Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM2014 cz29 - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-05, 18:10   #1441
Dotka90
Zakorzenienie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Must, teraz kupisz kiecke na wesele nawet za 50zł, to chyba nie jest aż tak duży wydatek, skoro robisz wesele na 240 osób?
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-05, 18:25   #1442
Glodomorek
Zakorzenienie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

kiss12550, ja też jestem przewrażliwiona, i mimo że kocham córkę całym sercem to kolejna ciąża teraz to nie byłby dobry pomysł spokojnych przygotowań
bardorja, dobry wybór z kokardą
konkardia, dobrze, że jesteś zadowolona z fryzury
pysia, piękna bransoletka, skąd Niedźwiadek?
tinyheart, mam nadzieję że się dogadacie, dbaj o spotkania z koleżankami, to ważne, ja kiedyś to zaniedbałam i trudno było odbudować sieć koleżanek
sziket, oryginalna ozdoba

Cytat:
Napisane przez Must Pokaż wiadomość
Dziewczyny pisałam o tym wcześniej, ale znowu Was poszę o rade.

Za 2 tyg wesele kuznki TŻta.

Kupiłam sukienkę X ja jej wesele ( + buty, torebkę, bieliznę, kolczyki ).

U kuzynki w domu zobaczyłam sukienkę X. Domyslam się,że to jej kiecka na poprawimy lub wesele ( na przepranie po północy ).

Stwierdziłam luzzzz. Ale cała rodzina na mnie naciska, że mam kupić nową.
Co robic ?
Kupić nowej - nie mam kasy !
Założyć i olać ?
Poproś rodzinę o sponsoring skoro tak naciskają. Kupiłaś sukienkę, dopóki jej u kogos nie zobaczyłaś to byłaś zadowolona. Jakby 2 facetów ubrało identyczne koszule/buty to by się skumplowali bo mają podobny gust. A kobiety muszą od razu wydziwiać, bo ktoś ma taką samą. Nie ogarniam tego. Ale może mam niewłaściwą płeć

Kto zamawia obrączki z oprawionym diamentem? Zastanawiam się nad takimi tylko nie wiem, czy można robić w nich korekcję rozmiaru?
Glodomorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-05, 18:56   #1443
Must
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Must, teraz kupisz kiecke na wesele nawet za 50zł, to chyba nie jest aż tak duży wydatek, skoro robisz wesele na 240 osób?

nieładnie komuś wyliczać. Daruj sobie następnym razem.

postanowilam ze pójdę w tej którą mam lub rodzina zakupi mi nową + nowe dodatki jeśli im to przeszkadza.
Must jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-05, 19:30   #1444
TysiaBB1989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
[B][SIZE="5"][CENTER][COLOR="Red"]Klaudia & Marcin
to ty jesteś z żywca

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Dziewczyny gdzie mam szukać pojemników na resztę jedzenia z wesela Takich opakowań plastikowych czy papierowych.
nam na szczęście pakują jedzenie już do takich pojemników
Stary 2014-08-05, 19:50   #1445
kallina_2014
Wtajemniczenie

Dziewczyny!!! Mamy rozdane wszystkie zaproszenia!
Stary 2014-08-05, 19:54   #1446
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kallina_2014 Pokaż wiadomość
Brawo ! super

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-05, 20:18   #1447
201803090921
Konto usunięte

Must, ja na Twoim miejscu nie szukałabym innej kiecki i olała naciski innych.
Po pierwsze nikt nie ma obowiązku dowiadywać się jakąż to sukienkę zaplanowała PM na poprawiny; to nie suknia ślubna, która nie powinna być dublowana na przyjęciu weselnym a kiecka, jaką można kupić w niejednym sklepie i która siłą rzeczy może pojawić się na tej samej imprezie w kilku egzemplarzach (ja na własne poprawiny zakładam kieckę, którą miałam na sobie przy kilku innych okazjach i świat się nie zawali).
Po drugie co to w ogóle za naciski? Krytykanci powinni zająć się swoim wyglądem i własnymi wdziankami, a nie nakazywać Ci jaką sukienkę masz założyć. Ustąpisz w takiej dupereli i oni dostaną jasny sygnał na przyszłość, że będziesz tańczyć jak Ci zagrają

Któraś tam wspominała o @ na ślubie - cóż, ja mam wielką szansę, że dzień własnego wesela przetrwam przy pomocy tramalu
201803090921 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-05, 20:27   #1448
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez TysiaBB1989 Pokaż wiadomość
to ty jesteś z żywca

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

nam na szczęście pakują jedzenie już do takich pojemników
tak? a co??
Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-05, 20:50   #1449
TysiaBB1989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kallina_2014 Pokaż wiadomość
gratulacje też bym tak chciała

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Cytat:
tak? a co??
wpraszam się :p
Stary 2014-08-05, 21:03   #1450
asiulek8
Wtajemniczenie

Udało mi się porozsadzać gości, jeszcze tylko TŻ musi zatwierdzić i mama spojrzeć

Dzisiaj byliśmy na przymiarce garnituru, TŻ prezentuje się ekstra Do delikatnej poprawki jest tylko marynarka. A tak to jest ok. Za tydzień odbiór

A w piątek moja druga - ostatnia przymiarka. Trochę przytyłam, a raczej opuchłam w brzuchu i boję się, że będzie trzeba jeszcze ciut poszerzyć...

Dziewczyny, które nie robią same tablicy gości z czystego lenistwa, gdzie zamawiałyście? Bo to co znajduję w internecie strasznie mi się nie podoba...

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-05, 21:03   #1451
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
mimi_77 byleby mi sie nic na czole nie zrobilo ;// a u mnie z twarzą różnie... Moja ciocia jak mnie dziś zobaczyła w tym makijażu to kazała mi zadzwonić i też chce się umówić ;] na szczęscie znalazło się to pół godziny Po za tym makijażystka ma świetny błyszczyk, który do teraz nawilża mi usta i podobno trzyma 6h.. planuję go sobie kupić, trochę kosztuje, ale co tam! przyda się

Jaki to błyszczyk?
Ja juz pisalam, ze bosko wyglądasz

Dzięki za bransoletkę a Niedźwiadek bo tak mówie do Tżta, on do mnie mówi Kuleczka/Kulcia

Dziewczyny, mam problem
Pisalam Wam, ze na 20wrzesnia jestesmy zaproszeni na wesele mojej kolezanki. 27wrzesnia zostalismy zaproszeni na 25rocznice slubu mojego najblizszego kuzyna. No i kolezanka mnie jeszcze na chrzestną poprosiła. Tyle imprez w tak krótkim czasie oznacza katastrofe finansowa a my teraz liczymy sie jak wiecie z kazdym groszem...
I chcemy zrezygnowac z tego wesela kolezanki (potwoerdzenie do 10 sierpnia), bardzo ja lubie, pracowalysmy kiedys razem i z naszej "ekipy" idzie jeszcze pare osób. I teraz nie wiem jak mam jej to powiedziec, napewno bedzie jej przykro wiadomo, ze trzeba by dac prezent/kase plus jeszcze dojazd ok 80km w jedna strone, jakies ubranie i robi sie ładna sumka musze sie z nia spotkac i jej to powiedziec, nietaktem bedzie info przez telefon? Nie wiem jak jej to powiedziec

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-05, 21:26   #1452
say-hello
Zakorzenienie

Hej dziewczyny witam się juz jako zona było cudnie, wszystko poszło po naszej myśli w sobotę byłam dziwnie spokojna, cały czas sie uśmiechałam i czulam ogromne szczęście bardzo żałuje, ze te dwa dni tak szybko zlecialy
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-05, 21:47   #1453
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
gratulacje też bym tak chciała

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

wpraszam się :p
Ha ha na ślub? Hmm.. Ty z bb?

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 4 dni.

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Jaki to błyszczyk?

Dzięki za bransoletkę a Niedźwiadek bo tak mówie do Tżta, on do mnie mówi Kuleczka/Kulcia

Dziewczyny, mam problem
Pisalam Wam, ze na 20wrzesnia jestesmy zaproszeni na wesele mojej kolezanki. 27wrzesnia zostalismy zaproszeni na 25rocznice slubu mojego najblizszego kuzyna. No i kolezanka mnie jeszcze na chrzestną poprosiła. Tyle imprez w tak krótkim czasie oznacza katastrofe finansowa a my teraz liczymy sie jak wiecie z kazdym groszem...
I chcemy zrezygnowac z tego wesela kolezanki (potwoerdzenie do 10 sierpnia), bardzo ja lubie, pracowalysmy kiedys razem i z naszej "ekipy" idzie jeszcze pare osób. I teraz nie wiem jak mam jej to powiedziec, napewno bedzie jej przykro wiadomo, ze trzeba by dac prezent/kase plus jeszcze dojazd ok 80km w jedna strone, jakies ubranie i robi sie ładna sumka musze sie z nia spotkac i jej to powiedziec, nietaktem bedzie info przez telefon? Nie wiem jak jej to powiedziec
Nie pamiętam jakiej firmy napisze w sobotę

Stary 2014-08-05, 22:01   #1454
mimi_77
Zakorzenienie

Dziewczyny co sie dzieje to jest szok, a od jutra armagedon!

Odebralismy klucze od sali a raczej ich pek - jakies 20 pare, kazdy od czegos innego.
Wyprasowalam materialy do dekoru kosciola.
Zaplacilismy polowe kasy cateringowi i widzialam juz wyhafyowane szafry na nasze krzesla z naszymi imionami
Kupilismy dodatkowe alko - koniaki, whiski, nalewki, likiery, rumy i piwo za bagatela 1200 zl.... a co, na bogato :p

Jutro ogarnianko na sali i ustawianie stolow i krzesel musze dzis dokonczyc winietki.

W ogole to jestem juz spakowana na wesele - leki, kosmetyki, igly, nitki itp czekaja. Oby nie musialy byc uzyte

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-05, 22:03   #1455
Lusiija
Zadomowienie

Mam już fotki z sesji.. skasuje je jutro. Tak wlasnie wyglądam normalnie dlatego już wiecie jakie miałam zdziwko przy frrzurze i makijażu..

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg uploadfromtaptalk1407268966591.jpg (33,1 KB, 125 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg uploadfromtaptalk1407268984921.jpg (55,0 KB, 151 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg uploadfromtaptalk1407268994170.jpg (26,7 KB, 167 załadowań)

Edytowane przez Lusiija
Czas edycji: 2014-08-06 o 20:19
Stary 2014-08-05, 22:11   #1456
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Jaki to błyszczyk?

Dziewczyny, mam problem
najlepiej będzie powiedzieć prawdę, nie ma co owijać w bawełnę, przyjaciele są ważni, ale rodzina zawsze na pierwszym miejscu, jak to dobra koleżanka to zrozumie pewnie będzie jej przykro, ale alepiej kawę na ławę wyłożyć

dostaliśmy zaproszenie na wesele na 2.10 (też czwartek, taka u nas moda ostatnio ) już jako państwo Tżtowi ale fajnie, nie sądziłam, jak o tym pisałyście, że może to być takie super uczucie
Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny witam się juz jako zona było cudnie, wszystko poszło po naszej myśli w sobotę byłam dziwnie spokojna, cały czas sie uśmiechałam i czulam ogromne szczęście bardzo żałuje, ze te dwa dni tak szybko zlecialy
no witamy witamy czekamy na relację
Stary 2014-08-05, 22:32   #1457
zły jeż
Raczkowanie

Spóźnione życzenia dla nowych żon:
say-hello
iLoNuS_ktl
21klaudyna
fascinata
marlenqa22
activelifestyle

Wszystkiego najlepszego, dużo miłości i szczęścia na nowej drodze życia.

pysia1987
Gratulacje z okazji rocznicy bardzo fajny prezent dostałaś.
Tej koleżance powiedz spokojnie to co nam napisałaś, na pewno zrozumie.

Lusiija
Raz jeszcze chciałabym wskazać, że Twój makijaż próbny jest śliczny i fryzura też.

A jakie fajne zdjęcia z sesji!

domar123
Super podróż, kocham Grecję, na Krecie raz byłam - super.

Must
Chyba już to pisałam? Nie jestem pewna. :P Nadal jestem za zostawieniem tej sukienki jaką masz. Jakoś to nie jest problem dla mnie.

kallina_2014
Gratuluję rozdanych zaproszeń. Teraz zauważyłam, że ślubujemy w ten sam dzień. Też dzisiaj poszliśmy z tym do przodu, jeszcze chyba 3 zostały tylko.

Byłam niedawno na pierwszej przymiarce sukni. Jakość obsługi w salonie dramatyczna, ale zostawię to, gdyż jest to temat-rzeka. :P

Jeśli chodzi o suknię, coś tam jest do poprawienia, bo suknia jest za długa i za szeroka w pasie. Poza tym podoba mi się. Niestety gratisowe bolerko jest brzydkie, wklejam zdjęcia z tym arcydziełem i bez.

I teraz mam pytanie, czy pasuje do mojej sukienki tego typu etola?

http://slubnamiare.pl/bolerko-slubne...na_wymiar.html

A może coś innego mogłybyście mi polecić? Niestraszne mi ewentualne zimno końcówki września.

Co do @ niby mi nie wypada w Ten Dzień, ale wiadomo to, co się ze stresu porobi.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20140801_133428.jpg (62,5 KB, 142 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20140801_133522.jpg (65,6 KB, 155 załadowań)
Stary 2014-08-05, 22:45   #1458
Elrosa
Zadomowienie

Serdeczne życzenia dla naszych kolejnych PM, a także wszystkich przyszłych! U nas dziś równo miesiąc po ślubie, aż żal, że to już koniec miesiąca miodowego - słodki był, jak nigdy żaden dotąd

Wczoraj dotarła do nas płyta z pełnowymiarowymi zdjęciami, fotograf wczuł się w nasze klimaty DIY i wysłał ją w etui z drewnianej sklejki, które aż prosi się o decoupage planuję teraz zrobić z nich taką fotoksiążkę jak u Opium z sesji narzeczeńskiej.

Fajnie mi się czyta o Waszych przygotowaniach trochę mi ich już brakuje, choć teraz przeszłam na etap urządzania mieszkania i na brak zajęć nie narzekam

Stary 2014-08-05, 23:12   #1459
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Must Pokaż wiadomość
nieładnie komuś wyliczać. Daruj sobie następnym razem.

postanowilam ze pójdę w tej którą mam lub rodzina zakupi mi nową + nowe dodatki jeśli im to przeszkadza.
Ależ ja Ci nie wyliczam, bo to nie mój biznes kto robi jakie wesele, po prostu uderzył mnie ten dysonans, bo wcześniej nawet nie wiedziałam, że robisz takie duże wesele, tylko teraz o tym wspomniałaś.

A jak widać, nie tylko mnie sie to rzuciło w oczy.

I ja widzę różnicę między tym, że:
- kupiłam sukienke, nie wiem jaką ma PMka na poprawiny, ubieram moją, okazuje się, że ona ma taką samą
a sytuacją:
- kupiłam sukienkę, WIDZIALAM, że PMka ma taką samą i ją ubieram.

No ja zwyczajnie wolałabym mieć inną sukienkę.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-05, 23:15   #1460
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Dziewczyny co sie dzieje to jest szok, a od jutra armagedon!
i :brokuł; żeby wszystko poszło zgodnie z planem
Cytat:
Mam już fotki z sesji.. skasuje je jutro. Tak wlasnie wyglądam normalnie dlatego już wiecie jakie miałam zdziwko przy frrzurze i makijażu.. dodaje z tel dlatego chyba nie Doda się w zalacznikavh.
Załącznik 5754539Załącznik 5754540Załącznik 5754541

ślicznie wyglądaliście
Cytat:
Napisane przez zły jeż Pokaż wiadomość
Byłam niedawno na pierwszej przymiarce sukni. Jakość obsługi w salonie dramatyczna, ale zostawię to, gdyż jest to temat-rzeka. :P

Jeśli chodzi o suknię, coś tam jest do poprawienia, bo suknia jest za długa i za szeroka w pasie. Poza tym podoba mi się. Niestety gratisowe bolerko jest brzydkie, wklejam zdjęcia z tym arcydziełem i bez.

I teraz mam pytanie, czy pasuje do mojej sukienki tego typu etola?

http://slubnamiare.pl/bolerko-slubne...na_wymiar.html

A może coś innego mogłybyście mi polecić? Niestraszne mi ewentualne zimno końcówki września.

Co do @ niby mi nie wypada w Ten Dzień, ale wiadomo to, co się ze stresu porobi.
co do tej etoli to mi się wydaje, że raczej niekoniecznie...
bolerko, faktycznie szkaradne w innym odcieniu ale suknia i figura

a co się w salonie wydarzyło?? te baby gdzieniegdzie myślą, że jak już człowiek umowę podpisał i nie ma odwrotu to można sobie pozwalać

DZIEWCZYNY pomóżcie
zmieniłam koncepcję sukienki na panieński, moja, którą mama mi kupiła jest taka bardzo weselna, raczej nie na wypad na imprezę z dziewczynami... i szukam szukam, ale nic mi się nie podoba, a jeśli już coś, to jest czarne, a to kolor zakazany ma być jasna sukienka, obojętnie w jakim kolorze... czy czerwony jest jasnym kolorem??
Stary 2014-08-05, 23:39   #1461
czekooczekolada
Zakorzenienie

a ja tak ni z gruchy, ni z pietruchy dodam, że na sobotnim weselu na którym byłam, świadkowa miała biała sukienke i mama weselna też

ja jakbym wiedziala ze pmka ma taka sama sukienke na poprawiny jak ja, to bym jej nie ubrala, bo wiem ze by sie jej przykro zrobilo ( bynajmniej mi by bylo przykro jakbym miala na swoich poprawinach taka sama jak gosc weselny) [ o dzizys, mam nadzieje ze nikt nie ma takiej ! teraz sie bede stresowac.]

dzis kupiłam pianke rozciagajacą skórę, jutro bede rozciągać tego jednego buta slubnego. mam nadzieje ze sie rozciagnie ladnie w tym palcu gdzie uciska

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-08-05, 23:49   #1462
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sziket Pokaż wiadomość
Któraś tam wspominała o @ na ślubie - cóż, ja mam wielką szansę, że dzień własnego wesela przetrwam przy pomocy tramalu
nie martw sie dasz radę! ja na 99% też bede miała w dniu ślubu, ale będę brała po niedzieli wit C zeby przesunać i zobaczymy czy coś wskóra

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
witamy tak Ci zazdroszę ja do anstępnej soboty oszaleje, coraz bardziej się stresuje

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-05, 23:53   #1463
Elrosa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
a ja tak ni z gruchy, ni z pietruchy dodam, że na sobotnim weselu na którym byłam, świadkowa miała biała sukienke i mama weselna też
U mnie tez było kilka białych sukienek (moja własna mama miała komplet biała sukienka+żakiet ze srebrną nitką) i białych kostiumów, jedna z kuzynek miała przepiękną białą długą suknię z dołem w pastelowe kwiaty (na moje oko z jedwabiu, po prostu cudo), a dziewięcioletnia kuzynka mojego męża miała sukienkę z komunii (bardzo ładną, swoją drogą, i jak na komunijne skromniutką). Wiadomo, to zależy od podejścia, ale mnie to nie przeszkadzało ani trochę, właściwie to większość zobaczyłam dopiero na zdjęciach.
Tak mi się wydaje, że nie ma co martwić się rzeczami, na które nie ma się wpływu

Stary 2014-08-05, 23:56   #1464
cornflower_girl
Zakorzenienie

tinyheart Co do dylematów sukienkowych - suknia brudzi się tak samo w domu, jak w i w salonie (moja musiała być czyszczona po paru miesiącach oczekiwania). Dopasowywanie - możesz uzgodnić z salonem. Co do trzymania jej w salonie, mnie osobiście trochę przerażają zasłyszane historie o wypożyczaniu zaklepanych sukien. Ale i tak jestem pod wrażeniem Twojego przywiązania do sukienki

A sytuacji z ósemką nie zazdroszczę, oby jak najmniej bolało (zarówno przed rwaniem, jak i w trakcie)

A to, że zaczynasz odnajdywać siebie - świetna sprawa Trzymam kciuki za to

Anesthesia Gratuluję obrączek - przepiękna klasyka

A co do manicurzystki - obie galerie mi się podobają, ale z paznokciami jestem totalnym laikiem

Co do spraw z salą - nie masz się czym martwić, jest ładna. Poza tym większość zdjęć będzie tanecznych, pewnie też z oświetleniem - a to dodaje sporo do atmosfery Odnośnie piwa - negocjujcie, skoro w umowie nie ma mowy o korkowym i zamawianiu piwa od nich, to warto o to zawalczyć.

missmalezji Najważniejsze, że było pięknie Jak tylko znajdziesz więcej czasu, chętnie przeczytamy relację

mojakaren Piękna piosenka na pierwszy taniec

kamilka Ale lipa z butami, wydawało mi się, że próbki to kolory dostępnych skór a nie próbnik kolorów Widać, że się trochę różnią, na butach jest cieplejszy róż, a w próbkach taki chłodny.

A odnośnie sukienki - czemu czarny jest zakazany?

Atomoowka Najważniejsze, że podróż relaksująca, a Wy szczęśliwi

czekooczekolada Ale lipa z tym oczepinowym tańcem Nam też się zdarzyło razem złapać zdobycze oczepinowe, ale taniec było normalny.

Mysza Nie zazdroszczę sytuacji z potwierdzeniami, ale na ten moment wcale nie jest sprawa przesądzona. Co do tortu - myślę, że spokojnie możecie przesunąć termin podania ostatecznej wielkości.

Co do pojemników - plastikowe, nam wystarczyły tupperware, było trochę lunchboxów. Ale po naszym weselu nie jestem zwolenniczką tego rozwiązania bo sporo się może zepsuć (wędliny i sałatki z zimnej płyty były do wyrzucenia, ekspozycja na sali w normalnej temp. im zaszkodziła).

Lusija Wg mnie masz bardzo proporcjonalne rysy twarzy, bez grzywki też byłoby ładnie. Co do makijażu - ładny, bardzo podkreśla Twoje oczy (śliczna z Ciebie dziewczyna). Jedyne co bym poprawiła, to staranniej wyczesałabym rzęsy (na zdj. wydają się sklejone).

mimi Tiul powinien się wyprostować, potraktuj go suszarką - pomaga

Glodomorek A masz możliwość wypić kawę lub zjeść obiad w którejś z tych sal? Nam to pomogło w wyborze restuaracji, która była całkiem świeża.

bardorja Ta historia to pewnie urban legend, podobnie jak opowieść o sukni ślubnej z trupim jadem

pysia Gratuluję piątej rocznicy

domar Lepiej, ze będziesz miała koka, bardziej się sprawdzi na weselu. Co do malutkiej, zapytajcie w swojej sali - większość z nich podchodzi do maluchów w wieku do 3 lat a czasami i do 6 lat, że nie trzeba za nie płacić

Sziket Bardzo oryginalna ozdoba

madziara Gości rozsadzalismy wg wieku i charakteru (tematów do rozmowy).

kallina_2014 Gratuluję rozdania wszystkich zaproszeń

Must Normalnie olałabym sprawę sukienki - skoro masz wyraziste dodatki, to stylizacja będzie inna. Problem byłby gdyby na Twoim weselu ktoś z gości miał dokładnię tę samą kreację. Ale... Ten temat pojawia się u Ciebie kolejny raz, masz wątpliwości - a nie byłoby najlepiej, gdybyś miała je w dniu ślubu. Mogłabyś myśleć o nich cały czas, a nie skupiać się na najważniejszych sprawach.

Zły jeż Piękna sukienka Tylko faktycznie za szeroka w talii, ew. można trochę wyżej ją umieścić (bo trochę wygląda, jakby spadała z biustu). Bolerko etola bardzo mi się podoba, mógłoby być też koronkowe zapinane bolerko.

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
Też widziałam taki zestaw na weselu, ale mi nie przeszkadzał. Sukienki były proste i skromne, widać było, kto jest panną młodą

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-06, 00:02   #1465
Konkardia
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam już fotki z sesji
Ale jesteś śliczna!!!

4 DDŚ! A u nas tyle roboty ze wszystkim, że ledwo dycham winietki, plany stołów, zawieszki na alko, ułożyć podziękowania, potańczyć, rozlokować gości, usadzić gości, itp, itd... I to w 3 dni... Wszystko na ostatnią chwilę! Jak zwykle...
2018: 29; 2019: 9; 2020: 20; 2021: 6
Konkardia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-06, 04:46   #1466
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Konkardia Pokaż wiadomość
Ale jesteś śliczna!!!

4 DDŚ! A u nas tyle roboty ze wszystkim, że ledwo dycham winietki, plany stołów, zawieszki na alko, ułożyć podziękowania, potańczyć, rozlokować gości, usadzić gości, itp, itd... I to w 3 dni... Wszystko na ostatnią chwilę! Jak zwykle...
Dziękuję wam za te komentarze!

A ja znów nie moge spać. Chyba się nie wyspie w tym tyg...

3 ddś!!!!

Stary 2014-08-06, 07:16   #1467
TysiaBB1989
Rozeznanie

Cytat:
Ha ha na ślub? Hmm.. Ty z bb?
tak ja z BB też zapraszam na swój
Stary 2014-08-06, 07:42   #1468
Lemon_Drop
Zadomowienie

Lusija bardzo ładne zdjęcia z sesji

Corn suknia z trupim jadem?? Nie znam tego

Zły jeż suknia po dopasowaniu na pewno będzie pięknie leżała a o co chodzi z obsługą w salonie?

My wczoraj zdecydowaliśmy, że nie będziemy bawić się samemu w wiejski stół, tylko zamówimy na sali. Samemu wcale nie wyjdzie jakoś dużo taniej, więc odpuszczamy - wolimy mieć mniej na głowie
Stary 2014-08-06, 07:46   #1469
Anesthesia
Wtajemniczenie

Ja dzisiaj jadę z mamą na zakupy - poszukamy dla niej biżuterii, dla mnie kolczyków na zmianę jakby moje okazały się za ciężkie na całe wesele, plus ew. buty na zmianę dla mnie. Do tego pierścionek "do obrączki" i wino Mam nadzieję, że kupimy choć jedną z planowanych rzeczy bo na zakupach nie byłam kupę czasu i jestem "na głodzie"
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-06, 08:13   #1470
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
tak ja z BB też zapraszam na swój
Jasne wpadnij jak masz ochotę xD adres znasz o 15

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości