku musialabys okreslic liczbe km, jezeli nie bedzie to wiecej niz 40 km to zaplacisz 80-110 zł w zaleznosci od wielkosci busa lub autokaru.
oczywiscie taki przelicznik jest u mnie (podkarpacie) wiec tak czy inaczej musisz sie zorientowac jakby to u ciebie wygladalo
mayaha jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-11, 15:24   #942
GonieczkaWe
Raczkowanie

Czesc wszystkim!
macie moze jakies nowe zdjatka z probnych czesan? Ide w sobote do Joanny i do salonu na... no wlasnie musze sprawdzic dokladnie ulice ( to jest gdzies po przekotnej od hotelu Victoria )... mam troche fotek z netu, ale tak naprawde sama nie wiem co bym chciala... moze cos podpowiecie suknia dosc strojna... 2-czesciowa... wrzucalam wczesniej fotki
GonieczkaWe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-11, 15:42   #943
kasia!2007
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez sylwunia_p Pokaż wiadomość
Silvershine, ja też wyobrażałam sobie Alusię jako blondynkę

Dziewczyny byłam wczoraj na weselu i podzielę się z wami moimi wrażeniami na temat pękającego balonu. Otóż to był ten co z niego wysypuję się mnóstwo małych baloników, a więc jak ten balon pękł to zleciały się wszystkie dzieci i młodzi nie mogli tańczyć, a już po pierwszym tańcu nikt ich nie posprzątał tak więc cały czas były na parkiecie i tylko dzieci się z tego cieszyły, cały czas ktoś na nie nadeptywał i był huk dopiero poprzątali już strzępki balonów po oczepinach a przed tortem:/ tak więc dobrze się zastanówcie przed kupieniem takiego balonu lub poproście żeby szybko posprzątali
Załączam jeszcze zdjęcie tortu i stołu, może komuś się przyda, tylko że stelaż do tortu to jest razem z salą a wesele było w Białce nad jeziorem koło Parczewa

Silvershine, Jolinek mogą wysłać wam zdjęcia Bandoli te co do mnie wysłała, mam nadzieję, że się nie pogniewa

Cześć !
Ja myśle że ten balon to fajna sprawa ale troche mnie zaniepokoiłas tym opisem, jednakże mimo to będę chciała go kupić, może wiesz gdzie?
Dzięki za odpowiedź,
kasia!2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-11, 15:47   #944
martuko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez GonieczkaWe Pokaż wiadomość
Czesc wszystkim!
macie moze jakies nowe zdjatka z probnych czesan? Ide w sobote do Joanny i do salonu na... no wlasnie musze sprawdzic dokladnie ulice ( to jest gdzies po przekotnej od hotelu Victoria )... mam troche fotek z netu, ale tak naprawde sama nie wiem co bym chciala... moze cos podpowiecie suknia dosc strojna... 2-czesciowa... wrzucalam wczesniej fotki
gonieczka, szukam Cię ma liście i nie ma Cię - kiedy i gdzie masz ślub?
Ja idę kombinować z fryzurą w piątek, zobaczymy co z tego wyjdzie, tez za bardzo nie mam pomysłu, bo nie wiem co do mnie będzie pasować. Myslę że suknia jest mniej ważna niż twarz, jeśli chodzi o fryzurę. A co do pokazywania wcześniej - jeśli się odnosicie do jakiegoś postu wcześniej pisanego lub zdjęcia to wrzucajcie od razu link do tego postu - wypowiedzi przybywa w takim tempie że trudno się dokopać, a tak byłoby prościej

a jutro wreszcie sie zapisałam na oczyszczanie do kosmetyczki, mam nadzieję,ze nie będzie za późno. czas tez chyba na solarium - na słońce nie bede już liczyć, bo się przelicze

kasia!2007, nie wiem czy CI pomogę, ale takie balony widziałam na allegro.
Stary 2007-07-11, 15:50   #945
kwiatussek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasia!2007 Pokaż wiadomość
Cześć !
Ja myśle że ten balon to fajna sprawa ale troche mnie zaniepokoiłas tym opisem, jednakże mimo to będę chciała go kupić, może wiesz gdzie?
Dzięki za odpowiedź,
np. na allegro dość przystepne ceny
http://allegro.pl/search.php?string=...=566&country=1

mam nadzieje ze pomogłam Ci Kasiu

kwiatussek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-11, 16:06   #946
pola_m
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martuko Pokaż wiadomość

pola_m, chodzi Ci o bordowe kamizelki? Widzialam na pewno w Zetto jakiś wzór który wisiał na manekinie, może maja więcej materiałów to uszyją na miarę - tam jest stosunkowo tanio - komplet kosztuje 120 zł. Kamizelki szyją tez w sklepie slubnym na dole Lubartowskiej - tez mieli próbki materiałów - zajrzyj i zobacz, może coś Wam podpasuje
dziękuję zależałoby mi na ciemnej, głębokiej czerwieni (nie krzykliwej),wiec nie do końca bordo... A gdzie to Zetto sie znajduje?
Poza tym umówiłam się na jutro na dopasowanie sukni,jejej, zobaczę ja po raz pierwszy od września...mam nadzieję ze ciagle będzie mi się podobać
pola_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-11, 16:19   #947
kasia!2007
Przyczajenie

Martuko i Kwiatussek dziękuję za informację
Widziałam już właśnie te balony na allegro ale one tam są niekompletne, do samodzielnego dopompowywania, montowania i wogóle i jakoś tak niedowierzam, że to co oni przyślą to będzie właśnie takie jak chce. No i jak niby te balony upchać mam w środku?
Jednak wolałabym dostać tego balona gdzieś tu na miejscu już przez kogoś przygotowanego
Stary 2007-07-11, 16:21   #948
martuko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pola_m Pokaż wiadomość
dziękuję zależałoby mi na ciemnej, głębokiej czerwieni (nie krzykliwej),wiec nie do końca bordo... A gdzie to Zetto sie znajduje?
Poza tym umówiłam się na jutro na dopasowanie sukni,jejej, zobaczę ja po raz pierwszy od września...mam nadzieję ze ciagle będzie mi się podobać
zetto jest na Mełgiewskiej, trzeba jechac az sie skończy dwupasmowa jezdnia i jeszcze kawałeczek, po prawej za stacją paliw jakąś o ile dobrze pamiętam jest kompleks budynków róznych firm i wśrod nich jest niski biały chyba budynek, z ulicy widać szyld, ale budynek jest za takim wyższym Pisze szczegółowo bo mieliśmy problemy ze znalezieniem go, po prostu trzeba kawałek pojechać

a jaką masz suknię? moja juz wisi w domku i czeka na swój dzień
kasia, dziewczyny stąd miały takie balony na weselach więc ich już pytaj jak sie przygotowuje sama jestem ciekawa A na miejscu myślę że możesz spytac w salon-balon albo w dekored? pewnie zamówią na allegro i Ci policzą wielokrotność
Stary 2007-07-11, 16:30   #949
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
Ale to jest juz podpisanie protokolu? tego nie trzeba w sobote?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-11, 16:34   #950
sylwunia_p
Raczkowanie

GG do sylwunia_p

Cytat:
Napisane przez kasia!2007 Pokaż wiadomość
Cześć !
Dzięki za odpowiedź,
Kasia, takie balony na pewno są w Salon Balon na Choinach jeżeli zdecydujesz się na niego to poproś kogoś, żeby w miarę szybko posprzątał, najwyżej parę zostawił dla dzieci
sylwunia_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-11, 17:20   #951
GonieczkaWe
Raczkowanie

Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

Cytat:
Napisane przez martuko Pokaż wiadomość
gonieczka, szukam Cię ma liście i nie ma Cię - kiedy i gdzie masz ślub?
Ja idę kombinować z fryzurą w piątek, zobaczymy co z tego wyjdzie, tez za bardzo nie mam pomysłu, bo nie wiem co do mnie będzie pasować. Myslę że suknia jest mniej ważna niż twarz, jeśli chodzi o fryzurę. A co do pokazywania wcześniej - jeśli się odnosicie do jakiegoś postu wcześniej pisanego lub zdjęcia to wrzucajcie od razu link do tego postu - wypowiedzi przybywa w takim tempie że trudno się dokopać, a tak byłoby prościej

a jutro wreszcie sie zapisałam na oczyszczanie do kosmetyczki, mam nadzieję,ze nie będzie za późno. czas tez chyba na solarium - na słońce nie bede już liczyć, bo się przelicze

kasia!2007, nie wiem czy CI pomogę, ale takie balony widziałam na allegro.
hej! slubuje 8 wrzesnia w Garnizonowym
a zdjatka sukni dolaczam jeszcze raz (chyba bedzie mi latwiej niz szukac tego wczesniejszego posta )

aha!!! i to nie ja na tych fotkach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 12682_a.jpg (14,6 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 12682_b.jpg (21,3 KB, 39 załadowań)

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2007-07-16 o 17:49 Powód: post pod postem
Stary 2007-07-11, 17:47   #952
Frecia_28
Zadomowienie

GG do Frecia_28

Dziękuję Wszystkim dziewczynom za życzenia

U mnie jak narazie mało stresu. Jutro pracowity dzień. Zanieść reszte dokumentó do kościoła no i dać kaskę za ślub. Albumy odebrać dla rodziców. Zawieść alkohol do sali. No i kupić owoce. Achh i jeszcze spowiedź.

W piątek paznokcie i pełen relaks. Przyjeżdza rodzinka więc będzie wesoło. Achhh i ciasto odebrać i zawieść do sali. I poustawiać winietki na stołach. I tyle. I czekanie aż minie noc.

Zupełnie nie wierzę, że to już tylko 3 dni zostało.

Wiecie wczoraj to chciałam wszystko odwoływać ze względu na gości. Odpadło nam 6 osób w tym tygodniu. Moja sąsiadka kochana, która tak bardzo chiała być na moim weselu dostała przykrą wiadomość o śmierci brata normalnie się popłakałam. Wiecie to jest człowiek którego życie nie oszczędzało. Dużo przykrych rzeczy się wydażyło. Śmierć córki która była w moim wieku. Traktowała mnie często jak córkę. Ogromnie się cieszyła że będzie na weselu, że się pobawi. A tu taka wiadomość. Chodzę struta. Normalnie mam ochotę przełożyć wesele aby była z drugiej jednak strony jest za późno A reszta to znajomi, którym coś wypadło i brat cioteczny, który jeździ na tirach no i kurs mu tak wypdał

Dużo rzeczy był teraz inaczej zorganizowała. Przede wszystkim wybrała inny miesiąc np na czerwiec lub wrzesień...zaprosiła więcej ludzi...echhh ale trzeba cieszyć się tym co się ma.
W końcu najważniejsze jest to, że wychodzę za mąż za człowieka, którego ogromnie Kocham i chcę spędzić z Nim resztę mojego życia.

Jeszcze do Was zajrzę Moje Drogie.
Frecia_28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-11, 17:53   #953
kasia!2007
Przyczajenie

dzwoniłam do salona balona i do dekoredu jak mi proponowałyście tam te balony wybuchowe są dużo droższe niż na allegro , szcześliwie znalazłam sklep na głębokiej (studio dekoracji) i tam jak dzwoniłam to pani powiedziała, że takie piłki gotowe na zamówienie mają za 60 złotych
jutro wybieram się tam wypytać o szczegóły
Stary 2007-07-11, 18:28   #954
nicky_1981
Rozeznanie

Hello! Dziewczyny chciałebym Wam pokazać sie mojej sukieneczce!

Gonieczko salon Joanna znajduje sie na przeciwko hotelu Polonia jadąc w kierunku do Makro, po lewej stronie w kolorowym wieżowcu. Oczywiściem jeżeli chodzi o tą Joanne!!!!

Edytowane przez nicky_1981
Czas edycji: 2007-07-12 o 08:06
nicky_1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-11, 18:32   #955
karolinka.f
Raczkowanie

GG do karolinka.f

Witajcie! Dawno nic nie pisałam, czytam też bardzo rzadko. Zaczęłam pracę i na razie na nic nie mam czasu.
Staram się jednak uzupełniać listę datowo-mailową w miarę możliwości, więc możecie spokojnie wysyłać mi wiadomości na PW.
W tematyce ślubu u nas niewiele się dzieje. Chyba jedyne co się ruszyło, to zaklepany został fotograf
A teraz przyszedł czas na kamerzystę. I tu moje pytanie: Serafin, Widło, Mikulski, czy może ktoś inny? Chyba ci trzej byli najczęściej polecani. Ten ostatni chyba nie ma strony www? Pewnie trzeba sie spotkać z kilkoma żeby zdecydować. A może któraś z Was zna aktualne ceny?
karolinka.f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-11, 18:37   #956
Ahtaga
Wtajemniczenie

Dziewczyny a moze słyszałyście zespół Galaxa?? Podobno grają w klubie VANET nad zalewem Zęborzyckim. Niestety nie jestem z Lublina lecz okolic i chętnie poslucham jakiś opinii na ich temat

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1281333
Ahtaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-11, 18:53   #957
alusia*
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to alusia*
Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

Cytat:
Napisane przez silvershine Pokaż wiadomość
Bandola, dziekuję za zdjęcia, już doszły. fajna ta bryczka,może się na nią skusimy jeśli namówię TŻta, super garnitur-mój TŻ tez będzie miał jasny i bardzo fajna fryzurka-i Wy szczęsliwi, uśmiechnięci, czego chcieć więcej...?
jeszce raz najlepesze życzenia
i oczywiście udanej podróży.my jeszce nie zdecydowaliśmy gdzie(bo pewnie wybierzamy coś z last minute) ale Korfu, Kretę i ostatnio Zakhyntos mocno rozważamy, więc czekam na relacje!

Alusiu dzieki za zdjęcia. chciałabym mieć podobną fryzurę tylko obawiam się czy będę się dobrze w niej czuła i czy te rozpuszczone włosy będą dobrze wyglądały w trakcie wesela, czy nie zrobią się z nich "strąki".jak było z Twoimi?
a sukienke mam szyć w wypożyczalni na narutowicza na pierwsze wypożyczenie.ma tylko zamówiony termin i jeszce sie nie zdecydowałam co do koloru bo nie chcę ecru ani takiej śnieżnej bieli tylko coś pomiędzy a Ty swoją odsprzedałaś do salonu czy masz? na zdjęciach nie widać dokładnie-ona jest jednoczęściowa czy z gorsetem?

Anka1900
miom zdaniem dobrze piorą w tej pralni w realu ale sukni tam nie prałam więc nie wiem
Miło mi ,że podobała Ci sie moja fryzurka.Obawiałam sie jak w niej wyglądam ale zrobiła furore,bardzo sie podobala najbardziej moejmu mężowiWiesz co zawsze bałam sie ,że z takich rozpuszczonych włosów moze pózniej zrobią sie"kluchy" ale było ok!podpieła mi to tak ,że one sie tak trzymaly z boku.Spałam w tej fryzurze,rano te włosy ,które były rozpuszczone delikatnie przeczesałam i tyle.Suknie miałam dwu częściowa.Spódnica była na halce bez koła .kobiety w salonie mnie namawiały ale dobrze ,że sie nie zgodziłam bo było mji o wiele wygodniej i nie bałam sie ,że mi pęknie.Moja suknia 2tygodnie wisiała na szafie,codziennie na nia spoglądałam i spominałam...Wczoraj tata odsał mi ja do pralni i musze ja sprzedaćChciałabym ja mieć na pamiątke ale nie mam gdzie trzymac,ona jest"duża"przez tą spodnice i zajmuje naprawde duzo miejsca.

Cytat:
Zgadzam sie z Yoolią.Lepiej to na spokojnie załatwić przynajmniej dfzien wczesniej.Póżniej w dniu ślubu jechac prosto na ślub bez stresu.

Cytat:

Gonieczko salon Joanna znajduje sie na przeciwko hotelu Polonia jadąc w kierunku do Makro, po lewej stronie w kolorowym wieżowcu. Oczywiściem jeżeli chodzi o tą Joanne!!!!
Bardzo ładnaSzyjesz?

Freciu jak czytam Twoją wypowiedż to przypominają mi się moje przygotowania,ostanie dni przed ślubem!Zazdroszcze Ci ,ja chce jeszcze raz!(oczywiście z moim męzem
Bardzo mi przykro ,że Twoja sąsiadka nie przyjdzie na ślub,z tego co piszesz to naprawde wiele przeszła
Udanych ,ostatnich przygotowań mimo smutnych wiadomości.Za dwa dni Wasz ,wielki ,wyczekany dzien!Jeszcze tu będę zaglądać ale juz dziś życze Wam cudownego ślubu i wesela i dużo słoneczka!

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2007-07-16 o 17:50 Powód: 4 posty pod sobą
alusia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-11, 19:24   #958
candy*
Przyczajenie

Drogie Wizażanki!!!!
Znów ponawiam moją ofertę: chętnie odstąpimy nasz termin wesela w Zajeździe pod Gwiazdami 27.09.2008 roku. Jeżeli któraś z Was byłaby zainteresowana ofertą, proszę o kontakt na mail: emka.art@op.pl
candy* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-11, 19:38   #959
agusiagr
Raczkowanie

GG do agusiagr

Witajcie dziewczyny!
Nie mam ostatnio czasu aby tu pisać bo tak wiele się dzieje.
No ale najpierw dziekuje za zyczenia.W sumie pogoda może nie była najlepsza ale w drodze do kościoła i z kościoła świeciło nam słonko także życzenia spokojnie goście składali nam pod kościołem.
Ten dzien tak szybko nam minął.Poprawiny również.Ze względu na pogodę na zdjęcia w plenerze pojechaliśmy dopiero w poniedziałek.Zdjęcia robiliśmy w Restauracji Pałacowej w Wierzchowiskach.
agusiagr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-11, 19:40   #960
GonieczkaWe
Raczkowanie

Cytat:

super! dzieki bardzo!!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości