|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ciążowe brzuszki w śnie i na jawie, wspieramy się stale w tej słusznej sprawie!
się witam się w nowym dniu już
tak sobie podczytywałam jeszcze te starsze posty i mnie parę spraw zaintrygowało ![]() Aneczko jak z Twoją przyjaciółką (tą 35letnią) jest w ciąży? ![]() Aniu annasar ale fajnie, że z siostrą będziecie miały dzieciaczki w podobnym wieku a jak rozwiązała w końcu sprawę wyjazdu, z tym bieganiem? Aniu koliberku galantego masz brzucholka aż dziwne, że z wagą masz do tyłu przy takiej piłce ubranka śliczne - to z postów teraźniejszych ![]() Ewuniu - wiem, że to już ileś tam dni do tyłu, ale muszę Ci napisać, ze strasznie się ucieszyłam, że wszystko u Ciebie okazało się być dobrze I tak mnie zaciekawiło jak piszecie o tych mdłościach i rzyganiu... co jest gorsze? i jak wygląda to mdlenie tak jak przed tylko cały czas i bez efektu? :/ a ? jednorazowy bełcik czy takie szarpanie po "10" razy? sorki, że takie tematy nieprzyjemne, ale ciekawska jestem bardzo ![]() A! Justynka a u Ciebie jak było po wizycie? Dostałaś to skierowanie na hsg? i Co w ogóle powiedział gin? Przepraszam, ale nie doczytałam nigdzie, albo po prostu mi uleciało a chciałabym wiedzieć ![]() wiecie co?! mój mąż się zastanawia co mi jest, że ciągle gadam o seksie i chce mi się częściej i jak przychodzi co do czego, to raz dwa gotowa jestem, a wcześniej to różnie było ale czad! idę spać, bo mąż już pocharpuje od dawna
|
#4232 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ciążowe brzuszki w śnie i na jawie, wspieramy się stale w tej słusznej sprawie!
Hahaha Aniutka hahaha jaka nakrecona jestes nawet piszac o tym... ale czad hahaha zaczelam sie smiac w glos az mojego obudzilam. My oczywiscie klotnia przed snem. Tzn klotnia nie ale powiedzialam co mialam powiedziec. Jakos mnie tak drazni od przyjscia nie wiem... hormony chyba ;D
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4233 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu cisza,myślałam że przynajmniej parę stron do nadrabiania będę miała ;-)
|
#4234 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry babeczki
aneczka a jenak nie bardzo i uczucie pelnosci w zoladku u mnie to bylo tak ze modlilam sie zeby raz a porzadnie no a tak poza tym to wpadaja do mnie dzis kumpelki jedna starajaca a druga z bombelkiem 3miesiecznym kupilam taka zabaweczke co ewcis kiedys pokazywala faaajne to jak dla dziecka kurde aniu tyyyle betkow za 12zl czad ja mam wszystko w takich stonowanych kolorkach aaa moze wrzuce noi w przyszla sobote kolezanka ma przywiesc reszte a czego nie bedzie to dokupie sobie i tak biore tylko na 3pierwsze miechy a pozniej to bedziemy kupowac na biezaco ![]() ---------- Dopisano o 06:46 ---------- Poprzedni post napisano o 06:43 ---------- moj zaczal buszowanie po nocy dzis to z 3razy wstawalam musialam bebolino poglaskac i dopiero kimono bedzie pod koniec szal nocny ---------- Dopisano o 06:49 ---------- Poprzedni post napisano o 06:46 ---------- meliska where are you ???? ![]() ja tu czekam na relacje
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Aniutka, niestety nie jest U nich co chwila jakiś problem wychodzi, jak nie u niej to u niego ![]() Też czekam na Meliskę
|
#4236 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
Jestem po wizycie widziałam kropeczkę i biło pięknie serducho no a weszłam do gabinetu i babeczka od razu zaczęła żartować więc atmosfera się rozluźniła powiedziała ze ostatnio jak postraszyła jedna dziewczynę kliniką to przyszła za miesiąc i biły dwa serca no to jej mówię, że lepiej niech sobie tak nie żartuje ![]() No i położyłam się i zacisnęłam tak mocno kciuki że sobie wbiłam paznokcie w skórę No i okazało się z USG ze względu na moje długie cykle ciąża nie ma dziś 7t i 2d tylko 6t i 3d dlatego wcześniej czułam się ok a teraz dopiero się zaczęło no i bobas jest jeszcze malutki ale wszystko z nim ok ma 5,3mm Dostałam jeszcze duphaston i luteinę, przez ten mój progesteron. No i następna wizyta 3 wrzesień tym razem o 20:45 Mam porobić badania do tego czasu. ---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ---------- India każda z nas chyba myślała że dzidzi to takie hop i już a w tu widzisz Aniutka tyś to jest wulkan pozytywnej energii Franka koliberek ale super kolorowe te ciuszki aneczka ty też extra ![]() ![]() kordelka jak Ty się czujesz kochana ? Żanetka ja też chce zobaczyć włoski ![]() ale wy jesteście nocne marki. ja to przeważnie padam o 22. |
|
|
|
#4237 |
|
Zakorzenienie
|
Meliska
![]() Marta miała dzisiaj z rana wizytę, więc czekamy jeszcze na jej relację ![]() Lecę szykować małego do przedszkola a później siebie do lekarza
|
#4238 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Widzisz Melisko, mowilysmy ze jest wszystko ok ![]() Super tak móc usłyszeć bijące serduszko w sobie Wiecie co mój mąż od pewnego czasu zrobił sie jakis taki inny. Taki bardziej czulszy. Nie mówie że wcześniej nie był czuły itp ale jakos taki tuliś się z niego zrobil wczoraj juz prawie zasypiałam a on "Bardzo ładnie wyglądasz Kocham Cie" no normalnie az mi sie fajnie zrobiło na serduchu.
|
#4239 |
|
Wtajemniczenie
|
przymilas z niego
![]() może stwierdził, że za bardzo Cię już denerwował i teraz postanowił być kochany
|
|
|
|
#4240 |
|
Zakorzenienie
|
heh może
![]() oby był taki jak najdłużej ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- Aniutka i jak tam u Ciebie? @ mam nadziejenie przyszła? A może jednak się udało Testujesz jutro? ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- Melsiko a Tobie zostało jeszcze dziś i jutro i wakacjeeeee !!! Kiedy wyjeżdzacie??
|
#4241 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry. Melisko super. Ciesze sie ze wszystko ok
dzisiaj raczej nie bede zagladac jade do miasta jakies zakupy. Wy kupujecie ciuszki to i ja bede. Tylko troche wieksze takie na siebie takze milego dnia dziewczynki kochane Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4242 |
|
Zakorzenienie
|
Franeczko to udanych zakupow
|
#4244 |
|
Wtajemniczenie
|
meliska
![]() suuuuper ze wszystko dobrze teraz mozesz sobie wisiec nad kibelkiem do woli noo to czekamy na marte moze za chwilke napisze franka udsnych zakupow wszystko w swoim czasie aneczka a takie o buzi dla ciebie india hmmm hoo siup to kazdej chyba sie wydaje no bo niby dlaczego mi mialoby sie nie udac a to tak wcale niestety nie jest
|
#4245 |
|
Zakorzenienie
|
no w nie zapomnij trzymać kciuków
Aneczko a mam nadzieje że Ty i Twoja córeczka również trzymacie kciuki
|
#4246 |
|
Zadomowienie
|
Meliska
Będę trochę później, bo niestety sprawy zawodowe czekają
|
|
|
|
#4247 |
|
Zakorzenienie
|
oj Ksuweczko Ty i te Twoje sprawy zawodowe
|
#4248 |
|
Wtajemniczenie
|
wczoraj jechaliśmy z mężem do tego lekarza i jakieś 30 minut przed wyjazdem przyszedł kuzyn z dziewczyną i siedzi siedzi ja już nerwowo na zegarek a mój wymyślił: musimy was przeprosić ale Karolkę coś bierze i musimy jechać do lekarza szybko
|
|
|
|
#4249 |
|
Zakorzenienie
|
no a jak Twój mąż jak zobaczył faoslinke i bijące serduszko??
|
#4250 |
|
Wtajemniczenie
|
wyglądał tak samo jak wtedy gdy mu powiedziałam o ciąży
![]() oczy miał jak złotówki i tak mu się świeciły, a później nic nie mówił tylko się cały czas uśmiechał i przytulał |
|
|
|
#4251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4252 |
|
Wtajemniczenie
|
meliska az sie wzruszylam
a tu mam takie darowane hihi siostra odkladala tylko nowe ubranka
|
#4253 |
|
Zakorzenienie
|
już sie nie moge doczekać kiedy ja w takim stanie zauroczenia zobacze mojego męża
|
#4255 |
|
Zakorzenienie
|
Dorotko śliczne
Aniutce sie spodobają napewno bo są z Kubusiem Puchatkiem
|
#4256 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Cytat:
|
|
#4257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4258 |
|
Rozeznanie
|
Karolcia z tego wszystkiego ![]() Aneczko to szkoda, ze przyjaciolce sie nie udalo straszne to wszystko :/Zanetko elegancko ze mezowi sie poprawilo oby tak dalej ![]() Madzia udanych zakupow ![]() A u mnie juz pierwsze bardzo slabe oznaki @ ale ost po luteinie tez tak mialam ze w 1 dc malo co bylo... i chyba sie pochwalilam ze ost bez bolu brzucha, bo teraz cos mnie tam juz smyra, ale delikatnie eh... hop-siup?!
|
#4259 |
|
Zakorzenienie
|
Aniutka
|
#4260 |
|
Rozeznanie
|
Aniu prosze zmien mi termin na 13.09
Tak sobie mysle, to bedzie pare dni po naszej 2 rocznicy slubu i moze zrobie mezowi taki prezent jak Karolka swojemu ![]() A jak sie nie uda, to moze prezent sobie na urodziny, albo pozniej mamie, albo pozniej tacie na imieniny albo jeszcze pozniej na Swieta... Eh... do konca roku wszystkie mialysmy btc w dwupaku! ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Dorotka ![]() Zanetko
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.

ubranka śliczne - to z postów teraźniejszych
tylko cały czas i bez efektu? :/ a
a chciałabym wiedzieć
ale czad! 

czad ja mam wszystko w takich stonowanych kolorkach aaa moze wrzuce
dzis to z 3razy wstawalam musialam bebolino poglaskac i dopiero kimono
U nich co chwila jakiś problem wychodzi, jak nie u niej to u niego 

a to tak wcale niestety nie jest