|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II
ja jestem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Ostatni dzien w pracy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj idziemy do Księdza zapłacić zdać indeksiki i podpisać ze świadkami jakieś dokumenty ![]() W razie jakbym sie już nie pojawiła przed sobotą to chciałabym życzyć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps. i oby pogoda nam dopisała ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia wszystkim życze ![]() ![]()
14 lipca 2007r ![]() http://suwaczki.waszslub.pl/waszslub...07071401601630 Pomóżcie kotkom http://fundacjafelis.schronisko.net/page7.html Edytowane przez Neiti Czas edycji: 2007-07-11 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Raczkowanie
|
Neiti, FRECIA_28 14 Ruda3d , Jagnabe Andzia 27 , annabel_lee wszystkiego naj anja nja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#934 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#935 |
Rozeznanie
|
...
Edytowane przez Anex Czas edycji: 2007-07-12 o 17:24 Powód: Aktualizacja. :-( |
![]() ![]() |
![]() |
#936 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W linku jest mowa o panu Leszku I. , a ten pan z lublina nazywa sie całkiem inaczej więc to chyba nie ten sam zespół ![]()
![]() |
#937 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#938 |
Zakorzenienie
|
ja myslę że kilka dni wczesniej nie zaszkodzi, moj mąż świadkował na kilku ślubach i zawsze z młodymi chodził 2-3 dni przed slubem zalatwiać ostateczne formalności
W dzien slubu wydaje mi się, że jest za duży stres, za wiele spraw na głowie żeby jeszcze pałetać sie po kancelarii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Wtajemniczenie
|
witajcie
Zyczę Wszystkiego Dobrego Młodym Mężatkom, dziekuję za zdjęcia wszystkim, wyglądałyście pięknie!! Ja wczoraj wróicłam z wypadu skałkowo-górskiego, było genialnie, tylko sobie okropnie zepsułam paznokcie niestety, ratuję się skrzy[povita i siemieniem lnianym, mam nadzieje że sie zregenerują i urosną,bo nie chcę sztucznych... poza tym kompletnie nie potrafię się zorganizować,dużo jeszcze wszystkiego zostało i nie wiem od czego zacząć, ech to przez pogodę chyba powiedzcie mi kochane,gdzie znajdziemy czerwoną kamizelkę i plastron?bo jak dotąd spotkaliśmy się tylko z białymi albo ecru |
![]() ![]() |
![]() |
#940 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#941 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oczywiscie taki przelicznik jest u mnie (podkarpacie) wiec tak czy inaczej musisz sie zorientowac jakby to u ciebie wygladalo |
|
![]() ![]() |
![]() |
#942 |
Raczkowanie
|
Czesc wszystkim!
![]() macie moze jakies nowe zdjatka z probnych czesan? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#943 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Cześć ! Ja myśle że ten balon to fajna sprawa ale troche mnie zaniepokoiłas tym opisem, jednakże mimo to będę chciała go kupić, może wiesz gdzie? Dzięki za odpowiedź, ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#944 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja idę kombinować z fryzurą w piątek, zobaczymy co z tego wyjdzie, tez za bardzo nie mam pomysłu, bo nie wiem co do mnie będzie pasować. Myslę że suknia jest mniej ważna niż twarz, jeśli chodzi o fryzurę. A co do pokazywania wcześniej - jeśli się odnosicie do jakiegoś postu wcześniej pisanego lub zdjęcia to wrzucajcie od razu link do tego postu - wypowiedzi przybywa w takim tempie że trudno się dokopać, a tak byłoby prościej ![]() a jutro wreszcie sie zapisałam na oczyszczanie do kosmetyczki, mam nadzieję,ze nie będzie za późno. czas tez chyba na solarium - na słońce nie bede już liczyć, bo się przelicze ![]() kasia!2007, nie wiem czy CI pomogę, ale takie balony widziałam na allegro. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#945 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() http://allegro.pl/search.php?string=...=566&country=1 mam nadzieje ze pomogłam Ci Kasiu ![]()
![]() |
#946 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Poza tym umówiłam się na jutro na dopasowanie sukni,jejej, zobaczę ja po raz pierwszy od września...mam nadzieję ze ciagle będzie mi się podobać |
|
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
Przyczajenie
|
Martuko i Kwiatussek dziękuję za informację
![]() Widziałam już właśnie te balony na allegro ale one tam są niekompletne, do samodzielnego dopompowywania, montowania i wogóle ![]() ![]() Jednak wolałabym dostać tego balona gdzieś tu na miejscu już przez kogoś przygotowanego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#948 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a jaką masz suknię? moja juz wisi w domku i czeka na swój dzień ![]() kasia, dziewczyny stąd miały takie balony na weselach więc ich już pytaj jak sie przygotowuje ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#949 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#950 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#951 | |
Raczkowanie
|
Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II
Cytat:
![]() a zdjatka sukni dolaczam jeszcze raz (chyba bedzie mi latwiej niz szukac tego wczesniejszego posta ![]() ![]() aha!!! i to nie ja na tych fotkach ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-07-16 o 17:49 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Zadomowienie
|
Dziękuję Wszystkim dziewczynom za życzenia
![]() U mnie jak narazie mało stresu. Jutro pracowity dzień. Zanieść reszte dokumentó do kościoła no i dać kaskę za ślub. Albumy odebrać dla rodziców. Zawieść alkohol do sali. No i kupić owoce. Achh i jeszcze spowiedź. W piątek paznokcie ![]() Zupełnie nie wierzę, że to już tylko 3 dni zostało. Wiecie wczoraj to chciałam wszystko odwoływać ze względu na gości. Odpadło nam 6 osób w tym tygodniu. Moja sąsiadka kochana, która tak bardzo chiała być na moim weselu dostała przykrą wiadomość o śmierci brata ![]() ![]() ![]() ![]() Dużo rzeczy był teraz inaczej zorganizowała. Przede wszystkim wybrała inny miesiąc np na czerwiec ![]() W końcu najważniejsze jest to, że wychodzę za mąż za człowieka, którego ogromnie Kocham i chcę spędzić z Nim resztę mojego życia. Jeszcze do Was zajrzę Moje Drogie.
http://gallery.michalmech.pl/main.php http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070714290117.png http://abcslubu.pl/suwak/07_27_2007_14_7_2007_39.png 14 lipiec 2007 - Nie umrzemy nigdy...umiera tylko czas...
|
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Przyczajenie
|
dzwoniłam do salona balona i do dekoredu jak mi proponowałyście tam te balony wybuchowe są dużo droższe niż na allegro
![]() ![]() ![]() ![]() jutro wybieram się tam wypytać o szczegóły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#954 |
Rozeznanie
|
Hello! Dziewczyny chciałebym Wam pokazać sie mojej sukieneczce!
Gonieczko salon Joanna znajduje sie na przeciwko hotelu Polonia jadąc w kierunku do Makro, po lewej stronie w kolorowym wieżowcu. Oczywiściem jeżeli chodzi o tą Joanne!!!!
My: http://www.suwaczki.com/tickers/5jctegz2l203i7yr.png Marysia: http://www.suwaczki.com/tickers/3i49krhmu65rcqni.png Antoś: http://www.suwaczki.com/tickers/ex2bi09kqg8amnzi.png Edytowane przez nicky_1981 Czas edycji: 2007-07-12 o 08:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Raczkowanie
|
Witajcie! Dawno nic nie pisałam, czytam też bardzo rzadko. Zaczęłam pracę i na razie na nic nie mam czasu.
Staram się jednak uzupełniać listę datowo-mailową w miarę możliwości, więc możecie spokojnie wysyłać mi wiadomości na PW. W tematyce ślubu u nas niewiele się dzieje. Chyba jedyne co się ruszyło, to zaklepany został fotograf ![]() A teraz przyszedł czas na kamerzystę. I tu moje pytanie: Serafin, Widło, Mikulski, czy może ktoś inny? Chyba ci trzej byli najczęściej polecani. Ten ostatni chyba nie ma strony www? Pewnie trzeba sie spotkać z kilkoma żeby zdecydować. A może któraś z Was zna aktualne ceny? |
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny a moze słyszałyście zespół Galaxa?? Podobno grają w klubie VANET nad zalewem Zęborzyckim. Niestety nie jestem z Lublina lecz okolic i chętnie poslucham jakiś opinii na ich temat
#957 | |||
Wtajemniczenie
|
Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Freciu jak czytam Twoją wypowiedż to przypominają mi się moje przygotowania,ostanie dni przed ślubem!Zazdroszcze Ci ,ja chce jeszcze raz! ![]() ![]() Bardzo mi przykro ,że Twoja sąsiadka nie przyjdzie na ślub,z tego co piszesz to naprawde wiele przeszła ![]() Udanych ,ostatnich przygotowań mimo smutnych wiadomości.Za dwa dni Wasz ,wielki ,wyczekany dzien!Jeszcze tu będę zaglądać ale juz dziś życze Wam cudownego ślubu i wesela i dużo słoneczka! Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-07-16 o 17:50 Powód: 4 posty pod sobą |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#958 |
Przyczajenie
|
Drogie Wizażanki!!!!
Znów ponawiam moją ofertę: chętnie odstąpimy nasz termin wesela w Zajeździe pod Gwiazdami 27.09.2008 roku. Jeżeli któraś z Was byłaby zainteresowana ofertą, proszę o kontakt na mail: emka.art@op.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny!
Nie mam ostatnio czasu aby tu pisać bo tak wiele się dzieje. No ale najpierw dziekuje za zyczenia.W sumie pogoda może nie była najlepsza ale w drodze do kościoła i z kościoła świeciło nam słonko ![]() Ten dzien tak szybko nam minął.Poprawiny również.Ze względu na pogodę na zdjęcia w plenerze pojechaliśmy dopiero w poniedziałek.Zdjęcia robiliśmy w Restauracji Pałacowej w Wierzchowiskach. |
![]() ![]() |
![]() |
#960 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.