![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Stało się i co dalej?
No właśnie luzu tu brakuje. Za dużo analizowania i w mojej opinii lekkiej desperacji, a za mało luzu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Chyba ze pocałunek nie spodobał mu się, nie poczuł nic i próbuje się wycofać? Nie ma co aż tak chłopaka tłumaczyć, polecam do obejrzenia film "He's not that into you", może trochę zluzujesz w temacie.
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Raczkowanie
|
Jesienny Liściu
Masz 100% racji. Tutaj "wina " leży po mojej stronie, ponieważ on na prawdę nie dał mi nigdy powodu aby mu nie ufać. Staram sie ogarnąć, jego nie zamęczam swoimi domysłami. Najważniejsze abym w swojej głowie sobie wszystko poukładała. Cytat:
Trzeba dokonywać wyborów. Człowiek może mieć rację i może się mylić, ale musi decydować, wiedząc, że dobro i zło bywają wcale nieoczywiste, a czasem nawet że wybiera między dwoma rodzajami zła, że nie ma żadnej gwarancji. I zawsze, zawsze wybiera sam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Moim zdaniem sygnaly niewerbalne sa tutaj dosc jasne. Jesli po pierwszym pocalunku nastapil dystans a autorka watku czuje, ze cos sie zmienilo i cos tu nie gra, to wlasnie tak jest. Co sie stalo, trudno dociekac. Moze chodzic o mase roznych rzeczy. Byc moze chemia nie zagrala, moze nie byl do konca pewny, czy angazowac sie czy nie i sie przestraszyl, a moze jeszcze cos innego, niezwiazanego z autorka watku zbieglo sie w czasie z tym niefortunnym pocalunkiem, itd. Spekulacje mozna by mnozyc, ale mija sie to z celem. Facet ochlodzil relacje i tyle, dalsze naciskanie na niego nic nie zmieni. Autorko, wrzuc na luz i nie rozpamietuj, jak bylo i jak jest, jaki byl zainteresowany i jak juz nie jest, bo to czysty masochizm. Nie zrobilas nic zlego, zajmij sie swoim zyciem, zadzwoni to fajnie, jak nie, widac nie bylo pisane.I tyle.
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do wyjaśnienia, to może tym razem coś na poważnie?
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiesz, że niektórzy faceci będą kręcić jak na kołowrotku a nie powiedzą o co im chodzi wprost? To nie jest domena kobiet. Fajnie jakby wszyscy na tym świecie byli otwarci i szczerze ale są tacy ludzie co będą milczeć a nie powiedzą co im po głowie chodzi i jak on nawet nie jest zainteresowany to wprost tego jej nie wyjaśni tylko po prostu przestanie wykazywać inicjatywę. I czemu ona wtedy ma za nim niby latać? A desperacja jest w tym, że wydaje mi się, ona za bardzo i za mocno chce i mam wrażenie, że dla niej jak ta znajomość nie wypali to już koniec świata się stanie. Edytowane przez maryanna3 Czas edycji: 2014-08-05 o 15:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Z tym, że nie przejęłam inicjatywy zupełnie się nie zgodzę. Do momentu naszego pocałunku zarówno on jak i ja inicjowaliśmy spotkania. Nie czekałam aż sam coś zaproponuje lecz sama wychodziłam z inicjatywą, więc na pewno z tego powodu mu się nie odechciało jak napisałeś.
Może on po prostu obawia się, że przez ten pocałunek będę oczekiwała czegoś więcej? Hmm ale z drugiej strony wiem, ze brutalnie to zabrzmi ale czy facet wydaje na kobietę pieniądze (kino, wyjazdy, restauracje itp.) skoro mu nie zależy? Matko w życiu, mnie zwyczajnie byłoby szkoda kasy.. Faktycznie może za bardzo wszystko analizuje, przesadzam ale jakoś tak to odbieram i chciałam się z wami podzielić moim problemem. Oby dla niego było wszystko ok ale tego nie wiemy, moge tylko przypuszczać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Hrodebert
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Głupio to zabrzmi ale wydaje mi się, że dobrze całuje i stwierdzenie, że pocałunek mu się nie spodobał jest raczej nie trafne.. Może jest gejem? Nie no ironizuje bo naprawdę nie wiem co myśleć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja miałam tak z chłopakiem moim obecnym, że jak na którejś z randek się z nim pierwszy raz pocałowałam to nie czułam nic. Ot zwyczajny pocałunek, ale bez emocji i nie wiedziałam co o tym sądzić, ale obgadałam z nim i to, potem szybko przeszło i jesteśmy razem ponad rok już. ![]() ![]()
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Odezwał się ?
Trzeba dokonywać wyborów. Człowiek może mieć rację i może się mylić, ale musi decydować, wiedząc, że dobro i zło bywają wcale nieoczywiste, a czasem nawet że wybiera między dwoma rodzajami zła, że nie ma żadnej gwarancji. I zawsze, zawsze wybiera sam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
Sam z siebie napisał, że ma mnóstwo dziś pracy, zadzwoni jak będzie już wracał do domu.. Dodał zdrobnienie mojego imienia więc szaleństwo haha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Jest dobrze
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Ja twoim miejscu przestalabym się przejmowa wrzucila na luz. Zanim poznałam meza spotykałam się kilka miesięcy z chłopakiem zachowującym się podobnie do twojego. Przez kilka miesięcy doszło do 3 pocalunkow i spotkan 1-2x na tydzień, nie częściej. Zawsze dzień po spotkaniu miał dla siebie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() przepraszam za brak polskich znakow, cos mi się poprzestawiało w ustawieniach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Raczkowanie
|
Na początku zanjomosci zawsze lepiej wrzucić na luz.
Gdy jest się stroną bardziej "wkręconą" trudniej się powstrzymać przed "przyśpieszaniem "wszystkiego. Nie wiemy czy chłopak Katte90 jest jak Twój były, ale pewności nigdy nie ma. Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Nazwijmy go X, żeby nie było wątpliwości. Zatem X nigdy taki nie był jak opisuje koleżanka wyżej. Zawsze po spotkaniu się odezwał, nie było też sytuacji, żeby milczał przez dzień itp.
Wczoraj zadzwonił porozmawialiśmy, faktycznie ma obecnie sporo pracy. Jutro wyjeżdżam i naprawdę boję się, że kontakt nam się urwie ![]() Chciałabym mu napisać, że jak wrócę to w końcu zrobię mu jego ulubioną kolację ale nie wiem czy wypada bo byłaby to pierwsza kolacja zrobiona przeze mnie i na do datek pierwsza wizyta u mnie.. Edytowane przez Katte90 Czas edycji: 2014-08-06 o 09:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2014-08-06 o 10:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Dobrze, w takim razie nic nie proponuje. Czekam na kontakt z jego strony. Jak na razie się nie odezwał ale zobaczymy. Ja nie piszę, będzie chciał to sie odezwie ale najgorsze w tym wszystkim jest to, że wkręciłam się w tą znajomość, zależy mi na nim..
i też po cichu, mająć ogromną nadzieje myślę, że raczej się mną nie znudził bo tym wszystkim co robił, jak się zachowywał i jak mnie traktował- oby ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
Wczoraj napisałam do niego pierwsza, zaproponowałam pójście na kawę ale dopiero po 22 był w domu. Bardzo przepraszał za zaistniałą sytuację, mówił, że ma teraz mnóstwo spraw na głowie. Dlatego nie wydaje mi się, żebym popadła w skrajności..
Wczoraj się odezwałam, zaproponowałam więc może nie będę tak nachalna i niech sam się dziś odezwie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
To nawet nie był mój były
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
Katte90
Nie analizuj. To dopiero początek znajomości. Czasem na początku wszystko powoli się rozwija innym razem idzie jak burza. Nie ma na to reguły.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
No niestety ale mam taką naturę, że wszystkim się przejmuję i bardzo analizuje.. Dziś już patrze na zegarek jest 13:30 zero wiadomości z jego strony, chodzę zła jak osa.
Wczoraj zadzwonił, nazwał mnie zdrobniale a dziś znów milczy.. Sms to kwestia minuty. Wiem, przesadzam ale ja tak po prostu mam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zakładając, że on jest rzeczywiście uczciwy i ma teraz ogólnie mało czasu, to prędzej czy później przy takim Twoim zachowaniu Cię zostawi. Smutna prawda.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.