|
|
#511 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg - Część II
Chciałabym, żebyś mnie nie kochał
Weź mnie za rękę chodź weź mnie za rękę No przytul mocno tak nie kłóćmy się więcej Nie krzyczmy już więcej bo wali się mój świat Nie ważne dziś jest co dzieli nas lecz co łączy nas Całuj mój nosek bo to jest twój nosek To była miłość, którą mnie złapałeś Teraz to strach, który trzyma mnie przy tobie Zabija mnie rosnąca pustka w środku Obłąkane jest to co może zrobić miłość Nieważne gdzie się ruszę widzę jak twoje oczy podążają za mną Nadal nawiedzasz mnie w moim śnie Wiem, że ciężko jest, samej zrobić krok Nie wybrałeś mnie - żegnaj, więc! Nie chce żyć jak cień... chce pożegnać się. Ci co myślą że rutyna niszczy miłość -mylą się Boy won’t you just lay with me stay with me - Chłopcze, chce żebyś się ze mną położył, został ze mną I just wanna be in your arms all night long - Po prostu chce być w twoich ramionach całą noc Some say that I am a fool to love you - Niektórzy mówią, że jestem głupia, bo Cię kocham baby your all, all that I need, need in my life, right here with me -Kochanie jesteś wszystkim, wszystkim czego potrzebuję, potrzebuję w życiu, tu obok siebie boy u got me doin things that i would never do - chłopcze sprawiasz że robię rzeczy których nigdy bym nie zrobiła True love never dies - Prawdziwa miłość nigdy nie umiera ------------------------------ Dzisiejszej nocy jestem całkowicie Twoja ![]() Za każdy pocałunek, który mi dasz ja dam ci trzy Mmm, czy lubisz to ? ... Powiedz mi jedno spojrzenie i nie moge ukryć ..czuję magie pomiędzy nami Chcę ci pokazać na czym polega miłość kochanie dzisiaj czuć jego oddech na twarzy jego ciało blisko mnie No chodź, no chodź, no chodź… yey…yey… yeah Pragnę cię bardziej, niż kiedykolwiek będziesz wiedział Dziś wieczorem jesteś mój cały Dziś wieczorem światło miłości jest w twoich oczach ---- A ja ladnie prosze o cos z humorkiem na 3tygodniowy wyjazd do wloch
|
#512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
|
|
#513 |
|
Wtajemniczenie
|
To może teraz ja
To są zbiory tych co fajniejszych opisów. Nie zdziwcie się jak któryś był przed chwilką .gwałce i rabuje wracam po 17 nudzę się...chyba zacznę orać beton... 'Mówiłem,gówniarzu-nie grzeb w ogródku!Pomóż mi teraz zakopać babcię..' 'Jasiu,przestań wykręcać Małgosi uszy!A w ogóle to odejdź od trumny... Ich bin traktorem po polu gefahren mit meine kleine prosiątko Jaki dobry barszczyk...Tylko trochę za szybko krzepnie. Rozwieszam pajęczyny na żyrandolach. Faceci są jak grzyby-wiele kozaków ale ani jednego prawdziwka Faceci są tak idealni, jak polskie drogi faceci są jak zielone jabłka-soczyści ale niedojrzali faceci sa jak plemniki, tylko jeden na milion staje się człowiekiem Są ludzie i parapety, ale żeby się klamką urodzić...?????????? Śpię bo lubię ryzyko Wy sie tu swietnie bawicie, a w Biedronce ludzie pracuja ostatni wyjeżdżający z kraju gasi światło Płaczesz?? Nie, mam tylko oczy w mokrym miejscu 'Przestań bujać dziadka! Dziadek się powiesił by mieć spokój ...' NiktMnieNieKocha,NiktMnie NieLubi,PójdeDoOgródka,Na jemSiRobaczków... To Juz Jest Koniec Nie Ma Juz Nic Zostala Szkola i Trzeba Tam Isc...:F Wszystko co dobre w życiu jest nielegalne, niemoralne, albo tuczące... Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to? Nie popędzaj mnie. Nie dalejwięcuj mnie Pozdrowienia dla wszystkich purchawek, szczególnie tych zielonych "Aby pokochać jakąś rzecz, wystarczy sobie powiedzieć, że można ją utracić." poszukuję chętnego wariata na wyprawę walcem dookoła świata ej , zawsze w nocy jest tak ciemno czy tylko teraz? O.o" Bo przyjaciołom się UFO.... nigdy nie jest się samotnym mając gumową kaczuszkę Może omówimy to przy bezalkoholowym..? Nie? No i dobra! ...Ma się ten zwierzęcy magnetyzm... Ocknij się i sztachnij feromona! Niech mnie ktoś przytuli... Ale Ty mnie nie naciskaj bo się w sobie zamknę... AleBędzieUbaw!MęskieRozmo wy,takieOŻyciuIŚmierci... ARanoZrobięJajecznicę ![]() ...Zali wżdy?? Dajesz do zrozumienia... a on nic. I zapada taka niezręczna cisza... Mam smoka i nie zawaham się go użyć! Muszę uwierzyć,że rzeczy nadzwyczajne są możliwe Jeżeli czegoś nie ma w googlach, znaczy to nie istnieje It's sprzątaning time ... Drogi Uczniu-Książka ma być Twoim najlepszym przyjacielem,a nie piwo=] 'Mała smutna królewna,której rozbawić nie mógł nikt':/ Leniuchowanie to najbardziej przyjemna nieprzyjemność. Gdy się śmiejesz - śmieje się z Tobą cały świat.Gdy płaczesz - płaczesz sam.. Zanim zasnę...chciałabym usłyszeć,że jestem najważniejsza... Abonent czasowo nieprzytomny Pożyczaj tylko od pesymistów. Oni i tak nie mają nadziei, że im oddasz tu sei tutto quello che mi manca- jestes wszystkim czego mi brakuje Budzi sie we mnie zwierze, niestety prawdopodobnie to leniwiec Myślę więc jestem... więc narka Nudzisz sie to wpadnij do mnie... pozmywac naczynia Tylko nieliczni wiedzą,jaki mam kolor oczu <--- Korzystaj z życia, bo i tak nie wyjdziesz z niego żywy.. bo wiem jak ułożyc rysy twarzy,by smutku nikt nie zauważył Wyparowałam - skroplę się za.... Będę, kiedy będę. Jak Coś To krzyczeć, Ale głośno KiedyJestCiSmutnoPomyślSo bieŻeKiedyśByłeśNajszybsz ymPlemnikiem =] Hiroszima 1945, Czarnobyl 1986, Matura 2010 jak mogłeś zrobić coś tak niesmerfnego Co zrobiłbyś gdybyśmy wreszcie zostali sami? Tak sam na sami... Najważniejszy jest podtekst. Tekst to tylko pretekst. ThereAreSixBILLIONpeopleI nTheWorld...AndItMakesMeF eelQuiteSmall...";( gdyby karali za naiwnosc juz dawno dostalabym kare smierci... Dla Ciebie wszystko - nawet koza z nosa Przed snem chciałabym usłyszeć, że jestem najważniejsza ... Poziomki to przeciwieństwo pionków Come to the Dark Side... We have cookies ^^ szczęście... to takie nic, które może być wszystkim TylkoNudneKobietyMająWDom uNieskazitelnieCzysto./AleUMnieSyf! To co możemy zaobserwować za oknem nazywa się: "pogodą do dupy" puk puk..! - kto puka..? -nauka..! - a to pomyłka SwiętyWalenty-PatronChorychNaPadaczkę.. .ALudziomOMiłościPrzypomi na:/ UwagaCierpięNaChorobęAnty walentynkową!MamNadzieję, ŻeJestZaraźliwa ![]() Szukam drugiej połówki... 0,7 tez może byc **widocznie niewidoczna Śpię ... Ale nie jest to jeszcze potwierdzona wiadomość ... **Nie ma mnie i nie będzie chwilowo, pojechałam daleko i proszę nie tęsknić Obmyślam plan podboju świata.. **Proszę o ciszę...... Śpię -Rozpoczynam poszukiwania motywacji do nauki.. Dzień dobry, że tak sobie pozwolę skłamać nie przeszkadzać, no chyba ze chcesz sie ze mną przespać ... Patrzę rano w lustro i zastanawiam się cóż ten geniusz dzisiaj wymyśli Nie jestem leniwa. Mam zawyżone wymagania motywacyjne. Jestem W SZKOLE >>CHYBA<< tzn. szłam w jej stronę... Do północy zbieram zamówienia i spełniam marzenia małpy również zaprzeczają, jakoby minister edukacji pochodził od nich... Uśmiechaj się, bo nigdy nie wiesz kto może zakochać się w twoim uśmiechu... policzymy miedziaki i wyjdzie całkiem niezła impreza ![]() jestem z porządnego domu, wszystkiego co złe nauczylam się w szkole:P NieKupujMiSłodyczyChociaż bymMiałaCięZgwałcićZPowod uNiedoboruCukru! Giertych maturę zdał, to my nie zdamy? dryfuję w stronę wewnętrznej harmonii... od dziś tak nazywam drzemkę tak bardzo jestem sama, że nawet mnie ze mna nie ma.. A drunk girl's words are a sober girl's thoughts... (słowa pijanej dziewczyny to myśli trzeźwej) HE GAVE HER 6 ROSES ONE OF THEM WERE FAKE.HE SAID WHEN THE LAST ROSE DIES THATS WHEN ILL STOP LOVING U. .-on dal jej 6 roz,jedna z nich byla sztuczna.Powiedzial ze kiedy ostatnia roza zwiednie on przestanie ja kochac... I lost my teddy, will you sleep with me? .zgubilam mojego misia,wiec bedziesz spal ze mna? JestemPierogiemUświadomTo Sobie.ORanyRanyJestemNied ogotowany NieWierzysz-mówiłaMiłość...PoczekajJa kCięRąbnęToWeWszystkoUwie rzysz Och Marzycielu ... o czym Ty smerfujesz? what? What? WHAT?! I cant hear you!! Know why? BECAUSE IM AWAY! co? Co? CO? Nie słyszę cię!! Wiesz czemu? BO MNIE NIE MA! Maybe it looks like I don't care ,but that's not true. Uwaga ! Dzisiaj w nocy bedzie ciemno ! Uwaga! Zaraz będzie ciemno!!! Wczoraj postanowiłam rzucic picie. Dzis stwierdzam, że... niedorzuciłam. Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, toż to nie piwo. CzerwoneWinoJestDobreDlaZ drowiaAZdrowieJestPotrzeb neByPićWódkęxD Słowa znaczą tyle, ile wart jest ten, kto je wypowiada Czasem tak bywa, że od waszych opinii śmiech mnie rozrywa... ".. w głowie się nie mieści ile zawiści na tym świecie..." A ja za dużo widzę, zbyt mocno czuję tyle jest we mnie nieposkładanych myśli I uczuć tak mocnych Cały mój świat potrzebuje psychologa Jak pójdę do nieba i spotkam Amora to wsadzę mu ten jego łuk w dupę i z nadzieją otwieram samotność... Pod opieką swoich rąk w trosce białych ścian Nie ma mnie. Wrócę jak zrozumiem dlaczego poszłam! Gdyby została ci tylko jedna godzina życia i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, do kogo byś zadzwonił, co byś powiedział i dlaczego jeszcze zwlekasz? Szukam księcia z bajki! Na gwałt! Pocałunek mową miłości. Porozmawiajmy xD Ten opis jest martwy! Wykitował! Wącha kwiatki od dołu! I have lost my teddy-bear, who want to sleep with me....?// zgubiłam mojego misia (maskotkę), kto chce spać ze mną Alkohol można podzielić na dwie kategorie: JEST albo go NIE MA Piję tylko 3 razy w roku: sylwester, urodziny i kiedy się da. NibyWszyscyWiedzą,ŻeFlasz kaSięSkończyAleZawszeJest ToZaskoczenie "Zanim mnie poznasz, pomylisz się tysiąckroć..." Królewna może mieć wszytko czego zapragnie więc Ciebie też;P życie to nie bajka... to i księcia wciąż brak! o w mordę jeża, ale wielki LEŃ.. obiecuję, że napisze książkę o moim życiu i ku*** Tobie ją zadedykuję! Sweet sugar candy man // Słodki cukier, słodki mężczyzna Gdzie jest boobaas? ... TU JEST! debilizm niekontrolowany ![]() There's nothing more dangerous than a boy with charm. // Nie ma nic bardziej niebezpiecznego od faceta z wdziękiem Najpiękniejsze chwile w życiu często przychodzą niezapowiedziane Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę! So tell that someone that you love Just what you're thinking of// więc powiedz komuś kogo kochasz o tym co myślisz You don't know how lovely you are //nie wiesz jak jesteś cudowny shine on You crazy diamond //lśnij dalej szalony diamencie And there's so many many thoughts when I try to go to sleep// tak wiele mysli gdy próbuję zasnać CzasNaGimnastykę:WszyscyR azem-GóraDółGóra.Świetnie!ATer azDrugaPowieka There’s nobody like him... except you, me, everyone.. // Nie ma nikogo takiego jak on... poza tobą, mną, wszystkimi... Oderwałeś mi skrzydła,poplamiłeś krwią dłonie,zabrałeś aureolę... Mimo wszystko będę Upadłym Aniołem... "Weźmie zegarek i telefon?To niemożliwe!" Czasami kogoś polubimy.. czasami tylko za to - że jest Rzeczywistość mnie powaliła, na szczęście beton zamortyzował upadek Zastrzelę amora! Niech nie myśli żę wszystko mu wolno.. !! Ja płacze i ja wymagam ! Gdy mam ten opis, to znaczy ze mnie nie ma Nie ma mnie znajdziesz mnie w co piątej kinder niespodziance!!! @Spie .......@ A wy co znow ........ Spac nieroby Język składa się z dwóch mięśni... Kto się siłuje?;> ![]() "All we need is love and beer" ^^ Tak Was tu dużo, a ja taka nieuczesana! 'czy nie czujesz, że jakoś tak do siebie bliżej nam ?' Dobre dłużej się pamięta, ale złe łatwiej się przypomina. Daj mi coś powiedzieć, bo dostanę odleżyn na języku. Jak na ciebie patrzę to mi węgiel w piwnicy kiełkuje. Mówi się trudno i kicha się dalej. Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz? Zaproś mnie do swego domu, nie powiem nic nikomu… Mariaan.. ty to w ogóle mnie kochasz, czy ty mnie nie kochasz? - Nooo. bo ja jestem z serii limitowanej ales ty mas ocyska :O cyyy... mi sie wydawało cy widziałam kotecka? też cię lubię, ale ani kroku dalej. Mam nadzieję, że coś sobie wybierzecie .
|
#514 |
|
Zadomowienie
|
BLODNI_Krk ale mnei zestresowałaś!! To pomieszanie kolorów sprawło że się wystraszyłam że mam problem z oczami !! Kochnie nie rób tak więcej, proszę Cię
moje serce może tego nie wytrzymać zresztą moim oczom też jest z tym cięzko
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
paulagwiazda- jaka lista
![]() kradnę parę ![]()
|
#516 |
|
Rozeznanie
|
uhuhu... ale się dzisiaj napracowałyście... to dorzucę coś monotematycznego- wszystko, co znalazłam o tańcu
![]() * spontaniczny szał porywa mnie znowu wszystko we mnie tańczy * ...bo taniec to jest siła... * ...wśród obłoków będę tańczyć... wiatr we włosy wplatać.. * Taniec pozwala Ci być tym, kim chcesz być w danej chwili * A ja mam ochotę tańczyć, zatracić się w muzyce, udać, że nic nie istnieje… * vamos a bailar ?? z hiszp.zatańczymy?![]() *wielbię taniec. uwalnia on człowieka od ciężaru spraw, wiąże oddzielonego ze wspólnotą * taniec to metamorfoza... * taniec domaga się człowieka wolnego...poruszającego się w równowadze wszystkich sił. * TANCZ TAK JAKBY NIKT NA CIEBIE NIE PATRZYL. * ..taniec to nie układ figur, żeby się go nauczyć, trzeba go pokochać... * Taniec jest niemym wyznaniem miłości więc zatańcz ze mną * Jestem tu, na środku świata..tańczę boso pośród drzew. *Zasuwam tanecznym krokiem z przysiadami na zakrętach, z motyką na słońce… * Feel the rhythm of the beat, that’s my heart… - poczuj muzykę, to moje serce (od razu mówię, że nie tłumaczyłam dosłownie:P) *As long as we’ll be stepping on the dance floor, it’s me and you... (tak długo, jak będziemy stąpać po parkiecie, będę ja i ty) * Taniec to jedyny moment, w którym tak naprawde czujesz, że żyjesz * moją dusze zostawiam w tańcu.. tam mnie znajdziesz * Taniec. Wertykalna frustracja horyzontalnego pozadania. * The 1st day I began walkin` was the 1st day I began dancin *Miłość jest dla mnie jak taniec,który się nigdy nie kończy. * Taniec jest jedną z najdoskonalszych form kontaktu z nieskończoną inteligencją * Taniec to moja pasja.Taniec to moje życie * tańcząc z beztroską motyla... *Taniec to ruch. A Ruch to Życie. * tańcz chce widzieć jak pieści Cię wiatr |
|
|
|
#517 |
|
Raczkowanie
|
PAULAGWIAZDA padam do stop
swietne opisy ;-)z premedytacja podkradam :P
Cokolwiek pomiędzy ludźmi kończy się ... znaczy nigdy się nie zaczęło. Gdyby prawdzie się zaczęło ... nie skończyłoby się. Skończyło się ... bo się nie zaczęło. Cokolwiek prawdziwie się zaczyna ... nigdy się nie kończy. ![]() |
|
|
|
#518 |
|
Wtajemniczenie
|
Kradnijcie i podkradajcie ile chcecie
|
#519 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#520 |
|
Raczkowanie
|
a cos o podrozach? prosze...
|
|
#521 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja niestety nic. Wszystko co miałam jest wyżej
|
#522 |
|
Raczkowanie
|
to ja sobie w miedzyczasie takie znalazlam: (ale jak cos macie to nadal prosze o wrzucenie)
podróż o długości tysiąca mil rozpoczyna się od pojedynczego kroku Moja podróż zacznie się na początku tęczy a skończy na końcu świata Miarą życia – jest miara przeżyć...no to w drogę! ![]() Round the world... a poza tym: Najpewniejszą droga do sukcesu jest wciąż próbować, jeszcze ten jeden raz... A czy to bardzo boli, jak wybijają z głowy? Kochać jest łatwo. To, można powiedzieć, jak z samochodem: wystarczy włączyć silnik, dodać gazu i wyznaczyć sobie cel podróży. Ale być kochaną to tak jak przejażdżka z kimś innym, jego samochodem. Nawet jeśli uważasz tego kogoś za dobrego kierowcę, zawsze pozostaje jakiś podskórny strach, że może się pomylić, a wtedy w ułamku sekundy wystrzelicie oboje przez przednią szybę na spotkanie śmierci. Być kochaną może oznaczać największy koszmar. Bo miłość to rezygnacja z panowania nad własnym losem. A co się stanie, jeśli w połowie drogi postanowisz zawrócić albo skręcić w bok, a nie masz na to jako pasażer żadnego wpływu?"
|
|
#523 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzień dobry wszystkim
|
|
#524 |
|
Zadomowienie
|
I never promised you a ray of light---Nigdy nie obiecywałam ci promienia światła
I never promised there'd be sunshine everyday---Nigdy nie obiecywałam, że będzie słonecznie każdego dnia I'll give you everything I have, the good, the bad---Daję ci wszystko co mam, Dobre i złe See me as I really am---Zobacz mnie taką jaka naprawdę jestem I have flaws and sometimes I even sin---Mam wady i czasami nawet grzeszę
|
#525 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ojej przepraszam bardzo bo ja taka zdolna jestem buzka
|
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
I never promised there'd be sunshine everyday---Nigdy nie obiecywałam, że będzie słonecznie każdego dnia
kradnę
|
|
|
|
#527 | |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam gdzieś w necie :
Jak kocham - to wiernie Jak całuję - to z uczuciem Jak patrzę - to z iskrami w oczach Jak słucham - to uważnie Jak mówię - to prawdę Jak kłamię - to z miłości Jak rozmawiam - to o wszystkim Jak się śmieję - to szczerze Jak robię coś szalonego - to z sercem Jak biję - to dla zaczepki Jak marzę - to nierealnie Jak dążę - to do celu Cytat:
witam
|
|
#528 |
|
Przyczajenie
|
|
#529 |
|
Przyczajenie
|
![]() Czy Ty tego chcesz czy nie..nigdy nie przestane kochać Cię.. '..uwięzieni w pułapce snu..nigdy się nie obudzą..' " nigdy nie pozwól,aby strach przed działaniem wykluczył Cie z gry" '..wszystko się wypaliło! wiara,nadzieja,miłość..' '..ból z bólem, łza z łzą, a on? z nią.. ' "Nie wierz swym oczom - szepnął wiatr..jeśli kochasz, sercem patrz.." '..ciężko pozbyć się złych myśli, znaleźć miłość w nienawiści..' '..czasami wolałabym nie wiedzieć..czasami nie rozumieć..' '..tyle wrażeń..tyle niepotrzebnych zdarzeń..' '..i zrozumiałam, że miłość przegrała..' '..puszczają nerwy dotąd ze stali..mój światopogląd powoli się wali.." '..zgubiłam się w przestrzeni myśli rysujących mój świat..' Pozdrawiam
W moim sercu inny świat nie rozumie twoich wad czegoś więcej trzeba mi niż zabawy w twoje “MY”! Edytowane przez lost_girl Czas edycji: 2007-07-12 o 14:19 |
|
|
|
#530 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kradnę ![]() Mój obecny: zsynchronizujmy oddechy... ;>
|
|
|
#531 |
|
Przyczajenie
|
Oj, oj..nie zauważyłam, że napisałam przez SZ
![]() Wypadek przy pracy..
|
#532 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny mam dla Was coś jeszcze ;]
GeNeRaLnIe To MnIe NiE mA..SzLaJaM SiE Tu I TaM.. <<ChYbA cIę BeBoKi StRaSzĄ>> Powiesz"spadaj mała",pójde....ale potem nie biegnij za mną... Szczotka, pasta, kubek, woda- tak się zaczyna wielka przygoda xD ...I have lost my bear...do you want sleep with me tonight??/straciłam misia...chcesz spac ze mną tej nocy?? MęŻcZyźni haMuLcEm cywilIzAcji!!!!! kocham wszystkie diabełki ]:->=(^;^)= grzeczne koteczki już śpią...::ZzzZ::.. I zdaje sobie sprawe, ze tak blisko jest do konca.. I coraz bardziej tone.. I zdaje sobie sprawe..,ze wystarczy jeden krok.. By zabic siebie w sobie.. NieTłumaczSię-PrzyjacieleTegoNiePotrzeb ują,AWrogowieITakCiNieUwi erzą.. ...bYć zaGadką ktÓrej niKt niE zdąŻy zGadnaĆ niM miNiE CzaS ... "Kocham Cie" ... ale tylko wtedy gdy musze... ![]() Jesli masz zamiar tulic i mietosic mnie wirtualnie - daruj sobie Po co Bóg stworzył faceta?Bo wibrator nie ma funkcji koszenia trawnika Kto mnie kocha, niech wyśle sms o treści "tak" na nr ********* :P ![]() Bog dał facetom mózg i penisa ale za malo krwi zeby to i to poprawinie funkcjonowało!! Nie wiem czy której sie nie powtarzaja ale sie spiesze.... Wasze tez za***iaszcze;] |
|
|
|
#533 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczęta, proszę o pomoc..
![]() W sobotę jadę na wesele i jakiegoś fajnego opisu potrzebuję. ![]() Może coś Wam przyjdzie do głowy, bo ja na razie wymyśliłam tylko : "a teraz idziemy na jednego.. wesele ! " albo"oj dana, bawimy się do białego rana ! wesele "W sumie takie jakieś nie bardzo, ale ostatnio nic jakoś do głowy mi nie przychodzi. Ratujcie
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
Słońce świeci cieszą się dzieci
Hepiendy nie są trendy... ![]() Jeśli ukłujesz się różą to pomimo jej piękna ostrożnie wyciągasz rękę ponownie... Ja się nie zmienię więc poukładaj mnie a zapuszczę w Tobie korzenie... Podzielona jestem do niczego poskładaj mnie jak dziecko składa klocki lego "Masz świra to go hoduj!!!" ![]() Inna od wszystkich kobiet... maluję rzęsty z zamkniętymi ustami Nogi, cóż mi po was, kiedy ja mam skrzydła Zachorowałam na miłość... W głowę kopcie mnie może ozdrowieję Bądź mi przeszłością i przyszłością, sekundą i wiecznością Bądź mi życiem, radością, bądź śmiercią, zazdrością cudzoziemka w raju kobiet... ''Zawsze ktoś kogoś gdzieś kiedyś" ''bo nie wiadomo skąd zawieje wiatr" Nie jestem wredną suką! Wolę określenie rozpieszczona księżniczka Gdzie są moi przyjaciele? Wspomnienia to przecież tak niewiele... ![]() Czasem warto wpatrzyć się w niebo i wspomnieć dni gdy było się wariatem ![]() Jemy w łóżku słodkie winogrona jutro słodkość zabije,kropelka słona..
|
#535 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() __ * Ahh ohh ajjć ... stanik mnie uwiera poluzuj kochanie ![]() * Przebiegnę między piorunami - byleby cię mieć. * miłość kap kap pada jak deszcz ... * kobieta jest jak choroba - trzeba iść z nią do łóżka =) |
|
|
|
|
#536 |
|
Zadomowienie
|
monik@_monik@ -Tweety
) taka kreskówka była ![]() a ja mam takie pytanie, po co wklejacie swoje zbiory pt" the best z tego co było w tym wątku" jaki jest tego sens? bo ja nie widzę.... co innego jak się powtórzy nieświadomie, bo nikt nie jest w stanie zapamiętać co już było a co nie, ale takie świadome powielanie jest dla mnie zaśmiecaniem wątku. I ABSOLUTNIE na nikogo nie najeżdżam tylko się zastanawiam. Bo chyba wszystkiim nam zalezy na tym ,zeby ten wątek był jak najbardziej czytelny. A przez coś takiego moim zdaniem traci. tyle mojego zrzędzenia. Do rzeczy: WOKÓŁ MIŁOŚCI Z Tobą odeszły Anioły.. poleć ze mną w podróż podniebną )uniosę Twój zapach słów, rysunek ust, barwę słów Szukam Cię, palcami roztrącam chmury Wołaniem jesteś moich oczu Mam Ciebie w roztańczonej krwi kwitnę, wiesz? Morzem jesteś,morzem przeklęcie zielonym szumię echem Twoich niknących kroków czy uda nam się kiedyś spotkac w jednym pragnieniu? zapisałAm cię między niepewnością a nadzieją czy ja mogłam w wątłych ustach unieść taką miłość? wyrosłam z Ciebie jak z za ciasnych butów Głodne usta wciąż szepczą Twe imię zapisałem cię na ustach i w sercu spal mnie jak dobrą książkę skazaną na herezję spraw żebym uległa ciepłym dreszczem Mówiąc krótko i najzwięźlej między nami nic nie będzie nie mieszajmy w to miłości Tylko nie szturmem kochanie odmotaj wstydów oprzędy aż się rozemglą oczy,obłędem pragnień dotkniętych. Gdziekolwiek jeszcze jest Miłość - znajdę ją serce me, czemu nie chcesz słuchać mnie? kocham Cię tysiącem słońc
|
#537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aa Fisz dzięki Tobie ta piosenka wróciła do mnie na winampa a już o niej zapomniałam
|
|
#538 |
|
Wtajemniczenie
|
Usłyszałam dzisiaj nową piosenkę Dody- Katharsis...
Świetny tekst.Może którejś się przyda na opis... ![]() I tak na marginesie...dlaczego niektóre z Was mają długie podpisy na forum a ja ciągle nie mogę bo jakiś tam limit czegoś tam jest...Jak Wy to robicie? ![]() Pisząc to zamykam pewien dział, kończe bowiem w życiu coś co miało być jak sen, a zrobiłeś wszystko bym zbudziła sie. Pisząc to nie czuje siły tej która rozpierała mnie gdy poznałam cie, przegrałam ty wygrałes myśl co chcesz! Wiem że cięzko jest samej zrobić krok rzeczywistość tnie, serce moje na wskroś nigdy już, nie zajrzysz w nie! REF Nie wybrałeś mnie - żegnaj więc Nie nie nie chce zyć jak cień Nie wybrałes mnie - żegnaj więc Nie nie nie atakuj mnie Nie wybrałes mnie - żegnaj więc Nie nie nie chce zyć jak cień Chce pożegnac się 2 Chciałam z tobą spać i budzić się tak zazdroszczę innym chociaz oni myślą że rutyna niszczy miłość - mylą się. Dałabym ci wszystko - dziecka smiech, twoje słodkie słowa już nie nasyca mnie tak daleko jesteś juz nie czuje cie. Wiem że cięzko jest samej zrobić krok rzeczywistość tnie, serce moje na wskroś nigdy już, nie zajrzysz w nie REF Nie wybrałeś mnie - żegnaj więc Nie nie nie chce zyć jak cień Nie wybrałes mnie - żegnaj więc Nie nie nie atakuj mnie Nie wybrałes mnie - żegnaj więc Nie nie nie chce zyć jak cień Chce pożegnac się
|
|
#539 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Też nie mogę! Tzn.. mi się pojawia : Twój podpis nie może być dłuższy niż 300 wyłączywszy kod BBCode formatujący tekst. Phi! Co robić?
|
|
#540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[size= 2] tutaj tekst[/size ] [size= 2]następna linijka[/size ] a można to zapisać tak [size=2 ]tutaj tekst następna linijka[/ size] I tym samym masz krótszy Kod ![]() Jak zawsze tak robię i mieści się o wiele, wiele więcej Nie wiem, czy ktoś zrozumiał
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.

To są zbiory tych co fajniejszych opisów. Nie zdziwcie się jak któryś był przed chwilką ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
wszak kula to kształt doskonały