|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu
|
|
|
|
#3812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet nie pomyślałam, żeby poprosić o dostęp ![]() Mam już kilka zdjęć. Na sesji była z nami dziewczyna, młoda fotografka, która zbiera materiał do portfolio Pokażę w klubie jak będę miała dostęp
|
|
|
|
|
#3813 |
|
Zakorzenienie
|
Tak myślałam że mnie postem nie zasubskrybowało
![]() Genialny był ten bolid |
|
|
|
#3814 | ||
|
Konto usunięte
|
i u mnie, dzięki Kash za informację że już działa bo jak sprawdziłam wcześniej 10 razy i go nie było to zrezygnowałam ze sprawdzania
![]() Cytat:
już żyję myślą że zaraz południe, później byle do 17 i jutro czwartek przed czwartkiem co prawda jeszcze trening...waham się czy nie pójść na cross-fit, ale trochę się boję szczerze mówiąc była któraś może? Kash podziel się przepisem na granolę Cytat:
![]() To wyślij do Miss Saeki prośbę i cię doda, nic straconego dziewczyny, ale się za wami stęskniłam przez te dni, serio ale zrobiłam sobie trochę odwyk od komputera w domu, poczytałam gazetki, poogarniałam mieszkanie. w swoim własnym to nawet mój mąż, leń straszliwy, chętnie sprząta i pilnuje względnego porządku dostałam jakiegoś turbodoładowania i do 2-3 treningów siłowych w tygodniu dorzucam jeszcze bieganie w pozostałe 4 dni (jeśli pogoda będzie dopisywać), moje ciało schudło o dobry rozmiar i wygląda fajnie, więc chcę mu pomóc przed urlopem jeszcze bardziej. walka się rozpoczęła ![]() cieszę się, że upały się skończyły, bo tż był ledwo żywy, ale za to w weekend planowaliśmy dużego grilla ze znajomymi i boję się że nie wyjdzie miłego dnia wszystkim, oby ta środa zginęła jak najszybciej!
|
||
|
|
|
#3815 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3816 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny potrzebuje porady
macie jakieś przepisy na ciasta bez pieczenia?W sobotę mamy gości, chciałabym jakieś ciasto zrobić, ale mój piekarnik jest out of use, drzwi spadły z jednego z zawiasów. TŻ powiedział, że kupimy nową kuchnię i nie będzie tego naprawiał. Kojarzy mi się rafaello, ale to popisowe ciasto jednej koleżanek, która przyjdzie. |
|
|
|
#3817 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super polaczenie, szczegolnie marakuja, doda cudownego tropikalnego aromatu (zjadam minimum jedna dziennie, uzaleznia... )Tak sie wlasnie zastanawialam, czemu nic nie piszecie.. a tu po prostu subskrybcja zniknela
|
||
|
|
|
#3818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do wyboru do koloru
|
|
|
|
|
#3820 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3821 | |
|
Konto usunięte
|
mniam
ja bym się tylko martwiła czy wszystkim będzie smakować bo to dość egzotyczny smak ![]() Cytat:
![]() Rise wrzucę przepis po południu bo koleżanka mnie też prosiła i chciała żebym podała dokładne proporcje, muszę sprawdzić na paragonie bo kupowałam orzechy i bakalie na oko
|
|
|
|
|
#3822 | |
|
Zakorzenienie
|
Pyyychota !
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a bardzo słodki jest? |
|
|
|
|
#3824 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Polecam sernik gotowany, blok czekoladowy, sernik na zimno, semifreddo, tiramisu...coś na pewno znajdziesz ja kiedyś mieszkałam w mieszkaniu bez piekarnika to mam wprawę w takich rzeczach |
|
|
|
|
#3825 | |
|
Konto usunięte
|
polecam, jest bardzo fajny bo spód jest bardzo słodki, masa serowa taka akurat a ten mus malinowy lekko kwaskowy, super się razem komponują
![]() Cytat:
albo czytam to co chcę przeczytać
|
|
|
|
|
#3826 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w 3bicie budyń do masy budyniowej robię bez cukru, bitej śmietany też nie słodzę. Także słodka jest masa kajmakowa. A reszta bez cukru, więc jest słodki, ale nie obrzydliwie słodki.
|
|
|
|
#3827 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3828 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
|
|
#3829 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi smaka na 3 bita zrobbiłyście
Kurczę niech ten wizaż zrobią Włączyłam subs ręcznie wczoraj i co dzisiaj dalej watku szukalam![]() Idę wstawić pranie
|
#3830 |
|
Zakorzenienie
|
też bym 3 bita zjadła
ale muszę zrobić te brownies, bo coraz więcej czekolad w domu, a ciasto dalej nie zrobione |
|
|
|
#3831 |
|
Zakorzenienie
|
Kusicie dziewczyny ! Takie ciasta bez pieczenia to przynajmniej domu nie nagrzeją
My gotujemy wieczorem na następny dzień to wczoraj strasznie się zgrzaliśmy przy robieniu leczo |
|
|
|
#3832 |
|
Konto usunięte
|
to prawda, w takie temperatury to się ani przy garach stać nie chce ani piekarnika włączać, ja wczoraj jak robiłam tą granolę to nie posłuchałam przepisu i nie pozwoliłam jej ostygnąć w otwartym piekarniku bo bym chyba oszalała od tego ciepła
![]() a w najbliższym czasie planach mam zrobienie ciasta marchewkowego z mąką kukurydzianą i bezglutenowego "Mandaryna"
|
|
|
|
#3834 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze przyszłam później do pracy przez lekarza, a tak niemiłosiernie mi się to dzisiaj ciągnie... Roboty dużo, powoli mam tego dosyć.
|
|
|
|
#3835 |
|
only smart shopping
|
agg, dzięki za link do Moich Wypieków.
Właśnie kupiłam składniki do jogurtowego sernika, u mnie będzie z borówkami amerykańskimi. |
|
|
|
#3836 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, polecam Wam z czystym sumieniem to http://2smaki.pl/index.php/dania_glo...rowym-nigelli/
kocham je ![]() |
|
|
|
#3837 |
|
Wtajemniczenie
|
Wlasnie pierwszy raz od 5 miesiecy slysze sasiadow za sciana
Do tej pory jakby nikt tam nie mieszkal o matko.... dobijacie mnie. Jogurtowy sernik z borowkami Zaslinilam poduszke |
|
|
|
#3838 |
|
Zakorzenienie
|
Jezu wy tu o jedzeniu a ja w pracy siedze, i czekam az Tz mi jakas chinszczyzne przyniesie
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Jogurtowy sernik z borowikami? Nie jadlam nigdy ale slinka mi poleciala Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3840 |
|
Zakorzenienie
|
Osz kurde ale napisalam..
![]() O borówki mi oczywiscie chodzilo. Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- A masz przepis? ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.

wyślij pw do Miss Saeki w tej sprawie, na pewno zaraz Cię doda 

13.03.2008

)

Włączyłam subs ręcznie wczoraj i co dzisiaj dalej watku szukalam
ale muszę zrobić te brownies, bo coraz więcej czekolad w domu, a ciasto dalej nie zrobione